Shady Records vs Murder Inc
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Shady Records vs Murder Inc
Atzi auzit fratzilor de razboiul dintre Eminem& D12, Obie Trice, 50 Cent shi Busta Rhymes vs Ja Rule? shtitzi motivul? Io am auzit ieri la radio nishte dissuri...voi de partea cui suntetzi?
ps.FUCK JA RULE
ps.FUCK JA RULE
-
tUdOrUK - Junior Member
adevarul
ja...a luat-o rau razna...si a reusit iar (dupa seria de piese ptr fetitze) sa se faca de cacat.
prima runda a luat-o em cu 50...defapt oricum ja se afla intr-unconflict care l-a pierdut din start.....de ...are si el nevoie de ceva publicitate, o crede ca daca s-a luat de eminem lor vedea fanii lui mai curajos....dar si-a pierdut deja jumate din fanii pe care ii avea....numai vorbim de respect....este o tirfa cu doua fete ja.....plus ca fiind impins de irv gotti de la spate al dobitoc...toata atmosfera aia il face sa se simta special.....
prima runda a luat-o em cu 50...defapt oricum ja se afla intr-unconflict care l-a pierdut din start.....de ...are si el nevoie de ceva publicitate, o crede ca daca s-a luat de eminem lor vedea fanii lui mai curajos....dar si-a pierdut deja jumate din fanii pe care ii avea....numai vorbim de respect....este o tirfa cu doua fete ja.....plus ca fiind impins de irv gotti de la spate al dobitoc...toata atmosfera aia il face sa se simta special.....
-
n3aGabitz - Junior Member
Ja Rule nu are cum sa castige nimic din acest conflict: este actul sau de sinucidere profesionala, deja e un loser... Si incepuse asa promitator...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Inca dinainte sa inceapa a fost o batalie cu un invins clar. Ja Rule. Acest Tom Jones al hip-hopului s'a panicat ca fetitele au trecut de partea lu' 50 Cent si toate bullshiturile care le'a facut si le'a zis nu vor mai avea acelasi succes. S'a vazut prin primul diss care l'a facut luandu'se de Dre si de Eminem si mai ales de fata lui Em ca nu e decat un "bitch nigga" si ca e disperat. Probabil ca doreste un conflict Aftermath/Shady- Murder Inc. cum a fost Bad Boy-Death Row....da' asta n'o sa se intample niciodata pentru ca el nu e B.I.G. si in nici un caz nu e 2Pac.
Oricum ca MC nu a avut si nici n'o sa aiba probabil valoarea lui Eminem sau a lui 50 Cent. Cat despre faptul ca s'a luat de Dre facand'ul poponar a fost cea mai proasta miscare a lui. Sa te iei de un om care facea istorie cand tu erai doar un cacat e semn de disperare si de prostie totala. E bine totusi...asta va insemna sfarsitul lui ca rapper. Si sper ca si a lui Irv Gotti.
Oricum ca MC nu a avut si nici n'o sa aiba probabil valoarea lui Eminem sau a lui 50 Cent. Cat despre faptul ca s'a luat de Dre facand'ul poponar a fost cea mai proasta miscare a lui. Sa te iei de un om care facea istorie cand tu erai doar un cacat e semn de disperare si de prostie totala. E bine totusi...asta va insemna sfarsitul lui ca rapper. Si sper ca si a lui Irv Gotti.
-
gizzo - Junior Member
sugestie
sunt sigur ca multi intrati pe mirc. ei bine de curand DJ Green Lantern (DJ-ul oficial Shady REcords) a scos de o saptamana "Invasion Part 2 Conspiracy Theory" pe care canta toti cei de la Shady, binenteles majoritatea pieselor abordeaza subiectul topicului...daca vreti sa va delectati cu niste real hip hop...diss-uri etc, real strret shit va recomand acest produs. site-ul official http://www.djgreenlantern.com ...sau #urbanvibez cautat-il acolo cei care nu au cum comanda acest mixtape.
pace
ps: nu numai cei de la shady si aftermath ...dar boul asta de cretionoid ja si-a pus toata industria in cap...inclusiv busta rhymes care da alaturi de em si 50 pe primul diss....pe negativul de la 2pac - hail marry.
ps: e in discutii ca pe Invasion 3 sa fie cineva cunoscut voua de aici! Ghuess who!
Pace
pace
ps: nu numai cei de la shady si aftermath ...dar boul asta de cretionoid ja si-a pus toata industria in cap...inclusiv busta rhymes care da alaturi de em si 50 pe primul diss....pe negativul de la 2pac - hail marry.
ps: e in discutii ca pe Invasion 3 sa fie cineva cunoscut voua de aici! Ghuess who!
Pace
-
??!!?
Ce pot sa zic am vazut nishte mici certuri pa net ,da in rest nimic altceva.Oricum ai de kkt ce se intampla cu ja rule astah.Credea ca daca se ia de eminem o sa-i fie bine?Bulshit,shi--a sapat singur groapa cu propri-ai lopata.Peace!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
How the fuck can i be white i don't even exist!!
-
sadox - Junior Member
Re: sugestie
Initial trimis de n3aGabitz
Ia uite, mah... Si cand aveau de gand sa ma anunte ca sunt invitat pe Invasion 3 ?!? Ce oameni!...
PS: Congratulations, Gabitz!
-
loooool
da ba adevarappere....ce nesimtiti....o sa le zic
))))
frate inca nu e sigur, urmeaza sa le trimitem piesele in cauza....defapt cel care va decide e lanter, si nu eminem. da asa cum am zis sa vedem. oricum asta va fii dupa vara incolo.
pace

frate inca nu e sigur, urmeaza sa le trimitem piesele in cauza....defapt cel care va decide e lanter, si nu eminem. da asa cum am zis sa vedem. oricum asta va fii dupa vara incolo.
pace
-
da..ce de kkt
eu nu M INTELES niciodata conflictele astea mai ales intre oameni care a u vandut mult prea mult si nu mai sunt copii sa se certe ca chiorii si sa se atace de la orice cuvant..f aiurea...eu am auzit o piesa emine feat 50 cent & busta rhymes in care ce m-a lovit e busta care da calm si ii exolica omului despre ce e vorba...daco vrea cine va o am pe acasa....vb//
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
gica contra
cum mie imi palce intotdeauna sa fiu pe dos ... vroiam sa va zic ca eu sunt cu jarule:0 de ce? pt ca desi este un mc formidabil eminem se face singur de cacat, pentru ca 50cent este unul dintre cei mai varza mc-i super promovati nu stiu din ce cauza ...pt ca d-12 scuzati-ma nu au nici o treaba cu mzuica hip-hop, in special grasu ala -VARZA ... asa cu busta nu jtu care e faza (pt el am tot respectul) si cat despre obie trice astept sa vad cum o sa-l strice eminem
si minunata lui p[roductie:PP
cu alte cuvinte daca ja-rule ramanea ce era pe veni vitti vici ziceam la fianl si un forza jarule
...dar cum nu e...doar il sustin in acest razboi:)???
lol ... de fapt publicitate (bah ashtia s-au vb intre ei si noi ne facem probleme
ar trebuyi sa invatam de la ei ce inseamna mainstream si advertising
nu?
pace
si minunata lui p[roductie:PP
cu alte cuvinte daca ja-rule ramanea ce era pe veni vitti vici ziceam la fianl si un forza jarule

lol ... de fapt publicitate (bah ashtia s-au vb intre ei si noi ne facem probleme

ar trebuyi sa invatam de la ei ce inseamna mainstream si advertising
nu?
pace
-
Kombat - Junior Member
Chiar daca Eminem este un MC mult peste Ja Rule, Eminem este si mult mai comercial decat Ja Rule.
Ja are piese de dragoste care numai Hip-Hop nu sunt, dar piesele lui Eminem : Without Me, Real Slim Shady cum sunt ???
Probabil cele mai comerciale piese de hip-hop pe care le-am ascultat.
PS: Ati auzit piesa "Loose Change" a lui Ja Rule?E mai tare decat toate a lui 50 Cent la un loc.
Despre 50 Cent chiar nu imi mai spun parerea ca imi sariti pe cap...
Ja are piese de dragoste care numai Hip-Hop nu sunt, dar piesele lui Eminem : Without Me, Real Slim Shady cum sunt ???
Probabil cele mai comerciale piese de hip-hop pe care le-am ascultat.
PS: Ati auzit piesa "Loose Change" a lui Ja Rule?E mai tare decat toate a lui 50 Cent la un loc.
Despre 50 Cent chiar nu imi mai spun parerea ca imi sariti pe cap...
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Initial trimis de Street-Style
Chiar daca Eminem este un MC mult peste Ja Rule, Eminem este si mult mai comercial decat Ja Rule.
Pai acum nu cred ca mai este, de cand Ja Rule canta cu si despre tipe.
-
Amandoi sunt comerciali in adevaratu sens al cuvantului.
Street-style am trecut si eu prin asta.
Numa bine
Street-style am trecut si eu prin asta.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
gresesc sau Ja Rule a luat doua platinum?si 50 cent ce a luat? o pula in gura de la Shady Records? Era bun la inceput dar acum astia il exploateaza de-l rup,"l-au stricat",la fel si obie trice,am ascultat albumul dar imi parea ca ascult Feminem.
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
nu-ti place moaca? lol
si mie nu-mi place ca 50 canta cu pula in gura,si ce pot face?
DMX s-a luat de Ja?? mai bine zi cine nu s-a luat.
si mie nu-mi place ca 50 canta cu pula in gura,si ce pot face?
DMX s-a luat de Ja?? mai bine zi cine nu s-a luat.
[b]™[/B]
-
daca e parerea ta ok,daca nu tot ok
vad ca nu stii despre ce vorbesti,de aberat poate oricine
pace
vad ca nu stii despre ce vorbesti,de aberat poate oricine
pace
[b]™[/B]
-
mdeah... faza cu advertising-ul e deosebit de plauzibila... se plictisea lumea fara un scandal... noroc ca exista forumuri unde putem elogia pe marii artisti ai globului.
sunt de parere ca Hip-hop-ul si-a gasit adevarata expresie lirica in Ja Rule si 50 Cent. Sunt amandoi deosebit de buni. Au versuri tari, si un stil aparte. Ador acel strong-delivery-flow care le este atat de caracteristic! Eu zic ca nu ar trebui sa se certe, ci sa se ia de manutza si sa se pupe.
Eminem a vazut in 50 Cent un alt rapper care se ia de toata lumea. si a zis „hai sa..“. noroc cu genialitatea (aici e chiar pe bune) lui DRE transpusa in instrumentalele lui. Eu astept ca cineva sa-l impuste de-a binelea pe 50
Asa va fi si mai ridicat in slavi, vor aparea postum 13 albume „noi“. va fi o legenda! Este de apreciat ce poate face industria muzicala americana dintr-un nimic: un PRODUS (mai mult decat) bine vandut! Am vazut pe un post atata lume „influentata“ de get rich or dye tryin. nu pricep de ce. oricum, e treaba lor. parerea mea e ca 50 nu merita nici pe departe atat tam-tam.
Cat despre ja rule... nah... what the f*ck!?! nu inteleg ce-ar putea aprecia un ascultator de Hiphop la acest pseudo MC... He really sux! chiar nu am ce sa zic despre asta... e varza verzelor... si dissin eminem? what the f*ck... chiar nu mai exista moduri de a-ti promova imaginea?!
sunt de parere ca Hip-hop-ul si-a gasit adevarata expresie lirica in Ja Rule si 50 Cent. Sunt amandoi deosebit de buni. Au versuri tari, si un stil aparte. Ador acel strong-delivery-flow care le este atat de caracteristic! Eu zic ca nu ar trebui sa se certe, ci sa se ia de manutza si sa se pupe.
Eminem a vazut in 50 Cent un alt rapper care se ia de toata lumea. si a zis „hai sa..“. noroc cu genialitatea (aici e chiar pe bune) lui DRE transpusa in instrumentalele lui. Eu astept ca cineva sa-l impuste de-a binelea pe 50

Cat despre ja rule... nah... what the f*ck!?! nu inteleg ce-ar putea aprecia un ascultator de Hiphop la acest pseudo MC... He really sux! chiar nu am ce sa zic despre asta... e varza verzelor... si dissin eminem? what the f*ck... chiar nu mai exista moduri de a-ti promova imaginea?!
- zodiak
- Junior Member
si dissin eminem? what the f*ck... chiar nu mai exista moduri de a-ti promova imaginea?!
pai cine pula mea e eminem?cu vesta antiglont, clone ,masini blindate?supererou?superman?slim shady?? ia sa asculti asta:
DMX feat .Eminem & ObieTrice "go to sleep" (Ja Rule diss)
m_a amuzat mult,daca numeri cate gloante au tras

[b]™[/B]
-
Pai acum nu cred ca mai este, de cand Ja Rule canta cu si despre tipe.
Adeva pot sa te-ntreb ceva?Jay Z si Busta tot sunt pizde?
[b]™[/B]
-
Ja ii la fel ca si Pac
Face pula mare fata de alti rapperi pana o sa termina ca si pac
"IMPUSCAT"
Imi place Ja foarte mult si Eminem dar io zic ca Shady Records ii mai bun decat Murder INC
O primit mai multe platin si Shady Record o lansat mai multi
De exemplu 50 Cent,Obie Trice,D-12
Ja pe cine o lansat?
Ashanti,pe el si pe Charlie Baltimore.asha ca Shady Records ii mai bun
Face pula mare fata de alti rapperi pana o sa termina ca si pac
"IMPUSCAT"
Imi place Ja foarte mult si Eminem dar io zic ca Shady Records ii mai bun decat Murder INC
O primit mai multe platin si Shady Record o lansat mai multi
De exemplu 50 Cent,Obie Trice,D-12
Ja pe cine o lansat?
Ashanti,pe el si pe Charlie Baltimore.asha ca Shady Records ii mai bun
- RoLaNd2
- Junior Member
Da_Game scrie:Adeva pot sa te-ntreb ceva?Jay Z si Busta tot sunt pizde?
Ai dreptate, am exagerat... In perioada in care postasem chestia aia eram exasperat de numarul clipurilor cu Ashanti si Ja Rule, daca imi aduc bine aminte...
-
24 mesaje
• Pagina 1 din 1