katts inima lor
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: katts inima lor
Initial trimis de Unregistered
sunt tari sa mor io daca nu aia cu fusta aia rupta in draci
Nu comentez gusturile tale la femei, k suntem o tara libera... DAr... o rugaminte iti adresez: te rog, invata semnele de punctuatie, acordul intre sb si predicat, greselile de ordin stilistic (gen repetitile) si vb dupa. Ok? Merci anticipat!
PS. Msg asta a fost scris in speranta k ai vreo sansa sa indeplinesti macar una din elementele enumerate mai sus... Sunt o fire optimista! :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Vad ca au mai aparut 2 tute prin muzica din Romania.Ore de ce nu am mir??????:confused:
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Stiu eu!!! :)
Initial trimis de Floriris
Vad ca au mai aparut 2 tute prin muzica din Romania.Ore de ce nu am mir??????:confused:
Pey... pt. k mai exista in muzica romaneasca alte "n" tute aparute precum capusele vara in tufisuri, :hehe: facand acest fenomen o obisnuinta, o banalitate... Ce e trist, e k dak inainte era amuzant sa mai privesti acum deja devine deprimant. :cry:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
daca ai tzitze mari sigur vei avea succes!
bafta!:-)
bafta!:-)
Initial trimis de Unregistered
Mie mi se par cam grasute....dar in rest bafta!!
mai au mult de munca daca vor sa faca ceva!!
oricum publicul din romania e deschis noutatilor asa ca....cine stie?
ma bate gandul sa imi fac si eu o trupa
ca tot e la moda
- Unregistered
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii