C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

3339

Mesajde baixinho© » Vin Sep 26, 2003 9:16 am

nea angus, oi fi stins tu lumina eri, da azi am aprins-o io, asa stii! deci, buenos dias, da?

prima incercare: mustiuce de trompeta sa fie?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Sep 26, 2003 9:20 am

care este! deci in primu rand vreau sa zic ca deshi am ajuns (din nou) ultimu la biuro, vad ca sunt primu pe la muncile virtoale. cvare tot ie bine. deci urmand ezemplu lu angus, acuma pot shi eo pentru ca sarat cuiva ca sunt shi eo primu undeva.

cu tristetzen glas, amar in suflet shi un junghi intercostal ma vad nevoit sa declar sezonu de neshte ber inchis. asera a fost greu care nam mai apucat sajung asear acas shi mam dus derect in crashma care era frig, da asta nu ne impedicat sa uitam ca mai trebe sa shi plecam. cand am ajuns az acas, consoarta a zis ca sam bag doo dejte in pa'aru iei de martini ca sencalzise sha uitat sa puie gheatza.

cu bucurien glas, dulceatzan suflet, dar acelash junghi intercostal ma vad nevoit sa declar deschis sezonu la neshte gotci. care este shi va fi.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde angus » Vin Sep 26, 2003 9:30 am

deci baicse nu te mai da rotund, ca vazushi doara ca aprinsei lumina intralta parte inaintea matale, da' special te lasai sa o aprinzi tu aicisha spre multzumire ca meai luat partea in fatza la nejte oameni, care de cant stau pa intunerec shi nu pot a munci decat pe bajbaitelea. avantaj tu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 9:40 am

buna dimineatza. incepe scoala. nustu ce sa fac. un' sa ma ascund. baicsule, poate ai matale neste solutzii ca stiu ca esti in aceeasi situatiune.

e vineri --> uichend --> bine.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Vin Sep 26, 2003 9:55 am

bre, la mine merge netu asha de prost, incat dac'ar merge mai incet d'atata, sar chema ca nu merge deloc. daia se ezista posibilitatea ca unele postur sapara mult dupe ceea ce vroiam eo sa zic ish va fi perdut orce importantza. uite cum fu cazu cu primu post pe zioa de az care din cauza la neshte defectziun tenice care leam zis, al meu a aparut al doilea dupalu baicsu care in realitae na fost asha care al meu a fost primu.

deci da, ie viner. pesimist cum am fost tuata sactamana asta, vad shi acilea o parte proasta: ie viner dimineatza shi nu viner dupamiaza care inseamna ca o intreaga zi de munca ma ashteapta. deshi num stan caracter, cred ca o sa ajung mai tarziu la intalnire din motive de alergie la munca. oare cat po sa lashi asha o munca sa te ashtepte fara ca sa se supere shi sa sentoarca inpotriva mea?

deci orele unshpe fiind, inseamna ca mai trebe sa stau inca ...?...?.......aaa....cinci ore!!!!! cam mult.

neatza

3341

Mesajde baixinho© » Vin Sep 26, 2003 11:32 am

neatza, la mine ie unu fara doojcinci. deci mae si mai putin decat cand era la tine 11.

Nightwish, daca-tz pun ca abea ajtept sa-ncep scuala ma crezi nebun?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Sep 26, 2003 12:59 pm

baicsule, DA! shht, taci. nu mai zice la nimenea, ca poate nu te-au auzit.

bre, la mine-i doo trecute. ar fi trebuit sa plec si totusi n-am plecat. am o retinere si daca nu se grabesc sa vina cu ea zau de nu plec.

nocturna

Mesajde neatza » Vin Sep 26, 2003 1:10 pm

uite ca eo pot sa plec mai iute, da practic trebe sa mai raman pacilea. ce ma fac? cred co iau razna.

neatza

Mesajde vali » Vin Sep 26, 2003 2:47 pm

Initial trimis de angus
cear fi sa bagi o scanare la oracolu ala? tzii greu? orishcum, vez sa nul pierz pinami parvine.
(baicse, ai voe inca doo incercari: zic io un hint, nu ie nici nasturi, nici bambilici)

1. ce stii sa faci pt mine de banii aia?

2. e pus bine de tot, nu il pierd si nu am scanner. vad eu cum ti-l dau
some people deserve to die
vali

Mesajde neatza » Lun Sep 29, 2003 8:12 am

primu! primu! nashpa!

daca nu va zis niminea pan'acu, va zic eo: ie luni!
trecand peste valoarea nashpa a shtirii, va anuntz ca incepand de joi 26 sept a inceput zioa mea care se va sfarshi luni 6 oct. numa bine!

neatza

3367

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 8:51 am

salutate natiune

ai, ma, neatza, ca ma e putin pana vineri.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 8:55 am

buna dimineatza sa va fie. sa-nteleg ca in momentul de fatza care este numa baicsu munceste. bravo.

nocturna

3370

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 9:10 am

deci ce concluzie sa trag? ca astepti sa treaca timpul doar doar or pleca elanii?

domnu moderator la acest foprum, daca-m permiteti, bine ca ati revenit la locu de munca.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 9:17 am

mah, io cre' ca vad eyewitness pe lista elanilor ratacitori, da' cre' ca nu vad io bine.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Sep 29, 2003 9:20 am

neata carcotasi destoinici si dibaci

intrai si io p-aci sa va spui ca-mi bag picioarele in ea de tastatura cu hieroglife unde mai mult ghicesc tastele, sa va spui ca aici is 45 de grade si mare umezeala de nu poti respira si mi s-a facut maioneza uleiu de transmisie de la motostivuitor, ca berile ie reci si bune si numa 4 para halba , ca nu vin maine asa cum am promis ci abia vineri ca mai am de retusat neshte bucse pe-aci si sa va transmit un salamaleku proletar...

btw in araba la comunism ii zice : harababuru
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 9:23 am

muncesti, deci ie bine. si mai usor cu berea, ca neatza e-n doliu ca el a inchis oficial si neoficial sezonu' de neste beri.

nocturna

3373

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 9:37 am

aiule, sa-ti bagi pronosticele la meciuri internationale si la divizia a.
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Lun Sep 29, 2003 9:45 am

Vreau sa va spui ca mi s-a mparut mie ca postul de putin mai dedesupt este postul cu numarul 2000 al useritzei nocturne. Baixinho, nu vreau sa iti mananc painea, mi-a sarit in uochi numaru numa.

Az mi sa intamplat o chestie enterisanta: miau dat canadezii o tuitulatura pompoasa (director de marketing....pfhui), miau scriso si in contract, da la bani nu miau umblat. Nici la atribute (sau erau atributzii?) nu miau prea umblat... adica iei poa sa scrie ce vrea iei ca io tot ce faceam pana acu fac.... asta pana imi vand motoreta si ii las cu curu in balta... 'tule gatzii mamii lor de scartzari.

Urasc campu muncii mioritic. Eye, io ma pricep la mecanica (am construit 2 motociclete pana acu) nu ma iei si pe mine la araboci sa schimb bucse si semeringuri topite de caldura la motostivuitoare???
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Sep 29, 2003 10:20 am

bre da cat de rai poa sa fie oaminii! adica nici nu intri binen biuro shi ie te pune la munca! luni! de dimineatza! deci in aceste conditzii nu se mai poate. noroc ca ie zioa mea ca alfel nush ce faceam. am dosit in biuro neshte ber, iar in biurou dalatur neshte o stecla de gotca. cica nu ie bine sa leamesteci, asha ca daia le tzin in biurour separate. acu eo maiiau o posa, ca nu ie bine sa muncesht asha in continuu (cu doi de u) ca poate doamnefereshte te obishnuiesht.
felicitar onor donshoara prezidenta pentru doomii. shi la mai mare! dai shi matale un vin?

pentru aiu: bre, cand incep inscrierile la concursu cu pronosport ca vreau sa ma bag shi eo. ear a cashtigat colegu ala un bulion jumate la pariur! incep sa cred ca se pricepe shi are shi noroc. deci vreau sa ma bag shi eo!

neatza

Mesajde neatza » Lun Sep 29, 2003 1:23 pm

eo am vru sa editez mesaju de dasupra da mia zis ca nam voie. deci daca nam voie, nam voie shi asta basta! eo pun ce am de spus acilea shi voi consideratz ca nu ie doo mesaje, ci unu singur.

peseu mult mai incolo (adica muuuult, muuuult....): deci vad ca or lumea munceshte mult shi daia nare timp sa mai treaca pacilea, or ca lumea nu munceshte deloc shi nefiind lipseshte. deci care eo muncesc mult shi care daca nam putut sa ma duc la neshte ber, a venit neshte berile la mine. tuborgi. ie bine.

neatza

Mesajde angus » Lun Sep 29, 2003 1:38 pm

care cel mai mult shi cel mai mult deci io am muncit az. deabea imi trag rasuflarea. ca nici num mai dau seama. la multz an matinale, fietz berea rece shi gotca fara de sfarshit ca shi coloana lu brancushi.
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 1:41 pm

se cunoaste ca e luni. zi lunga si obositoare.

care la multz ani, bre? sa vede ca am muncit de am pierdut notiunea timpului, dupe data de 29 pana pe data de 2. sper sa nu ma prinda data de 10 tot asa.

nocturna

Mesajde angus » Lun Sep 29, 2003 1:45 pm

Initial trimis de neatza
va anuntz ca incepand de joi 26 sept a inceput zioa mea care se va sfarshi luni 6 oct.

uite asta la multz an, bre, care ieste, a fost shi va mai fi inca umpic toata saptamana aceasta in curs de devenire.
sai cunperi un cadou fromos shi lichid care ieste shi sal ampalez in staniol lucitor. shi am auzit cai place shi gladioalelelele.
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 1:50 pm

aaa, jmecher. si uite asa, si-a mai prelungit oleaca sezonul la neste beri.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Sep 29, 2003 1:56 pm

multzam pentru urarile de multzean care este. sarumana.

sezonu de neshte ber sanchis asha cum am zis! da ie ca shi cum zici ca plecat trenu. adica iel nu mai ie ca plecat da tul mai vez inca ca na trecut de tot, da tu de perdut lai perdut care va sa zica a plecat.

shi chiar shi doctoru zice ca nu ie bine sa tai chiar asha dintrodat. shi acu daca mia aduso ce era sa fac? so arunc doamnefereshte?

shun mic peseu: erea joi 25 nu 26 (carea fost viner, deci a doa zi)

neatza

Mesajde neatza » Mar Sep 30, 2003 8:26 am

vad ca ear sunt primu. eo inchiz, eo deshchiz. deci sunt primu shi ultimu, calea shi adevaru, alfa shi omega, berea shi micii, felicitarile, masa shi dansu. care este.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 30, 2003 9:03 am

buna dimineatza. nu se mai poate. fac un apel si anuntz totodat': caut sofer personal!rog seriozitate!

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 30, 2003 9:06 am

ce o fi asha bun la dimineatza asta nu vad, da... ma rog.. care este.
cred ca anuntzu tau trebuia sa fie asha: caut personal shofer.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Sep 30, 2003 9:14 am

personal, impersonal, nu conteaza da'-l caut! astept si provincia mai putin prahova si dambovitza.

nocturna

Mesajde neatza » Mar Sep 30, 2003 9:22 am

GIURGIU!!!! au shoferi de p'acolo neshte dacii dastea beemve sau hugobos de crapa matzele jucanduse cu dansele la cat is de stralucitoare shi frumos curgatoare pe shoselele patriei. in special zona patriei din preajma pietzii obor.

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare