Comentarii la Concursul Pronosport

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Si te juri ca n-ai gresit ? (v2)

Mesajde Trade M. » Lun Sep 29, 2003 5:46 pm

baixinho, baixinho ! Tu nu ai invatat ca hot pe hot nu se fura ? :D
Tin sa te anunt ca mi-ai gresit punctajul ! (versiunea 2)

Punctajele etapei a 5-a:
6 p - Einstein
4 p - eyewitness, Mr Hyde, ayrton, cristane, illuce, Ostatic™, animaloo
3 p - Oribilul Mosh, MiG29, ballooba, Mirela, bradspit, bhuttu, JaJaBeens, Aliosha, catharsis
2 p (-1) - BloodOnMoral, sly, baixinho ©, Dj_jaxxx
2 p (-2) - BRUNETTU_

Pronosticele mele / Pronostice corecte
Atletico Madrid - Barcelona x / x
Osasuna - Deportivo La Coruna 2 / 1
Valencia - Real Madrid 2 / 1
Everton - Leeds United x / 1
Southampton - Middlesbrough 1 / 2
Craiova - Dinamo 2 / 2
Ankaragucu - Istanbulspor 1 / 1
Udinese - Inter Milano 2 / x
Modena - Bologna 2 / 1
Empoli - Lazio 2 / x
Olympique Marseille - Nice 1 / 1
Lille - Montpellier x / x
Farul - Rapid 2 / x

Mai, mai ! Sa fie 4 sau 5 ? :confused:

Clasament general provizoriu dupa etapa a 5-a:
38 p - Oribilul Mosh
32 p - Mr Hyde
31 p - MiG29, ballooba, Einstein
30 p - ayrton, Mirela, BloodOnMoral
29 p - bradspit, sly
27 p - eyewitness, baixinho ©
26 p - cristane, Ostatic™, Dj_jaxxx
25 p - illuce, JaJa Beens
24 p - Aliosha
21 p - catharsis
20 p - bhuttu
15 p - animaloo
14 p - BRUNETTU_

Dar cum sa imi treaca stimabilul Baixinho inca un punct, si astfel sa-l egalez in clasamentul general ?!?!?! Si daca ma uit mai bine, l-as fi egalat si pe vechiul meu "prieten" eyewitness ! :p

Tot nu mi-am dat seama ! Ai ceva cu mine sau esti cleptoman ?
Deci, ... iubite cleptoman, te rog nu mai gresi ! :o

Si acum ce o sa-mi faceti ?
Daca nu accept sa fiu furat, o sa ma dati afara ?? :o

Rusinoaie, rusinoaie !™
Trade M.
Junior Member

3382

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 6:16 pm

stimate user, ti-am mai spus o data ca era suficient sa imi spui ca ai cinci pronosticuri corecte, nu patru cate am calculat. daca iti imaginezi ca fac chestia asta intentionazi, suferi de anumite probleme. incearca, pe viitor (eu, totusi, sper sa nu fie nevoie) sa faci asa cum iti spun eu, nu cum te taie pe tine capul, ca oricum nu castigi nimic. din contra chiar, pierzi timp pana editezi un cearceaf de post.
daca tot o dai inainte ca te fur, cum iti explici faptul ca la Divizia A nu ti-am gresit punctajul?

ps: mai subtire la chestia cu cleptomanul. de data asta ma fac ca nu ma vezi, dar daca se va repeta (repet, sper sa nu mai gresesc, dar totul este posibil) posteaza cand nu mai ai nervii pe corzile de chitara, da? ca s-ar putea sa-ti iei avertisment! iar asta nu pentru ca nu accepti sa fii furat!

later edit: ciudata trecerea de la tonul pe care l-ai folosit in cearceaf si la acel "Rog a se verifica" din titlul pm-ului pe care mil-ai trimis.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Reclamatie ! (le-am pierdut numarul)

Mesajde Trade M. » Mie Oct 01, 2003 8:38 pm

Nu ca as vrea sa par un baiat rau care tot timpul face reclamatii, dar chiar ma simt obligat ! :o
Reclamatie:
Dupa ce mi-a gresit DE DOUA ORI LA RAND punctajul la concursul "Pronosport" ( a se vedea mai sus), stimabilul domn baixinho, nu numai ca mi-a raspuns prin amenintari ("s-ar putea sa-ti iei avertisment!") in momentul in care i-am atras atentia asupra erorilor pe care le-a comis (voite sau nu), dar a mai si luat in deradere aceste lucruri. Ca o dovada la cele spuse de mine se poate observa ca domnul baixinho nici macar nu a avut bunul simt de a modifica, clasamentul de etapa si clasamentul general ! Probabil a considerat ca daca arunca in scarba un post in care sa precizeze ca mi-a gresit punctajul, se spala pe maini de toate pacatele ! Oare ? :confused:
Este posibil ca domnul baixinho sa se simta jignit de umila-mi prezenta alaturi de el in clasament (la egalitate de puncte) si probabil de aceea nu se sinchiseste sa faca modificarile cuvenite !
Acestea fiind spuse, nu imi ramane decat sa fac apel la mai marii forumului ! Deci, daca Oribilul Mosh (implicat si el in concurs) vede acest mesaj (sunt 100% convins ca il vede), il rog sa ia masuri si sa faca modificarile necesare (i-am trimis si un PM in acest sens). De asemenea sper ca o sa vegheze ca acest concurs sa se desfasoare in bune conditii in continuare.

Va multumesc.

Cu respect,
Ostatic™
Trade M.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 01, 2003 9:15 pm

Am afisat eu clasamentul actual.
Ti-a explicat si baixo...poti atrage atentia cu un PM....nu e nevoie sa te dai in spectacol. suntem oameni...nu masini.
daca vreo'data vad ca te mai comporti asa...te banez si iti iei la revedere de la concurs !
asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3414

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 8:37 am

ti-am spus ca s-ar putea sa-ti iei avertisment daca repeti faza cu cleptomanul, nu pentru ca atragi atentia ca s-a gresit.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bradspit » Vin Oct 10, 2003 8:39 pm

am si eu o observatie de facut.Ce-i cu meciul Ucraina-Macedonia?
In primul rand sunt echipe din grupe diferite(a 6-a si a 7-a) si au deja 8 meciuri jucate,deci amandouí£ stau pe bara maine.Mai verific si eu inca o data pt siguranta,dar faceti-o si voi
bradspit
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Oct 11, 2003 8:47 am

e un amical aidoma si la fel cu romania-japonia. te-ai prins?
eyewitness

Mesajde bradspit » Sâm Oct 11, 2003 10:49 pm

ok,merci pt informatie.N-am fost atent.Acum l-am vazut si eu pe livescore 0-0 rez final
bradspit
Junior Member

3591

Mesajde baixinho© » Mar Oct 14, 2003 4:34 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
ma intreb daca TSKA Moscova este aceeasi echipa ca CSKA Moscova mentionata pe situl UEFA?

eu am luat meciurile de aici. dupa cum se vede, acolo scrie CSKA, nu TSKA, dar m-am gandit ca nu exista doua echipe in Rusia: una CSKA si alta TSKA. daca este altfel, inseamna ca trebuie sa ma mai documentez in ceea ce priveste campionatul acestei tari. in concluzie, da, cred ca este vorba de una si aceeasi echipa.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 19, 2003 9:58 am

domnu' baixinho..ati gresit la programul etapei viitoare. sevilla-betis e in seara asta.

etapa viitoare..avem Betis - Albacete si Villareal - Sevilla !

de ce nu sunteti atent ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 19, 2003 3:30 pm

cu placere , domnu gigi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Oct 20, 2003 8:06 am

Bai fratilor, ce dracu v-a venit cu China??? Pai ajungem la jocuri de noroc? Ca pronosticuri la asemenea meciuri se pun la intamplare...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

3682

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 8:14 am

vezi ca gasesti aici tot ce ai nevoie: clasament general, rezultate acasa, rezultate in deplasare. poate te ajuta.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 7:09 pm

Bah ,am mai auzit shi noi de International Soccer Server:p(iera link pe prosport.ro de ceva vreme).Acuma ii facura disain imbunatatzit shi restu....da nici ajtia n-a auzit de Serif cu Zimbru....cand aflam shoi noi ce-i cu ajtia?(meciu cica se disputa ieri...are careva preteni peste Prut?)
P.S.Shi totushi fotbal chinezesc:J
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

3706

Mesajde baixinho© » Lun Oct 20, 2003 7:56 pm

a fost 1-0. o sa vezi rezultatele + clasamentele. te grabesti ca o fata mare la maritat (asta o fi fost jicnire?).
ANTI

baixinho©

domnu baixinho © ,

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 8:20 am

Ultimii calificati in faza II sunt ... ballooba, ilLuce . regulamentul spune ca se califica primii 8 clasatzi. numarati mai bine ! in cazul in care linia este trasa unde ati tras-o dumneavoastra...se califica primii 9.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 8:18 am

[b] iaca ce scrie in regulament....

meciurile pentru care se organizeaza acest concurs se vor alege de comun acord de catre cei 3 moderatori mentionati mai sus din campionatele europene ,in special din cel al italiei, spaniei,marea britanie,franta,portugalia, germania ,olanda dar si din cel al romaniei si turciei. meciurile care se vor alege vor fi in general cele mai interesante meciuri ale etapelor din campionatele mentionate anterior, respectiv derbiurile.

china, brazilia si argentina sunt in europa ?
no ofense....ca oricum exceptand spania si romania pun rezultatele mai din burta mai gresit :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 8:30 am

animaloo, cum pe acest forum regulamentele sunt doar orientative si de multe ori povesti sf , considera si regulamentul concursului de pronosport doar ca o lectura placuta ...
eyewitness

ok

Mesajde memetshot » Vin Oct 24, 2003 8:36 am

deci cand nu am ce face pe la servici mai citesc si io un regulament doua?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 8:53 am

daca iti place genul sf , bi mai ghest.
eyewitness

3784

Mesajde baixinho© » Vin Oct 24, 2003 8:57 am

stai linistit, ca n-o sa mai vezi meciuri din china si moldova cate zile oi avea, tu sau/si eu. din japonia nu ar fi esclus. :D
ANTI

baixinho©

3827

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 4:17 pm

In runda a 9-a au uitat sa posteze bradspit, Dj_jaxxx, BloodOnMoral, Aliosha si bhuttu. ca urmare, bhuttu a achizitionat trei avertismente, motiv pentru care a fost eliminat. animaloo, Aliosha, BloodOnMoral si bradspit au catre doua absente, iar catharsis, ballooba, BRUNETTU, ilLuce si Dj_jaxxx - cate una.
ANTI

baixinho©

Mesajde bradspit » Dum Oct 26, 2003 11:46 pm

clasamentul o sa mearga in paralel,adica si pt cei ) si pt cei de sub linie?
bradspit
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 26, 2003 11:56 pm

incepand cu 1 ianuarie 2004...vor continua concursul doar cei de deasupra liniei !

ATAT !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 8:31 am

incepand cu data de 0.01.2004 numarul celor care vor continua concursul va fi decis de catre comitetul de organizare dupa desfasurarea ultimei etape din acest an in functie de numarul participantilor ramasi in cursa la acea data.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 10:22 am

cine face parte din comitetul de organizare ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 10:47 am

n-are importanta cine face, important e ca tu nu faci...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 27, 2003 10:49 am

atata timp cat sunt participant....si respect regulile acestui concurs..prea putin conteaza. :o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bradspit » Mie Oct 29, 2003 1:27 am

Eu unul nu am postat pt ultima etapa pt ca am fost indus in eroare de clasamentul facut si de linia trasa.Cred ca asta s-a intamplat si ceilalti "uituci" ai acestei etape
bradspit
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Oct 29, 2003 8:44 am

Avand in vedere ca egzista enshpe mii de campionate in lume, si ca oricum mai avem si concurs axat exclusiv pe Divizia A, eu propun ca la acest concurs sa nu mai fie meciuri din Romania. Ca doar avem de unde alege, daca am ajuns si la China, nu?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma