Clipul Preferat...?
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Salutare-Salutare!!!parerea mea este ca videoclipul "Mai mul k oricand" este cel mai bestial videoclip al lor este plin de adrenalina e k-lumea rau de tot nu shtiu ce naiba(Ooop suntem in Post) nu le-ar place strainezilor astora...deci am votat "Mai mult k orican"
- dulchik
- Junior Member
Ultimul Clip...
Cel mai nou clip Animal X : Mai Mult Ca Oricand?
Inca nu l-am vazut, da melodia merge. Oricum, sunt melodii pe albumul ala mult mai tari. Sambata Seara de exemplu, da cea mai tare nu-mi vine in minte acuma.
Inca nu l-am vazut, da melodia merge. Oricum, sunt melodii pe albumul ala mult mai tari. Sambata Seara de exemplu, da cea mai tare nu-mi vine in minte acuma.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
:)
noah re all..io`s asha mai incepatoare p`aci (deshi fana sunt de cand au aparut) ..sa ma invatzatzi shi pe mine ceva ..bineintzeles ca mai mult ca oricand ii preferatu` meu videoclip..
..noah poate o sa vb shi noi odata..nush acuma ce sa mai zic..

- floppynush
- Junior Member
Re: Ultimul Clip...
Initial trimis de Aurolacul
Cel mai nou clip Animal X : Mai Mult Ca Oricand?
Sambata Seara?...:con: din cate imi aduc eu aminte, baietii de la Simplu au o piesa cu titlul asta...poate ai vrut sa spui "Sfarsit de saptamana"...:p ...
- F|y!
- Junior Member
e cel mai ....
da e cel mai tare si asta pt ca e celmai nou;vor fi altele si mai tari pt ca animal x sunt "supusi"unei metamorfoze:fiecare videoclip e mai bun,fiecare nou look ii face si mai dulci!!!Initial trimis de helina
se pare ca toata lumea a votat ''mai mult ca oricand" shi pe buna dreptate. este cel mai bun videoclip al baietilor dar dupa cum ati spus shi voi, urmatoarele vor fi cu siguranta mai bune
- Fişiere ataşate
-
- tarantula.jpg (20 KiB) Vizualizat de 4752 ori
- thalida
- Junior Member
Total convinsa....N-am crezut.Mi-a placut mult,mult......si Mai mult k oricand ......super!!!!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Mai mult ca oricand...
Dee dee ar fi bine sa scrii la sondaj si reminds me... Acu` e cel mai shto clip al baietilor...dupa parerea mea..oricum am votat pt mai mult k oricand.Este un clip reusit...
-
I`m With You - Junior Member
as adauga si Reminds me, dar problema este ca nu ar mai fi corect sondajul.. cei care au votat deja nu ar putea schimba nimic.. asa ca il voi lasa asa... despre reminds me puteti vorbi pe subiectul dedicat piesei!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Reminds Me mi se pare un clip destul de bun , insa votul meu a plecat spre Mai mult ca oricand. Mi se pare ca este un clip de exceptie, oarecum diferit decat celelalte si cu o poveste foarte interesanta.
Deasemenea mi-a placut foarte mult clipul N-am Crezut. Desi erau la inceput, au scos un clip care a atras atentia tuturor, a fost clipul cu care s-au lansat, si unul de mare succes dupa parerea mea!
Deasemenea mi-a placut foarte mult clipul N-am Crezut. Desi erau la inceput, au scos un clip care a atras atentia tuturor, a fost clipul cu care s-au lansat, si unul de mare succes dupa parerea mea!
-
AnouCk - Mesaje: 86
Clipul meu peferat este Mai mult ca oricand pt ca in acest clip s-au maturizat destul de mult .Dar imi place foarte mult si clipul Remindes me!Animal X THE BEST!:o
-
happy_angel - Junior Member
sal
Clipul preferat hmm pai sa vedem in primul rand imi place foarte mult primul lor clip ''N-am crezut'' pentru ca atunci au aparut pe paiata muzicala romaneasca si ultimul bineintele cu ''Mai mult ca oricand'' in care se vede ca sau maturizat foarte mult .
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Asha...deci mie mi`a placut intotdeauna "Sa pot ierta".De ce?!In primul rand,scenariul versurile...totul mi se pare super...Iar vierme(care este preferatul meu)e mai cool ca niciodata....
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Mai mult ca oricand este cea mai super melodie a lor d e pana acum si videoclipul am tupeu sa spun ca e ste cel mai frumos videoclip care sa facut in romania.
Ma gasesti la Gyulia_fanclub@yahoo.com
Ma gasesti la Gyulia_fanclub@yahoo.com
- Gyulia
- Junior Member
eu am votat mai mult ca oricand pt ca e ceva nou ce nu s-a mai facut la noi in tara in plus scenariul e super melodia la fel iar ei au un look mama, mama. sa stai 78h la -19 GRADE E CEVA IAR SARACA FATA......... daca era fizz in locul lor cred ca avea o blana pe el facuta din 20 de ursi:))
- irinanmx
- Junior Member
M_Doll scrie:eu am votat cu "Muzica antidrog" pt ca 3SE canta cu ei shi mie-mi plac mai mult sudetzii decat animalele..
eh... se vede ca mi s-au schimbat gusturile un pic din iulie... acuma animal x imi place mai mult

You only see what your eyes want to see
-
M_Doll - Junior Member
mie una imi place f. mult mai mult ca oricand.as zice ca atunci ei au aratat ce pot face si capacitatea lor arata f. mult.desi nu apare ultimul lor clip pe net pot sa spun sincer ca este f. reusit,dar se deosebeste un stil nou.
- aiana
- Junior Member
foloseste dc++ si cauta-le acolo :p
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
53 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2