Evanescence
Atatea sanse pe care le are orice trupa rock debutanta
s-ar putea sa aiba sanse si sa nu fie chiar pe duca. mie una imi place la nebunie vocea solistei si piesele sunt destul de dragute. sincer le doresc sa aiba succes.
X
-
punct - Junior Member
evanescence = linkin park feminin
am ascultat: xero demo tape, hybrid theory ep, hybrid theory, meteora, fallen
am ascultat: xero demo tape, hybrid theory ep, hybrid theory, meteora, fallen
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Am primit ieri albumul ... linkin feminin, intr-adevar...
si marea problema este ca toate piesele seamana intre ele. de fapt e mai bine, asculti o piesa, le stii pe toate, componistic sunt mai platzi decat voices of silence
un sfat: nu dati banii pe album, daca va place piesa de top, o puteti asculta de mai multe ori si gata albumul... boring
si marea problema este ca toate piesele seamana intre ele. de fapt e mai bine, asculti o piesa, le stii pe toate, componistic sunt mai platzi decat voices of silence

un sfat: nu dati banii pe album, daca va place piesa de top, o puteti asculta de mai multe ori si gata albumul... boring
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pt ilinca_ si restul care nu va place evanescence
dar mai ales pt ilinca: nu fi asa de sigura ca cei care se cred fani evanescence au ascultat doar o piesa pt ca te inseli amarnic eu am ascultat tot albumul lor si mi se pare total bestial si ce sa mai zic imi place si linkin park si ei sunt beton si cred ca atunci cand esti impotriva unui lucru ar trebui sa comentezi doar impotriva acelui lucru nu si asupra fanilor(in cazul de fatza)ma intelegi?
un suflet pierdut in ceatza neagra a singuratatzii.cea mai apasatoare forma de singuratate adica cea fara iubire..............
- celesta_666
- Junior Member
s-ar putea comenta si impotriva fanilor care nu prezinta mare credibilitate in prisma celor ce urmeaza:
restul care nu ne place are probleme in a intelege sensu' la propozitii...
pt ilinca_ si restul care nu va place evanescence
restul care nu ne place are probleme in a intelege sensu' la propozitii...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
[Bai,mie mi se pare mai mult decat misto aceasta formatie.Nu se stie cat vor rezista,da' atat cat vor rezista vor face furori.Poate prima melodie m-a impresionat si m-am gandit ca au potential,da' a doua este mai mult decat superba.Asta m-a facut sa ma duc direct la magazin si sa-mi cumpar albumu'.Si ptr aia care nu l-au ascultat va dau un sfat:Cumparati-l ca-i marfa!!!Niste melodii super...o voce super....o formatie beton care sper sa reziste cat mai mult.
Metal Up your Uss!!!
Metal Up your Uss!!!
- girlye_
- Junior Member
asa-i girlye_?:)
si eu sunt de parere ca e o super trupa si ca merita sa fie in toate topurile si daca se poate sa fie pe primele locuri
un suflet pierdut in ceatza neagra a singuratatzii.cea mai apasatoare forma de singuratate adica cea fara iubire..............
- celesta_666
- Junior Member
Si eu am ascultat albumul lor.... Mie mi se pare chiar reusit...dar e adevarat ca piesele lor seamana foarte mult intre ele.... "Hello", "My immortal" si "Everybody's fool" sunt chiar mai bune decat "Going under" si " Bring me to life"... asta dupa parerea mea umila.... Si inca o chestie... Timpul ne va arata daca Evanescence au sanse de a <supravietui> junglei muzicale....
Peace!
Peace!
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
am vazut ca multi spun ca evanescence = linkin park feminin. Eu una am observat "mici diferente" si nu sunt complet deacord cu aceasta afirmatie.
Cel mai mult imi plac versurile, si pot spune ca (din cate am observat eu) solista chiar are voce!
Cat o sa mai reziste? Astept sa ascult urmatorul album, si deabea dupa voi putea raspunde la intrebare!
Cel mai mult imi plac versurile, si pot spune ca (din cate am observat eu) solista chiar are voce!
Cat o sa mai reziste? Astept sa ascult urmatorul album, si deabea dupa voi putea raspunde la intrebare!
-
AnouCk - Mesaje: 86
obiectivitate
Pacat ca au fatada aia comerciala... sunt sigura ca daca ar fi fost o trupa care a cantat acum 20 de ani cand probabil nici unul dintre cei care scriu pe acest forum nici nu exista , Evanescence ar fi fost mult mai respectati. Ar fi ca scosi dintr-un raft intepenit , si cineva ar spune : "Uite o trupa rock, hai sa ne mai cultivam si sa ii ascultam ! " Unii dintre voi vedeti poate faptul ca cei care fac parte din trupa sunt tineri, au intrat intr-un mediu in care toata lumea asculta orice , iar calitatea muzicii nu mai este definita de intelectul ascultatorilor, de fani. Vedeti poate faptul ca cei care asculta Evanescence o fac pentru ca au meodii dragute si pentru ca tipa arata bine...
Nu stiu.
Sunt sigura ca exista in toata Romania un fac cu care Evanescence ar putea sa se mandreasca.
Sunt curioasa ce ar spune lumea peste 5 ani despre Evanescence.
Pana atunci, fiti si voi mai obiectivi !
Nu stiu.
Sunt sigura ca exista in toata Romania un fac cu care Evanescence ar putea sa se mandreasca.
Sunt curioasa ce ar spune lumea peste 5 ani despre Evanescence.
Pana atunci, fiti si voi mai obiectivi !
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Is just a freight train coming your way...
Is just a freight train coming your way...
- Elenush
- Junior Member
dana, dupa logica ta daca ascullt going under imi dau seama de my immortal? sa inteleg ca daca ascult you e ca si cum as asculta hello?
si chiar daca e asa (mie nu mi se pare) acelasi lucru se intampla si la nightwish, trupa care de altfel imi place.
kkt, placa comerciala... daca-s tineri si au priza la tzanci analfabeti nu inseamna ca sunt comerciali. pt voi comerciali inseamna tot ce e cunoscut in romania... da' si deftones sunt de succes la ei in tzara, deci comercial?
ce stupid...
si chiar daca e asa (mie nu mi se pare) acelasi lucru se intampla si la nightwish, trupa care de altfel imi place.
kkt, placa comerciala... daca-s tineri si au priza la tzanci analfabeti nu inseamna ca sunt comerciali. pt voi comerciali inseamna tot ce e cunoscut in romania... da' si deftones sunt de succes la ei in tzara, deci comercial?
ce stupid...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
DACA VRETI ULTIMUL ALBUM CITITI MAI DEPARTE
si dati-mi un e-mail la mp3u_vesel@yahoo.com.
- Fişiere ataşate
-
- fallen_cover front.jpg (96.12 KiB) Vizualizat de 6319 ori
- Mp3u vesel
- Junior Member
hmm

Nu intelg de ce va agitati atat in privinta supravietuirii lor in "jungla muzicala". Important e ca exista acum si ca au scos un album demential.
Iar pentru faptul ca, din diferite motive, creierasele unora dintre noi nu sunt in stare sa proceseze muzica lor, sau sa faca diferenta intre doua trupe cu sound-uri diferite nu inseamna ca trebuie sa ne suparam... Asta e... Shit happens!
Beauty lies beneath the ugliest of shells...
- xpression
- Junior Member
Site romanesc de Evanescence
Tot am cautat pe tot netu' romanesc si n-am prea gasit nimic de Evanescence, asa ca m-am gandit sa fac eu un site. Daca n-aveti ce face dati o raita pe el si poate va place. Mai am inca de lucru dar versiunea care e online cred ca indeplineshte calificativu' de beta.
http://www.myrock.as.ro
http://www.myrock.as.ro
- Nebulla
- Junior Member
Evanescence da bine la pushtii cu ghimpi shi tzepi la gat shi draq mai shtie cate mufe pe maini shi-n urechi, adica 12-18 ani, totzi cei trecutzi de anii astia ar trebui sa rada de ei . Din pacate cum am citit inainte, asta nu-i decat inceputu! S-a spart conducta la rocku de doi lei pt. oameni care nu citesc nici macar un ziar, darmite o carte. de asemenea au o droaie de fani numa pt. ca da bine azi, daca esti la liceu sa-ti placa linkin sau evan. sau alte tampenii shi mai da bine shi sa te imbraci ca ei ! ;F
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Nu mai criticati atat, incercati sa vedeti si partile bune! Poate ca Evanescence nu sunt grozavi (pe mine personal nu ma impresioneaza profund) dar nu sunt nici nashpa. Doar pentru ca sunt foarte bine vazuti in toata lumea si la majoritatea le place nu inseamna ca sunt comerciali, canta ce le place. Asa cum am mai spus, e mai bine sa-ti placa LP sau Evanescence decat alte minuni. Nu mai loviti atat in pushtii care par teribilisti, s-ar putea sa aiba mai multe in cap decat credeti. Sau poate noi nu suntem atat de inteligenti sa ascultam ceva mai inteligent, cine stie?! (Observatie: probabil ca multora le-a placut LP cand abia au aparut, dar odata ce au devenit cu adevarat populari au fost categorisiti comerciali. Incercati sa ascultati muzica fara sa va ganditi cine o canta!!!!!!)
-
rocketman - Junior Member
Initial ...
Nu-i adevarat ca dupa ce au devenit populari nu mi-au placut! De la L.P. mi-a placut doar prima piesa, chiar shi la aia inceputu aducea a D.M.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
de pe album imi plac 2 piese numa ( din pacate alea n-au clip)
pai depinde ce or sa mai scoata, daca or sa progreseze si nu vor copia linii melodice & stuff io zic ca au ceva viitor in muzica
.........hai bah sa nu-i comparam chiar cu LP......
pai depinde ce or sa mai scoata, daca or sa progreseze si nu vor copia linii melodice & stuff io zic ca au ceva viitor in muzica
.........hai bah sa nu-i comparam chiar cu LP......
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
looooool
1. Bring Me To Life imi place
2. Evanescence nu-mi place
3. In afara de vreo 3-4 piese, tot albumu suna cam la fel
4. Avril Lavigne sux, Linkin Park sunt buni, doar ca multzi ii considera comerciali. Debarasatzi-va de asta, shi de fanii lor imbecili (a nu se interpreta ca totzi fanii lp sunt imbecili), shi ascultatzi-i. Mie imi place tot ce canta LP. Nu sunt, totushi, fan.
5. Pentru cine zicea ca 'nu o sa asculte piese gotice!!!!' (de la evanescence): stai linishtita, nu sunt.
Bah oameni buni, cine dreq i-a mintzit pe unii ca evanescence sunt goth??? Bine, pe My Immortal vor sa sune a within temptation sau gathering cu instrumental de doi lei, sau theatre of tragedy fara growling in pauza de masa. Numai ca nici nu prea le iese. Iar versurile sunt fabricate, cu pretentzia de a fi profunde.
6. Nu va agitatzi oameni buni shi ascultatori de evanescence, ca dau burzum la maxim in 5.1 :->
...
2. Evanescence nu-mi place
3. In afara de vreo 3-4 piese, tot albumu suna cam la fel
4. Avril Lavigne sux, Linkin Park sunt buni, doar ca multzi ii considera comerciali. Debarasatzi-va de asta, shi de fanii lor imbecili (a nu se interpreta ca totzi fanii lp sunt imbecili), shi ascultatzi-i. Mie imi place tot ce canta LP. Nu sunt, totushi, fan.
5. Pentru cine zicea ca 'nu o sa asculte piese gotice!!!!' (de la evanescence): stai linishtita, nu sunt.
Bah oameni buni, cine dreq i-a mintzit pe unii ca evanescence sunt goth??? Bine, pe My Immortal vor sa sune a within temptation sau gathering cu instrumental de doi lei, sau theatre of tragedy fara growling in pauza de masa. Numai ca nici nu prea le iese. Iar versurile sunt fabricate, cu pretentzia de a fi profunde.
6. Nu va agitatzi oameni buni shi ascultatori de evanescence, ca dau burzum la maxim in 5.1 :->
...
-
UnSlayne - Junior Member
Re: looooool
La fel cum a spus si elenush, dacaa trupa ar fi aparut acum cativa ani cand nu prea existau prea multe mijloace mass-media, trupa Evanescence ar fi fost mult mai respectata... un lucru e cert, decat s-ascult rahatu' asta ce se cheama muzica romaneasca, de-alde 3sudeshti', blondy si nu mai zic ca mi se face scarba mai bine ascult Evanescence pentru ca e net superior...
Ce credeti ca, gandeau mosnegii cand a aparut rock&roll'u... exact ca voi ashtia care le place sa critice fara s-asculte: Mai bine ascult polka decat muzica draceasca!!!!!!
Ce credeti ca, gandeau mosnegii cand a aparut rock&roll'u... exact ca voi ashtia care le place sa critice fara s-asculte: Mai bine ascult polka decat muzica draceasca!!!!!!
- Nebulla
- Junior Member
Ba ce va place sa folositzi cuvinte mari...chiar crede vreunu din voi k se compara impactu asupra muzicii al Rock`nRoll-ului cu impactu lu Evanescence.Aia chiar au adus ceva nou,astia chiar daca ar vrea nu sunt in stare de asa ceva.Evanescence e pur si simplu o trupa de duzina cu fani de duzina.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
dana, cine a zis aia? ca m-am uitat da n-am mai gasit p-acilea.
ce spunea dana ca piesele seamana... d'un sa stiu eu ce ati luat voi de pe net?! am si eu piese care nu-s pe albumu Fallen care au versuri la fel, si chiar portiuni identice.
alea erau piesele facute inainte de album.
albumul e bun. nu seamana piesa cu piesa. adica, e absurd intr-un fel sa nu semene... e stilul lor. fiecare trupa are un stil.
evanescence are ca element aparte in muzica lor pianul... nu e atat de soft ca LP, precum sustineti voi.
migule, la fel de mediocru cum te stiu ai ramas.
ma frate, care e problema voastra ca ma gandila pe mine placut la ureche muzica lor?
migule, aberezi fratzioare! gandirea ta tipic romaneasca imi intoarce matzele pe dos! asa va place sa va ascundeti in spatele lozicai "io ie destept, tu ie prost" ... in fine, nu meriti argumentele mele din moment ce tu nu argumentezi nimic doar arunci cu buruieni si tragi concluzii.
concluzia mea? imi place albumul lor, canta bine. imi plac versurile, sunt bune. nu-mi pasa care ratati pretind ca asculta evanescence, chiar nu-mi pasa. ma enervati doar voi astia ce aveti impresia ca daca luati aerul ala de superioritate sunteti si creduli! :mad:
gata, ca m-ati enervat destul pe seara asta. as zice mai multe, dar mi-e ca fac riduri.

ce spunea dana ca piesele seamana... d'un sa stiu eu ce ati luat voi de pe net?! am si eu piese care nu-s pe albumu Fallen care au versuri la fel, si chiar portiuni identice.
alea erau piesele facute inainte de album.
albumul e bun. nu seamana piesa cu piesa. adica, e absurd intr-un fel sa nu semene... e stilul lor. fiecare trupa are un stil.
evanescence are ca element aparte in muzica lor pianul... nu e atat de soft ca LP, precum sustineti voi.
migule, la fel de mediocru cum te stiu ai ramas.
ma frate, care e problema voastra ca ma gandila pe mine placut la ureche muzica lor?
migule, aberezi fratzioare! gandirea ta tipic romaneasca imi intoarce matzele pe dos! asa va place sa va ascundeti in spatele lozicai "io ie destept, tu ie prost" ... in fine, nu meriti argumentele mele din moment ce tu nu argumentezi nimic doar arunci cu buruieni si tragi concluzii.
concluzia mea? imi place albumul lor, canta bine. imi plac versurile, sunt bune. nu-mi pasa care ratati pretind ca asculta evanescence, chiar nu-mi pasa. ma enervati doar voi astia ce aveti impresia ca daca luati aerul ala de superioritate sunteti si creduli! :mad:
gata, ca m-ati enervat destul pe seara asta. as zice mai multe, dar mi-e ca fac riduri.

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Gabyzule,te rog sa ma scuzi k am indraznit in mediocritatea mea sa emit afirmatii tipice romanesti care pe tine vestic shi multilateral dezvoltat te deranjeaza,ba chiar mai rau iti intorc matele pe jos.Inca odata scuze shi pe viitor ignora-ma ca se pare k nu reusesc sa ma ridic la nivelu tau(desi mai corect ar fii sa cobor),da ce vrei nu e totzi la fel ca tine(din fericire).
P.S.Ai sictir!:p shi lasa fitzele astea de cult k tot ultimu om iesti pentru mine!
P.S.Ai sictir!:p shi lasa fitzele astea de cult k tot ultimu om iesti pentru mine!
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
sictir tie ma! :p
oricum, nu-mi pasa al catelea om sunt pt tine. tot mediocru ramai, si nu pentru mine, asa esti tu.
ai o impresie totalmente gresita despre tine...dar nu stau eu sa-ti explic asta, cine stie ce mai intelegi.
pana una alta, mediocru care esti, am sa incerc sa iti ignor mediocritatile! multam pt sfat *p.
oricum, nu-mi pasa al catelea om sunt pt tine. tot mediocru ramai, si nu pentru mine, asa esti tu.
ai o impresie totalmente gresita despre tine...dar nu stau eu sa-ti explic asta, cine stie ce mai intelegi.
pana una alta, mediocru care esti, am sa incerc sa iti ignor mediocritatile! multam pt sfat *p.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-