comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde eyewitness » Mar Aug 26, 2003 2:25 pm

bre cata ala-i echipamentu omologat numa pentru tarii nu si pentru neshte beri. nu duce lumea in eroare...la debitu furtunaselor alora, calculat de comisia acritorilor din romania s-a constatat ca la neshte beri debitul ideal este dat de diametrul cavitatii bucale care este direct proportional cu diametrul esofagului. debitul furtunaselor echipamentului prezentat este mult sub nivelul de avarie (0,2 litri/sec) adoptat de comisia acritorilor ceea ce ar putea duce la deshidratare si deci la penurie de neshte beri in sange , situatii inacteptabile prin insasi statutul comisiei nostre.
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Aug 26, 2003 2:39 pm

greseala de eroare!dupa cum ai vazut si la prezentarea de la ultima noastra sedinta,furtoanele alea din fig. 1 sunt alcatuite din mase plastice perfect armonizate cu echilibrul dintre principiul vaselor comunicante ce comunica intre ele prin furtoane si esofag.se pare ca ai dormit la ultima sedinta!pentru alcoale tari,agregatu este prevazut cu niste furtoane mai subtirele si cu locasurile de recipiente de vase cu alcool mai inguste!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mar Aug 26, 2003 2:49 pm

nici vorba , la sedinta de prezentare eram beat nicidecum anihilat ceea ce mi-a permis sa calculez ezat debitul furtunelor folosite la neshte beri si din calcule a reiesit clar ca cele doo furtune au un debit total de 0,127 litri/sec ceea ce este evident sub nivelul minim de avarie de 0,2 litri/sec acceptat in unanimitate de comisia acritorilor din romania. in plus s-a calculat ca in conditiile de recipient tip halba fluxul optim de transport al berii in esofag este de 0,34 litri/sec astfel ca timpul minim necesar de golire al halbei este sub 2 sec astfel ca pentru omologare recipientul prezentat trebe sa se inscrie in acesti parametri.
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Aug 26, 2003 3:35 pm

bre,tu vorbesti de beri sans alchool!pentru astea cu alcool,calculatia e alta,deoarece se ia in calcul cate hemoglobine are subiectul inregistrate la ultima analiza de ficat,precum si transaminazale si encefalograma.caci,dupa cum bine stii,daca subiectul a avut traume in copilarie nu este lasat sa consume alcoale din malt,cereale sau hamei bine prajit!
si iar iti zic,ca fluxul se calculeaza nu dupa numarul de halbe ci dupa cata diurna si eventual ramasite de salariu are subiectul expus la aceasta experienta!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

2915

Mesajde baixinho© » Mie Aug 27, 2003 5:35 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

poza din ce bag eu seama este facuta la Mamaia, asta ca sa stie si nila_p cum se numeste una dintre statiunile de pe litoral (nila, la mare este acolo unde ie soare, nisip, se face plaje (c.P.) si unde umbla fetele foarte sumar imbracate. ma rog, din descrierea mea se poate trage concluzia ca poza a fost facuta la vreun strand, ceva, dar, nu, umbrelutele acelea din fundal sunt la Mamaia.

ps: SiMiCs, da-mi si mie intr-un pm numarul tau de telefon si al prietenei tale cea mai buna. vreau sa va intreb ceva in legatura cu ce s-a intamplat acum 3-4 saptamani la Mamaia.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 27, 2003 11:01 pm

ce beton arata SiMiCs. si are 15 ani.
da-ma-n pula mea....ce bune ie pustoaicele astea. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 27, 2003 11:02 pm

Din cate imi dau io seama poza ie facuta pe faleza undeva in fatza la Hotel Dacia sau la Radio Vacantza...:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Aug 28, 2003 7:34 am

Da..simics esti (buna), nu gluma! Daca tot ai dai nr. lui baixinho, da-mi-l si mie...gasesc litoralul fascinant, si as avea ceva de discutat la acest capitol!

Am uitat sa zic si de moshul ceva..hmmmm...ce sa zic? Ceva de bine sau de rau? Ca are si calitati bune si rele. Moshule, ce aveai in traista aia?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Joi Aug 28, 2003 10:23 am

bre N/A ce intrebari de baraj pui si tu. cum ce avea in traista? haleu, potol si inca ceva de mancat. probabil ca mai avea si un servetel sa-si stearga deshtelele cand deveneau prea unsuroase de la mancat kebapuri si shaorme, nu de alta, dar ii aluneca mancarea din mana
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 28, 2003 10:56 am

Nicholas...am mai povestit de geanta aia. Atunci ma intorsesem de la Constanta. E geanta cu care nu a vrut sa ma ajute MiG....de m-a lasat sa o car prin toata Constanta.
Ce sa am in ea ? 2 perechi de chilotzi , slipul , 1 tricou , un prosop , periutza de dinti si un sul de hartie igenica. E geanta mea de voiaj. Alta nu am.

Aia din spate mi-a zis Mig ce fel de locomotiva e. Cica e locomotiva din clasa 45. Pacat ca nu a iesit bine.
Vedeti in atasament cum arata o locomotiva din clasa 45 !
Fişiere ataşate
4503330cfr.jpeg
4503330cfr.jpeg (124.36 KiB) Vizualizat de 3081 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Joi Aug 28, 2003 9:21 pm

12dB ... cam ciudati ochii aia ai tai .. par colorati in paint :confused: .. ne lamuresti si pe noi ?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Aug 28, 2003 9:31 pm

Lentile de contact sau daca nu Photoshop :D
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde MiG29 » Joi Aug 28, 2003 11:44 pm

De ce draq isi pun unii iuzari atatea poze,doar doar i-o remarca cineva.(nu ma refer la un iuzar cu nume de cantareatza shi cu o recenta simpatie ptr vecinii nostrii de la rasarit:D)
Mohsule,ie geanta aia de ziceai k a vazut toata Ieuropa?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 28, 2003 11:48 pm

da,Mig. e geanta mostenire de la bunica'mea. dar nu a vazut toata Europa. ci toata Europa de Est. Si nu uita ca in anii '60...a fost la Belgrad ! Prin '85 la Budapesta. Prin anii 70 pe la sovietici.

Iar in 2003...a poposit sub masa de la Pizza Hut Constanta. :p
Ce destin inedit pt. aceasta geanta care are vreo 45 de ani.

120dB...de ce stai cu geaca pe tine in casa ? nu va da caldura in Toronto ? pana si aci la Bucuresti....sunt 20 de grade iarna , in casa....de stau in chilotzi si maieu. nu mai zic...ca ma culc in maimutza goala pe orice anotimp.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Aug 29, 2003 11:01 am

Gropitzico, erai in pielea goala in poza aia? Muncesti la vreo firma din aia de da sex pe net? Apropo, gasesc acest subiect fascinant! Da-mi un pm sa-l elaboram...ai umeri frumoshi..:D
Nicholas_Alex
Junior Member

2938

Mesajde baixinho© » Vin Aug 29, 2003 4:36 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

Gropitzico, ti-am zis ca trebuie sa-ti spun ceva foarte important, da sa nu afle ceilalti useri? e, iti spun acum. da-mi, te rog, in pm numarul tau de telefon, ca este ceva foarte important si nu suporta amanare. asa sa stii.

sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Sâm Aug 30, 2003 3:03 pm

Mig-ule,....io nu imi pun poze,k sa fiu bagata in seama...doar k n-am ce face shi imi place sa postez...lol...mai ales sa pun poze
Titina
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Aug 30, 2003 6:32 pm

Bunaciune noo pe forum: gropitzica
Welcome.
O poza cu tine in toata slendoarea ta nu ne pui, sa aiba moshu inspiratie cand bate maimuta.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde vali » Lun Sep 01, 2003 9:31 am

de acord cu bassplayer
si cum tu ai vazut-o primu, poti sa ii ceri numaru de telefon
daca nu ti-l da, incerc si eu :D
some people deserve to die
vali

2973

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 11:41 am

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

vali, cred ca ie cazu sa te duci la ORL. deci eu, io, je, moi, ich am remarcat-o primul pe Gropitzica. da? deci daca bass-u sau tu facetti rost de numarul ei de telefon, mi-l dati mie si eu o sun primul. da?

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 01, 2003 12:39 pm

Stati la coada, puturoshilor!:p
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Sep 01, 2003 1:29 pm

Ho ma, ce va repeziti asa, parca n-ati mai vazut vreo femeie goala in viata voastra! In plus, gropitzica e a mea, stop pe rosu :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 7:27 am

eu ma gandeam la altceva: va dau voua ban si ma descurc eu cu ea :D
vali

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 12:26 pm

hades alaturi de trupa polemik... (calitatea lasa de dorit, eu sunt ala din dreapta pozei)

PacE

Atasat: image0022.jpg.jpg

nu mai atasati poze cu aurolaci!!!!
vali

Mesajde Aliosha » Dum Sep 14, 2003 8:04 pm

fetelor, de ce simtiti voi nevoia sa va modificati pozele, sa le faceti alb negru, sa umblati la culori, contrast, etc ... ???
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 15, 2003 12:34 am

Un link interesant
http://lady-bird.myifriends.net/
Poze compromitzatoare cu gropitzica :)
Love2Fly
Junior Member

3199

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 8:57 am

Wee-Wee, sa inteleg ca acum ai parul mai scurt?
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Lun Sep 15, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Aliosha
fetelor, de ce simtiti voi nevoia sa va modificati pozele, sa le faceti alb negru, sa umblati la culori, contrast, etc ... ???

isi dau impresia ca se pricep
vali

3399

Mesajde baixinho© » Mie Oct 01, 2003 8:33 am

Alondra, am vrut sa deschid poza aia postat de tine, ultima dintre ele, si de fiecare data mi-au aparut doua patratzoace, unu in celalalt, si cu un ics mic de tot in patratelul mai mic, care este in patratelulmai mare. chiar asa arati? nu cred!
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mie Oct 01, 2003 8:42 am

deci asha sta treaba? shi eo care mam dus sam schimb dioptriile la ochilar cam crezut ca nu mai vad a ceti o poza.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati