salut .Suntem doua fete din Filiasi si suntem fane inraite Body and soul , ne place la nebunie cum dansati ,cum va miscati tot ne place la voi.
Daca aveti preselecti de dansatori va rugam sa da-ti un anunt pe email care de la care este trimis acest mail
Vrem sa facem parte din formatia de dans a trupei voastre si cred ca avem sanse v-am multumi din suflet
Miiiiiiiiiiiiii de pupici pentru trup si suflet.Cristyna si Iulya.
ce face-ti ma?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
noi sunte-m doi baieti indragosti-ti de bodi end saul si face-m bine si uneori chiar foarte bine. dansa-m profesionist de mici copi si vrem si noi ca alaturi de cristina si iulia sa ne alatura-m voua idoli nostri.
pupiciiiiiiiiiiii
sody si eye
pupiciiiiiiiiiiii
sody si eye
-
eyewitness - Mesaje: 19220
noi s-i de mici copi,deoarece n-eam antrenat la dans sincron,vrem casa participam l-a preselectie de dans la body&sol si daca se poate s-i l-a paralele si cal cu manere,ca n-eam antrenat mult si temeinic.
noi de mici copi am mai dansat in formatia muncipiul urziceni,la casa de cultura a sindicatelor s-i sintem fani inraiti a formatiei body&sol si acent si ozon.avem s-i doua fete care danseaza ma-i incolo,adica ma-i in spatele nostru.avem si costume.
pupici dulci,
sody si eye!
noi de mici copi am mai dansat in formatia muncipiul urziceni,la casa de cultura a sindicatelor s-i sintem fani inraiti a formatiei body&sol si acent si ozon.avem s-i doua fete care danseaza ma-i incolo,adica ma-i in spatele nostru.avem si costume.
pupici dulci,
sody si eye!
-
SOD - Mesaje: 6035
buna sodysi eye ..Sunt eu Cristina 20 si vreau sa ma intalnesc cu boyd si eye si mai vrea sa stiu de unde sunteti .
Iuly nu este cu mine acum dar o sa vina si ea.
Noi suntem fericite ca v-am intalnit pe voi doi pasionati de dans si muzica .
Va pupam dulce iuly si cristina.
pa pa
Iuly nu este cu mine acum dar o sa vina si ea.
Noi suntem fericite ca v-am intalnit pe voi doi pasionati de dans si muzica .
Va pupam dulce iuly si cristina.
pa pa
- cristina20
- Junior Member
3396
cristina, dar de ce nu vre-ti sa ma pupa-ti si pe mine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
draga mea cristina douazeci,sunt eu,sody!ma bucur c-a m-iai raspuns asa de repede si sa stii cas in cap dupe body.eye este plecat la specializare ,ca canta si cu vocea el.intentionam sa ne indeplinim dorinta ce-a mai arzatoare din sufletele noastre.sa facem o trupa cucare sa colindam tara si sa cantam in deschidere la body.
te pup dulce,
sody!
te pup dulce,
sody!
-
SOD - Mesaje: 6035
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii