Forumistii cu pozele!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Forumistii cu pozele!

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 12:35 pm

buna, sint noua pe aici, ma numesc Adriana, si am zis sa facem un post in care sa ne punem pozele, noi fetele care frecventam acest forum!
Incep eu prima!

PS. Pot pune si baietii, dar nu din alea porcoase cum primesc eu de la unii prin mail!! Pe noi fetele nu ne intereseaza penisul vostru!!
Unregistered

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 12:37 pm

da pula va intereseaza?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 12:54 pm

pai, ce ai inceput? unde-i poza?

peseu:consoarta mea ie de alta parere. zice ca pe fete le intereseaza in special ce ziceai tu ca nu te intereseaza.

de aicia trag eo concluziea ca tu, de fapt, nu shtii despre ce ie vorba.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 12:58 pm

Nu pot sa pun! Cum se pune? Am o poza frumoasa, cu mine in tricou misto, si scrie pe el Duran Duran! Mai am unul la fel, da scrie Bob-Bon, si este cu dantela roza. Mi la adus mama de la turci, anul trecut. Ala nu imi place!

SOD, sau cum te cheama, esti scirbos!! :(
Unregistered

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 1:00 pm

Initial trimis de Unregistered
Nu pot so pun! Cum se pune?

SOD, sau cum te cheama, eshti scarbos! scarbosule!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde dadius » Joi Oct 02, 2003 1:03 pm

Cel mai misto lucru e cand intra unul nou pe forum ,scrie o porcarie si apoi ii zice Sod una seaca asa ca sa-i stea in gat.
Misto treaba. Ar trebui sa se puna limita de varsta pe fanclub si sa se completeze un test grila de inteligenta. Am impresia ca numai idioti scriu in ultima vreme.

:D :D :o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 1:09 pm

Auzi tu,Cea-Care-Ai-Scarba-De-Pula-Si-De-Carici,tricou cu topitop nu ai?evident,adus de la turci?
da apropo,stii ca la turci romancele sug pula la greu.mama ta nu te ia cu ea acolo,ca sa o ajuti la treaba?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Bortzianu' » Joi Oct 02, 2003 1:10 pm

Initial trimis de dadius
Cel mai misto lucru e cand intra unul nou pe forum ,scrie o porcarie si apoi ii zice Sod una seaca asa ca sa-i stea in gat.
Misto treaba. Ar trebui sa se puna limita de varsta pe fanclub si sa se completeze un test grila de inteligenta. Am impresia ca numai idioti scriu in ultima vreme.

:D :D :o

..:) ) ..intrebare : chiar asa, ce-si doresc femeile mai mult si mai mult??? ..si daca unele nu-si doresc ce-si doresc femeile mai mult si mai mult, atunci de ce si ce oare isi doresc ,totusi ..?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 1:11 pm

Dadius, dar tie ce ti-am facut, ca sa ma faci idioata? Te crezi mai presus decit altii? Daca ai penis, nu inseamna ca esti mai destept decit fetele. Asa ca din partea mea, iti poti baga microfonul din poza ta, in curul ala gras al tau. Si din postul tau,mai reiese ca iti place sa-l lingi pe SOD in cur! Lingaule!

Neatza, vorbeam de poza, mai rautate!

Si pentru cultura voastra generala, am 19 ani!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 1:13 pm

Asa rautate in lume nu am vazut pe nicaieri ca in forumul asta! Cel putin SOD ala, cred ca este bolnav psihic! De ce imi faci mama curva? Numai tata ai zicea asa cind venea beat acasa, si mama plingea o ora la ea in camera!

Daca vrei sa stii, am si tricou cu semnul diavolului!!
Unregistered

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 1:18 pm

19 ani de...ce?de experientza?
uite draga,ca sa vezi ca te iubesc(de preferat in gura),pun eu prima poza.
Fişiere ataşate
dedicatie speciala pentru frumoasa necunoscuta.jpg
dedicatie speciala pentru frumoasa necunoscuta.jpg (3.13 KiB) Vizualizat de 3612 ori
FOUR OF A KIND
SOD

3427

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 1:18 pm

care poza?

asta conteaza mai putin. tu zi daca mai esti virgina.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 1:21 pm

draga mea,imi pare rau ca ai tai nu se inteleg si ca tac-tu e un nemernic,dar eu nu am facut-o pe mama ta in nici un fel.eu de tine ziceam,pricepi?si sa stii ca joaca asta de-a doctorul,de-a mama si de-a tata,de-a bagatu parului inauntru e o trebusoara tare misto.la inceput simti ca o gadilitura,asa,stii tu,placuta si apoi te inveti cu ea.partea proasta e ca ai sa vrei sa arati la toti colegii ce joc nou ai invatat tu.iar eu te pot ajuta sa treci la level 2.vrei?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 1:23 pm

Dar eu nu stiu cum sa pun pozele??? Imi puteti explica si mie? Mai am una facuta recent, la concertul lui Class! Eram asa de transpirata, ca mi se vedeau sinii prin tricou! Dar nu imi era rusine! Imi placea de cel de la tobe, dar am auzit ca are prietena, asa ca acum imi place de cel de la orga.

SOD, dar ce era aia din poza? Erai cumva la Burebista? Am fost acolo odata mai de mult, dar nu mai tin bine minte locul. Eram in clasa a IV-a, si eu atunci aveam capul spart de la un bulgare de sare.

Baixinho (esti cumva albanez?), nu stiu daca intereseaza pe cine daca mai sint virgina sau nu, cu toata ca unul de la mine de la liceu, ma tot intreaba.
Unregistered

3429

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 1:28 pm

iei o poza, o pui pe monitor si o lipesti cu scoci sau cu superglu sau cu prenadez sau cu aracet sau orice alta solutie de lipit.
nu sunt albanez. de ce? iti place caricu la albanezi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 1:29 pm

hihihihihihi,ce ti-e si cu tehnica asta noua de secol 21.si cu ip-urile astea ,mare grozavenie.
draga mea,daca vede threadu asta,unu de-i zice nicholas,ai pus-o fara sa vrei.singur!pardon,singura!hihihihihihihi!
FOUR OF A KIND
SOD

3431

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 1:33 pm

Initial trimis de SOD
si cu ip-urile astea

zi-mi si mie ce stii tu si nu stiu eu.
ANTI

baixinho©

Mesajde bogdanovici666 » Joi Oct 02, 2003 1:49 pm

Dar eu nu stiu cum sa pun pozele??? Imi puteti explica si mie? Mai am una facuta recent, la concertul lui Class! Eram asa de transpirata, ca mi se vedeau sinii prin tricou! Dar nu imi era rusine! Imi placea de cel de la tobe, dar am auzit ca are prietena, asa ca acum imi place de cel de la orga.

SOD, dar ce era aia din poza? Erai cumva la Burebista? Am fost acolo odata mai de mult, dar nu mai tin bine minte locul. Eram in clasa a IV-a, si eu atunci aveam capul spart de la un bulgare de sare.

Baixinho (esti cumva albanez?), nu stiu daca intereseaza pe cine daca mai sint virgina sau nu, cu toata ca unul de la mine de la liceu, ma tot intreaba.

tre sa te inregistrezi...daca vrei sa-ti pui poza
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 2:03 pm

Voi credeti ca daca eram o curva, stateam aici cu voi, in loc sa fac ce fac curvele? Daca eram, va intrebam din prima de masurile voastre "barbatesti", dar nu sint, caci mie mi-a zis mama sa fiu cuminte si sa nu umblu cu prosop in geanta.
Dar asta nu inseamna ca nu tin la gluma! Stiu si niste bancuri care includ in continut penisuri!

Dar am facut acest post sa ne vedem noi fetele "la fata", sa mai schimbam sfaturi despre moda, rimeluri si altele. V-ati bagat voi repede, si ati facut din mine o victima!

Si sa stiti ca nu imi este frica de ip-urile voastre. Am fost odata batuta de taica-miu, de am zacut 3 zile in spital! Si acum mai merg intr-o parte! Si nici de nicholas ala nu-mi este frica, ca nu are de unde sa stie ca stau in Iasi!
Unregistered

3433

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 2:39 pm

nu are de unde sa stie ca stau in Iasi!

dar se poate afla
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 2:55 pm

la iasi?hihihihihihi,da glumetz mai esti!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Joi Oct 02, 2003 2:58 pm

, caci mie mi-a zis mama sa fiu cuminte si sa nu umblu cu prosop in geanta.

uite bai ce sfaturi dastepte dau mamele in ultimul timp..tulai ma!

Initial trimis de Unregistered ,
V-ati bagat voi repede, si ati facut din mine o victima!

s-au bagat pe rand sau toti odata? Vai ce nesimtiti, intra asa fara sa bata la usa....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3436

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 3:08 pm

V-ati bagat voi repede, si ati facut din mine o victima!

aminaloo mi-a dat o idee buna (mersi, nea): cand se baga mai multi se cheama posta, nu victima. intreaba si tu, daca nu crezi.
ANTI

baixinho©

Mesajde dadius » Vin Oct 03, 2003 7:38 am

Dadius, dar tie ce ti-am facut, ca sa ma faci idioata? Te crezi mai presus decit altii? Daca ai penis, nu inseamna ca esti mai destept decit fetele. Asa ca din partea mea, iti poti baga microfonul din poza ta, in curul ala gras al tau. Si din postul tau,mai reiese ca iti place sa-l lingi pe SOD in cur! Lingaule!

Draga mea, arata-mi te rog paragraful in care te-am facut eu pe tine idioata.De ce ai presupus ca e vorba de tine?Eu vorbeam la general legat de faptul ca forumul a devenit un cacat fata de ce era acum un an jumate (sa zic asa).Daca tu te stii in categoria respectiva e treaba ta directa. Daca am penis inseamna din start ca sunt mai destept tinad cont ca barbatul a fost PRIMUL si apoi femeia ca sa nu zic mai multe. De unde ai dedus tu ca eu as avea curul gras asta nu inteleg.Ma cunosti de undeva? M-ai vazut vreodata in viata ta? Faptul ca afirmi ca il "ling" pe SOD in cur arata cat esti de tampita. Imi pare rau acum chiar mi-ai dovedit ca esti. Imi pare rau pentru problemele din familia ta.Sincer imi pare rau. Dar asta nu-ti da dreptul sa ne stresezi pe noi cu prostiile tale.

Asa de chestie: Sunt curios cati l-au "lins" oe SOD in cur vreodata? :o :o :o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Unregistered » Vin Oct 03, 2003 10:39 am

Revin inca odata, caci din partea mea, situatia a ramas nerezolvata. In primul rind nu sint curva, cum unii dintre voi ma cred.
Am 19 ani, si nu am facut sex decit cu 7 baieti, dintre care unul este cel care cinta la Class! Si cu el numai sex oral, la un concert de la noi din Iasi, cind au cintat ei linga depozitul de librarii!

Animaloo si cu baixinho, sinteti niste porci, si cu voi nu as face niciodata sex!!! :(

Sod, cu tine poate, ca ti-am vazut pozele pe subiectul de la generalitati, si mi-ai placut mult. Semeni putin cu ala de a jucat in filmul Gladiatorul. Vorbesc de cel din rolul principal, caci cel care a jucat in rolul secundar (imparatul), nu mi-a placut deloc, ca era foarte rau cu sora lui (o folosea sexual).

Cit despre tine, Dadius, am zis ca ai fundul mare, ca si tu mai facut cretina si timpita!
Unregistered

3455

Mesajde baixinho© » Vin Oct 03, 2003 11:33 am

da nici nu tre sa faci tu cu noi, ca facem noi cu tine. crezi ca asta este problema?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 03, 2003 11:44 am

ca prin urmare cum s-ar zice Groh Groh...:@) si oricum stii cum e ca sa futi tre sa esti porc nu papagal.... :@)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Unregistered » Vin Oct 03, 2003 11:58 am

Initial trimis de bogdanovici666

tre sa te inregistrezi...daca vrei sa-ti pui poza

Sa ma inregistrez unde? Pe video? De ce? Ca eu nu vreau sa pun filme. Numai 2 poze, cu mine!?!

Animaloo, din postul tau nu am inteles nimic. Dar misto poza aia cu purcelusul. Cum ai pus-o acolo? Poti sa mi-o trimiti si mie?

Baixinho, nu este o problema, dar imi place sa fiu activa in timpul actului.
Unregistered

Mesajde memetshot » Vin Oct 03, 2003 1:17 pm

cum am pus-o unde? de unde stii tu unde mi-am pus-o? si ce vrei sa-ti trimit?
memetshot

Mesajde @lexandrion » Vin Oct 03, 2003 1:18 pm

mai da ce naiba de va tot injuriatzi atat si sarmana fata nu poate face nimic
dar cu mine ai face sex dc mi-as pune poza ca sa ma vezice zici da-mi rpd un rasp.
@lexandrion

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii