ce va excita cel mai mult?
93 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Buna. Am si eu o intrebare care ma nedumereste si sper ca ma vetzi putea ajuta. Eu si prietenul avem o relatzie la distantza de un an si 2 luni, ne vedem in vacantze, el este in spania si eu in romania dar cu toatea astea iubirea noastra nu a scazut nici un gram ci din contra a crescut mai mult. Cand ne vedem practicam sexul oral dar dupa ce el pleaca si chiar si cand practicam sexul oral, eu elimin un lichid mai gros galbui. mai ales cand nu sunt cu el adica cand nu ne vedem deloc alimin destul de mult. Daca atzi putea sa imi spunetzi motivul din ce cauza elimin acest lichid daca este normal sa9l elimin si ce este .
Va multzumesc
Va multzumesc
- Naomi simon
- Junior Member
Buna Naomi. Sa intelegem din postul tau ca practicati doar sex oral? Deci este inca virgina? Nu ai precizat de unde iti curge lichidul ala! De la sini, sau dintre picioare? Are miros? Ce face prietenul tau in Spania? La furat? Dupa ce revii cu amanunte, mai vorbim..
Later Edit: Sa nu te tinem degeaba in tensiune...du-te pina la farmacie si i-ati un Metronidazol.
Later Edit: Sa nu te tinem degeaba in tensiune...du-te pina la farmacie si i-ati un Metronidazol.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Neatza. Lichidul despre care vorbeam este dintre picioare si miroase. Prietenul meu este plecat din ro de 4 ani si si locuieste acolo cu parintzii. nu a fost furat:) bye
- Naomi simon
- Junior Member
Ohooo...am simtit cumva un iz de umor, in postul tau? Mai bine zis, in ultima fraza? Deci nu este dracul asa de negru pina la urma, cu toate ca atragi toate pisicile din cartier, cu mirosul ala dintre picioare...
Mai Naomi, dupa parerea mea, tu te-ai pricopsit cu o boala sexuala (venerica), aka tricomonoza! Partea buna este ca nu se ia numai prin contact sexual (deci poate spaniolul a fost cuminte pina la urma), ci si din locuri publice, precum wc-urile, piscinele, din haine, etc
Asa ca da o fuga pina la medicul tau, si verifica ce ti-am zis eu. Nu trebuie sa-ti fie rushine! Nu esti prima cu o boala ca asta!
Noroc, si cind nu-ti mai curge nimic, da-mi si mie numarul tau de telefon si o poza, de preferat alb-negru.

Mai Naomi, dupa parerea mea, tu te-ai pricopsit cu o boala sexuala (venerica), aka tricomonoza! Partea buna este ca nu se ia numai prin contact sexual (deci poate spaniolul a fost cuminte pina la urma), ci si din locuri publice, precum wc-urile, piscinele, din haine, etc
Asa ca da o fuga pina la medicul tau, si verifica ce ti-am zis eu. Nu trebuie sa-ti fie rushine! Nu esti prima cu o boala ca asta!
Noroc, si cind nu-ti mai curge nimic, da-mi si mie numarul tau de telefon si o poza, de preferat alb-negru.
-
Hahaha, nu atrag chiar toate pisicile din cartier cu mirosu ala dintre picioare ci doar pe matza mea::) glumesc binentzeles. Nu miroase asa de tare mai:) dar sunt curioasa boala aceasta daca este cat este de grava ? si trebuie mers la ginecolog sau la doctor de familie? Spaniolu adica prietenul meu da a fost cuminte:) nu am avut contac sexual, cat despre wc nu stiu ce sa zic nu ma prea asez pe ori ce wc, numa la oamenii la care stiu ca sunt curatzi poate nici acolo, doar la mine acasa, mai comod:) deci ce zici? cat este de grava?sau in ce fel imi poate dauna daca chiar este vorba de asta, si daca nu este vorba de ata ar putea fi vorba despre altceva? Multzumesc ca-mi raspuni .......
- Naomi simon
- Junior Member
Chrysilla, da de ce intrebi? Fug si dupa tine mitzele prin cartier?
Naomi, la ginecolog ar fi mai bine. Nu stiu cit este de grava, dar orice boala venerica, netratata la timp, poate aduce complicatii!!!
Sa nu uiti de poza aia...
Naomi, la ginecolog ar fi mai bine. Nu stiu cit este de grava, dar orice boala venerica, netratata la timp, poate aduce complicatii!!!
Sa nu uiti de poza aia...

-
kestii...
toata lumea spune ca se excita de la limbi in diverse zone deja banale, ureke, gat, organ sexual, abdomen, spate. dar uite ca io am intalnit fete care se excita rau de tot daca te joci cu limba prin jurul anusului, si kiar daca le penetrezi anusul cu limba (ma rog, asta e un preludiu normal daca intretzii cu fata si sex anal :p) dar sunt fete care nu agreeaza sexul anal, si totusi se excita la kestiile astea ... nu mai zic ca m'am excitat si eu cand fata mi'a facut acelashi lucru
deci se pare ca posibilitatzile de excitare e nelimitate :p
ps: sa nu incepetzi cu "bah, tu eshti homo", ca nu ma simt

ps: sa nu incepetzi cu "bah, tu eshti homo", ca nu ma simt

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
pe mine ma excita rau sticla de ballantines pe care nu pot sa pun mana cum ca e prea rece cum ca a esit din congelator.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ce ma excita cel mai mult? Pai....Sa ma ia prin surprindere sa ma dea de perete si sa mi-o traga tare....sa ma traga de par si sa ma linga peste tot.Asta cand faci un sex nebun.

- andreea_dura
- Junior Member
andreea_dura scrie:sa ma dea de perete...sa ma traga de par
fetito, pai daca dai de unul care sa te traga de par si sa te dea de perete mai bine il lasi in plata Domnului. maine poimaine, in loc sa te traga de par - iti da 2-3 pumni in cavitatea bucala si in loc sa te dea de pereti - te pocneste cu vreun drug de fier.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai..sexul oral facut mie de un baiat
si toate mangaierile ....pe acolo....pe dincolo...sa fie tot timpul cu mainile pe mine,ca si cum nu ar vrea sa plec niciodata ..si ar mai fi o gramada...

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Ha.Ha.Ha. Cum urechile,bai Joao ? Te-ai tzacanit ? Cum urechile ? Bine...ca nu ai zis tamplele sau rotulele. :p
Moshule, chiar nu te-a sarutat nici una in ureke? este fantastic de excitant... :B
PEPSI, DARE FOR MORE!!
))

-
pepsi_blu - Junior Member
pepsi_blu scrie:Moshule, chiar nu te-a sarutat nici una
nici una. nici in ureche nici in alta parte. nimic. nada. nothing. rien.
ANTI
-
sigur i se va intanpla, la inceput cu o gura de hydrant si p-orma ...usor, usor poate si o gura de canal 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ma excita atunci cand ea incepe sa tremure....atunci cand fac 69 .si ma mai excita cand la inceput ea imi da chilotii jos si fara sa puna mana pe ea o ia ushor in gura vre-o doua minute(nu mai mult) si apoi trecem la sexul initial...cat despre soapta in ureche cred ca ar trebui un forum special pt ca este adevarata faza asta si f putina lume stie ........bafta
- obyone111
- Junior Member
Deci, ce ma excita pe mine? In primul rand o blondina la 1.60 si 50 kg, nu skinny, normala. Am avut si niste experiente cu partenere cum voiam eu, cu sanii generosi de tot, si am constatat cu uimire, ca in afara de efectul vizual, ptr mine a fost o mare dezamagire. Tot niste sani pe care ii cuprinzi in palma, gen portocale, ma excita fantastic atunci cand se plimba pe mine. O rasuflare calda in ureche, o limba flaminda care vrea sa-mi ajunga la amigdalite, doggy style, si o pereche de ciorapi de dantela neagra. Cam atat deocamdata, daca imi mai aduc aminte, va mai spun. A da, ma excita teribil cand suntem in picioare si se lipeste de mine goala si ma saruta, si cum a spus un inaintas, cand o mina micuta umbla sub centura :t .
- Mariner101
- Junior Member
baixinho © scrie:nici una. nici in ureche nici in alta parte. nimic. nada. nothing. rien.
imi pare rau ..dar trebuie sa te contrazic.. eu l-am pupat pe moshu..ba chiar l-am sarutat..si nu doar o singura data

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
pepsi_blu, io ma refeream de cand s-a nascut si pana in ziua de azi, dar e valabil si pentru inca 2-3 ani de acu inainte.
Jasmino, vorba lu aiu, sunt satul de minciunile mele pana peste cap.
Jasmino, vorba lu aiu, sunt satul de minciunile mele pana peste cap.
ANTI
-
baixinho © scrie:nici una. nici in ureche nici in alta parte. nimic. nada. nothing. rien.

pe mine ma excita foarte tare sarutul in ureke, sa fiu atinsa usor pe fese, sarutul pe gat, si sa fie un partener foarte pasional in intimitate.
PEPSI, DARE FOR MORE!!
))

-
pepsi_blu - Junior Member
pepsi_albastru, iar eu ma refeream de la nascare si pana in ziua de azi si inca vreo 2-3 ani de acum inainte.
ANTI
-
93 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4