neatza, la multi ani!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

neatza, la multi ani!

Mesajde Salma » Mie Oct 01, 2003 11:31 pm

La multi ani, neatzo, sa ai parte de toate cele bune si sa nu duci toata viata lipsa de bere! ;)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 01, 2003 11:47 pm

la multi ani , little dog ! mai lasa berile alea....si sa iti vina mintea la cap. poate pe viitor...nu mai scrii ca un analfabet !

aaa....si sa ai parte de cat mai multe reviste cu Pif et Hercule ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Oct 02, 2003 12:09 am

un sincer la multzi ani omule...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 02, 2003 2:51 am

La multi ani si tot ce se poate!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde SCORPY » Joi Oct 02, 2003 5:55 am

La multi ani si din partea mea, Neatzo, si tot ce-ti doreste inimioara de la viata!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Oct 02, 2003 8:31 am

az', 2 octombrie, iuzarul, care este si care a demontat brutal mitul a 'cel mult o bere', instaurand dictatura a 'neste cat mai multe beri', echilibreaza balantza de platzi si implineste si el noo anisori. :)

[size=2.5]La Multz Ani, bre piar neatza[/size], sa fii matale sanatos, voinic, vesnic la fel de voios, inflacarat fan ASIA, sa ai parte de cat mai multe aniversari (si nu vorbim doar de ale tale) si multe neste beri care sa nu se depuna pe unde nu trebe si sa faca loc altora ce-or sa vie.

toti din biuroul alaturat iti ureaza si ei La Multzi Ani si te asteapta la neste gotci, fac ei cinste, d'soara Sorana te pupa si ea, pupa-i p'aia mici din partea mea. ie bine. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

3416

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 8:46 am

care este neste mai multe beri si gotci, deci ie bine. deic la multzi ani, nea, si sa ai parte de cate beri si gotci vrea mujchii lu matale. in incheiere, un cantecel:
hepi bí£rdei ciu iu,
hepi bí£rdei ciu iuuuuuuuuuuuuu,
hepi bí£rdei dir neatzaaaaaaaaaaaa
hepi bí£rdei ciu iuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 9:12 am

care ma scuz ca nam putut [pentru ca sa raspund in timp util la toate urarile carea fost. deci ma pus misheii la munca chiar de zioa mea. ashtia nare nici o faram de bunsimtz! pashte shi grijania.... da nu ie frumos sa zici cuvinte grele la ceas de sarbatoare.

in alto ordine de idei, am adus neshte berile cu mine + jidvei sec+ borsec + J&B + Stalinskaia + fursecur (ce alceva decat shpritzatzi?) = Ie bine. in rest ie bine. az o sa muncesc pana o sa dau cu creierii de tastatura, dupe care ma shutesc in orash care deja am antamate trei carcium cu program prelugit shi trei sajung in toate trei. mashteapta lumea shi nar fi frumos sa najung.

in cealanta ordine de idei, moshule, eo la bere nu renuntz din considerente medicale de peatra la rinichi care nu este da poa sa fie, shi doi la mana, minte la cap am destula, pacat ca nu foloseshte la nimic.

deci multzam incodat shi mai trec eo pacilea
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gabuba » Joi Oct 02, 2003 9:56 am

neatzo, iti urez sa fi(i) mereu fan asia si sa ai tot ce vrea muschii tai aia bine dezvoltati si de fete incitati! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Joi Oct 02, 2003 10:03 am

La multi ani celui mai dedicat fan ASIA! tot ce iti doresti!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

3419

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 10:24 am

in atentia lu sarbatoritu: deci m-a sunat Alina-Diana casí£-tz ureze La multzi ani si me-a zis sa-tz urez si din partea la celelalte fete din formatie, Anca, Sorana, Irina, da si din partea lu peredecesoarele ei Anemona si Alexandra. care nu ma este, dar au fost.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Joi Oct 02, 2003 10:37 am

La multi ani Neatza!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde stefan » Joi Oct 02, 2003 11:07 am

iote ba neatza, in sfarsit ai si tu un motiv intemeiat, beton, incontestabil sa razi "neshte beri". La multi ani! Sa nu il falimentezi pe nenea cu chioscu cu Tuborgi, ca o sa mai fie ocazii d-astea :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Oct 02, 2003 11:22 am

La multz ani, neatza!
Sa traiesti 100 de ani fara reparatii (si io sa iti duc crucea).
In seara asta o sa beau nesthe beri in cinstea ta, dupa care daca ma mai tzine shi niste gotci.

PieS: iti mai tranzmite lamultz ani admiratorul tau George Pruteanu care este impresionat de stiul tau unic de a scrie in limba romana, si care vrea sa schimbe dictzionaru' care este.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 11:35 am

cat inca mai po sa coeresc neshte cuvinte tzin sa multzimesc tutulor celor care mau felicitat cu ocaziea sarbatoririi zilii mele in care am aparut.
fane, im pare rau ca nu neam vazut la sziget, asta ie, poatela anu, chioshcu no sa sufere pen'ca de data asta o sa cumpar de la xxl, data fiind cantitatea.
basule, satz traiasca shi tzie ce vrea mushchii lu matale. spar cai vorbit serios cu crucea. nu de alta da mai am un om care se oferise da nu cre cai serios. deci pot conta pe tine?
gabitzule, im pare rau sa te dezamegesc, eo nam mushchii dezvoltatz decat la cap sh la stomac. care este.
sly shi darkshines, multzam. o surpriza placuta.

neatza

Mesajde angus » Joi Oct 02, 2003 12:11 pm

aha! deci az ie mai mult ca ier! io insumi itz doresc lamultzan inco data, alatur de traditzionalu sanatate macsima shi veatza definitiva. shtieam sho poiezie, ma duc sa copii paste. vin acusha. nu sufla inca in lumanari!

gata, mam intors intrun suflet, shi mai ales ultimu viers tzil dedic, ala cu poza, ca doo ber ie deja nejte, nashea?
Itzi doresc noroc in toate
Fericire, sanatate
Intzelept sa fii mereu
Vesel chiar cand dai de greu
Biznissul mereu din plin
Imuna inima la venin!

;M ;M
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Oct 02, 2003 1:02 pm

io mi-s mai intarziata de felu' mieu, da' nu poci casí£ (copiraitu' de rigoare) nu zis si io un La Multi Ani fericiti, sa ai parte de cat mai multe diminetzi senine, satz traiasca prima-care este (©, satz traiasca!) , spor la ce faci tu acoloja la serviciu si satz functioneze ficatu' o suta de ani mai mult ca tine.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 1:19 pm

raspund acusha:

angus: care mare bucurien suflet miai dat care este. deci ma bucur. paote bem o bere laomomendat. cine shtie. orcum, eo no s vin, ca eo nu po sa beau numa o bere. da ma induioshat pana la lacremi cele spuse. multzam!

mirela... ce sa mai zic? sufletu mi-e greu, iar glasul incarcat. de sentimente. toate alearga brambura shim dau senzatzii vecine cu atacu de cord. lumea ma ureaza. im vrea binele. e ceea ce va urez shi eo napoi, de o suta de or.

ca mai mult n-am.

neatza

Mesajde SOD » Joi Oct 02, 2003 1:26 pm

zic si io asa,de multi ani,ca poate dai si tu un kil doo de vodka.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 2:00 pm

au fost date shi baute deja. shi asta pana in orele treishpe treizeci.

neatza

Mesajde Nightmare » Joi Oct 02, 2003 2:12 pm

La multi ani, Neatza.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Oct 02, 2003 3:19 pm

multzam mult tuturor! eo o sa plec. ne citim maine!

neatza

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii