Forumistii cu pozele!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde eyewitness » Vin Oct 03, 2003 1:22 pm

Initial trimis de @lexandrion
dar cu mine ai face sex dc mi-as pune poza ca sa ma vezi

bre trei stele , te futem noi stai linistit ,cu sau fara poza ne e egal...sody abia asteapta ca-i nefutut de 14 minute deja si asta se desfute repede...
eyewitness

nu va mai luatzi de bautoru' asta

Mesajde Mithos » Vin Oct 03, 2003 1:39 pm

bai fetitza dar pe tine cine te-ar mai fute dc nu as fi eu aici ca sa tzio pun asa in stil mare de trei stele
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

cei care se pricep la fufulit

Mesajde Mithos » Vin Oct 03, 2003 1:57 pm

mai de ce nu mai zicetzi nika sau am facut o impresie mai mult decat buna si nu mai avetzi ce zice,,,,,, astept comentariile voastre
shy poate ca nu m-as fute cu voi dar dc atzi fi fost fete ar fi fost altceva deci baietzi ce zicetzi:)))
Mithos
Junior Member

3459

Mesajde baixinho© » Vin Oct 03, 2003 2:06 pm

Initial trimis de Unregistered
Baixinho, nu este o problema, dar imi place sa fiu activa in timpul actului.

pai se rezolva: poti sa citesti o carte, poti sa te uiti la televizor si din cand in cand sa mai dai cateva contre. asta este problema ta, ca vrei sa fii activa si nu poti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

asa

Mesajde Mithos » Vin Oct 03, 2003 2:16 pm

gagicile care vor sa shyo puna cu mine sa trimita un mail la mithos_276@hotmail.com sunt cel mai tare din zona
Mithos
Junior Member

Re: asa

Mesajde Nightmare » Vin Oct 03, 2003 2:22 pm

Initial trimis de Mithos
sunt cel mai tare din zona

Si cel mai modest....
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

re la nightmare

Mesajde mithos » Vin Oct 03, 2003 2:45 pm

mai dc nu ma crezi intreaba shy tu prin jur shy vezi dc nu e asa :))
mithos

Mesajde Nightmare » Vin Oct 03, 2003 2:48 pm

N-am zis ca nu te cred. Am remarcat doar "modestia".:)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

bine dar tu de unde mai esti de esti asa de atent

Mesajde mithos » Vin Oct 03, 2003 2:51 pm

ce sa fac dc nu am un pic de tupeu femeile nu ma mai vor deci nu prea am ce sa fac asa ca le dau tot ce vor
mithos

Mesajde Nightmare » Vin Oct 03, 2003 2:54 pm

De ce nu pui o poza cu tine? Sa vedem atunci cat de frumos esti.:)
Nightmare
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Oct 03, 2003 3:08 pm

oameni buni cine este idioata asta? O cunoasteti? Tot subiectul asta e o poanta de care eu nu m-am prins? Daca e facut subiectul la misto e una......dar daca asta scrie pe bune prostiile astea e nasol de tot momentul. Cat de idiot poate fii un om?:D
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Titina » Vin Oct 03, 2003 9:42 pm

Sa ma inregistrez unde? Pe video?

Nu....pe site-ul pe care eshti in secunda in care citeshti acest mesaj :)
Titina
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Vin Oct 03, 2003 9:50 pm

Sa ma inregistrez unde? Pe video? De ce? Ca eu nu vreau sa pun filme. Numai 2 poze, cu mine!?!

Animaloo, din postul tau nu am inteles nimic. Dar misto poza aia cu purcelusul. Cum ai pus-o acolo? Poti sa mi-o trimiti si mie?

Baixinho, nu este o problema, dar imi place sa fiu activa in timpul actului.

... poate nu pricep eu bine... Va rog, spuneti-mi k e caterinca! Nu poate fi asa realitatea, nu??? Totusi... totu-i la misto, nu??? Altfel... nu stiu la ce categorie sa incadrez si in general f.greu devin confuza... :con: :con: :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Oct 03, 2003 11:26 pm

Ce dracu mah? nici nu a zis SOD tot ce trebuia zis...de nicholas!!! :) oooffff !!! oricum...mishto subiect! ar trebui mutat pe kterinka !! as pune io poza cu mine..k sa vb cu neinregistrat(A) de rimeluri si farduri...da nu are sens..! asa mult mi-as fi dorit si eu o prietena cu care sa mai vorbesc de un rimel si de alte chestii mai groase....pacat k anonim(a) nu e de incredere!! :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Unregistered » Lun Oct 06, 2003 9:43 am

Gata, m-am inregistrat si eu!!! Multumesc Akyna pentru ajutor!

Acum sa va pun pozele cu mine:

Tricoul ala cu Duran-Duran, este putin patat de iaurt, ca doar ce mincasem vreo 2 borcane cu niste covrigi din aia cu mac.

In a doua poza, mi se vad putin sanii..sper sa va placa, mai ales lui baixinho! :)

Au venit si citiva porci pe aici, care se cred mari si tari! Mithos, eu cred ca tu esti inca virgin la virsta ta, de vorbesti asa! Si de ce nu vorbesti romaneste? Esti grec? Ce ai vrut sa zici cu fraza asta:
"mai dc nu ma crezi intreaba shy tu prin jur shy vezi dc nu e asa "

Nu inteleg nimic!!!

Oricum, nu ma atragi deloc sexual, asa ca te rog sa nu te mai iei de mine! Da? Multumesc!

Sweet-One, imi place de nick-ul tau! Pot sa-l folosesc si eu? Mie imi zicea cel de la Class, ca sint singura lui iubire, "o dulceata" zicea el....dar nu prea imi placea cind se imbata, si devenea porc! Odata a vrut sex anal, si nu sa lasat pina nu a primit ce a vrut :(

Koala bear (ce inseamna?), dar de ce nu pui pozele? Nu-ti fie rusine, ca si eu am pus. Iti plac? Mai am una, intr-o rochie de bal, la balul bobocilor, dar nu cred ca o sa va placa, ca nu mi se vad sanii!

Va pup pe toti!
Unregistered

3482

Mesajde baixinho© » Lun Oct 06, 2003 10:27 am

am vazut ca te-ai inregistrat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

si ce daca :))

Mesajde Mithos » Lun Oct 06, 2003 10:32 am

asculta scumpete , adica cea care e cu unregistred eu am facot-o de n ori mai multe decat tine si am mai multa experienta decat o sa ai tu vreodata si cu asta nu ma laud si inca ceva
daca vrei sa faci porc pe cineva fa-l pe iubitul tau nu nu pe mine ca nici nu ma cunosti si stiu draga mea sa scriu si romanste ca sa vezi :)) dar pt tine scriu asa ca sa nu ma intelegi tu :P si dc vrei sa vezi o poza cu mine trebuie doar sa spui ...:P
Mithos
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Oct 06, 2003 10:35 am

Normal ca e la misto, tu ce credeai .... si mie-mi miroase a umor masculin chiar ...

Initial trimis de dadius
oameni buni cine este idioata asta? O cunoasteti? Tot subiectul asta e o poanta de care eu nu m-am prins? Daca e facut subiectul la misto e una......dar daca asta scrie pe bune prostiile astea e nasol de tot momentul. Cat de idiot poate fii un om?:D
piper1996

Re: 3482

Mesajde Mithos » Lun Oct 06, 2003 10:35 am

Initial trimis de baixinho ©
am vazut ca te-ai inregistrat.

bine si te bucuri pt mine :))
apropo cine esti mai Baixinho
Mithos
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 10:43 am

e ala care te fute-n cur...
eyewitness

ha ha

Mesajde Mithos » Lun Oct 06, 2003 10:50 am

mai dar sper ca o sa foloseasca margarina sau macar ceva alifie sti tu ca sa nu ......... ca dc el e asa sa nu-l dezamagim
Mithos
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Oct 06, 2003 12:10 pm

Am observat ca a deschis moderatorul de pe Sex niste subiecte cu matrimoniale! Misto de tot! Ma duc acum sa-mi pun un anunt, poate imi raspunde Vintila, ca imi place la nebunie de el!

PS. Cind eram mai mica, imi placea de Banderas, dar acum ca sa insurat cu aia, nu imi mai place.

Ah, da, si Mithos, eu zic ca tot virgin esti, cu toate ca esti grec!
Unregistered

bine maicuta daca tu zici

Mesajde mithos » Lun Oct 06, 2003 1:12 pm

o fi dar yo zic ca tot nu ai atata experienta cat am eu nici pe departe cu toate ca sunt grec

si uite poza mea :))
mithos

dfghsjsdfjdjd

Mesajde mithos » Lun Oct 06, 2003 1:15 pm

wrthsrthsrthsfthsfthsfthsthsdfthsdfhsfd
mithos

asa de la mine

Mesajde Mithos » Lun Oct 06, 2003 1:26 pm

Am observat ca a deschis moderatorul de pe Sex niste subiecte cu matrimoniale! Misto de tot! Ma duc acum sa-mi pun un anunt, poate imi raspunde Vintila, ca imi place la nebunie de el!

PS. Cind eram mai mica, imi placea de Banderas, dar acum ca sa insurat cu aia, nu imi mai place.

Ah, da, si Mithos, eu zic ca tot virgin esti, cu toate ca esti grec!
Fişiere ataşate
m2.jpg
m2.jpg (3.64 KiB) Vizualizat de 2897 ori
Mithos
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii