Joc bun!!

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Joc bun!!

Mesajde Michelangelo » Sâm Oct 13, 2001 5:16 pm

Dinamo a jucat bine,avand in vedere probleme care sunt in lot.Adica plecarea lui Lupescu,accidentarea lui Stanga si Mihalcea.
Se pare ca de aceasta data nu am ce sa-i reprosez nimic antrenorului.A mizat pe doi jucatori tineri si a avut castig de cauza.In schim Chirita a fost ca de obicei cel mai prost de pe terensi pe deasupra si capitan....Dar pana la urma totul e bine cand se termina cu bine.Un ultim lucru mai am de spus felicitarile mele debutantului care i-a luat locul lui Chirita.Sa joci tot timpul asa!!!!!!!Cat despre Craiova ce sa spun:a jucat bine in prima repriza ,dar in a doua a cam lasat-o mai moale.Practic au avut posesea mingi mai mult,dar nu au stiut cum sa atace mai decisiv.
Oricum Dinamo a meritat victoria!!!!!Forza Dinamooo!!!!!!
Michelangelo
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Oct 14, 2001 2:33 pm

Sunt de acord cu Michelangelo, insa nu cred ca a fost un joc chiar asha bun, pentru ca am preferat sa plec de la pizzarie la 1-0, decat sa mai vad sfarshitul partidei. Oricum, sper ca in jocul cu Steaua sa le dam mucu :p

Fortza Dinamo
Sopra Tutt1
Junior Member

Înapoi la Fotbal Intern