Andreea Balan este sau nu o ratata?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Andreea Balan este sau nu o ratata?

Mesajde cherry » Sâm Sep 27, 2003 12:34 pm

Ce ziceti Andeea Balan este sau nu o ratata?Dati-va cu parerea si sa vedem ce iese!!Bye
cherry

Daaaaaaaaaaaaaa!

Mesajde cherry » Sâm Sep 27, 2003 12:48 pm

Din toate punctele de vedere si foarte clar fara nici o indoiala sau vre-o retinere DA!Adica cel putin dupa mine este cea mai varza si mai nasoala interpreta romaneasca!!In primul rand ptr ca nu are voce se screme pur si simplu ca sa cante si in afara de asta e ea nasoala de la mama natura!Deaia nu inainteza muzik romaneasca ptr k avem astfel de ratati k solisti!Ce puii mei de fani o avea si asta cred k numai copi intre 5-6 ani in fine ce sa-i faci asta e Romania!!!!!!!!!!!Bye
cherry

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 1:15 pm

A.B. este doar un copil rasfata[fiind si singura la parinti],care are o gramada de arere de vedeta,si cum spunea si elena carstea:''se comporta ca un copil de 11-12 ani,care nu suporta sa fie contrazis....pentru mine a.b. nu exista''elena are dreptate..dar cam exagereaza uneori.la varsta ei sa te pui cu un copil de 19 ani,e cam mult.e cam uratica ce-i drept,dar....asta e.machiata arata cat de cat bine.caracterul acesta inpulsiv pe care il are,nu e nimik deosebit.orice adolescent la varsta ei ,isi formeaza personalitatea.nu vreau sa-i iau apararea..no way~dar ce-mi place la ea,este ca e o fire ambitioasa.muzica ei este ....jucausa,copilareasca,poate din acest motiv are atatia fani..nu stiu...asta e parerea mea...v-am pupat!
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 1:38 pm

io zic ca nu e o ratata din moment ce sa vb. atat de mult despre ea! reprezinta ceva... ma rog, nu a zis elena carstea chestia aia, nu mai abera!
iar tu cherry esti un ratat, mai intai invatza sa scrii dupa care sa te dai cu parerea la adresa solistilor din romania...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 2:06 pm

Initial trimis de Gabizzu
io zic ca nu e o ratata din moment ce sa vb. atat de mult despre ea! reprezinta ceva... ma rog, nu a zis elena carstea chestia aia, nu mai abera!
iar tu cherry esti un ratat, mai intai invatza sa scrii dupa care sa te dai cu parerea la adresa solistilor din romania...
eeei..nu te supara si tu acum..te inteleg!iti place A.B. si te simti aiurea can vezi ca e criticata.vb. acelea au fost spuse de elena...ma rog..asa scria intr-un ziar.
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 2:12 pm

ma eu le-am luat apararea odata si ozonilor, si nu inseamna ca le sunt fan. vedeti voi, nu cred ca pricepti ca a fi obiectiv nu inseamna neaparat a fi fan. voua daca nu va place ceva actionati in consecinta, aberand fara control. asta e...
prima parte a ceea ce ar fi zis elena e de la tine, doar a doua cu "ab nu exista pt mine" e adevarata... am citit si eu nr ala din vip.
- Toţi in păr!
gabuba

IAR??????

Mesajde Sweet-one » Sâm Sep 27, 2003 3:13 pm

Iar andreea Balan? Fratilor, voi nu vedeti k ati ajuns obsedati? Nu sunt fana andreea Balan si nici nu pot afirma k mi se pare prea buna muzica ei, dar adevarul e k nu e chiar o ratata. are unele melodii f.bune pt un anume segment de public. Dar... alt subiect inafara de A.B si A.A. nu mai exista??????? Deja se exagereaza! Opinia mea...:a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 8:20 am

mmmm..ratata?e cam mult spus....
''Vreau sa te prind vreau sa ma auzi.Mereu doar eu,nu ma uita undeva.Doar eu mereu ,nu ma uita undeva''
cat_
Junior Member

scuze

Mesajde cherry » Dum Sep 28, 2003 10:09 am

In primul rand nu sunt un el sunt o ea,iar nu trebuia sa te superi din asemenea motiv am vrut sa stiu si eu parerea voastra si mai greseste omul scuze dak am suparat pe cineva cu subiectul asta!!!poops for all!!!
cherry

yep!

Mesajde Aldea Alina » Dum Sep 28, 2003 10:30 am

da.....si se mai crede si madonna......am citit mai demult un mesaj in bravo..in care zicea ca in nu stiu ce concert andreea b. a fost huiduita.....huooooooooooooo............:) merita.....
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 11:14 am

EU am avut ''deosebita placere'' sa o cunosc cat de cat pe fatuca asta..si rau am facut..
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 28, 2003 11:23 am

Initial trimis de Catelul_Fantoma
EU am avut ''deosebita placere'' sa o cunosc cat de cat pe fatuca asta..si rau am facut..

ADIK????????????? :y :t :hehe:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 1:59 pm

Initial trimis de Sweet-one

ADIK????????????? :y :t :hehe:
adik,e un fel de ''in fata muzeu ,in spate wc.''.Pare ea,draguta,dulcica si mereu pusa pe sotii,dar de fapt e ffff. rautacioasa cu fanii in special.nu stiu cum o mai pot suporta parintii,eu una....n-am asemenea nervi de fier..
''O stea din cerul meu am ales,pentr tine.Vreau sa in telegi,eu ,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti.Vreau sa imi spui ca tu ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Sep 28, 2003 4:05 pm

tu una cred ca esti invidioasa, deh ce ti-e si cu fetele astea.
da' ce interes ar avea sa fie rautacioasa cu fanii?? esti bolnava? e rautacioasa cu aia care sunt rai cu ea probabil, sau nici macar.
e atat de rea cu fanii incat de doua zile intra in fiecare seara pe net si sta cate 4 h de vb. cu fanii. asa de rautacioasa e... :rolleyes:
invidie, invidie, invidie si multa inventie... stupid.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 4:42 pm

tu una cred ca esti invidioasa, deh ce ti-e si cu fetele astea.
da' ce interes ar avea sa fie rautacioasa cu fanii?? esti bolnava? e rautacioasa cu aia care sunt rai cu ea probabil, sau nici macar.
e atat de rea cu fanii incat de doua zile intra in fiecare seara pe net si sta cate 4 h de vb. cu fanii. asa de rautacioasa e... :rolleyes:
invidie, invidie, invidie si multa inventie... stupid.
esti bolnav?cum sa fiu EU invidioasa pe nasoasa aia?spun ca e rea..pentru ca asa este.Stiam lucru astade mult,iar alte persoane care au cunoscut-o cat de cat mi-au confirmat acest lucru.nu e vorba de o persoana sau 2 ci de mai multe.soooooooooo.......ma bucur ca exista si fani devotati p-aci,care le iau aprarea mandrelor astora,dar sa ma faci pe mine invidioasa......te rof.nu uita ca mai sus,EU am fost cea care a enumerat cateva dintre calitatile pe care fata asta le are,chiar daca-i greu de crezut :j
''O stea din cerul meu am ales ..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti,vreau sa-mi spui ca tu ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde punct » Dum Sep 28, 2003 11:03 pm

sunt de aceeasi parere cu gabizzu si Sweet-one. desi chiar imi displace andreea balan nu cred , de fapt sunt sigura ca nu e o ratata. are o situatie materiala foarte buna si se pare ca are si o gramada de bani, am auzit ca si cu dragostea sta bine...deci... sigur nu e o ratata.
X
punct
Junior Member

Mesajde cat_ » Lun Sep 29, 2003 3:04 pm

Initial trimis de bluemoonshadow
sunt de aceeasi parere cu gabizzu si Sweet-one. desi chiar imi displace andreea balan nu cred , de fapt sunt sigura ca nu e o ratata. are o situatie materiala foarte buna si se pare ca are si o gramada de bani, am auzit ca si cu dragostea sta bine...deci... sigur nu e o ratata.
pai,da.si eu am spus ca ab. nu e o ratata..gandindu-ma bineinteles la aceleasi lucruri la care te-ai gandit si tu cand ai spus ca e ok. din mai multe puncte de vedere.sooo..gabizzu ..nu te supara pe mine..pls.
''O stea din cerul meu am ales..pnetru tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti.Vreau sa imi spui ca tu...ma iubesti...''
cat_
Junior Member

Re: andreea balan..? nu este o ratata...cel putin o FANTOMA

Mesajde Unregistered » Mie Oct 01, 2003 10:34 am

cine a zis ca e o rasfatata..si ca i s a urca luma in cap...asa e...
E normal asta....nu o critic...dar sa si mai vada si lungul nasului..ca totusi e si ea om...toti avem doua maini..doua picioare..etc...bine mai putin cei handicapti....
In fine concluzia mea despre ea este ca ........ghiciti voi..:P
Bine ca e gabizzu pe faza sa ii tina apararea.....
Unregistered

Mesajde aspyrin » Mie Oct 01, 2003 10:48 am

CE FORUM DE CACAT!
aspyrin
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Oct 01, 2003 12:00 pm

de cacat da rau de tot!
dadius

Mesajde Deea_Em » Mie Oct 01, 2003 1:53 pm

Si atunci ce dreq cauti pe forum?

In alta ordine de ide....sunt de acord cu faptul ca A.B. nu e o ratata. Ba mai mult... la cei 19 ani cati are (sau ma rog cat are ea) trebuie sa recunoastem ca e o fata implinita. Are bani...invata... are succes.... bravo ei...
PS: asta nu ma face fan.....

Peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde cat_ » Joi Oct 02, 2003 9:21 pm

Initial trimis de Mihai-MOF
CE FORUM DE CACAT!
iar tuuuuuuu?offfffff..a plecat Dia-Lighioana si te-a lasat pe tine de samanta..
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Oct 02, 2003 10:45 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
iar tuuuuuuu?offfffff..a plecat Dia-Lighioana si te-a lasat pe tine de samanta..

ai stat putzin sa gandesti inainte de a scrie?! stii cine e.. ca are cat de cat legatura cu muzica....nu ca majoritatea care ne dam cu parera si mai ales cei care kiar habar n'au dar ies in evidentza..mai excat cei ca tine... slow down girl.. te'nteleg ca esti disperata dupa posturi... dar nici kiar asa... :rolleyes:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 3:57 pm

Initial trimis de d3a^crazY

ai stat putzin sa gandesti inainte de a scrie?! stii cine e.. ca are cat de cat legatura cu muzica....nu ca majoritatea care ne dam cu parera si mai ales cei care kiar habar n'au dar ies in evidentza..mai excat cei ca tine... slow down girl.. te'nteleg ca esti disperata dupa posturi... dar nici kiar asa... :rolleyes:
Doamne,TI-am mai spus,shi-TI repet:Apara-ma de proshti,ca de dushmani ma apar singura......
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 3:58 pm

Doamne,TI-am mai spus,shi-TI repet:Apara-ma de proshti,ca de dushmani ma apar singura......
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 3:58 pm

cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 03, 2003 4:13 pm

fantoma, fa o pauza de treci pe la psihiatru...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 4:18 pm

da' ce-am facut?aaaaa..daaa..e asta e!a fost nevoie sa scriu de mai multe ori,si n-am facut asta din greseala,ci pentru ca acest specimen crizat estein calduri,si saracii hormoni au luat-o razna..soooooo trebuie sa ai rabdare cu animalele ,.OF,OF cu lighioanele astea.....n-ai scapare...
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 4:23 pm

a!shi tu ce ai?pe tine nu te-a intrebat nimeni,nimik.Te bagi si tu musca in curu' calului[e valabil shi pentru tine,crizato].eu ti-am luat apararea cand astia se legau de andreea.eu nu-ti cer sa-mi iei apararea,ci sa ma lasi in pace.simplu.
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Oct 03, 2003 5:59 pm

fantoma, fa o pauza de treci pe la psihiatru...

a trecut..i'a dat drumu' acas'... cum ca nu mai are scapare... :rolleyes:
p.s lighioana si specimen e mata da? in calduri esti tu mai... ia vezi cum vb ..
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii