veniti sambata(parca) la pro, sa petrecem? mici si bere si tone de lalele! Chemati-l si pe Gicu. of si mai sunt si formatii,cica muzicale.
partyyyyy...
Buna ,sunt Nicu!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mda... asta ce e? Publicitate gratuita sau...??? Cine facuse afirmatia "ce forum de cacat"?... Park incep sa-i dau dreptate...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
3462
Initial trimis de Sweet-one
Cine facuse afirmatia "ce forum de cacat"?... Park incep sa-i dau dreptate...
daca te intreb "si ce dracu mai cauti aici?" spui ca am ceva cu tine si ca ma iau de tine. asa prefer sa nu spun nimic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Buna ,sunt Nicu!
buna,sunt Catelul_Fantoma..lol.Initial trimis de Nicu
veniti sambata(parca) la pro, sa petrecem? mici si bere si tone de lalele! Chemati-l si pe Gicu. of si mai sunt si formatii,cica muzicale.
partyyyyy...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Re: 3462
Initial trimis de baixinho ©
daca te intreb "si ce dracu mai cauti aici?" spui ca am ceva cu tine si ca ma iau de tine. asa prefer sa nu spun nimic.
Avand in vedere k nu gasesc nimic jignitor in intrebarea asta, nu am de ce afirma asa ceva. Tu esti cel kre nu intelesese k a face "balbaita" pe o persoana poate reprezenta o greseala. Ce draq caut aici? Pey... asta ma intreb si eu... poate asa se explica si faptul k prezenta mea se rareste pe aici. Incepusem cu o parerea f.buna... dar incep sa ma satur sa vad k opinile nu pot fi respectate, k insultele abunda, k rautatea predomina si k la majoritatea sb se divagheaza la modul cel mai grosolan...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Initial trimis de vulpyx
shi totushi,despre ce ar trebui sa vb aici?poate sunt eu mai grea de cap...![]()
Cred k fiind un site dedicat muzicii ar trevui sa vorbim despre muzica, dar in unele consitii:
1. sa acceptam individualitatea umana. Nu putem avea acelasi opinii. Dar opinile si gusturile diferite nu inseamna neaparat k sunt gresite.
2. Orice opinie trebuie argumentata;
3. Nimeni nu are dreptul sa jigneasca pe nimeni doar din motivul de a parea "cool";
4. Si dak o persoana kre a fost jignita isi ia apararea, fara a aduce prejudicii in scris, cred k trebuie macar lasata in pace. (scuzele tin de bun simt si asta nu se invata)
Dar, in principiu, mie mi s-a parut k esti unul dintre utilizatorii kre au respectat toate chestile de sus...
PS. Ai 51 de msg!Poti sa-ti pui avatar! :a
-
Initial trimis de vulpyx
10x pt explicatzii.eshti chiar sweet.o sa incerc sa-mi pun avatar.sa vad daca reushesc.
Cu placere! Bafta la avatar! eu nu am reusit sa-mi pun de una singura... M-a ajutat alt utilizator... :kiss:
-
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii