;s
nu-mi vine sa cred. eu am spus doar ca Andreea Balan nu isi detesta fanii si nu e rea cu ei si nu e o ratata (raspunzand astfel la anumite intrebari) si mi se zice ca am exagerat.
ma da voi sunteti de kkt rau de tot... voi imi puneti vb. in gura si eu exagerez , asta e buna de aberatia zilei.
mario, cu cate nickuri mai ai de gand sa intrii? so fuckin stupid... god damn...
si nu e vina mea ca voi scrieti ca niste handicapati! cum adica sa va las asa cum v-a lasat Dzeu? de ce tre' sa va suportam?
nu am de ce sa incep sa ma consider vedeta din cauza faptul ca un retardat se crizeaza din nimic (HA!), si un bolnav psihic posteaza de mai multe ori incercand sa convinga lumea....
p.s. acum ma simt o persoana implinita: am si un subiect dedicat doar mie, fantoma mi se adreseaza cu respectul cuvenit, iar mario se oboseste in asemenea hal incat lasa o groaza de msg...
ii sfatuiesc pe ceilalti (adica toti in afara de mario, clonele sale, si fantoma) sa le aplice un mare IGNORE acestor indivizi ridicoli.
hai gata, nu mai vb. cu voi. adica nu va mai raspund. loseri..
Ce parere aveti despre BAMBI??!!!!! PT CA EU F F F BUNAA..SI NU AM SPUS IRONIC..
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
2 posturi unu dupa altu
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Pai,da bai Bula,normal ca te simtzi implinit cand vazi ca se fac poante pe seama ta,shi esti luat peste picior...lol.normal ca te simtzi implinit cand vezi ca te baga lumea in seama [de 3 ori loool].eu,una..te ignor din ce in ce mai mult..nu de alta dar mie nu-mi plac OBSEDATZII. [ha!]
p.s.Va urez casa de piatra,tie shi CRIZATEI,ca nu de alta,dar va potrivitzi de minune![hahaha]
p.s.Va urez casa de piatra,tie shi CRIZATEI,ca nu de alta,dar va potrivitzi de minune![hahaha]
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
m-am convins esti un dobitoc!!!!
Auzi ma gabizuu tu ori esti TAMPIT...ori cretin...spune mi care din ele?
Tu pe langa fantoma aia blonda andreea balan vad ca mai ai o obesesie...cu mario asta...tu nu intelegi ca nu sunt ala?
Oare de ce>? vezi in familia ma-tii ca ti-am dat si nr de telefon suna ma ca sa vb....daca tot te obsedeaza acest mario....e si el vreo fantoma bantuie prin gandurile tale la fiecare subiect de aici de pe forum? sau care i faza ca nu te pot intelege....
Si pleaca dracu de prost ca nu mai am ce ti zice....
Aaa si inca ceva ...lol
semnat MARIO lol
Tu pe langa fantoma aia blonda andreea balan vad ca mai ai o obesesie...cu mario asta...tu nu intelegi ca nu sunt ala?
Oare de ce>? vezi in familia ma-tii ca ti-am dat si nr de telefon suna ma ca sa vb....daca tot te obsedeaza acest mario....e si el vreo fantoma bantuie prin gandurile tale la fiecare subiect de aici de pe forum? sau care i faza ca nu te pot intelege....
Si pleaca dracu de prost ca nu mai am ce ti zice....
Aaa si inca ceva ...lol
semnat MARIO lol
- Unregistered
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii