C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 10:35 am

bre baicsule, mata iti lasashi tomberonu la muzica si ai intrat in carciuma la neshte gotci de nu stii ce-i afara?
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 10:53 am

dom'le sunt intro dilema: care va sa zica am primit eo mai de demult un recipent de metal in care poa sa stea neshte lichid fara sa curga in buzunar la fix. care am pus az de dimineatz cam vazut ca i vremea de asha natura incat se preteaza portu de butelca plina la buzunar. am facut un airish cofii la biuro de dimineatz (mai mult airish decat cofii). acu a mai ramas umpic. ce ma fac? baicsule, daca tot esht mata unde zice aiu ca esht, num ei shi mie neshte oarece?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 11:03 am

bre matinale imi loai si io recipient dintr-ala care se muleaza pe buzunaru de la spate sau la interioru de la sacou da intampinai dificultati in satisfacerea nevoilor mereu crescande din timpu programului si chiar cand ierea sa iau doza de pofta de mancare de la pranz constatai intotdeauna ca lichidu introdus de cu dimineata disparuse cu toate ca recipientu era ermetic inchis si renuntai la folosirea dansului datorita insuficientei de capacitate de inmagazinare...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 11:07 am

eo, la omomendat, gasisem solutziea: loam recipentu in buzunaru care era, shi puneam recipentu mai mare in rucsac. cand se golea ala micu, aplicam principiu vaselor comunicante shi rezolvam problema. cu timpu insa, am renuntzat la recipentu mic shil loam numa pe ala mare. acuma, din pacate, nu mai po sa umblu cu ala mare dupe mine din motive de poate se prinde careva shi ia lume multa prin preajma => tot atat de multe guri.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 11:18 am

bre io acu folosesc metoda portbagajului care ie prevazut cu rafturi bine ancorate pentru eventualele gropi din carosabil astfel ca pentru urgentele mai urgente am cate-o reprezentanta a fiecarei rase de la gin la palinca..cand stocu din sertaru de la bancu de lucru se diminueaza sau sfarseste (situatie frecventa dealtfel) apelez la portbagaj...najpa e cand ma aduce predator la atelier si n-am portbagaju cu mine.
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 11:21 am

Initial trimis de eyewitness
eventualele gropi din carosabil

he, he, he... obtimistule! cum adica "eventualele"? creca vroiai sa spui eventoalele portziun de fara gropi.

shi be) mie tocma consoarta mia facut cado recipentu. uneori (da numa uneori) tocma ea se ingrijeshte ca sa fie plina. creca ma iubeshte.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 11:27 am

bre si pe mine ma iubeste ca la mine iera invers ,intotdeauna se ingrijea sa fie gol mai ales daca iera cu techila.
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 11:28 am

ba nu. aia se chiama ca tzine la tine sa nu tzi sentample ceva la ficat.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 11:34 am

bre, asta in cazu cand arunca continutu...da ia golea recipientu menajandu-mi mie ficatu si perforandu-l p-al iei... :D
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 11:38 am

deh... grava sitoatzie. la mine e simplu: ea o umple, eo o golesc. it's team work!

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 11:49 am

nu ie bre grava , dimpotriva ie foarte captivanta ...ie ca o competitie in familie care are ca scop final satisfacerea nevoilor nutritive ale ambilor soti ca zise aia la sfatu popolar acu 3 ani si ceva ca drepturile femii ie egale cu cele ale barbatului .
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 06, 2003 11:58 am

am revenit. ce de mai munciratzi si inseraratzi inc-o pagina si. grabitzi mai sunteti.

ai, bienvenito.
neatza, la multz ani, ca mai e pana pe noo.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 12:01 pm

bienvenit-o shi tzie. acu daca tot i ajuns, lamureshte-ne umpic: tu iesht d'aia care o golesht sau d'aia care o umpli?

neatza

Mesajde nocturna » Lun Oct 06, 2003 12:13 pm

bre, e complicat, ce sa zic. nu mi-am pus problema asta, pana acum, da' daca tot ai zis o sa ma gandesc intensiv si extensiv. io totusi zic ca e varianta c), adica semi.

nocturna

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 12:27 pm

adica nici no unpli, nici no golesht? sau o unpli pe juma sho golest lafel?

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 12:44 pm

ploo...deci se umple...
eyewitness

3483

Mesajde baixinho© » Lun Oct 06, 2003 12:46 pm

bre care esteti, io n-am timp sa citesc tot ce scrieti voi aici. vad ca aveti productie mare. ia, mai domol, ca io mai si munceste. nu ca voi n-ati munci, da ielanii mei ie mai trantori, ca deh, eri s-au imbatat manga, si-acu ie in proces de revenire.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 12:49 pm

baga print baicsule si citesti acasa....
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Oct 06, 2003 12:52 pm

bravo baicsule! un om muncitor! la multz ani si tie!
neatza, se umple pe semi-jumate.

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 1:01 pm

muncitor pe dracu...cand ploo lasa tomberonu in strada si da fuga in prima carciuma pan se face pulbere de-i furara astia fro 17 tomberoane in doi ani de cariera de i le imputara pe shtatu de salarii, cum ia salariu juma se duce pentru plata tomberoanelor furate. sa aiba de trascau da cu mopu prin carciumi si se mai indura frun patron sa-i dea si lui de una mica...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 1:04 pm

shacuma, daca a dat de un suflet mai milos, ii fuge slova de subt oichi shi zice cam scris noi mult. miai loat shi mie oarece?

neatza

3484

Mesajde baixinho© » Lun Oct 06, 2003 1:05 pm

da tu nu poti sa-ti vezi de strungul tau? ce te apuci sa vorbesti tot ce iti spun? nebun ie ala care-ti mai spune ceva. te-mbeti de nu mai stii cum te cheama cu bolentinun brate si dupa aia vorbeste gura fara tine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 1:07 pm

matinale io creca consoarta o sa umple recipientu in seara asta ca de parc nu mai poa sa fie vorba doar daca nu te duci acasa utilat cu o camera de u650 si s-o inviti la o croaziera...

bre baicse io beau cu bolentinu acasa asa sa stii ... ca daca vreau sa stiu numele neaparat cand ma-mbat intreb orice sofer de patratel si-mi zice si numele si adresa...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 3:19 pm

bre, eo cre'ca tot in parca ajung! am dat perdeaua de la giam doparte shi ma orbit un soare de ziceai cai mezu verii.

amneshte cuvinte grele la adresa lu domnii de la inmh shi in special lu busu de la proteveu de dimineatza care zicea ca ploo toata zioa. ca daca shtiam cai asha, nu ma apucam sa promit. data viitoare o sa il pun pe busu (@$%#@^#@!!!!!) sa sa duca iel in parc. sa vada shi iel ce frumos ie.

neatza

Mesajde angus » Lun Oct 06, 2003 3:29 pm

bah domnilor, domnishoarelor shi bah oamenilor, buna ziua care ieste. care daca ploat afara io am dormit pana cuma care dabea mam trezit.
am inaugurat saptamana promotzionala in care nu mai stau nici o secunda peste program. sa vaz daca se darama.
lamultzan.
matinale, ai vazut ca ne face moshu forum separat?! iupiiii!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 3:39 pm

matinale nu ie bre de parc ca bate vantu tare care este . io zic mai bine sa iei consoarta la neshte gotci undeva la caldurica , o pastrama ceva trasa la tigae ,mamaliguta care este lasa dracu parcu.

nashico ie bine...somn usor in continuare
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 3:44 pm

ma tem ca na-m scapare.
angus, eo creca moshu a zis numa asha la plezneala. (da shi daca ne face tzarcu nostru, itz dai seama ceo sa iasa?)

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Oct 06, 2003 3:55 pm

io ma bag moderator la tzarcu vostru ca ca sa citeasca moshu ce vorbiti voi acolo ii trebe dictionar care nu este si ie lene sa citeasca posturi cu dictionaru in brate asa ca o sa fie lejer fara banari si averturi...
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Oct 06, 2003 4:02 pm

bre angus: il primim shi pe aiu? ca uite cum da din manutze cu nasu lipit de giam. sa fim noi trei sa ne facem de cap shi poate shin shpilhozene. cum neo fi norocu.

shi acestea find esprimate, eo ma retrag acasa caream vorbit cu consoarta ca ie vant shi frig shi nare rost ca mai bine decat iam zis de propunerea lu aiu cu mamaliga shia fost dacord cu conditzia sa ramanem acas co face ia, shi carea fost gand la gand cu bucuria mea care a cumparat ia de buna voie shinesilita de niminea neshte pept de pui afumat care este bun. deci eo shi cu balele carem curgen coltzu gurii a plecat acas, pa.

shu mic (cu mujtar ash vrea eo) peseu: care la frigider se ezista shase (8) stecle de silvia blonde + doo de neagra = obt cum am zis de prima oara.

neatza

Mesajde SOD » Lun Oct 06, 2003 4:07 pm

olala!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare