C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Initial trimis de neatza
bre angus: il primim shi pe aiu? ca uite cum da din manutze cu nasu lipit de giam. sa fim noi trei sa ne facem de cap shi poate shin shpilhozene. cum neo fi norocu.
of cors. firejte. desigur. fie ciofi.
io mai stau putzin care dupaia plec shi io. daca nu vatz plimbat shi voi prin parc ca oamenii cu scaun la cap, in uichend cand ierea suarele sus pe cer, ashea va trebe! obt sa va fie! halal!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
si io ma intorsei de pe plaiuri deshertice...si pline de imbrobodite.
nashico da matale nu ostenesti cu programu asta de la 16 la 18 ?
nashico da matale nu ostenesti cu programu asta de la 16 la 18 ?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ba da. ca doar daia plec. nu fushi de fatza saptamana trecuta, sa fi vazut cum ma mutai la intreprindere cu catzel + purcel, inclusiv sambata duminica shi sarbatorile legale, incontinuu necontenit in trei schimbur. nici nam mai respirat. care nu ie bine. dalas ca saptamana asta bag program de gravide.
- angus
- Junior Member
pai uitasi nashico cand ma chemasi in toiu noptii sa vin cu basculanta si ti-am carat toata sufrageria , dormitoru,baia ,debaraua inclusiv scrinu din pod mostenire de la bunica cu caietelele si jurnalele cu cantecele si le dusei pe toate la intreprindere ?
-

3487
ai num spune cai uitat tocma pifii si oracele.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
un salut tovarasesc de dimineata care este la toti truditorii
matinale azi nu scapi de parc...
azi ma trezi fredonand telegram sam a lu nea bolan si trex...sa fie frun semn ceva?
matinale azi nu scapi de parc...
azi ma trezi fredonand telegram sam a lu nea bolan si trex...sa fie frun semn ceva?
-

vaaai, ce fromos ie afara! shi ce suare cu dintz, numa bun de blimbat prin parc care ieste, pacat ca nu ploo casa fie shi romantic supt umblela.
io er cant am plecat dela intreprindere pe lumina, am patruns dirept intro pravalie unde meam investit bunastarea familiei cumparand o pereche de cisme trainice cauciocate plus o pelerina solida, din foae de cort, matlasata sam tzie de cald la iarna frig.
savetz spor shi deci elan.
io er cant am plecat dela intreprindere pe lumina, am patruns dirept intro pravalie unde meam investit bunastarea familiei cumparand o pereche de cisme trainice cauciocate plus o pelerina solida, din foae de cort, matlasata sam tzie de cald la iarna frig.
savetz spor shi deci elan.
- angus
- Junior Member
3488
saliutari
aiule, ie invers, ma.
pies: cre ca neatza ie la neste, care este. sau s-o plimba si-acu prin parc cu a dumisale consuarta? sau mai bine ma duc in padure.
aiule, ie invers, ma.
pies: cre ca neatza ie la neste, care este. sau s-o plimba si-acu prin parc cu a dumisale consuarta? sau mai bine ma duc in padure.
ANTI
-

matinalu ie cu harta herastraului in fata si-si face traseu pt deseara. lasa-l acu ca se concentreaza...
-

he, he, he... deci az nu ie! care am fost prevazator sham zis dinprima de dimineatz ca az nu po sa mergnicairea ca am ceva treaba care nu sufara amanare=> parc nu. shorcum a zis busu (loalash in care este destula) ca mai pe seara ploo din nou deshi valu de ploi sa dus shincepe frigu care poa sa transforme ploaian lapovitza. de unde trag eo concluzia ca respectivul busu nu numa ca nui telegenic, nare dictzie, nu shtie sa vorbeasca, ie urat, nu se pricepe la nimica shi lingen cur pe toata lumea, da ie shi cretin.
aiule, asear pan'la urma nam mai pus de mamaliga din cauza la neshte amanunte cum ar fi lipsa ingredientului principal care disparuse cu desavarshire. shaci voi parafraza pe oribilu care de fapt il cita pe bunicasu care zicea ca "paguban ciuperci", care eo nam avut nici ciuperci ca sa fac paguba la iele, da am avut neshte cartof shi neshte ulei sham facut o paguba de cartof parajitz de crapa matzele dacar fi mancat cat am mancat eo + o ciorba de burta. ehe.... ce amintir!
aiule, asear pan'la urma nam mai pus de mamaliga din cauza la neshte amanunte cum ar fi lipsa ingredientului principal care disparuse cu desavarshire. shaci voi parafraza pe oribilu care de fapt il cita pe bunicasu care zicea ca "paguban ciuperci", care eo nam avut nici ciuperci ca sa fac paguba la iele, da am avut neshte cartof shi neshte ulei sham facut o paguba de cartof parajitz de crapa matzele dacar fi mancat cat am mancat eo + o ciorba de burta. ehe.... ce amintir!
-

neatza - Mesaje: 5820
bre parca ne vorbiram ca io tot de burta ingurgitai aseara...si merse si-un alb sec de focsani langa dansa care fu...
-

-

'neatza, uarching pipal! am dat peste neste frig p'afar'. o fi venit toamna?
neatza, sa stii sa si io vreau un forum numa' cu tine si nashica angus, zau de nu. deci io am votat pentru.
neatza, sa stii sa si io vreau un forum numa' cu tine si nashica angus, zau de nu. deci io am votat pentru.
-

nocturna - Mesaje: 8725
3490
Initial trimis de neatza
o ciorba de burta.
ceva aproape asemanator am balotat si eo asar (2 x o portie). dar despre asta, intr-o emisiune viitoare. ups, pardon. pe alt thread.
ANTI
-

da shi marog unde ai votat mata? ca eo nu vazui nici un sondaji. poate ne face aiu un forplei de tred printrun sondaji careva fi. adica sa zica lumea ceare de zis shi noi sa procedam tot dupe cum neo ducea capu.
-

deci asta nare lagagtura cu munca sau cu alta treaba decat ca ma inerveaza la culme. shi pentru ca orce lucru trebe sa poarte un nume, astuia care manervat pe mine az, i sa spus penibil de simlpu: "monk". acu am vazut shi eo ce avatar are baiatu asta. rushine! e de o originalitate pe care n-ar invidia-o nici foaia de indigo. dar deja am vorbit prea mult despre inutilitate.
-

mos craciun?! cand? unde? bre, nea ilici a zis ca el ie mos, da' nu e craciun, deci mos craciun nu mai exista.
neatza, te urasc si pe tine copiii? las' mah, ei ca sa fie sanatosi.
neatza, te urasc si pe tine copiii? las' mah, ei ca sa fie sanatosi.
-

bre nu v-ajunge prezentu si aista de fata care este? ce sondaj mai vreti ? acilea nu ne deranjeaza nimeni...
-

-

zici matale, da' te pomeneste ca se trezeste din simtiri freo voce a ratziunii (aia diluata), freun tanar cu aspiratii musonice, inalte si inaltatoare, sa puna punctul pe I si sa ne arate cu dejetul la Academia Romana, la pruteanu si la curtzile ali mai supreme si mai inalte care exista. nu-i a buna.
-

bre, cum pana mea se face ca cand ma dau pe spate de ras la vreun post de-a lu nashica sau neatza sau baicsu tocma atunci se gaseste sa intre cineva in atelier care mustaceste cu subinteles privindu-ma? nu veniti cu monkisme gen legile lui murphy ca nu tine...
-

pai raz shi matale mai penfundate, shincearca sa scotz neshte sunete ceva de genu "hrshkscvrr" urmate de "i i i i" shapoi un "aaaahhhhrrrrgf" shi un hhhhiaufffff" alternat cu "ngngngng" mai la sfarshit. shin loc sa te dai pe spate, tragete cu capu mai spre strung shi tzine-te de pachetu de tzigar de la buzunaru de la pept din stanga. asfel, toata lumea o sa creada cai facut un mic atac de cord din cauza la surplusu de munca shi sa vez ca no sa te mai bage niminean seama.
-