C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Mar Oct 07, 2003 3:58 pm

aitz vazut bre ce sa patzi pe boshorogi? shi stai ca venit shi afexu acuma. v-am zis ca ie mai mishto ca soliteru?

tocma vorbeam cu aiu de jidvei, ca venit un coleg o juma de stecla (mruflatar, da tot nui apa) carea zis ca sa zicem mersi ca venit shi cu aia ca putea so rezolve insushi.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:09 pm

bun secu de murtaflar...

bre l-ati bagat pe saracu baiat in corzi acolo si ie numa de doo zile pe net...creca nici n-a mancat azi nefericitu...iertati-l bre, dati-i ragaz sa se reculeaga :D
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Oct 07, 2003 4:13 pm

pai o sa-l cam las. nu de alta, da foamea shi setea manconjor. hai c'am plecat. a intrat suarelen nor. am scapat shi az de parc, care orcum nu ma duceam. da acuma nu ma duc cu inima impacata.

neatza

Mesajde stefan » Mar Oct 07, 2003 4:15 pm

bre neatza, la voi la munca n-aveti nevoie si de-un drojdier... aa... programator ceva pe-acolo? Hai, ca am experienta :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Oct 07, 2003 4:17 pm

ba, dac'ai afla unde lucrez, te-ai interesa cum po sa fii dat afara inainte de a te angaja. sunt eo un baiat dragutz shi ma cam doaren pix de totz shi toate, da altun locu meu era de mult la noo.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:32 pm

bre matinale fane ie convins ca matale lucrezi la APA (asociatia pt protectia alcolistilor) si cum iel ie drojdier programator de sisteme se gandea ca-i de trai p-acolosha...adica mai cu un bit-er la litru adica kilobit-er mai cu mai cu un vin98 sau chiar mai nou din 2000 se scoate si el...
eyewitness

Mesajde angus » Mar Oct 07, 2003 4:40 pm

bah domnilor, io ma pregatesc sa cam termin sfarshitul incheierii, care imi pare rau ca num ajunge vremea sa intru pa threaduri aucsiliare care am auzit ca ie nejte trebi interesante pacolo.

io propun sincer shi dezinteresat ca toate posturile mijto shi interesante shi de rasu lumii care apare pa forum sa fie, vorbaia, redirectate pa clasa muncitoare care ieste, ca doara nosa stau pe deasupra programului casa fiu in corent cu mersu'.

pai spre eczemplu io de cant freau casa va zic nejte cevauri shi chiar oareceuri despre teatru, da numa gandu sa caut threadu cu pricina imi da fiori, shi sa vedetz ca pana la urma o sa cam uit.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:44 pm

nashico, si cum merge cu sarcina?
eyewitness

Mesajde angus » Mar Oct 07, 2003 4:49 pm

cu sarcina merge struna. avanseaza spre in sus.
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 07, 2003 4:59 pm

nashico ie bine...uite sa nu fiu acuzat mai tarziu ca prezenta mea pe forum ar ingreuna avansarea-n sus a unor chestii care este io propun sa plec , adica sa nu mai stau ,adica sa inchid atelieru, sa ma urc la ghidonu mobrei si sa pedalez tovaraseste spre casa unde m-asteapta neshte lucrari incepute dumineca si neterminate la timpu lor ca ieri lasai intreaga treaba pentru azi si ma vaz acu in situatia de a ingurgita si neshte beri care trebia terminate ieri...grea viata...
eyewitness

3502

Mesajde baixinho© » Mar Oct 07, 2003 5:10 pm

tre sa recunosc ca nea alin ala are nervii tari de tot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 8:10 am

neata carcotasi vrednici

nashico , astept noutatile si comentariile la nooa stagiune ca imi veni chefu de duca ...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 8:18 am

hop shi eo shi tzatza leana sau, mai pe scurt, bon dimine!

am ajuns la biuro. sunt singur, n-am cafea, miam uitat recipentu acas, am de munca sam sare steclele din oichi.. ces'mai... vai de capu lu mi'aitza cares nervoz az.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 8:39 am

maita ca maita da nici neinregistratii care este nu vor scapa usor azi vaz io acu...
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 8:43 am

da stai ca intrat naituisha, shi cant o vedea ceam facut pe tredu iei... o sa mi sentoarca arma npotriva. eom cers scuze depacuma, da nam avut dales: era minor shiera ntunerec. iel a vrut.

neatza

3504

Mesajde baixinho© » Mie Oct 08, 2003 8:44 am

Traiasca, traiasca, traiasca, sa traiasca
Ardealul, Moldova si Tara Romaneasca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 8:44 am

cei ba? nici acu nutz trecu gandurili de la butoiu ala?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 8:47 am

bre vrednicilor

angus Replying to Thread noi cu toti munceste elanii se plictiseste
baixinho Replying to Thread noi cu toti munceste elanii se plictiseste
neatza Replying to Thread noi cu toti munceste elanii se plictiseste

ho bre , mai usor ca dam de banuit
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 8:50 am

pai ashai acu de dimineatza: are lumea putere de munca shi daia stra sa scrie p'acilea ca poate dispare. ar fi incorect fatza de colegi sa te apuci sa muncesht de la ora asta.

neatza

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 8:51 am

desigur, avem spor shi elan sa mai dam shi la altzii de mult ce este la noi.
matinale, sa shtii ca toata noaptea nu dormii shi tot cu gandu ma gandii io in capul meu numa shi numa la mujdeiu matale de trebia casal mananci tu pe dansul alaturea de mamaliga care na fost da' putea sa fie, pe langa cu nejte pejti care tare a fost bun cant am mancat io acu freo luna... shi uite ashea, casatza dai seama ca nu toata lumea ie invidioshi pe matale care te plimbi pin parc cu consoarta spre a va simtzi bine, ba iei este invidioshi shi pe mine care merg la tiatru in acelaj scop de a ma distra prin culturalizatura care este, deci io sincer shi dezinteresat cum ma shtii, tziu satz impartzshes despre fromoasa esperientza care am avuto io cant mam plimbat tot ashea, in parcul ioanid care este, dar care nu va mai fi, ca dupe cum am vazut deunazi la telejurnal o sa se schimbe numele dansului care nu mai ie bun, shi se va numi parcu ion voicu, dupe fotbalistu ala dela galata serai din italia.
deci mai departe mai tarziu, casa nu perdetz shiru ashea dela prima ora.
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 8:57 am

chiar bre! ftiatru! ete inco treaba pa care sa dai neshte bani in loc de neshte ber. poate ne vedem pacolea. nu de alta, da am auzit ca la unele istitutzii dastea a deschis shinauntru.

doi: incep sa cred ca ma iubeshte moshu ca sarean oichi.

neatza

3507

Mesajde baixinho© » Mie Oct 08, 2003 8:59 am

trei) ancepu sa ploo
ANTI

baixinho©

Mesajde SCORPY » Mie Oct 08, 2003 9:01 am

Patru: Ce ghinion!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 9:02 am

poala tine-n tzandarei ca p-acilea nu incepu sau poa matale la biroo ai un poster cu singhing in za rein in fata?
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 9:04 am

nici acilea nu ploo. iesh bre baicsule de supt ghiveta!

neatza

3508

Mesajde baixinho© » Mie Oct 08, 2003 9:05 am

statz ma, ho, ce sariti asa? am trecut pe supt un balcon care-l spala cineva si me-a cazut apa pe mine! da cred ca aeru e murdar, ca era cam neagra apa!
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Mie Oct 08, 2003 9:18 am

buna dimineatza. nu ploo.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SCORPY » Mie Oct 08, 2003 9:23 am

Ba da, bre, am iesit eu pe balcon acu vreo juma de ora si picura. Acu vad ca s-a oprit si a iesit si soleiul.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 9:25 am

ce spunet don'shoara prezidenta de baiatu ala? santzeleg ca va dat pemeie cu rugamintz de suprimare pe baza de injurii grave? ce sai faci? ashai copchii. orshcum, eom cer incodat scuze, da sa shtitz ca mam aptzinut sa nu fac shi mai urat.

neatza

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 9:35 am

crecai trecut pe supt un stol de pasarele.
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare