C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
rectiftic: neste anofeli!
moshule, e trecut de 12. in locul sa-ti iei frumos si tacticos pranzul no 1, respectiv no 2, si daca mai e loc nomerele 3 si 4, tu stai sa te aberezi cu aberantzii de noi? nu-i sanatos! e ulcer curat!
moshule, e trecut de 12. in locul sa-ti iei frumos si tacticos pranzul no 1, respectiv no 2, si daca mai e loc nomerele 3 si 4, tu stai sa te aberezi cu aberantzii de noi? nu-i sanatos! e ulcer curat!
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre aiule shi anguse, pai eo vreau a va face un bine ca sa va treaca timpu de munca mai ushor shi voi ma lasatz cu pemeurile necitite? pai ie frumos asha? hai, ezecutarea!
-

neatza - Mesaje: 5820
bre pe matinalu l-au ajuns blestemele carciumarilor si chioscarilor pe care i-a lasat pe uscat toata vara asta ca de vreo 3 ore baga un "who's online" strategic si se apuca serios de munca. creca nici la pretenu cu chestiile neterminate n-ajunge deseara la ce munte de lucrari are de terminat...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
3512
aiule, raspunde, mancacias, la pemeu, ca arde. pe bune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
nici macar nuvela "La vulturi" de Gala Galaction..nu am voie sa o comentez ? :cry:
chiar asa aspru nu te credeam.
chiar asa aspru nu te credeam.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
bre, ia mai lasatz scatoalcele! suntetz cash copii mei, ce naiba. aicia lumea vine sa mai ea o gura de paosa dupe cateva minute de munca, sa mai arunce doo-3 cuvinte grele la adresa maistrului tiran... ma rog... chestii dastea.
apropou: ai primit aia aiule?
apropou: ai primit aia aiule?
-

baicsule- am raspuns bre
matinale - ma pish pe mine de ras , am schimbat doo perechi de chiloti care este
matinale - ma pish pe mine de ras , am schimbat doo perechi de chiloti care este
-

-

in primu rand, lipsa diacriticelor este un dezavantaj enorm,
in al doilea rand, ajtia ie campeoni, bre. najungem nici la ginunchiu broashti lor.
in al doilea rand, ajtia ie campeoni, bre. najungem nici la ginunchiu broashti lor.
-

bre, io tot n-am ascultat. si mai bine, ca daca pateam ce-a patit aiu, ce ma faceam? ca nici de schimb n-aveam si ma mai faceam si de rusinica in tot biuroul de fatza cu atatia oameni.
inca ceva: am pus materialu frumos pe dischet si-l ascult acas', unde am schimburi de schimb si unde pot sa ma delectez in voie.
m-ati facut curioasa.
aiule, nu-ti zisei sa friiizi pe deschidetz blestemata aia de poarta? fu prea tarziu, n-auzisi. io, ce sa fac acu', ca mi se lua de poarta aia.
inca ceva: am pus materialu frumos pe dischet si-l ascult acas', unde am schimburi de schimb si unde pot sa ma delectez in voie.
m-ati facut curioasa.
aiule, nu-ti zisei sa friiizi pe deschidetz blestemata aia de poarta? fu prea tarziu, n-auzisi. io, ce sa fac acu', ca mi se lua de poarta aia.
-

nu putui bre , nu putui si pace ce vrei sa fac ? is pe mai multe froante nu vazusi ? ma lupt si cu bitchele si tot nu-mi ajunge. sterge ,da avert , da banu ...sa ma duc cu matinalu la neshte beri, da ceva numa da...
-

sters! ras! ducasesaseduca! io o sa plec in cateva minutzele sper ca maine cand revin sa nu gasesc cine stie ce grozavie p'acolosa si chiar in prag de ziua mea. nu-mi facetz asa cadou de ziua mea. 

-

bre io vreau sa va spui ca aseara cursu usd-lei fu de 5.600.000 lei la 1 usd la casa de schimb de pe lizeanu unde e si un loto prono in aceiasi incinta. am bagat suta supt gemulet si am primit un manunchi si incepui sa numar. cand ajunsei la 3.700 reluai operatiunea cand iar ajunsei pe la 3.700 si inca mai era de numarat. realizai atunci ca economia romaniei fu la pamant ieri , zisei doamne ajuta, zburai la mashina si strigai la predator cat putui :forjeaza gagico ca tara e in rapa...dusi am fost.
bre cand ii frig pe arabi e ca un orgasm cu monica lu baicsu...
bre cand ii frig pe arabi e ca un orgasm cu monica lu baicsu...
-

...timid...
sa-ntzeleg ca toti de pe threadu` asta intrati de la birou? cool!
n-am mai stat sa citesc toate paginile ca-s enorm si chiar monstruos de multe, da` pare faina ideea!...mai putin frecusurile dintre mosh si unu-altu`. Da` cine-s eu sa judec pe altii?
n-am mai stat sa citesc toate paginile ca-s enorm si chiar monstruos de multe, da` pare faina ideea!...mai putin frecusurile dintre mosh si unu-altu`. Da` cine-s eu sa judec pe altii?
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Re: ...timid...
Initial trimis de nae cinefil
Da` cine-s eu sa judec pe altii?
un alt omu care munceshte shi la care itz urez ca asta ie... odat ceai inceput.... shi da, intram de la biuro, da nush la ce te refereai.
-

aiule, unii dintre noi mai e si bujetari si se plimba cu tico, cand au noroc. de exemplu io si cu mine si presupun ca doar io sunt. nu? ceva sustinere? nik? in concluzie, rusine sa vorbesti de bani cu mai mult de 3 seroouri in fatza amaratzilor!
de la biurou intram direct la munca. asta a vrut sa zica.
de la biurou intram direct la munca. asta a vrut sa zica.
-

3513
Initial trimis de nae cinefil
cine-s eu sa judec pe altii?
nae cinefil
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Re: ...timid...
Initial trimis de neatza
intram de la biuro, da nush la ce te refereai.
Explicatie(daca e necesar):
Ma refeream la faptul ca e bine de shtiut ca mai sunt si altii care in loc sa frece lavabilu` cu privirea la birou, cand n-au ce face intra pe forum si stau la o discutie (sau un monolog). ...Cred ca asta nu intzelegeai, nu?:)
-

avetz lavabil la biuro! suntetz dintraia avutz! te pomini ca avetz shi vrun presh pe jos. daca ai, vez sa nui zici lu aiu ca iel saracu sta derect pe pamant.
-

Re: 3513
Initial trimis de baixinho ©
nae cinefil
loale la greu! merci ca m-ai luminat( de fapt chiar m-ai orbit cu farurile!):)
deci ala-s eu!
-

stinge bre baicsule farurili ca uiteasha alungi clentu de la tejghia.
bre aiule, ce facem bre cu berilealea? cum care ber? alea de ziceai tu ca zis prezidenta cai zis tu co sa le dea ia?
bre aiule, ce facem bre cu berilealea? cum care ber? alea de ziceai tu ca zis prezidenta cai zis tu co sa le dea ia?
-

pan' la urma tot bujetarii e mai avutz! io am mochete si aer conditzionat, conditzionat de vremea de afar', cand e frig afar' aici e foarte frig, cand e cald afar' aici e de-a dreptul inghetz. cand e cald afar' ie bine.
am plecat. vedetzi ca iau si cheia de la poarta soarelui cu mine, sa n-o cautatz.
neatza, maine iti prezint raportul in legatura cu dischetul si utilizarea lui. numa' bine.
am plecat. vedetzi ca iau si cheia de la poarta soarelui cu mine, sa n-o cautatz.
neatza, maine iti prezint raportul in legatura cu dischetul si utilizarea lui. numa' bine.
-

pai nu vazusi bre ca in primu post ameninta ca da banu si p-orma o dete cotita ca-i bujetara, ca se da in tico daca are noroc si nu i se intepeneste in usa de la bucatarie cand il scoate in strada, ca se sperie de 3 zerouri in fata si alte 3 in spate ?
-