Sunt p-aci fani DMX ?
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunt p-aci fani DMX ?
Eu sunt fan DMX ... atzi vazut ultimu film ... is curios daca are un soundtrack ...
- Administratori
Re: ce film?
Initial trimis de vali
nu stiu de nici un film
dar oricum dmx sunt beton
Ahh ... nu mai shtiu exact titlu ... parca "Exit woundes" ... era cu DMX shi Steven Segal .... super de super ... shi of course ... cu muzica de DMX in bg .... (sa nu uitam Romeo must Die .... ce sound a avut filmu ala ... nu mi-a venit sa cred)
- Administratori
stie cineva?
Nu stie cineva un site (sau mai multe)de unde pot lua melodii de-a lu' DMX?
Raspunde-ti va rog!
Raspunde-ti va rog!
- KiLeRu
Re: Sunt p-aci fani DMX ?
Initial trimis de Administrator
Eu sunt fan DMX ... atzi vazut ultimu film ... is curios daca are un
...
bafta
dmx e marfa rau
si am vazut si filmu asta nou al lui
si coloana sonara e aproape toata cu dmx
- grebladur
cam asa.....
Si mie imi place DMX si asta e pentru toti fanii lui!
Filme: Exit Wounds (super film!) 2001
Romeo Must Die 2000
Belly 1999
Toate filmele de mai sus sunt belea, in special primele doua!!!!
In aldoilea o puteti vedea si pe Aliyaah , si in Belly il puteti vedea si pe Nas!!!!
Noul album DMX va fii lansat pe 21 Octpbrie, 2001 si se va numii The Great Depression....despre album DMx a zis pe MTV ca va baga toti raparii in depresie cand il vor auzii (raparei=vedetele de gen)
ultimul lui hit si clip se numeste : We right here
pace la toti fratzii
Filme: Exit Wounds (super film!) 2001
Romeo Must Die 2000
Belly 1999
Toate filmele de mai sus sunt belea, in special primele doua!!!!
In aldoilea o puteti vedea si pe Aliyaah , si in Belly il puteti vedea si pe Nas!!!!
Noul album DMX va fii lansat pe 21 Octpbrie, 2001 si se va numii The Great Depression....despre album DMx a zis pe MTV ca va baga toti raparii in depresie cand il vor auzii (raparei=vedetele de gen)
ultimul lui hit si clip se numeste : We right here
pace la toti fratzii
- gabi
- Junior Member
Re: Sunt p-aci fani DMX ?
videoclipu meu preferat ii Redman let's get dirty si dupa acea urmeaza DMX whats my name
- Boogie
nici nu pot sa mi imaginez vreun repar mai tare ca dmx .parerea mea ca daca o tine tot asa o sa aiba cel putin gloria lu' tupac.
bafta la toti
melodia mea preferata who we be
cat despre filme sant tare nervos ca nu le am vazut pa toate care le a facut.....da nu ma las yo.
bafta la toti
melodia mea preferata who we be
cat despre filme sant tare nervos ca nu le am vazut pa toate care le a facut.....da nu ma las yo.
- japarezu
- Junior Member
cea mai de cacat faza...
Initial trimis de vali
nu stiu de nici un film
Asta ie baza..habar naveam de trupa asta dmx...io ma gandeam ca ie un singur mc...da daca vali zice ca ie o trupa...hahha de cacat. Punct.
nu stiu de nici un film
Asta ie baza..habar naveam de trupa asta dmx...io ma gandeam ca ie un singur mc...da daca vali zice ca ie o trupa...hahha de cacat. Punct.
- EL_ConTe
DMX sucks! Face parte din categoria rapperi da zahar, la fel ca P.Diddy, Tupac, Busta Rhymes (in ultimul timp, din pacate) si sper sa nu mai apareti prea multi fani p-acilea ca si-asa sunt destule lutze si lutzi si nu-i nevoie si da repalutzi/repalutze.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
piskeshu scrie:DMX sucks! Face parte din categoria rapperi da zahar, la fel ca P.Diddy, Tupac, Busta Rhymes ...
mai bine impusca-te decat sa faci catalogari din astea,stii vorba aia,daca taceai..acum esti imbecil
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
tre sa-mi exprimul dezacordul ..poate vreau titlu' de "lutz", cine stie...asadar....prietene piskeshu ..ai auzit tu oare de Leaders Of The New School ? daca asculti sage francis, eyedea, copywrite, cage sau wu-tang, gang starr, common sau mos def, pe busta rhymes n-ar trebui sa-l denigrezi ca sa zic asa...indiferent de cat s-a comercializat in ultimul timp..este valabil si pentru ll cool j..cu p.diddy e altceva...iar cu dmx, pt ca totusi e topic despre el, e ok, desi pe ultimele 2 albume nu mi-a mai placut.
r3sp3kt
r3sp3kt
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
ca o completare / justificare
baga si tu si asculta < Last Emperor - Secret Wars > care incepe cu " What if I had the, power to gather, all of my favorite emcees / with the illest comic book characters, and they became arch enemies?" si mai incolo omu' zice asa: "Now the next fight had to be the craziest of all times
We got Dr. Octopus 'versus the mighty Busta Rhymes!'
Doc Oct versus Busta? Man that stuff is dead
He'll get his eight arms ripped off, goin up agaisnt the dreads
'Ha, ha! Now Dr. Octopus, who you think you grabbin?
The god can never lose, so you know it will never happen
Lyrically making you sleepy, you'll need a nap when
I slap you with my dreads, lights out, you'll kiss the canvas'"
in concluzie..Busta Rhymes e un clasic.
p.s.: tare si secret wars / am dat copy/paste ca n-aveam rabdare sa scriu tot
over & out
We got Dr. Octopus 'versus the mighty Busta Rhymes!'
Doc Oct versus Busta? Man that stuff is dead
He'll get his eight arms ripped off, goin up agaisnt the dreads
'Ha, ha! Now Dr. Octopus, who you think you grabbin?
The god can never lose, so you know it will never happen
Lyrically making you sleepy, you'll need a nap when
I slap you with my dreads, lights out, you'll kiss the canvas'"
in concluzie..Busta Rhymes e un clasic.
p.s.: tare si secret wars / am dat copy/paste ca n-aveam rabdare sa scriu tot

over & out
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
Daca unii cred ca DMX e un rapper de zahar, cred ca nu stiu sa asculte rap. Probabil prin colectia lor de muzica se afla toate albumele Bambi, Andre, Spice Girls, Backstreet Boys sau alte tipuri de zgomote care probabil sunt considerate Hardcore sau de Underground. Intr-adevar merg versuri precum: "La mare, la soare, g!-yeah". Intr-adevar in cazul asta DMX este un rapper de zahar.
Yo cred ca e cel mai bun rapper din cati au fost vreodata. Are versuri, sound si tot ce ar trebui unui rapper cu adevarat rapper. Detin in colectia personala in jur de 8 videoclipuri de la DMX, cat despre melodii, nu cred ca mai are rost sa spun.
Yo cred ca e cel mai bun rapper din cati au fost vreodata. Are versuri, sound si tot ce ar trebui unui rapper cu adevarat rapper. Detin in colectia personala in jur de 8 videoclipuri de la DMX, cat despre melodii, nu cred ca mai are rost sa spun.
O minte stralucita intr-un intuneric total
- cerebrum
- Junior Member
Esti varza daca tu crezi ca Busta si Tupac sunt rapperi de zahar, atunci tu esti de .........lemnpiskeshu scrie:DMX sucks! Face parte din categoria rapperi da zahar, la fel ca P.Diddy, Tupac, Busta Rhymes (in ultimul timp, din pacate) si sper sa nu mai apareti prea multi fani p-acilea ca si-asa sunt destule lutze si lutzi si nu-i nevoie si da repalutzi/repalutze.
- rotaruflorin
- Junior Member
imi pare bine cand vad oameni care asculta underground si nu se reped sa acuze artisti Acum comerciali (ptr ca multi ajung-it's a matter of time ;mai putin Krs /...)
DMX e bun ;nu ma omor (are un stil interesant oricum si o manie ptr caini)
DMX e bun ;nu ma omor (are un stil interesant oricum si o manie ptr caini)
-
NewDetails - Junior Member
you make me sick
piskeshu scrie:DMX sucks! Face parte din categoria rapperi da zahar, la fel ca P.Diddy, Tupac, Busta Rhymes (in ultimul timp, din pacate) si sper sa nu mai apareti prea multi fani p-acilea ca si-asa sunt destule lutze si lutzi si nu-i nevoie si da repalutzi/repalutze.
Dupa o indelungata perioada de timp in care n-am avut parte de internet am intrat si yo sa ma delectez putin si dau peste mesajul lu' nenea asta rupt din desene animate care se scobeste de zor in nas...
Grow up !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
bai mi se pare mie ca.... ori esti prea ingamfat ori nu ai nici o tangenta cu hip hop-ul
frate in primul rand observ ca sunt printre putinele posturi in domeniu(cea ce dem inca o data ca habar nu ai despre ce vorbesti)--->proove me rong.
---si zi ce raperi merita ascultati dupa parerea ta ?
frate in primul rand observ ca sunt printre putinele posturi in domeniu(cea ce dem inca o data ca habar nu ai despre ce vorbesti)--->proove me rong.
---si zi ce raperi merita ascultati dupa parerea ta ?
-
NewDetails - Junior Member
De-afara: ODB, Cypress Hill, Insane Clown Possy, Beastie Boys, Public Enemy s.a.
Romania: CTC, Raku, Deceneu, Parazitii...
Romania: CTC, Raku, Deceneu, Parazitii...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Fuck Ya'all
Asa , in primul rand normal ca sunt "pe aici" fani DMX , in al doilea rand pentru ala care a scris ca DMX face parte din reparii de zahar (in fine nu stii ce inseamna asta pentru el) suck my dik and you suck nu DMX fututule.(If you say your a man act like one, act like a beach you get smak like one) . Si inca ceva SCUZA-MI SPATELE.( :fuck: )
Respect pentru fanii DMX si RuffRiders , Ride Or Die.
Hades edit: folositzi butonu edit, numa facetzi consecutive
Respect pentru fanii DMX si RuffRiders , Ride Or Die.
Hades edit: folositzi butonu edit, numa facetzi consecutive
- Katta
- Junior Member
pt piskeshu...frate ti-ai facut multzi dusmani p-aici.. cum pula mea potzi sa compari DMX cu p.Diddy sau sa-i bagi in aceeasi categ? in primu rand au alte stiluri si spune-mi tu mie o melod sau un videoc in care dmx e "de zahar"? vezi-tzi de treaba ta si du-te si impusca-te pe Cypress Hill...oricum n-ai tu nici o treaba cu ODB.. nebunule...
ba mor de astia care se baga aiurea-n seama..subiectu era pt fanii DMX..dc nu itzi place di ce pula mea vb aici?
lasa-ne lasa-ne....
ba mor de astia care se baga aiurea-n seama..subiectu era pt fanii DMX..dc nu itzi place di ce pula mea vb aici?
lasa-ne lasa-ne....
- gucitza
- Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2