bucura te gabizzu
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
bucura te gabizzu
LOOOL...Gabizule bucura te ca ai ajuns si tu "vedeta" ca obsesia ta Andreea Balan...In fine...acum va rog frumos daca imi puteti spune si mie ce parere aveti despre OBSEDATUL asta si inteligent..hai si despre muista lui..

- Unregistered
Mie Gabizzu mi se pare un baiat destept si simpatic. Inainte sa il critici incearca sa mai treci pe la orele de romana.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Ce legatura are Gabizzu cu muzik??? Nu te-ai prins k este un site legat de muzik? Sau pur si simplu, hobby-ul tau este sa te iei de oameni? :con:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
mmda
are fa legatura...si inca foarte mare....este afon ca cei din muzica romaneasca.....asa ca eu vad o f mare legatura...
Si vai...numai de muzica se vb pe aceste forum...da ai dreptate...
VREAU SI EU SA FIU PE AGEIASI UNDA CU VOI..SA MA I AU DE LUME....ETC...
Ca numai despre muzica nu vb voi...subiectul DA..e de muzica...dar mai departe incep certurile..etc...
Si vai...numai de muzica se vb pe aceste forum...da ai dreptate...
VREAU SI EU SA FIU PE AGEIASI UNDA CU VOI..SA MA I AU DE LUME....ETC...
Ca numai despre muzica nu vb voi...subiectul DA..e de muzica...dar mai departe incep certurile..etc...
- Unregistered
lol, au ajuns sa-mi faca si subiecte.
asta stie ca sunt afon, desi nu mi-a auzit nici macar vocea. :o
probabil dansu fu ofuscat de remarca mea conform careia deschide subiecte multe si proaste despre bambi. este un ratat care se tine dupa denisa de la bambi, si cerseste atentie de 3 ani. culmea e ca inca nu si-a dat seama ca pt ea el reprezinta ceea ce este. adica un kkt.
cat despre andreea balan, tin sa precizez ca nu mai sunt fanul dansei de vreun an, dar ca sunt amic cu aceasta si imi rezerv dreptul de a spune adevarul despre ea, in ciuda a ceea ce ar spune anumiti useri de pe aici, cum ca 'as baga intrigi'.
mario, neinregistratule, du-te baga niste manele la casetofonul tau prafuit si suna-ti psihiatrul (ca stiu ca ai unul - daca n-ai e grav! fa repede rost de unu)....
asta stie ca sunt afon, desi nu mi-a auzit nici macar vocea. :o
probabil dansu fu ofuscat de remarca mea conform careia deschide subiecte multe si proaste despre bambi. este un ratat care se tine dupa denisa de la bambi, si cerseste atentie de 3 ani. culmea e ca inca nu si-a dat seama ca pt ea el reprezinta ceea ce este. adica un kkt.
cat despre andreea balan, tin sa precizez ca nu mai sunt fanul dansei de vreun an, dar ca sunt amic cu aceasta si imi rezerv dreptul de a spune adevarul despre ea, in ciuda a ceea ce ar spune anumiti useri de pe aici, cum ca 'as baga intrigi'.
mario, neinregistratule, du-te baga niste manele la casetofonul tau prafuit si suna-ti psihiatrul (ca stiu ca ai unul - daca n-ai e grav! fa repede rost de unu)....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ia mai usor cu apelativele de genu' "fa" ca nu esti la usa cortului,k?!
si dak Gabizzu este unul dintre useri care isi spune parerea fara ocolisuri..what's the point?!! ;a oricum..e de tot kktu' sub asta... nu are nici un sens sa vb despre el cand aici se presupune a fi un forum despre muzica :con:
p.s AGEIASI e de fapt aceeasi
si dak Gabizzu este unul dintre useri care isi spune parerea fara ocolisuri..what's the point?!! ;a oricum..e de tot kktu' sub asta... nu are nici un sens sa vb despre el cand aici se presupune a fi un forum despre muzica :con:
p.s AGEIASI e de fapt aceeasi

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
partea II aliniatul 1
Initial trimis de Unregistered
"pute ti" sorry...ca sa nu inceapa gabizzu cu ...........
ahhahaha, se scrie puteti... dar ma rog, tu - coerenta si gramatica = baga si mitraliera. asa ca, inainte de a avea acces la net mai treci pe la scoala (a se stii ca dansul este anul I la facultate...) si bineinteles, nu in ultimul rand, la psihiatru.
btw, trebuie sa ii stiti tactica: orice i-as zice io despre el (adevarat bineinteles) imi intoarce cuvintele inapoi, "atribuidumile" mie.
un cretin O-B-S-E-D-A-T. Asta e cel care a deschis subiectu.
si inca ceva: mi-a zis andreea b ca intr-o seara tot ii zicea "unu puiutz, sau mario" ca nu e ea pe net ci de fapt sunt eu cu nickul ei. ba chiar a acuzat-o ca ii raspund la emailuri. Cretin, obsedat, paranoic = mario.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
in curand o sa raman fara cuvinte....
Doaaaamne domnul cacat alias gabizzu am mai intrat si eu pe acest site pt ca a mai fost o perioda cand intram si eu mai des....
Sa ti si explic de ce am intrat...cu toate ca nu ar trebuii sa iti dau tie explicatii...(pt ultima oara)
Faza e ca mi a spus cineva ca tu tot vb despre mine aici...si tot ma barfesti spui ca deschid subiecte despre bambi...etc...in fine acum am vazut si eu ce tot zici despre mine...
Si sa-ti mai spun ceva... eu nici macar nu stiu cum sa fac sa deschid un subiect ....(si nici nu ma intereseaza)
Dar cine stie poate ca o sa incerc sa ma interesez sa spun cat de tare e andreea balan poate asta te multumeste pe tine....vezi tu...poate tu o sa zici ca eu iti spun tie intruna de aia....zi merci ca nu ma leg de altceva..oricum unii isi dau seama cat de cretin poti fi tu daca ......................................aaaa..auzi dar sunt si eu curios Andreea Balan iti da sa mananci????!!! te intreb si eu pt ca am vazut si eu in popcorn cum spunea unregisterd ala nu stiu unde despre fan culbul ala al tau....aaa....sau poate ca o iubesti....
Cine stie o iubire ascunsa.....ca doar tu ai zis ca nu mai esti fan...si EU TE CRED...sincer..chiar te cred....
Dar cu faza asta i ai intrecut pe toti...auzi si tu sa ti deschizi subiect despre tine.....eu cred ca suferi de bagare in seama...mai bine sa fiu nebun .....sa am nevoie de psihiartu...etc..ce mai spui tu...decat sa fac pe VEDETA pe aici......
Si pt bunele tale cunostiine eu sunt cu TARFA aia de andreea balan in facultate si daca e sa o mai vad....poate o sa ma INJOSESC sa ma duc sa o intreb eu .....cati dintre fanii ..admiratorii..ei stiu adresa ei de mail....
Te ai gandit tu mai bine...ce numai mario sa stie parolele i-a sa ma bag si eu unde nu mi fierbe oala....sau iti fierbe..eu stiu....
Eeee....vezi mai ziceai ca eu nu am personalitate..ca sunt nesimtit..etc...
Dar eu nu o sa ajung niciodata sa fiu bagator de seama pe acest cacat de site....
Hai te am pupat si multa bafta in viata....
Sa ti si explic de ce am intrat...cu toate ca nu ar trebuii sa iti dau tie explicatii...(pt ultima oara)
Faza e ca mi a spus cineva ca tu tot vb despre mine aici...si tot ma barfesti spui ca deschid subiecte despre bambi...etc...in fine acum am vazut si eu ce tot zici despre mine...
Si sa-ti mai spun ceva... eu nici macar nu stiu cum sa fac sa deschid un subiect ....(si nici nu ma intereseaza)
Dar cine stie poate ca o sa incerc sa ma interesez sa spun cat de tare e andreea balan poate asta te multumeste pe tine....vezi tu...poate tu o sa zici ca eu iti spun tie intruna de aia....zi merci ca nu ma leg de altceva..oricum unii isi dau seama cat de cretin poti fi tu daca ......................................aaaa..auzi dar sunt si eu curios Andreea Balan iti da sa mananci????!!! te intreb si eu pt ca am vazut si eu in popcorn cum spunea unregisterd ala nu stiu unde despre fan culbul ala al tau....aaa....sau poate ca o iubesti....
Cine stie o iubire ascunsa.....ca doar tu ai zis ca nu mai esti fan...si EU TE CRED...sincer..chiar te cred....
Dar cu faza asta i ai intrecut pe toti...auzi si tu sa ti deschizi subiect despre tine.....eu cred ca suferi de bagare in seama...mai bine sa fiu nebun .....sa am nevoie de psihiartu...etc..ce mai spui tu...decat sa fac pe VEDETA pe aici......
Si pt bunele tale cunostiine eu sunt cu TARFA aia de andreea balan in facultate si daca e sa o mai vad....poate o sa ma INJOSESC sa ma duc sa o intreb eu .....cati dintre fanii ..admiratorii..ei stiu adresa ei de mail....
Te ai gandit tu mai bine...ce numai mario sa stie parolele i-a sa ma bag si eu unde nu mi fierbe oala....sau iti fierbe..eu stiu....
Eeee....vezi mai ziceai ca eu nu am personalitate..ca sunt nesimtit..etc...
Dar eu nu o sa ajung niciodata sa fiu bagator de seama pe acest cacat de site....
Hai te am pupat si multa bafta in viata....
- marioh
:hehe: :hehe: :j ;mInitial trimis de animaloo
cum te-ai prins ca asa il chiama?
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
- Unregistered
Nu sunt nici Dumnezeu pentru o zi, nici ingerasul lui Gabizzu. Sunt o fata care observa cretinitatea unora (nu spun a cui).
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Hmmm....
Unregistred....vad ca dau de tine si pe aici!
INTERESANT!
Vad ca iti place foarte mult sa te iei de oameni....probabil ti se trage de la fatza!
In fine...ce sa-ti zic...daca ai ajuns in asemenea hal...
TINE-O TOT ASA.....ca "cica" o tii bine!
Unregistred....vad ca dau de tine si pe aici!
INTERESANT!
Vad ca iti place foarte mult sa te iei de oameni....probabil ti se trage de la fatza!
In fine...ce sa-ti zic...daca ai ajuns in asemenea hal...
TINE-O TOT ASA.....ca "cica" o tii bine!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
Pai tocmai asta-i faza.Cretinuzzu nu e bun de nimik,de-aia i s-a facut subiect de catre ''fanii'' lui care-l apreciaza shi-l ''sustzin''.Sunt sigura ca nu ti-ar placea sa ai asha ''fani''.Initial trimis de IoanaA
Eh...interesant aja, vreau si eu sa mi se faca subiect, sa vorbiti de mine,sau ce? doar Gabyzzu asta e bun pentru subiecte, desi nu are nici o legatura cu muzica?
- cat_
- Junior Member
catelule...ya un os shi kara-te.
kare-i faza cu gabyzzu? observ ca a ajuns f "controversat"
. e de bine....

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Hmmz...vad ca lumea vb numai despre Gaby pe aici...pai chiar ca ai devenit mai un personaj controversat!
tu...ce zici? nu comentezi nimic?
tu...ce zici? nu comentezi nimic?
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
So sweet...;r
-
M|haElla` - Junior Member
Si cu tine care i faza M|haElla ....simteai si tu nevoia sa te bagi in seama? sau ce?
Explica-mi si mie...
Si pt bunele voastre cunostiinte... vad ca tot sunteti exagerat de destepti criticati pe oricine..si orice....puteati sa va dati seama ca gabizzu asta e asa de imbecil incat isi deschide subiecte despre el...
Eu sincer sa fiu nu am nimic cu nimeni...nu injur pe nimeni...nu stau sa ma crizez pe acest site...
Pt ce?
Voi de ce faceti asta?
Simtiti o mare satisfactie?
In fine....eu va urez bafta...si sa aveti grija de voi!!!!
Explica-mi si mie...
Si pt bunele voastre cunostiinte... vad ca tot sunteti exagerat de destepti criticati pe oricine..si orice....puteati sa va dati seama ca gabizzu asta e asa de imbecil incat isi deschide subiecte despre el...
Eu sincer sa fiu nu am nimic cu nimeni...nu injur pe nimeni...nu stau sa ma crizez pe acest site...
Pt ce?
Voi de ce faceti asta?
Simtiti o mare satisfactie?
In fine....eu va urez bafta...si sa aveti grija de voi!!!!
- Unregistered
Cred ca acest subiect ar trebui incheiat... shtiti... gabbyzzu nu e o vedeta )inca(
Asta e parerea mea... si nu mai criticati pa nimeni ...
Asta e parerea mea... si nu mai criticati pa nimeni ...

-
I`m With You - Junior Member
adevarul e ca si in generala, si in actuala clasa sunt considerat vedeta. si asta pt ca eu sunt reprezentatul lor. asa si aici...
ideea e , draga mihaela, ca sunt si persoane care ma apreciaza (ceea ce pt d'alde fantoma nu exista) si persoane care isi pierd 'prietiosul' timp discutand despre persoana mea (nici d-astia nu exista pt d'alde fantoma).
cred ca daca m-as apuca de cantat (rugati-va la dzeu sa nu ma apuc
) as aparea zi de zi pe prima pagina a ziarelor, iar camera mea ar fi plina cu discuri de platina...
ce ma deranjeaza (impropriu spus) e ca ei desi nu ma cunosc, desi nu au vorbit in viata vietilor lor cu mine (mai putin mario, si ale sale clone retarde) ma judeca. asta denota imbecilitate.
la cat de coerenta pare fantoma, cred ca la o discutie in particular si-ar bagat fatza sub perna de jena.
p.s. daca ai yahoo msn ma poti apela pe ID-ul veciniy. :o
ideea e , draga mihaela, ca sunt si persoane care ma apreciaza (ceea ce pt d'alde fantoma nu exista) si persoane care isi pierd 'prietiosul' timp discutand despre persoana mea (nici d-astia nu exista pt d'alde fantoma).
cred ca daca m-as apuca de cantat (rugati-va la dzeu sa nu ma apuc

ce ma deranjeaza (impropriu spus) e ca ei desi nu ma cunosc, desi nu au vorbit in viata vietilor lor cu mine (mai putin mario, si ale sale clone retarde) ma judeca. asta denota imbecilitate.
la cat de coerenta pare fantoma, cred ca la o discutie in particular si-ar bagat fatza sub perna de jena.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Adevaru' e ca nu shtiu de ce draq stau si imi pierd vremes explicandu-i unui ratat alias gabizzu,faptul ca eu sunt o persoana placuta,deschisa.Nu ma laud,dar asa sunt.Insa atunci cand sunt calcata pe coada,..mushc.Nu-mi plac cretinii ca ...nu mai spun care ca se stie el. .Nu-mi ascund fata sub perna de rusine,deoarece n-am motive sa fac asta,in plus n-am de CINE sa-mi fie rushine.In urmatorul mesaj,fii mai explicit.Iar in cazul in care[Doamne apara-ne] te apuci de cantat[de parca n-ar fi de ajuns balanca]..citeste macar o carte de gramatica.inainte.Initial trimis de Gabizzu
adevarul e ca si in generala, si in actuala clasa sunt considerat vedeta. si asta pt ca eu sunt reprezentatul lor. asa si aici...
cred ca daca m-as apuca de cantat (rugati-va la dzeu sa nu ma apuc) as aparea zi de zi pe prima pagina a ziarelor, iar camera mea ar fi plina cu discuri de platina...
- cat_
- Junior Member
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii