Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Vin Oct 10, 2003 10:17 am

iel ie mah animalutz paros, sau canis lupus, nush cum satz zic ...
io am tot ras la pemeiele lui da' asta a fo hazos.
mai ales cu tziganii care nu canta muzichie clasica - ca pana in nemtzia nu s-a auzit de ion voicu & son, da' el ce sa stie, ca enescu a scris numa muzica simfonica ...

peseu: oricum a devenit plictisitor ...

iote aberatiile zilei de azi (extrase din declaratiile soferilor):

1.-Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
4.-Incercind sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stilp de telegraf.
5.-Conduceam masina de 40 de ani cind am adormit la volan si am avut un accident.
6.-Cind m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata.
Nu am reusit sa opresc masina la timp.
7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
8.-Masina mea era parcata in mod regulamentar cind a lovit cu spatele celalalt vehicul.
9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a
disparut.
10.-Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat.
11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica cu o gura mare.
12.-Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cind el m-a lovit in fata.
13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
14.-Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
-Cum ati avertizat dvs.?
-Claxon.
-Cum a avertizat celalalt?
-Muuu!
15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde JaJa Beens » Vin Oct 10, 2003 10:32 am

18. Ce faci mah? Nu te uiti pe unde merg? (extras din declaratia unui sofer ratb dupa ce a intrat cu rata in masina cetateanului)
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde gaga » Vin Oct 10, 2003 10:58 am

gaga

Mesajde neatza » Vin Oct 10, 2003 11:01 am

he, he... da so vedetz p'asta daici:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9121
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Vin Oct 10, 2003 11:06 am

:A imi vine sa plang si sa rad de ce am putut citi acolo.
bai neatza tie nu tzie asa un pic de rusine? adica noi oamenii munci tre sa facem pe noi de ras? da tu ce crezi ca noi lucram la uzine?
sau vai saru'mana la proconsul ca iashte contemporani cu noi. dar noi cum de suntem contemporani cu iei?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nocturna » Vin Oct 10, 2003 11:12 am

cica:
Initial trimis de Unregistered
Adi...de la Bucuresti.

o mica ezitare...oare o fi de la Valcea? :D

bune amandoo, da' aia cu proconsul parca bate.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Oct 10, 2003 11:24 am

da de asta ce ziceti ?

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=189544#post189544

se pare ca la proconsul se strange lumea buna...
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Oct 10, 2003 11:37 am

bwahahahahahaha!!!!!!!!!!!
am uitat sa plec si in pauza de masa, toate-s tari, in special proconsulitza care asculta Meatallica

bah, potolitzi-va ;w
gaga

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 2:49 pm

Alooooooooooo, tovarasa mahalagista , ia statz oleaca...
ce ti-am zis io pe pm nu fu "din dor de dragoste ranita" si din dorintza de intimitaturi cu tine :bleah: ci pentru ca pe alti useri s-ar putea sa nu-i intere coefu matale de inteligentza subunitar.
Altfel, te asigur, veneam si deschideam subiect aci, ca n-am de ce ma feri :D
Insa se vede treaba ca frustrarea matale a atins cote aberante pana in punctul in care simteai nevoia sa zici cuiva (de ce nu te duci la preot sa te spovedesti ma intreb dara ?! :-? ).
Acuma nu m-ar deranja ca-mi creste popularitatea ;D, da daca tot vrei sa imparti cu lumea "momente vesele cu mine", cel putin fii barbata si zi pana la capat... ca vorbesti ca la usa cortului (da macar aia vorbersc tiganeste si nu te zgarie pe auz). M-ai plictisit cu "incult" "epatant" (stii ce-i aia?!), "varza" (asta termen din putza gandirii, ala "bajetii din cartier"), prost, tamp, incapabil ...asa, ce mai urmeaza.... ?! Sa inteleg ca firavu vocabular ti-a expirat ? :t Sau crezi ca daca injuri cu "epatant" nu e tot injuratura ? Am zis io bine ca cea mai buna masura a frustrarii si complexelor e violentza limbajului.
Daca ai de spus ceva, nu poti s-o spui calm fara sa jignesti ?!
Ce muzica clasica canta cioroii aia care-i lauzi tu ma ?! (de fapt tu inca nu stii ce-i aia muzica clasica, dupa ce m-am chinuit sa-ti spun). A?! "Hauleu' mancatzash cu ravas de la Lizuca" ?! ( probabil remake dupa Für Elise). Dohhh.... bhaaaaaaaaaaaa, creca ai auzit o formatie de tzambalagii si scripcari si-ai zis ca e cvartet de "coarde" ca sa nu zic altfel. Si ce mai canta madalin ala, nu cumva si opera ? Pe cand o caseta cu nessun dorma ?

Bine-ai zis tu ca "prostu nu e prost destul daca nu e si fudul", da creca iti faceai "purichiura" in olginda la momentu tastarii !
Mai zici ca stii limbi straine si ca-l termini acus pe dostoevsky ? It termini din priviri, de mancat, sau ce ?
Ma, tu creca ai avut ambitia sa-l citesti in original si inca nu ti-ai dat seama ca nu stii rusa... altfel nu-mi explic
Sau ar mai fi si a doua varianta (asa cum am mai zis cuiva), ca mi-ar parea rau de respectivu de-a ajuns sa aiba asa cititori !
Asadar, stai dreq in banca ta si ia-te de cine-ti da mana !
svengali

Mesajde neatza » Vin Oct 10, 2003 2:55 pm

HA!

bre, nici ca se putea mai bine. adica decat sa se mai oboseasca vrunu cu copi/peist sau link sau alte alea, a pus mi'aitza postu derect la locu lui. bravo! mam distrat teribil, pe cuvant! deci miai facut zioa mai buna, bre mi'aitza!

neatza

Mesajde memetshot » Vin Oct 10, 2003 3:02 pm

haoleo. cresteamiar ochisorii care-mi vazura postul de mai sus. si sa-ti traiasca si sa criasca ca morcovu'n pamant ce-oi vrea tu ca ma facusi sa ma rad de ma duru burta, mai mai sa fac diaree...

Pai frate ai pus la fix postul ca sa nu se mai chinuie nimeni sa dea control c control v si sa mai faca si referire la tine.
Cine stie poate vin de fetele de la proconsul sa ne imprastie a lor intelighenta pe aberatii....

peseu: dana, ce sa mai, te-a facut KO!!! :yD
si inca un pese: dana nu mi=s animalutz (ala e fratimiu) si ala din poza e un cutu mic si cuminte cu care nu poti sa te joci prea mult din cauza de disparitie subita de deste si ale madulare :eat:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 3:02 pm

asa.. .si matale esti tot baiat bun... sa vad si io un post in care ridici o problema serioasa (nu numa de muzica), in care vii si tu cu niste info inafara de "stateam craciti pha Postavaru si ne-a picat casetofonu cu Maria Tanase in cap si mama ce-am mai plans pe vocea ei pana ne facuram manga, mare artizda !" ... nik frate !
Ia-te de mana cu coana mare de-o tot citezi (ma o fi scriitoare ... :-? da une, la rubrica "stiati ca" sau "cine a mai bagat mana pe sub jlitzu cui" ?! :yD).
Asa, io zic ca ar trebui sa te intorci la dilema matale legata de albumu duminical si de marina scupra.. si acolo tot aberai, da macar erai mai simpatic !
svengali

Mesajde nocturna » Vin Oct 10, 2003 3:03 pm

io m-am speriat, care a crapat si mausul dintr-o data! naspa ca e recuzita biuroului si tre' sa scot banii din buzunar! adica am crezut ca am apasat din greseala pe mesaje personale si acolo am dat peste freun pemeu propriu si personal dedicat mie de la omul cu chitarile. da' nu era. sfintepazeste.

alinmihai, uite un test psihologic si de perspicacitate, ca sa ne lamurim odat' pentru totdeauna: tu cum ai proceda la parcarea unei gondole in venetzia? (ie pe bune!)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Vin Oct 10, 2003 3:05 pm

zi=le tu geniule!!!!
ba va facu praf pe toti.....
memetshot

Mesajde neatza » Vin Oct 10, 2003 3:08 pm

he, he... baiatu asta na aflat panacu, shi, spre deliciu meu, sper sa nici nu afle vrodat ca pentru trebi dastea ezista tratamente. auz ba, dactz zic ca eo cred ca tu habarnai sa cantzi la chitara shi ca, de fapt, ejt vai capu tau, maibagi nishte chestii dalea cum ai scris mai sus? e hai catz zic:
"ba, eo cre'ca tu nu shtii sa cantzi la chitara, ba, mai mult, cred ca n-ai auzit o nota muzicala in viatza ta. noroc cu google!"

neatza

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 3:11 pm

Lupica, cu matale n-am nic, relax... Zona Crepusculara, asisderea :a ;)
Da mai era unu care combate rau di tat ! Daca nu stii toate numele de strazi, acronimele celebre (de genu sms, stf) proverbele si cimiliturili ai pus-o cu el ! Da in rest e mare artist... mare dom'le, ce mai ;P
Ieri mi-a provocat indigestie socu ce l-am avut cand am constatat ca nu stiu cum se cheama frizeria de la coltu blocui lui...
A dracu incultura cu magazinele din bucuresti si cu "fyg"-ul :D
svengali

Mesajde gaga » Vin Oct 10, 2003 3:11 pm

hohohoho, io ocupata cu dostoievskiu' meu sa ratez pe nenea tertza, bine tati ca nu ne mai oboseshti ...
m-a leshinat la stomacel de ras!!!! mai ales ca acu ii vazui si fatzau' in poza de no sa mai pot ca sa dorm la noapte decat cu pitbulu' langa canapea ...

mah iel zice ca nu are de ce se feri, io zic sa vedem care e mai tare-n mozvici si sa faca precum in bancu ala ca daca il rateaza unu si misca il iau io...

ia read my text:

BAH BOULE CAND O SA AUZI LA VIATA TA DE ION VOICU SA VORBESTI DE MUZICA!

tulai doamne, du=te dupa 1900 cand auzisi si tu de muzica simfonica, hai ca ti-a crescut popularitatea, marsh la tabulaturile tale (glumeam, tu mai scrie p'aci ca viu io luni iar la munca si tre sa ma binedispun dupa shpritzane)

animalule, tu ce esti mah, aplaudaciu?

neatza, unde a disparut mah one stupid dogu din avataru lu matale? i-ai dat drumu pe fanclubu si acu' latra, huh?

hai uichend placut ca ma distrai destul azi :D
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 10, 2003 3:14 pm

bre io il indrumasem mai ieri asa spre barfe da omu asta isi gasi vocatia si treadu singur si nendrumat, de s-ar limita Doamne doar la asta...si ca sa-l parafrazez pe un mare filosof in viata ,acu banat, bre aline tu cand dai din cap auzi asa ca un zdranganit?
eyewitness

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 3:18 pm

evident... deorece si pentru ca deci magdin a cantat la tuba si nu se poate numi muzician ala care canta la tuba in spate io n-am cantat nici o nota ! ;p si daca n-as fi cantat ce ?!

cat despre voicu ala... chintesentza inculturii mele de dobitoc ce sunt m-a facut sa incurc iar tarafurile ... auzi leleo, da ceva "in limba vechilor cazane" (nu cazanii bha) , nu stii sa ne zici ? A-)

ooooo... aiule :silly:, wellcome back... nu zornaie ma nik ca nu din capu tau dau, ci dintr-al mieu :D Da ia zi, ti-a mai venit mintea la cap sau tot amarnic la manie ai ramas ? ;D
svengali

Mesajde gaga » Vin Oct 10, 2003 3:26 pm

de ce loaza? crezi ca tre sa invatz limba lu matale ca sa pricepi si tu despre ce e vorba? daca vrem cautam unu ca sa zica pe limba matale de ferentari ca segovia nu e compozitor, ion voicu a cantat superb pe stradivariusu' lui balada lu neica ciprian si enescu a scris oedip.

cat despre mine, taman imi terminai dictionaru' si fiindca te vazui asa aferat luai atlasu zoologic, asa ca stai linistit babuinule ca te trec de la nevertebrate la arahnide pana o sa faci poliomielita.

acu chiar uichend placut (ma refer la cei din tzara) si sa auzim numai de bere.
gaga

3529

Mesajde baixinho© » Vin Oct 10, 2003 3:28 pm

Initial trimis de eyewitness
ca sa-l parafrazez pe un mare filosof in viata ,acu banat, bre aline tu cand dai din cap auzi asa ca un zdranganit?

Initial trimis de alinmihai
evident...

q.e.d
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 10, 2003 3:40 pm

Initial trimis de dana

animalule, tu ce esti mah, aplaudaciu?

pai normal. ca cineva tre sa-l aplaude casa continue, altfel cine stie poate, domne ajuta, pleaca si ne lasa singuri... :yD
memetshot

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 4:25 pm

Initial trimis de dana
ca segovia nu e compozitor

vacusteanca mica si incapatzanata... :cow:,chiar pe threadu-mi cu Segovia a aparut (in cele din urma) un link trimis de Aliosha care include si compozitiile respectivului. Daca stii sa dai Ctrl+F posa te uiti si-aci:
http://alt.venus.co.uk/weed/music/classtab/welcome.htm
Da tu cum esti cam grelutza de cap, da-i inainte cu Surubel Fulgerica si Nelu Meserie ai tai :D

Initial trimis de dana
ion voicu a cantat superb pe stradivariusu' lui balada lu neica ciprian si enescu a scris oedip.

... pe care l-am baut ... ;p ca sa continui io ... vezi tu, sula nu prea are nik cu prefectura, da nu vrei sa intelegi defel ;a .. de parca ar fi zis cineva ca Enescu n-a compus Oedip ... da dai si tu un search pe google si dupa aia ti se pare c-ai facut sheva ;e
Relax... am senzatia ca treburile astea trec cu varsta si-un ceai cald. Si apropo de ceai, ziceai c-ai terminat dictionaru de bucataria creativa sau ce ?! Hai ca macar un ceai ma bazez ca stii sa faci... cu sau fara dictionar
svengali

Mesajde neatza » Vin Oct 10, 2003 4:37 pm

noroc cu postu asta ca mam mai veselit shi eo umpic. ba baiatu, ejt de coma! tu chiar ezisht in realitate?

neatza

Mesajde svengali » Vin Oct 10, 2003 5:49 pm

... zise neatza si mai lua o gura de asfalt :D:rulz:

si sa nu uit... lupica, vezi sa nu-ti musti coada ba' baeatule d-atata sarcasm ;m ... poate ma stropsesc la tine si-ti epatez una de-ti croiesc blanitza intr-o suta de lupici mici :shock: ... de fapt fiindca esti de treaba mai bine iti dau un scai si ai ce schelalai o saptamana :p
svengali

Mesajde memetshot » Sâm Oct 11, 2003 12:23 pm

alie my boy....dar te rog io ca sa nu fii asa de rau ca cine stie poate ma apuca plansu si nu cre'ca mi-ar face bine...
uite daca promit io ca sunt cuminte ma lasi si pe mine, ca dupa ce tz-am vazut poza aia a ta in care iesti un fel de svaitzanegar cumbinat cu vandame si cu carate chid tzshpe m-am infricosat de tot....

de fapt fiindca esti de treaba mai bine iti dau un scai si ai ce schelalai o saptamana

da mai bine iti dau io o p**a sa ai ce suge o luna.... :yD
memetshot

Mesajde svengali » Sâm Oct 11, 2003 3:15 pm

Initial trimis de animaloo
[...]dupa ce tz-am vazut poza aia a ta in care iesti un fel de svaitzanegar cumbinat cu vandame si cu carate chid tzshpe m-am infricosat de tot....

Eroii copilariei tale nu ma intereseaza, insa ca sa-ti arat ca nu-s total ignorant vezi ca se zvoneste cum ca primu dintre ei o sa fie Guvernator in California. Io zic ca daca ii trimiti o scrisoare de adeziune poate te alegi cu slipii lui de la Mister Olimpia omienouasuteoptzecisitoamna ;D

Initial trimis de animaloo
[...]
da mai bine iti dau io o p**a sa ai ce suge o luna.... :yD

te las in pace plecand de la premiza ca ai incercat si tu sa iesi la inaintare cu ce te reprezinta :sperm:
Sa inteleg ca te-ai plictisit sa ti-o sugi singur ? :-? Iti recomand o lupí¥ (pardon, lupoaica)! :bye:
PS. daca te pui bine cu mamuca danuca poate iti gasete vreo pajina pe care scrie ca si svartz ala a compus vreun vals vienez iar claudiu vreo batuta (cu picioru-n gura)
svengali

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 8:16 am

intrerup seria perlelor lui m'aitza, intrate deja in patrimoniul cultural national, capitolu snoave pentru a insera ,din ciclu "de la lume adunate" una memorabila , tot de patrimoniu:

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu peste 10 ani o sa am 33 de ani. Sper in primul rand sa fiu sanatos si sa mai capat putina minte

din pacate multi uita ca "mintea" nu face obiectul vreunei tranzactii (donatie,vanzare-cumparare,etc) ci tine mai mult de genetica..
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 9:42 am

e veche aia. e de peste 1 an de zile. asa caut si eu posturile tale de cand iti luai muie de la Codrutza. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 23, 2003 9:50 am

nu era vorba de post ci de adevarul incontestabil enuntat in post. e ca si cum cand ai spune ca erezia de-o zise unu mai de demult si totusi se invarte" n-ar mai fi valabila...si ca ie veche de sute de ani.

codruta ? hm mi-o fi dat muie cu stalpu de telegraf poate , oricum apreciez ca unii in lipsa de altceva se lauda cu nerealizarile altora...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma