Buricul Pamantului _ piese noi
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Buricul Pamantului _ piese noi
Buna
Trupa Buricul Pamantului (http://www.buricul.3x.ro) a inregistrat 3 piese noi. Va rugam sa vizitati site-ul nostru si ...sa va dati cu parerea vis-a-vis de piese ..
Merci anticipat..
Trupa Buricul Pamantului (http://www.buricul.3x.ro) a inregistrat 3 piese noi. Va rugam sa vizitati site-ul nostru si ...sa va dati cu parerea vis-a-vis de piese ..
Merci anticipat..
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: am primit mesaju'
..daca nu merge cumva, va rog incercati sa descarcati si de pe adresa : http://www.geocities.com/buricul5/
-
Re: Re: am primit mesaju'
au fost ceva probleme legate de download ..dar acum totul e ok..
Bafta!
Bafta!
-
Re: Re: Re: am primit mesaju'
..mai sa fie ..nimeni nu critica nimic? ..v-ati iesit din mana fratilor?
...va roaga omul sa dati cu bata in el ... si voi n-aveti timp ?
Glumesc
Bafta
Si merci ptr. vizite pe site.
...va roaga omul sa dati cu bata in el ... si voi n-aveti timp ?

Glumesc
Bafta
Si merci ptr. vizite pe site.
-
ba da criticam imediat:))
mai sa fie ca ti-am vazut formatia dar nu cred ca am auxit de voi asa ca te intreb pe unde ati mai cantat, ati fost cumva pe la reghin din greseala sau pe la mures sau pe unde concertati de obicei
- Fişiere ataşate
-
- m2.jpg (3.64 KiB) Vizualizat de 5439 ori
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
ba, uite, trimit io mesaj ... ca io am boxe si pot asculta .... :-)
ce sa zic, simpatice, dar, parca fiecare imi seamana cu cate ceva .... si interpretarea ta aduce cu a aluia de la Omul cu Sobolani .... asta e parerea mea, sa-mi zici daca trebe sa-mi feresc capu' de vreo farfurie ... si, is cam monotone, adica, nu au nimic care sa te scoata din ritmul ala ... ma asteptam la un tipat, o urcare ceva la un moment dat ... acuma, vorbesc numai de piesele alea 3 noi, vrei sa le comentez si pe alea vechile???
si, unde-s pozele, ca nu putui sa ma uit la ele ...
ce sa zic, simpatice, dar, parca fiecare imi seamana cu cate ceva .... si interpretarea ta aduce cu a aluia de la Omul cu Sobolani .... asta e parerea mea, sa-mi zici daca trebe sa-mi feresc capu' de vreo farfurie ... si, is cam monotone, adica, nu au nimic care sa te scoata din ritmul ala ... ma asteptam la un tipat, o urcare ceva la un moment dat ... acuma, vorbesc numai de piesele alea 3 noi, vrei sa le comentez si pe alea vechile???
- piper1996
Initial trimis de piper1996
ba, uite, trimit io mesaj ... ca io am boxe si pot asculta .... :-)
... stai calm ca ..farfuriile sunt scumpe
.. nu ..n-am nici o treaba cu baietii de la Omul cu sobolani .. vocalii pe care ii am ca reper in studiul vocii ...nu sunt in orice caz din romania

exista si strigate

..oricum, merci mult pentru parere..
bafta!
- Unregistered
Re: ba da criticam imediat:))
Initial trimis de Mithos
mai sa fie ca ti-am vazut formatia dar nu cred ca am auxit de voi asa ca te intreb pe unde ati mai cantat, ati fost cumva pe la reghin din greseala sau pe la mures sau pe unde concertati de obicei
..zona ardeal

..pe la mures am fost .. dar la stranduri

Bafta mithos si punete pe invatat in pauze ..lasa netul !!!!

- Unregistered
Re: Re: ba da criticam imediat:))
Bortzianu eram mai sus .dar nelogat (de ce? doar bunul constructor al site-ului stie ..
)
erata: pune-te (fara motive)
bafta

bafta
- Bortzianu'
Re: Re: Re: ba da criticam imediat:))
bafta si tie , mey!
Initial trimis de Bortzianu'
Bortzianu eram mai sus .dar nelogat (de ce? doar bunul constructor al site-ului stie ..)
bafta
- piper1996
nu mia spune
v-am vazut pozele si sunt destul de bune dar de ce nu veniti si in mures sau reghin sa cantati
-
Mithos - Junior Member
Re: nu mia spune
Initial trimis de Mithos
v-am vazut pozele si sunt destul de bune dar de ce nu veniti si in mures sau reghin sa cantati

...cred ca mai repede ajungi tu in Sibiu la un concert

Bafta
PS: pozele ca poze ..dar piesele? ...nu le-ai ascultat?
-
3651
Bortzienecuapostrof, az e ziua ta, nu? atunci, la multzi ani, nea!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e bine asa mai baieti....dati-i inainte...
trebe doar sa aveti incredere in voi...
instrumental e ok...
versuri ok....
sunt curios interpretarea...
va trebuiesc concerte...
Boogie Woogie
trebe doar sa aveti incredere in voi...
instrumental e ok...
versuri ok....
sunt curios interpretarea...
va trebuiesc concerte...
Boogie Woogie
Music is the most fun I had... with my clothes on...
- guitarman
- Junior Member
da da cum sa nu
mai unregistred de ce nu spui cine esti sau esti unu din aia care intra comenteaza ceva ca n-are de lucru altceva si pe urma iese, stii ceva hai s-o lasam balta
-
Mithos - Junior Member
Re: da da cum sa nu
Initial trimis de Mithos
mai unregistred de ce nu spui cine esti sau esti unu din aia care intra comenteaza ceva ca n-are de lucru altceva si pe urma iese, stii ceva hai s-o lasam balta
Stati mai calmi.. Fiecare are dreptul la o parere ..
...Oricum buna intrebare: De ce vorbesc despre BP pe un subiect numit "Buricul Pamantului" ?!
..sau de ce pe site-ul Steaua se vb despre steaua ...
Ma rog ... nasol ca esti satul de vorbe despre BP. Dar mai nasol e ca nu ai nici o parere despre MUZICA BP. Asta pentru ca n-ai ascultat. Iar daca n-ai ascultat ..nu ma prea intereseaza VORBELE tale .. abureala "gen Iliescu" : vorbesti despre glazura (de-mi ploua-n gura) nestiind ce e sub ea..
Poate intelegi.
BAfta oricum!
-
Re: Re: da da cum sa nu
...Oricum buna intrebare: De ce vorbesc despre BP pe un subiect numit "Buricul Pamantului" ?!
Ma rog ... nasol ca esti satul de vorbe despre BP. Dar mai nasol e ca nu ai nici o parere despre MUZICA BP. Asta pentru ca n-ai ascultat. Iar daca n-ai ascultat ..nu ma prea intereseaza VORBELE tale .. abureala "gen Iliescu" : vorbesti despre glazura (de-mi ploua-n gura) nestiind ce e sub ea..
Poate intelegi.
BAfta oricum!
bortziene, probleme, mai??
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Re: Re: da da cum sa nu
Poate intelegi.
BAfta oricum!
nu-mi las numele pentu ca prefer sa nu mi-l patez cu chestii deastea jegoase ca de exemplu autoreclama
cat despre piesele tale nu le-am ascultat niciodata..si felul tau de a vb pe forum despre tine si in general, ma face sa nu le ascult niciodata
ma bucur ca respectati dreptul omului de ¨a se expresa ¨....
- Unregistered
sa inteleg ca e ceva rau sa iti promovezi trupa si sa iti faci reclama?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Pai poate ar trebui sa astepte sa-i promoveze Partidu' pe la cenacluri si flacari...
Bai Unregistered, cand o sa te duci sa te angajezi, sa nu cumva sa-ti patezi CV-ul ala cu realizarile tale de pana atunci, ca ala o sa spuna ca esti prea laudaros si nu te angajeaza...
Salut voios pionieresc!!!
Bai Unregistered, cand o sa te duci sa te angajezi, sa nu cumva sa-ti patezi CV-ul ala cu realizarile tale de pana atunci, ca ala o sa spuna ca esti prea laudaros si nu te angajeaza...
Salut voios pionieresc!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Re: da da cum sa nu
Initial trimis de Unregistered
nu-mi las numele pentu ca prefer sa nu mi-l patez cu chestii deastea jegoase ca de exemplu autoreclama
cat despre piesele tale nu le-am ascultat niciodata..si felul tau de a vb pe forum despre tine si in general, ma face sa nu le ascult niciodata
ma bucur ca respectati dreptul omului de ¨a se expresa ¨....
... n-ai ce sa patezi ..esti un no name ...
ii consider mai "jegosi" pe aia ca tine, din umbra ... care ne fut directiile la astia tineri .. sunteti NASCUTI jegosi . Si n-aveti PUTEREA de a fi responsabili .. .. futiciosi - ofticosi si Unregistered.
..deci n-ai ce mai PATA

..si vad ca te-ai nascut si jignit..
..cat despre "felul meu de a vorbi" ..este cel normal, zilnic, stradal, mucalit, dar REGISTERED ... mastile sunt pentru cei care nu au simtul responsabilitatii .
..Si crede-ma ca sunt foarte responsabil : ca dovada, tot ce spun despre ceva/cineva ... este REGISTERED .. tu ?
..si cum spunea cineva tot pe acest forum: nu esti responsabil , n-ai dreptul sa vorbesti. Repet: vorbesti ca iliescu despre lucruri pe care nu le cunosti.... Poti sa ai o parere nedocumentata..dar ... macar nu semnaliza ..
..poate realizezi ca nu toti ne-am nascut intr-o vila , cu mertzanele in garaje .. si cu parinti care sa ne faca vedete, ca la altceva nu suntem buni .. N-am bani .. te deranjeaza? pe mine nu . si ma bucur ca sunt ceea ce sunt . dar mai ales INCA ma respect. Nu imi vine sa scuip oginda cand ma uit in ea .. tie ?
Bafta in activitatile proletare ..
PS: prieteni, merci.
-
Re: Re: Re: Re: da da cum sa nu
... n-ai ce sa patezi ..esti un no name ...
ii consider mai "jegosi" pe aia ca tine, din umbra ... care ne fut directiile la astia tineri .. sunteti NASCUTI jegosi . Si n-aveti PUTEREA de a fi responsabili .. .. futiciosi - ofticosi si Unregistered.
..deci n-ai ce mai PATA
..si vad ca te-ai nascut si jignit..
..cat despre "felul meu de a vorbi" ..este cel normal, zilnic, stradal, mucalit, dar REGISTERED ... mastile sunt pentru cei care nu au simtul responsabilitatii .
..Si crede-ma ca sunt foarte responsabil : ca dovada, tot ce spun despre ceva/cineva ... este REGISTERED .. tu ?
..si cum spunea cineva tot pe acest forum: nu esti responsabil , n-ai dreptul sa vorbesti. Repet: vorbesti ca iliescu despre lucruri pe care nu le cunosti.... Poti sa ai o parere nedocumentata..dar ... macar nu semnaliza ..
..poate realizezi ca nu toti ne-am nascut intr-o vila , cu mertzanele in garaje .. si cu parinti care sa ne faca vedete, ca la altceva nu suntem buni .. N-am bani .. te deranjeaza? pe mine nu . si ma bucur ca sunt ceea ce sunt . dar mai ales INCA ma respect. Nu imi vine sa scuip oginda cand ma uit in ea .. tie ?
Bafta in activitatile proletare ..
PS: prieteni, merci.
daca n-ai bani, nu ii lua frate de la fraieri pe care ii vrajesti pe net incercand sa ii convingi de VALOAREA pieselor si a versurilor tale ce sigur seamana cu felul-ti de a vorbi ¨ este cel normal, zilnic, stradal, mucalit, dar REGISTERED ¨
Adevarul e ca ne-am modernizat.. nu se mai foloseste taraba pentru a minti omu.. au aparut forumurile
Asa ca fratilor...daca nu ati ascultat pana acum muzica adevarata...mai asteptati putin ca ¨Buricul pamantului e pe cale sa se lanseze¨ ( de cand il cunosc se tot lanseaza)
cat despre restu... no comment

- Unregistered
blabla
ALO GARA!!!?!?! ..decat sa incercati sa aratati ca sunt superi destepti prin texte aiurea mai bine dati-va cu parerea despre piesele astea noi; toata lumea se plange ca in romania se promoveaza numai cacaturi... noi cantam ce ne place si incercam sa fim originali! (apropo eu sunt tobaru trupei).. deci nu mai postati pe threadul asta daca nu aveti nici o parere... ca postati de-anpuxxxxxx!!!!
p.s. cantam live desigur!
p.s. cantam live desigur!
- drumplayer
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii