Unde locuiesc forumistii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Unde locuiesc forumistii

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Noi 09, 2003 10:24 am

garsoniera
2
7%
apartament 2 camere
5
18%
apt 3 camere
8
29%
apt 4 camere
4
14%
apt de neam prost
0
Niciun vot
casa curte
2
7%
vila
0
Niciun vot
camin studentesc
5
18%
camin nefamilisti
0
Niciun vot
camin familisti
0
Niciun vot
cort
1
4%
unchiu-n gara
0
Niciun vot
supt ceru liber
1
4%

Voturi totale : 28

Unde locuiesc forumistii

Mesajde eyewitness » Vin Oct 10, 2003 10:05 am

in acest thread forumistii sunt rugati sa bifeze unde locuiesc ei. adica unde isi hodinesc ei oasele zi de zi si noapte de noapte
eyewitness

Mesajde onk » Vin Oct 10, 2003 10:26 am

alo, alo domnu', ce e cu descremenarile astea, da vareanta cu "peronu gí£rii" uni ie?
onk

Mesajde eyewitness » Vin Oct 10, 2003 10:28 am

onkoaso trai-ti-ar netu o zi intreaga de vineri , n-ai bre varianta castigatoare "unchiu-n gara"? ca-i pi piron,in sala de asteptare sau in chioscu de ziare ie aceiasi trebusoara...
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Oct 10, 2003 10:31 am

vila cu piscina sau doar vila? piscina-i in alt sondaj?

da' o farianta tot iti iesi lipsa la numarat: garaj!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Oct 10, 2003 10:34 am

ala ie garsoniera nocturno matale voteaza unde salasluiesti noaptea nu cauta variante imposibile...ca ar fi si cotetu lu grivei si grajdu lu joiana la o adica...matale eventual puteai mai bine sa-ntrebi de ce nu ie tico in sondaj sau ataju de la mobra...
eyewitness

Mesajde onk » Vin Oct 10, 2003 10:38 am

pai daca pa cutia da carton tu o numesti "unchiu'" mere si ashe, daca nu, nu.....
onk

Mesajde neatza » Vin Oct 10, 2003 10:43 am

bravos! halal! nu mashteptam tocma din partea lu matale sa ne faci una ca asta! adeca unte ie obtziunea "carciuma"? care am facut un calculele, ca timpu alocat acesteia, uneor il depasheshte pe cel alocat domiciliului. unte mai opui ca vine earna cuntretzinerea shi tai caloreferele shi bag foaie de pontaj la ... (ramane de stabilit locatzie cu caldura shi pretzur favorabele). deci rushine!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Vin Oct 10, 2003 10:46 am

e bun si tico, da' nu cand ploo ca-i precum cortul: ai sansa sa te trezesti in alt judetz. :D

am votat ap cu 3 camere, sfert din iel e al meu, vast, in 4 coltzuri, mobilat, dotat cu felina superba, balcon cu vedere spre marea...de oameni din statzie si iesire la golfuletze cu baltoci, telefon cu fise, penultimul etaj, prin amabiltiatea vecinilor se poate oricand rabata si transforma in sauna sau cascada niagara. pentru mai multe detalii...nu, nu e de vanzare!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Vin Oct 10, 2003 11:02 am

azi naiti are ce are cu sfertu. sunt curios ce-o insemna un sfert dintr-un ap cu 3 camere :yD
si io tot cu 3 camere am votat (io acolo sunt chirias pe o jumatate de treime) numa ca nu am superbele privelisti ale nocturnei, dar dat fiind faptu ca stau la parter am privilegiul de a avea vulcani, nu de namol, ci de laturi activi (in 3 luni deja vulcanul de la bucatarie a erupt).
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

...

Mesajde Hades » Vin Oct 10, 2003 11:58 am

ap de 2 camere... mic da confortabil...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

garsoniera

Mesajde marian jan » Vin Oct 10, 2003 1:59 pm

inc-o data pentru salajeaaaaan!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Shaki » Vin Oct 10, 2003 3:39 pm

Stau intr-un apartament cu 3 camere, impreuna cu fratziorii mei. Impart camera cu sora mea mai mica, o nemernica si o rea, care imi imprumuta toalele, cosmeticele, si orice altceva mai gaseste...

Am uitat sa spun: in Militari...
Shaki

Mesajde dinu » Vin Oct 10, 2003 4:23 pm

Camera de camin confort 1 mic de tipar, decomandata, 2 metri pe 2, cu vedere la gunoaie, o frumusete... Anexe la capatu' coridorului cum ar fi baea si dushu' alaturi de ghena, buzunar la mijlocu' coloarului pentru buzunarit, etaju 5 carvazica ultimu' cum urci. Ce mai, conditzii !
dinu
Junior Member

Mesajde angus » Vin Oct 10, 2003 4:49 pm

deci lan treprindere. care nu figureaza, lipsind.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Sydney » Vin Oct 10, 2003 11:20 pm

Apartament cu 4 camere,la parteru` unui bloc cu 4 etaje...Aici de obicei ca mai sunt si exceptii si atunci se poate vota ultima varianta
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Abaddon » Vin Oct 10, 2003 11:20 pm

Locuiesc intr-un apartament cu 4 camere la etaju 5 din blocu meu :)
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 10, 2003 11:43 pm

apartament 3 camere , etajul V , Titan. impart camera cu Potbeli si Blaubar. in celelalte doua camere nu intru niciodata.. ..asa ca nu stiu ce e acolo.
am doua WC-uri. cred ca Nicholas este invidios. :p
robinetul de apa calda nu merge la WC-ul de servici. in rest e in regula..nu sunt probleme de ordin tehnic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Oct 11, 2003 12:01 am

Stau singura intr`un apartament frumos de 2 camere,intr`un cartier civilizat din Bucuresti,am apa calda non-stop...televizor si calculator propriu si personal :p ..nu ma inghesui in 2 camere cu inca 3-4 persoane.:p
Ps: Moshule,merge si interfonu` acu`,asha k nu te mai mananca catzeii.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 11, 2003 12:04 am

...si ai un pat cu care te rastorni si cazi pe jos .....iar robinetele de la baie sunt vraiste....zici ca picura apa in pestera. asa se aude. :p
Si ai uitat de debara...unde ai o scara. ce draq faci cu ea ? iesi pe strada si te catzeri in pomi cu ajutorul ei ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Oct 11, 2003 12:13 am

Nu k la tine ar fi mai bine...e distractie mare cu patul meu.E un indicator bun al greutatii..se lasa in jos numai daca se aseaza vreun "Oribil Mosh" pe el...altfel nu am avut probleme.
Robinetele de la baie sunt OK acuma.
Si scara e pt ca sa te cateri si s amai pui un bec stricat sau mai stiu eu ce.Dar se vede ca tu,daca ti se strica un bec,orbecaiesti pe intuneric.:D
Asha..dar ce zici tu de patul meu de acasa cand al tau are o mare gaura in el(nu k m-ash fi asezat eu..era gaura dinainte!) si ca mori de cald vara in patura aia a ta rosie.
Plus ca n-ai nici cada.Unde te speli tu?:mad:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde MiG29 » Sâm Oct 11, 2003 2:13 am

Je locuiesc in orash,la subsolu de la bloc,mai precis la boxa.Ie comoda,calduroasa(conductele de apa calda trece si iele pe acolo,cu sobolanii de rigoare(sunt vreo 8 ,le-am pus shi nume,favoritu meu Danny a murit k l-a calcat pisica))shi ie bine,k nu ma deranjeaza nimenea acolo.Am net non-stop(doar am tevile langa mine:j) shi apa calda(tot de la tevi).Ie bine ce mai incolo shi incoace...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

3530

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 11, 2003 11:34 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
robinetul de apa calda nu merge la WC-ul de servici

da' unde dracu se duce? la curve?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Sâm Oct 11, 2003 11:42 am

baicsule matale n-ai inteles...el foloseste chiuveta si nu veceu pt nu are asa ceva...la el la tzara avea doar o gaura in pamant. veceul il foloseste poate sa tina berea si shaormele la rece...
eyewitness

Mesajde gabuba » Sâm Oct 11, 2003 3:03 pm

io locuiesc intr-un frumos apartament, dintr-unul din cele mai linistite cartiere bucurestene, de 3 camere. am camera mea, biroul meu, compul meu, patul meu, folotliile mele, tv-ul meu, combina mea, telefonul meu, ustensilele mele feng shui. aici mai am niste ferestre mari, si o usa de care nu trece nimeni fara acordul meu.
casa e refacuta de curand (primavara) deci totu e nou. bucatarie e unita cu balconu, care a devenit un fel de terasa pt parinti si prietenii lor. am doua bai functionale, cu gresii faine si robinete cul, iar toate chiuvetele de doua zile au contoare, si e groaznic. ma obsedeaza contoarele alea.
na sa ma repet si io: spre deosebire de alti forumisti baile sunt utilizabile :p .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 11, 2003 6:39 pm

Locuiesc intr-un apartament cu 4 camere, la etajul 1.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

3537

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 11, 2003 9:49 pm

aiule, unde ai m-ai :D vazut matale ghiveta in padure?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde basstard » Lun Oct 13, 2003 7:41 am

Ieu locoiesc intr-o casa... de fapt locoiesc mai mult la birou.
Pana acu cateva luni locoiam in aceeasi casa dar mai mult in curte sau daca era timp urat la demisol in atelier impreuna cu cele 2 prietene de fier (Natasha si Grace) si ocazional cu alte prietene din fier (vezi poza din curte).

Ca sa va convingeti atashez o poza dubla: sus - in curte cu prietenele din fier, jos - atelier, Grace facuta bucatzi.
Fişiere ataşate
home.jpg
home.jpg (47.05 KiB) Vizualizat de 6983 ori
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde darkness » Lun Oct 13, 2003 11:17 pm

"Casa mea"(de mine) casa mea e de fapt un apartament cu doo camere..care acum arata ca draq totul e vraiste si nu mai supoooorrrrtttt!!!!
nu de alta dar la noi se fak modificari asha ca incerc sa fiu ;e
darkness
Junior Member

Mesajde monk » Mar Oct 14, 2003 2:18 pm

Initial trimis de Gabizzu
io locuiesc intr-un frumos apartament, dintr-unul din cele mai linistite cartiere bucurestene, de 3 camere. am camera mea, biroul meu, compul meu, patul meu, folotliile mele, tv-ul meu, combina mea, telefonul meu, ustensilele mele feng shui. aici mai am niste ferestre mari, si o usa de care nu trece nimeni fara acordul meu.

Gabubule de cate ori sa iti zic ca casa de copii nu e acasa

io unu nu vreau sa imi descriu casa ca v-as umilipe toti ....

eu defapt stau in beverly hills ... langa jhon wayne si am casa cu padure 50 de ha teren propriu de golf ... teren de fotbal omologat la FIFA ... In rest ce sa mai ... daca v-as spune ca toata casa are 1500 de mp cred ca v-as plictisi ... inca un lucru plictisitor e k am numa marmura d'aia scumpa in casa ...

I-am auzit pe ai mei aseara ca vb sa cumpere acolo in romania ... hmmm... casa poporului sau asa ceva ... vom trai si vom vedea
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde darkshines » Mar Oct 14, 2003 8:30 pm

io ca toti haiducii traiesc supt ceru liber.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii