(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

3518

Mesajde baixinho© » Joi Oct 09, 2003 8:39 am

MiG-ule, MiG-ule, iar incurci paiele cu fanu! nu ie nici meci nu ie nici derby! chestia la care te referi tu ie dresura de pechineji!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Oct 09, 2003 9:02 am

nu ie bre baicsule dresura ie concurs international de caini unde vor participa 11 rase de caini cu stapani adusi din giulesti. asa scrie pe afisu ala mare de pe stefan pe unde trec zilnic... :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Oct 09, 2003 9:38 am

Am avut o noapte alba! L-am avut pe ala mic a lui frate-miu la mine, ca el sa dus cu nevasta-sa la nu stiu ce aniversare (cine dracu isi face aniversarea miercuri??).

La inceput totul a fost bine. Baiat cuminte, sa jucat la PS, pina a inceput sa-i fie foame. Eu ma uit in frigider..cam gol. Noroc cu congelatorul, ca-l mai umplu cind imi aduc aminte. Ai arunc repede o bucata de carne pe tigaie, curat cartofi, fac o salata,etc. Ne punem la masa, el cere lapte. De unde pula mea lapte? Ma duc la baba de jos, si ai cer ei. Stiu ca are, ca le da la mitzele alea lapte, de umbla toate cu coada ridicata, de cit calciu baga in ele. Vin inapoi, ai dau, el bea bucuros. Dupa vreo ora, il apuca o durere de stomac, de incepuse saracul sa plinga. Eu ce dracu sa fac? L-am luat in brate, si l-am mingaiat pe stomac vreo 3 ore (pina la 21:15!), si incepuse sa-si mai revina. Nu mai plingea, dar scancea ca un caine bolnav (are 5 ani pushtiul). Eu ma tot gindeam ce dracu i-am dat de la luat burta, si am ajuns la concluzia ca laptele babei o fi fost stricat, ca pisicile ei se caca numai imprastiat prin holul blocului.

In sfirsit in pun in patul lui (are din ala de voiaj, sau cum ai zice), si adoarme saracul. Pe la unu noaptea ma scol din somn, si putzea in casa aia, de ziceai ca sa spart teava de kkt de la Medgidia! Saracul se cacase pe el in somn, si numai diaree era prin patul ala, pe el..peste tot! Si ce miros!!

Cind l-am trezit si l-am dus la dus, a mai tras vreo doo jeturi pe drum, asa ca acum aveam diaree si pe hol! Doamne cit am mai spalat! Am pus toate hainele lui si lenjeria in mashina de spalat (noroc ca mi-o reparasem!), pe el l-am invelit intr-un prosop, si m-am apucat sa spal pe jos, salteua aia de pe pat..am vomitat si eu de vreo doua ori, ca mirosea rau de tot.

Pina la urma am adormit iar amindoi (l-am luat la mine in pat), da eu mai cu frica, sa nu faca iar.

A venit tacsu si la luat dimineata la sapte, cu o fata buhaita de bautura. Bineinteles ca i-am tras injuraturile de rigoare...adica lui frate-miu nu lu ala micu, ca-i nevinovat!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Oct 09, 2003 10:04 am

Nu-mi ramane decat sa te compatimesc! Data viitoare fii si tu mai atent la ce-i dai celui mic sa pape. daca va mai exista o data viitoare, caci dupa cele citite, ma cam indoiesc.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Oct 09, 2003 1:11 pm

bah,e unu de umbla pe aici pe la forum,de zice ca-i mare spirit libertin.bah,e un labagiu,nu spirit libertin.la ora 20.00 el intra in casa.probabil ca odata a scuipat pe jos in statia de tramvai si gata,s-a categorisit spirit libertin.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Oct 09, 2003 1:15 pm

LOL alex
bah da nepotu-tu te moshteneste pe tine sau pe frati-tu ? ca si tu te cacasi pe tine pe la cazinou odata . chestia cu cacatu pe voi e ereditara sau dobandita in timp? :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Joi Oct 09, 2003 6:35 pm

Baixule,asa ie mah k nu poa sa fie derby cu amaratzii aia din Giulesti.Derby ie numa cu Steaua:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SOD » Joi Oct 09, 2003 8:17 pm

bai blinkote spiritus libertinum est,de ce faci bre discriminari?pai ori le teleportezi pe toate,ori daca nu,lasa-ne cu jumatatiel de masura,ca ne-am saturat de d'astia,ca d'aia nu merge nimic in tara asta si suntem in situatia in care santem,ca nu avem de nici unele si nu mai stim cum sa ne descurcam,ca si asa e greu.nu?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Ilinca_ » Sâm Oct 11, 2003 9:24 am

contrar tuturor regulilor eu ma aflu la scoala!!! stiu ca e sambata:mad: dar asta e. am vanit sa facem info si eu stau si scriu mesaje pe aici. profa a plecat nu stiu unde, mai bine stateam acasa si dormeam. de la un alt comp se aude o melodie cu puternice influente indiene and i hate it.
ok, bye bye
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 1:12 am

hai noroc , mihaialin ! ce mai faci ? te vad mai mereu online. ma bucur ca iti place forumul nostru.
doream sa iti adresez o intrebare. ai fute-o pe fata din poza din atasament ?
este prietena lui Love2Fly, un celebru forumist al fanclubului. mie imi place. recunosc ca as da-o. tu ce parere ai ?
Fişiere ataşate
monica.gif
monica.gif (216.93 KiB) Vizualizat de 2680 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde svengali » Dum Oct 12, 2003 1:57 am

;h no, apoi nu stiu cine-i domnitza, da sincer prea sta pe patu ala de parca asteapta ceva si nu stie ce... sau de parca ar cauta-o cu lumanarea ;D
Corp are, dar mutrisoara nu-mi prea place... ce sa spun.... as spune io mai multe da poate ma vede militia si dau de dracu :t

P.S. mai stii cine mai colinda saiturile astea A-)
svengali

Mesajde nocturna » Dum Oct 12, 2003 2:25 am

da mihaitza ai nimerit la locul potrivit. meet moshu, potzi discuta cu el despre segovia si poate te lamureste si cine-i ion voicu sau macar madalin voicu, ca-i mai contemporan.

moshule, daca tot te-ai pishat pe treadu clasei muncitoare si ti-ai batut joc de oamenii ce posteaza acolo de ce nu mergi chiar mai departe de atat? de ce nu-l inchizi? corect, caut sa ies in evidentza. am interpretat remarca ta ca pe un compliment. mediocrii frustratzi suferinzi de fobia marginalizarii vor fi vesnic inapti sa iasa sau macar sa-si doreasca sa iasa in evidentza fiind mult prea ocupati cu numararea degetzelelor pentru ca inca le mai da cu virgula.

noapte buna forum, noapte buna SOD, noapte buna eyewitness, timp de o saptamana diminetziile vor fi pustii...in sperantza ca doar timp de o saptamana.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde svengali » Dum Oct 12, 2003 3:15 am

Nightwish io credeam ca am laumurit niste lucruri si-am ingropat niste securi... faci poante sau te mananca iar la lingurica ?! ;h
Hai ca redusii aia mi-au facut chef de kterinca din asta de care va place voua ... da s-ar putea sa nu-ti placa... Io intreb numa ca sa stiu :yD
Ce mama dracu ma tot f**eti cu Ion Voicu ?! Daca necunosterea unui nume mare atrage dupa sine incultura, inseamna c-o sa muriti cu toti niste ratati la cate nume mari sunt in lumea asta de care voi n-aveti habar... Inclusiv de Ion Voicu pana sa se deprinda mununata aia cum merge google ;m
svengali

3543

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 9:09 am

Nightwish, ai pretentii exagerate, pe cuvantul meu daca de mint. tu chiar crezi ca foca o sa priceapa ceva din al doilea paragraf al postului tau? cum?

io fac o propunere: ca nu fie probleme pe viitor, hai sa trimitem posturile, pe care vrem sa le bagam pe forum, prin pm lu foca, sa dea el ok-ul si asa avem garantia ca nu mai luam avertisment sau ban. ce zici, Nightwish? da o sa vrea si neatza? apropo de el, cred ca luni, dupa primul post pe threadul clasei muncitoare, o sa-si ia avertisment din cauza de pocire a limbii romane. doar s-a schimbat conducerea si trebe sa demonstreze ca tine situatia supt control.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 9:18 am

Stormy Lady a reusit o meritorie medalie de bronz la concursul de Formula 1. Si asta dupa ce cu doua etape inaite de final se afla pe locul 4.
Bravo , Stormy ! =D

Iasiul a cucerit aur si argint in acest concurs.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 9:58 am

Hehe s-a terminat si concursul de F1 de pe acest minunat forum!Vreau sa i multumesc lui eyewitness pt k a initiat acest concurs impreuna cu Moshu precum si celorlalti participanti la acest concurs!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 10:01 am

Felicitari sly ! Iata ca ai intrat in posesia a 50 $ ..ceea ce inseamna peste 1 600 000 lei. Adica...inca nu ai intrat in posesia lor..dar urmeaza sa iti intre in cont.

Ce vei face cu acest premiu ? *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 10:08 am

In primul rand voi merge cu stormy sa bem ceva intr-un pub din iasi iar cu restul si cu alti bani pe care ii mai am io imi voi cumpara un aparat digital HP ...
ps:cred k marti se va organiza si la Iasi(cu ocazia zilelor orasului) o intalnire forumista deoarece sunt ceva forumisti prin iasi ...io, stormy, andrei, riverflowro si catharsis ...
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 10:12 am

Bravo ! Ai uitat sa spui ca imi dai si mie o bere...ca n-am furat la calcule. :o

Iasiul este al doilea oras ca numar de forumisti dupa Bucuresti !

pe 3 cred ca este Alexandria sau Craiova.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 10:19 am

Moshule tie o sa -ti dau o shaorma ...bere nu pt k esti cam puturos si nu vrei sa vii noaptea sa ne vedem!! De ce iti este frica?:)
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 10:23 am

pai imi este frica...cand vad ca imi faci aici avansuri in public. auzi...sa ne vedem noaptea.

domne , ce perversi e pustii din ziua de azi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 10:27 am

pai daca atunci ajung ce vrei sa fac?
ti-am spus k nu depinde de mine!! dar hai k te las sa faci salata de rosii si telemea pt k am si io de invatat k maine am 2 lucrari (mate+isto) :(
sly

3545

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 10:27 am

Initial trimis de sly
Moshule tie o sa -ti dau o shaorma

am eu o idee mult mai buna. daca vrei sa iti spun despre ce este vorba, da-mi un pm.
ANTI

baixinho©

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 10:36 am

baixinho © vezi k ti-am trimis un Pm!
Cand am castigat concursul de pronosticuri de pe fotbal intern baixinho © mi-a trimis premiu prin mandat postal iar Moshu nu se misca noaptea pt k nu stiu de ce e frica!! ii place sa stea in casa si sa o frece aiurea :)
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 10:38 am

pentru replica asta...ti-am taiat 10 $. ai ramas cu 40 $.

:o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Dum Oct 12, 2003 10:52 am

o freci aiurea prin casa=in limbajul meu inseamna k stai aiurea in casa nu ce-ai inteles tu :)
lol ...sorry daca te-ai simtit jignit!
sly

3547

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 10:53 am

sly, am citit, am raspuns.

vezi ce debitezi, ca in scurt timp o sa iei si tu ban. asta ar fi partea buna a lucrurilor, dar sa nu te trezesti peste vreo 5-6 zile ca in loc sa primesti premiul de la F1 sa nu trebuiasca sa aduci tu bani de acasa. eu ti-am spus, sa nu zici ca sunt baiat rau.
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 11:12 am

ce intorsaturi ia forumu asta.

moshule ai vazut ca in fiecare toamna are loc cate o greva d-asta? se lasa cu banuri, certuri , intalniri pt clarificari.

anul trecut, pe vremea raposatului sopra nush'cine fusese banat pe nedrept si ne dadeam PM-uri intre noi, astia cu posturi multe ca sa nu mai postam... ma intreb: in 2004, la toamna, ce o sa mai fie? ;D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 11:14 am

iar tu ca un mic profitor ...te-ai ales cu functiile lui baixo. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 11:36 am

da, asa e.

am inceput sa sterg posturile total off topic (pana acu vreo 3, 1 al meu :D) si sa unesc 2 subiecte identice...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati