Selena si piesa "De ce ai plecat"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Merci, merci!

Mesajde composer1 » Dum Oct 12, 2003 2:34 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Lasandu-i pe Cretinuzzu shi pe Crizata in pace,sa moara proshti,revenim astfel la oile noastre.Era vb. despre Selena.Bun.Am mai spus ca albumul ei de debut,este unul f. reushit.Meritul il are shi Selena,deoarece ea a compus versurile,dar shi compozitorii nemtzi ,care au compus muzica.Fondurile muzicale,nu-s delok banale.Bravo ei ca a reushit sa se afirme!!!:o

Vad ca se poate si altcumva in acest forum, se pare ca iese totusi ceva interesant.

Stiti care e cea mai mare satisfactie, care e si totodata o dovada de inteligenta?: Sa intinzi mana celui cu care te-ai certat si adversarul reactioneaza la fel. Deodata iti vei da seama cat ai in comun cu fostul inamic. A doua oara nu te va mai satisface o cearta in asemenea fel. Ti-ai dat seama ca nu duce niciunde. Si sa te certi pe baza propriului gust, e ca si Don Quihote cu moriile de vant. :) Cine face muzica gandeste positiv si vede lucruriile putin mai diferentziat. M-as bucura daca si adversarul tau citeste acest mesaj si sta 2 minute pe ganduri. Sunt curios daca inteligentza si intelegerea va invinge?

The Composer.
composer1
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 2:42 pm

Ar fi extrem de placut dak ar privi toti asa. DAR... in ultimul timp am invatat o lectie amara. Oricat incerci sa oferi pace, cei din jurul tau vor arunca mai intai cu pietre. Tot ce este frumos (intr-o forma sau alta) este mai intai criticat. Asta , deoarece majoritatea oamenilor sunt construiti pt a vedea k se poate mai bine. Se uita adesea k unde e loc de mai bine, este loc si de mai rau. Nu doar persoanele kre compun muzik sunt optimiste... cele kre creaza in general. Si in momentul cand scrii un scenariu, dai viata unor personaje, imagini, te lupti k sa le faci sa treaca de paginile unei simple foi... o faci tot din optimism si dorinta de frumos. Pacat k se gasesc multi kre nu se pot abtine macar sa taca, dak nu pot aprecia. Uneori e greu sa creezi ceva in lumea asta... pt k dupa ce ai creat e o continua lupta de ati apara creatia... Nu am crezut k e asa... Poate varsta e de vina... Degeaba vor vedea cxe s-a scris mai sus, caci nu se va schimba mai nimic...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Binecuvântez acest mesaj!

Mesajde composer1 » Dum Oct 12, 2003 2:47 pm

Initial trimis de Sweet-one
Ar fi extrem de placut dak ar privi toti asa. DAR... in ultimul timp am invatat o lectie amara. Oricat incerci sa oferi pace, cei din jurul tau vor arunca mai intai cu pietre. Tot ce este frumos (intr-o forma sau alta) este mai intai criticat. Asta , deoarece majoritatea oamenilor sunt construiti pt a vedea k se poate mai bine. Se uita adesea k unde e loc de mai bine, este loc si de mai rau. Nu doar persoanele kre compun muzik sunt optimiste... cele kre creaza in general. Si in momentul cand scrii un scenariu, dai viata unor personaje, imagini, te lupti k sa le faci sa treaca de paginile unei simple foi... o faci tot din optimism si dorinta de frumos. Pacat k se gasesc multi kre nu se pot abtine macar sa taca, dak nu pot aprecia. Uneori e greu sa creezi ceva in lumea asta... pt k dupa ce ai creat e o continua lupta de ati apara creatia... Nu am crezut k e asa... Poate varsta e de vina... Degeaba vor vedea cxe s-a scris mai sus, caci nu se va schimba mai nimic...

Imi place acest posting si sunt foarte fericit da a mai gasi si intelegere. Cele mai frumoase momente sunt cele dupa furtuna....
In orice caz stiu ce fel de teme voi trata in urmatoarele mele songuri....:)
composer1
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 2:54 pm

Dak reusesti sa treci de furtuna... :cry: Spre exemplu... ce faci atunci cand iei o initiativa pe kre nimeni nu a mai luat-o intr-o tara intreaga, la o varsta la kre nu ti se da mari sanse, materializezi mult din ea, dar te lovesti de ceva in genu "degeaba ai talent, dak nu ai experienta si tehnica". Si, in loc sa gasesti sprijin la cei din jur,ei critica si lovesc doar pt k nu pricep de ce tu poti si ei nu. Cred k cel mai greu pt mine acum e sa accept k poate ar trebui sa renunt la toate noptile nedormite pt proiectul meu in favoarea cuiva kre sa aiba tehnica aia atat de necesara... Deoarece stiu cat de greu este sa creezi si sa lupti pt asta am postat aici spunandu-mi opinia. Nu-s mare fana Selena, dar apreciez munk facuta in jur k aceasta fata sa ajunga unde e...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

mda...

Mesajde cat_ » Dum Oct 12, 2003 6:47 pm

mda.....sunt impresionata de nivelul discutziei voastre,shi voi tzine cont de unele sfaturi..In legatura cu adversarii mei de pe acest forum,n-am de zis nimik.Nu vreau sa fiu rea,dar chiar nu ma intereseaza sa ma impac ,cu nu shtiu care om,care m-a calcat pe coada.Se spune ca savarsheshti un pacat mare ,daca atunci cand apune soarele,tu tot mai eshti suparat pe cineva.In concluzie,nu trebuie sa tzii supararea in tine,deoarece mai mult rau itzi faci.Ci trebuie sa ierti,deoarece cel ce te-a lovit ,va fi lovit la randul lui.Da,e adevarat.Dar sunt oameni si oameni,care-ti pot face rautati pe care tu nu le poti ierta asa usor...asta e..Dar certurile pe care le am eucu unii forumishti sunt niste simple copilarii,niste glume nesarate,deci...n-am ce sa iert.Si apoi,pe mine nu ma intereseaza ideea impacarii cu adversarii mei,care nici macar nu-mi respecta opinia.
ON-TOPPIC Noi parca DISCUTAM DESPRE SELENA..NU?DA!
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Re: mda...

Mesajde composer1 » Dum Oct 12, 2003 7:04 pm

mda.....sunt impresionata de nivelul discutziei voastre,shi voi tzine cont de unele sfaturi..In legatura cu adversarii mei de pe acest forum,n-am de zis nimik.Nu vreau sa fiu rea,dar chiar nu ma intereseaza sa ma impac ,cu nu shtiu care om,care m-a calcat pe coada.Se spune ca savarsheshti un pacat mare ,daca atunci cand apune soarele,tu tot mai eshti suparat pe cineva.In concluzie,nu trebuie sa tzii supararea in tine,deoarece mai mult rau itzi faci.Ci trebuie sa ierti,deoarece cel ce te-a lovit ,va fi lovit la randul lui.Da,e adevarat.Dar sunt oameni si oameni,care-ti pot face rautati pe care tu nu le poti ierta asa usor...asta e..Dar certurile pe care le am eucu unii forumishti sunt niste simple copilarii,niste glume nesarate,deci...n-am ce sa iert.Si apoi,pe mine nu ma intereseaza ideea impacarii cu adversarii mei,care nici macar nu-mi respecta opinia.
ON-TOPPIC Noi parca DISCUTAM DESPRE SELENA..NU?DA!

BRAVO!!

Inca un pas inteligent din partea unui membru, pot decat sa binecuvantez asa ceva. Sa speram ca urmeaza si altii si asa putem repara inceputul. Daca discutam de gusturi putem face asta pe un nivel mai intelect. Totul merge, trebuie numai sa vrei. In acest moment pot spune ca am stima de oricine participa ca pacifist si discuta pe cale "normala" in acest forum.
Mai departe asa!!!

The composer
composer1
Junior Member

Re: Re: mda...

Mesajde cat_ » Lun Oct 13, 2003 3:44 pm

Initial trimis de composer1

BRAVO!!

Inca un pas inteligent din partea unui membru, pot decat sa binecuvantez asa ceva. Sa speram ca urmeaza si altii si asa putem repara inceputul. Daca discutam de gusturi putem face asta pe un nivel mai intelect. Totul merge, trebuie numai sa vrei. In acest moment pot spune ca am stima de oricine participa ca pacifist si discuta pe cale "normala" in acest forum.
Mai departe asa!!!

The composer
Ok.,ok..mersi pentru aprecieri!Auzi?Daca tot am deschis un subiect despre selena,haidetzi fratilor sa discutam despre ea.Nu mai postati aici cu tot felul de filozofii off-topic.Composer 1,pls daca tot spuneai mai devreme ca ti-am stricat thrad-ul,spune-ne dom'le shi tu ceva despre selena..ceva ce noi nu stim.Na!Ca sa mai salvam ce se mai poate salva,shi sa shtergem cu buretele tot ceea ce Cretinuzzu a stricat prin prezenta lui aici.
da..te ascultam composer1!:eek:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Oct 13, 2003 6:59 pm

Cine spunea mei ca Selena nu arata bine? M`am intalnit azi cu ea cand veneam de la cursuri..si..ce pot sa spun.. a ramas aceeasi fata dulce de dinainte sa intre in Candy... am stat de vb cu ea multicel si nu s`a prea skimbat cum credeam eo :p
La partea voce..se poate discuta.. fizic... merge ..merge bine.. caracter.. trebuie s`o cunoasteti ca sa puteti afirma unele lucruri... ca in cazul oricarei persoane de altfel... ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

salutari din partea mea

Mesajde composer1 » Lun Oct 13, 2003 7:35 pm

Initial trimis de d3a^crazY
Cine spunea mei ca Selena nu arata bine? M`am intalnit azi cu ea cand veneam de la cursuri..si..ce pot sa spun.. a ramas aceeasi fata dulce de dinainte sa intre in Candy... am stat de vb cu ea multicel si nu s`a prea skimbat cum credeam eo :p
La partea voce..se poate discuta.. fizic... merge ..merge bine.. caracter.. trebuie s`o cunoasteti ca sa puteti afirma unele lucruri... ca in cazul oricarei persoane de altfel... ;)

Spune-i multe salutari din partea lu Fredy si sa-mi trimita un e-mail.

Merci mult!
composer1
Junior Member

Re: Re: Re: mda...

Mesajde composer1 » Lun Oct 13, 2003 7:43 pm

Ok.,ok..mersi pentru aprecieri!Auzi?Daca tot am deschis un subiect despre selena,haidetzi fratilor sa discutam despre ea.Nu mai postati aici cu tot felul de filozofii off-topic.Composer 1,pls daca tot spuneai mai devreme ca ti-am stricat thrad-ul,spune-ne dom'le shi tu ceva despre selena..ceva ce noi nu stim.Na!Ca sa mai salvam ce se mai poate salva,shi sa shtergem cu buretele tot ceea ce Cretinuzzu a stricat prin prezenta lui aici.
da..te ascultam composer1!:eek:

Deci eu cunosc personal, a fost la mine in Germania, in studio, eu sunt unul din compozitori. Pot spune ca e o fata cat se poate de normala, glumeatza si foarte harnica. In orice caz e in stare sa stea si 10 ore in studio si sa mai aibe chef si voce. Cea ce nu pot spune de alti artisti. Eu spun ca Selena are multa vointa si cu ceva ajutor profesional ar putea ajunge departe. Faptul ca e prima care are un gust vestic si ca nu vrea sa urmeze cliseuriilor de muzica romanesti. Dar totodata vrea sa aduca noile ei idei in Romania si sa arate faniilor ca se poate si altcumva. Pe scena este f. profesionala pt. varsta ei, arata bine, stie sa danseze. Potential este prezent, intrebarea este ce ii va aduce viitorul. Din partea noastra ca compozitori si producenti nu putem spune ce va urma. Pot eventual sa spun ce va urma din proiectele mele aici, dar asta inca e TOP-Secret. :)
composer1
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Lun Oct 13, 2003 8:05 pm

Printre primele intrebari adresate aici s-a aflat si cea legata de vanzarile albumului "Perfect" in romania. Nu detin informatii statistice concrete, dar am banuiala k s-a vandut bine, din moment ce la Hollywood, music&film (langa Scala) nu mai exista albumul si la Sony Music (Unirea Shopping Center) mai exista un singur CD...
Sweet-one
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii