Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
3580
Tv Sport va transmite marti, 14 octombrie, la ora 22:30, din Brazilia, cea mai importanta competitie de surfing - ASP Tour.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de animaloo
;P
anglia, nhl, spania = cacaturi? creca te inseli un pic
Sorry. Nu o lua personal. Doar ca pt mine NBA e mult peste. Nu ca nu mi-ar placea sa pot vedea un Barcelona - Real sau Man Utd - Arsenal etc.
-
santaclaws - Junior Member
Nu va inteleg. Sportul ala e mai fain, ala nu...
Mai bine uitati-va la http://www.tvsport.ro
L-au rearanjat, dar sincer eu pot sa fac un site mai fain.
Chiar sa puna poza de la Windows/My Pictures:p
Mai bine uitati-va la http://www.tvsport.ro
L-au rearanjat, dar sincer eu pot sa fac un site mai fain.
Chiar sa puna poza de la Windows/My Pictures:p
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
dumars - Junior Member
Mdeah. Si la cum arata pare a fi inca in lucru. Si mai e mult de lucru ..... mult de tot.
In fine. In 2-3 zile, daca reusesc sa adauge la functionalitatea site-ului (linkuri pe stiri, sa completeze meniurile) .... poate aflam si noi care e treaba cu NBA-ul.
Ca vad ca nici de hockey nu zic nimic desi de dat au dat destul.
by Moshu : ai un avertisment pt. folosirea "quote"-lui la postul anterior
In fine. In 2-3 zile, daca reusesc sa adauge la functionalitatea site-ului (linkuri pe stiri, sa completeze meniurile) .... poate aflam si noi care e treaba cu NBA-ul.
Ca vad ca nici de hockey nu zic nimic desi de dat au dat destul.
by Moshu : ai un avertisment pt. folosirea "quote"-lui la postul anterior
-
Re: NBA
First of all I'm sorry for writing in english but I do not understand your language :-) I'd like to ask you for answers to three questions:
1) Do you know any website with TV Guide for TV Sport ? On homepage of this channel is nothing, I know only http://www.programetv.com/index.php?canalul=TV+Sport&ziua_tv=0&inc=programe&este=right&menu.x=45&menu.y=4 but this guide is not accurate (for example is no infos about NHL). There are problems with NHL I thins, it should be 4 games on TV Sport last week and were only two.
2) Will be NBA on TV Sport ?
3) Is (and when) NFL on TV Sport ?
I know answers are on this topic but only in your language.
1) Do you know any website with TV Guide for TV Sport ? On homepage of this channel is nothing, I know only http://www.programetv.com/index.php?canalul=TV+Sport&ziua_tv=0&inc=programe&este=right&menu.x=45&menu.y=4 but this guide is not accurate (for example is no infos about NHL). There are problems with NHL I thins, it should be 4 games on TV Sport last week and were only two.
2) Will be NBA on TV Sport ?
3) Is (and when) NFL on TV Sport ?
I know answers are on this topic but only in your language.
- NBAFan
- Junior Member
Re: Re: NBA
TV Sport has the bad habit of announcing the live games only one or two days before they are played.
This is why most TV guides aren't accurate when it comes to the TV Sport program.
I have a suggestion: http://www.port.ro
At least they update their site whenever something new is announced.
Normally, NHL will be only Wednesdays and Thursdays, at 19.00. But, depending on other programs, they could show up to 4 matches every week.
I can tell you that tomorrow (Thursday), at 19.00, they'll show L.A. Kings - Ottawa Senators.
NBA will - probably - only be on Telesport, another sport channel that isn't launched yet.
TV Sport also shows NFL, but, apparently, they didn't start the transmissions - yet. If they stick to the program, the half-hour highlights will be on this evening (Wednesday), at 21.30.
Can I ask you - where are you from and why this sudden interest in TV Sport?
This is why most TV guides aren't accurate when it comes to the TV Sport program.
I have a suggestion: http://www.port.ro
At least they update their site whenever something new is announced.
Normally, NHL will be only Wednesdays and Thursdays, at 19.00. But, depending on other programs, they could show up to 4 matches every week.
I can tell you that tomorrow (Thursday), at 19.00, they'll show L.A. Kings - Ottawa Senators.
NBA will - probably - only be on Telesport, another sport channel that isn't launched yet.
TV Sport also shows NFL, but, apparently, they didn't start the transmissions - yet. If they stick to the program, the half-hour highlights will be on this evening (Wednesday), at 21.30.
Can I ask you - where are you from and why this sudden interest in TV Sport?

- cristane
- Junior Member
Re: Re: Re: NBA
THX very much for the replies. I am from Poland and I'm huge fan of US Sports, so I'm looking for different ways to watch it :-)
- NBAFan
- Junior Member
cristane , dezamagitori TV SPorts. prezinta in aceasta seara..meciul de marti din State..Islanders - Atlanta.
meciul de aseara..Ottawa-LA....probabil il dau maine.
nici nu ma mai uit !

meciul de aseara..Ottawa-LA....probabil il dau maine.

nici nu ma mai uit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ba, astia daca nu dadeau NBA atunci nu mai avea sens sa puna la PROMO faze din NBA si WNBA...
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
- Vince Carter
- Junior Member
Initial trimis de Vince Carter
Ba, astia daca nu dadeau NBA atunci nu mai avea sens sa puna la PROMO faze din NBA si WNBA...
ce promo, ce faze?
http://www.tvsport.ro/program/
nada NBA
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Cum ce promo ce faze? Alea cand dau astia promo "Cu TV Sport - ai toate sporturile preferate bla bla bla" si dupa ce arata faza aia cu Loris Capirossi cand cade cu motocicleta arata vreo 3 faze din NBA si una din WNBA! Deci...
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
- Vince Carter
- Junior Member
unde ? unde ?
cum pot si eu sa prind telesport ?
si sa nu imi zici pe satelit si sa imi dai cine stie ce detalii tehnice ca nu ma ajuti de loc
:-))
eu am cablu la astral in buc - asa ca astept sugestii legate de ce ar trebui sa fac pt a-i convinge sa bage telesport
si, da, daca e nevoie voi lua ostatici, voi planta masini capcana si voi folosi razboiul bacteriologic (sunt racit) si arma chimica (fasolea e ieftina) daca astea sunt mijloacele prin care pot si eu sa vad niste NBA la televizor.
:-)))))
cum pot si eu sa prind telesport ?
si sa nu imi zici pe satelit si sa imi dai cine stie ce detalii tehnice ca nu ma ajuti de loc
:-))
eu am cablu la astral in buc - asa ca astept sugestii legate de ce ar trebui sa fac pt a-i convinge sa bage telesport
si, da, daca e nevoie voi lua ostatici, voi planta masini capcana si voi folosi razboiul bacteriologic (sunt racit) si arma chimica (fasolea e ieftina) daca astea sunt mijloacele prin care pot si eu sa vad niste NBA la televizor.
:-)))))
-
si eu tot la Astral sunt , mosh craciune !
si astept cu sufletul la gura. cristane....sper ca n-ai glumit cu noi !
chiar emite telesport ?
vreau NBA :cry:
pe siteul telesport scrie : NE REVEDEM IN CURAND ! asta imi da sperantza.
Hope can set you free !

si astept cu sufletul la gura. cristane....sper ca n-ai glumit cu noi !
chiar emite telesport ?
vreau NBA :cry:
pe siteul telesport scrie : NE REVEDEM IN CURAND ! asta imi da sperantza.
Hope can set you free !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Telesport
Speram ca Telesport va alege o maniera profesionista de a lansa canalul( cum a facut de pilda NationalTV),dar vad ca nu e cazul...
Se poate spune ca cei de la Telesport sunt secretomani pana la extrem,pentru ca nu este posibil sa nu transpire nimic!
Se poate spune ca cei de la Telesport sunt secretomani pana la extrem,pentru ca nu este posibil sa nu transpire nimic!
- maraz
- Junior Member
telesport
week-endul asta cine are bafta va vedea NBA la telesport...asa se zvoneste prin preajma.saptamana trecuta au avut probleme ( meciul era luni la ora 5 dimineata ) ca incepeau atunci...dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
-
TIC_TAC - Junior Member
4172
La TV Sport va debuta o noua emisiune, "Fotbal european". Ea are o durata de 75 de minute si va fi difuzata in fiecare marti, intre orele 17:00-18:15. Rubricile permanente ale acestui talk show fotbalistic sunt: Premier League (meciul lui Chelsea, comentarii legate de evolutia lui Mutu la Chelsea, imagini de la celelalte partide ale etapei, urmate de comentarii), Primera Division (imagini de la cele mai importante partide ale etapei, urmate de comentarii), Ligue 1 (meciurile lui Rennes, Lille si Le Mans, comentarii legate de evolutiile echipelor lui Boloni, Baciu si Sergiu Radu, imagini de la celelalte partide ale etapei, urmate de comentarii), Romanii in Europa (sunt prezentate si comentate evolutiile jucatorilor romani in celelalte campionate din Europa – Chivu la AS Roma, romanii din Turcia, Lobont si Mitea la Ajax, Alin Stoica la FC Bruges, Marius Niculae la Sporting Lisabona), Top Gol (cele mai frumoase 10 goluri din Premier League, Primera Division si Ligue 1) si Faza Saptamanii (cea mai spectaculoasa faza surprinsa la meciurile din week-end). Luni vor fi cunoscute numele primilor invitati.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baga-mi-as da taman la ora aia de kko puteau sa puna emisiunea?
aseara am vazut rezumate din argentina. Ba ce goluri dau aia pe acolo,,valeo mama...
aseara am vazut rezumate din argentina. Ba ce goluri dau aia pe acolo,,valeo mama...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Aici la Satu-Mare desi asteptam de ceva vreme introducerea Tv Sport , s-au introdus National Tv , AXN si Minimax.......Despre
TV Sport se zice ca poate la inceputul anului 2004.........
asa ca iubitorii de sport de aici am ramas cu buza umflata....
Oare mai exista vreun oras resedinta de judet in aceasta situatie
cu o asemenea firma de cablu neserioasa ca Samtelul ???????????
TV Sport se zice ca poate la inceputul anului 2004.........
asa ca iubitorii de sport de aici am ramas cu buza umflata....
Oare mai exista vreun oras resedinta de judet in aceasta situatie
cu o asemenea firma de cablu neserioasa ca Samtelul ???????????
- raduivo
- Junior Member
radu....sa stii ca si in Bucuresti sunt o gramada care nu receptioneaza Tv Sportul. cel putin 5-6 prieteni de'ai mei care se plang ca nu pot vedea si ei un meci din Primera sau Premiership.
asa cum ma plang eu aici...ca nu pot vedea NBA ! :cry:
ce marfa....meciuri live....si eu nu prind telesportul. :cry:
asa cum ma plang eu aici...ca nu pot vedea NBA ! :cry:
ce marfa....meciuri live....si eu nu prind telesportul. :cry:
-