Cae Mai Buna Trupa Romaneasca Este Una De Rap!
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cae Mai Buna Trupa Romaneasca Este Una De Rap!
Banuiesc ca stie toata lumea de cele 5 trupe care reprezinta Romania la premiile EMA de la Edinburgh, printre care se numara si PARAZITII. Banuiesc deasemenea ca multi si-ar dori sa se faca in final dreptate si sa nu mai fim reprezentati aiurea-n tramvai prin lume. Daca suntem pe aceeasi lungime de unda, vestea buna e ca se poate face ceva concret. Astfel, trimiteti mesajul EMA D la numarul de telefon 00447781484012 si asteptati confirmarea de la MTV (tot prin SMS). Este codul trupei PARAZITII.
Atentie: nu e vorba de cea mai buna trupa de rap romaneasca (ca n-am chef de dispute si pareri pe forum). Este doar vorba de care trupa e mai buna dintre PARAZITII si o-zone, voltaj, andra cu tiger 1 sau ab4. Think about.
Thanx.
Atentie: nu e vorba de cea mai buna trupa de rap romaneasca (ca n-am chef de dispute si pareri pe forum). Este doar vorba de care trupa e mai buna dintre PARAZITII si o-zone, voltaj, andra cu tiger 1 sau ab4. Think about.
Thanx.
- gianiny
- Junior Member
lamuriri suplimentare
Costul SMS-ului este de doar 15 centi indiferent de retea. Thanx again.
- gianiny
- Junior Member
am citit undeva ca cea mai bine vanduta trupa romaneasca este din basarabia.si nu e zdob si zdub.
ca fan parazitzii nu ma tem de stratu de ozon.ma tem de stratu de fani ozone ...de la sugari la grupa mica la ...hai la pubertate sa zicem ca-s mai multzi fani parazitzii, asta pana gasesc de munca ,se lasa de droguri,de alcool si fac copii ca dupaia tot ozone pun la sugari la grupa mica...si tot asha.
deci mare grija cu fanii ozone ...pentru inceput as propune gazarea...daca nu merge mai vedem dar sa nu ne grabim, deocamdata ne multzumim cu gazarea.
pana atunci dau 3 sms-uri pa zi ca am superoferta
ca fan parazitzii nu ma tem de stratu de ozon.ma tem de stratu de fani ozone ...de la sugari la grupa mica la ...hai la pubertate sa zicem ca-s mai multzi fani parazitzii, asta pana gasesc de munca ,se lasa de droguri,de alcool si fac copii ca dupaia tot ozone pun la sugari la grupa mica...si tot asha.
deci mare grija cu fanii ozone ...pentru inceput as propune gazarea...daca nu merge mai vedem dar sa nu ne grabim, deocamdata ne multzumim cu gazarea.
pana atunci dau 3 sms-uri pa zi ca am superoferta
change what you're sayin'/ don't change what you said
-
Quai D Orsay - Junior Member
Re: Cae Mai Buna Trupa Romaneasca Este Una De Rap!
Initial trimis de gianiny
...trimiteti mesajul EMA D la numarul de telefon 004477814484012 si asteptati confirmarea de la MTV (tot prin SMS)
..am trimis sms-uri en-gros dar nu am primit nici o confirmare de la mtv, ci doar o confirmare ca sms-ul meu a ajuns la numarul respectiv.
oare numarul este valabul doar pt. mesajele trimise din RO?!?
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
la bun:)
Acuma fara nici un fel de mishto yo nu pot sa votez trupa parazitzii,iata shi motivatzia:am telefon mobil da nu am bani sa-mi iau cartela ca nu am luat incah potuh de la salar:))) heh astah e,da promit ca o sa iau salarul cat mai repede shi o sa-i votez cat ma tzine cartela (pah bune acumah:)) pentru ca rapu tre sa iasah triumfator la editzia astah de EMA prin trupa PARAZITII.PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Dau sms-uri in limita puterii mele financiare. Sper ca de data asta asa cum s-a zis mai sus, sa se faca dreptate.
Acum totul depinde de noi si de cunoscutii nostri care iubesc parazitii si genul pe care-l practica.
Votati, votati si iar votati.
Para rulez
Acum totul depinde de noi si de cunoscutii nostri care iubesc parazitii si genul pe care-l practica.
Votati, votati si iar votati.
Para rulez
-
Uncle Boggy - Junior Member
Numarul De Telefon Corect Pentru Votare
Mda, trebuie sa-mi fac o mare mea culpa. Numarul de telefon corect pentru votare este
00447781484012. Mesajul este acelasi: EMA D
Cei care au trimis mesaje la numarul gresit sa ma treaca pe nota de plata. Really sorry. Am scuze pentru greseala dar scuzele sunt ca gaurile de cur: fiecare are cate una, asa ca nu ma voi prevala de nici una. Sorry again.
Nu-i asa ca veti vota din nou?
00447781484012. Mesajul este acelasi: EMA D
Cei care au trimis mesaje la numarul gresit sa ma treaca pe nota de plata. Really sorry. Am scuze pentru greseala dar scuzele sunt ca gaurile de cur: fiecare are cate una, asa ca nu ma voi prevala de nici una. Sorry again.
Nu-i asa ca veti vota din nou?
- gianiny
- Junior Member
pt cei care n-au tv
ati uitat sa specificatzi ceva important: pana cand este votarea asta, ca mie nu sefu imi plateste abonamentu, desi cred ca o sa-l pun! oricum dau un vot pana la confirmarea datei limita (mah a cam trecut uichendu, daca a fost in weekendul asta am pus-o de 50 cents, sau erea 15?).
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
mesaj-raspuns de la mtv
Nu se poate. Trebuie sa primiti un mesaj de multumire pentru vot de la MTV. Atentie la numarul format: 00447781484012.
- gianiny
- Junior Member
Avangard miuzic e cu voi!!!
Membrii Avangard miuzic sunt sigur ca voteaza (in medie) de cel putin doua ori pe zi (fiecare) trupa cea mai tare a Romaniei!
- zosteru
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1