Adrian de la Big Brother

ce-a fost pe Muzici o data

eu zic sa

Mesajde Arigo » Mar Iul 22, 2003 8:58 am

inchideti in pula mea topicu. mai intra si altii pe aici si vad numele lui asociat cu hiphopu. chiar nu aveti alte subiecte ???
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Iul 23, 2003 9:27 am

Nu l-am inchis k poate pana la urma vor intzelege shi unii ca totushi...this is not Hip-Hop
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dzeu » Mie Iul 23, 2003 11:21 am

Va spun eu ca asta s-a bagat in hiphop pentru ca a fost la Big Brother si asta l-a facut oarecum vedeta.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Iul 25, 2003 12:21 pm

Initial trimis de D€CR€T
Nu l-am inchis k poate pana la urma vor intzelege shi unii ca totushi...this is not Hip-Hop

Asa e, nimeni n-a zis ca e HH, dar consider ca e un exemplu pe care se poate discuta in legatura cu industria muzicii de la noi.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

inca un pct D VDR

Mesajde SkAB » Lun Aug 25, 2003 2:57 pm

parerea mea despre Adrian (ca locuitor al aceluiasi cartier) este urmatoarea: omul a incercat sa se scoata acum, cand inca i se mai da ocazia sa mai apara p la tv, pt a prelungi scurta perioada in care ar fi fost vedeta ca participant la big brother. piesele mtrase acum sunt facute in graba, pt a fi scoase p compilatia respectiva... sincer, mie nu mi-a placut piesa la care a facut clipu'. dar nu cred ca ar trebui sa judecam acum. trecerea d la om obisnuit la vedeta a avut loc oricum mult prea rpd pt el. daca ne gandim la primele albume b.u.g. mafia, parazitii si chiar r.a.c.l.a. o sa constatam ca omu' nu sta atat de rau. stiu c inseamna sa nu ai posibilitatea sa t afirmi, intr-un oras precum craiova. omul a profitat de ocazie si a facut-o bine. cred que abia la al doilea material p piata o sa putem spune: "bah omu' e slab!" sau "e tare!". locuiesc in craiova si primul studio de productie audio si video a aparut in perioada in care el era inca in casa. cand a intrat, practic, nu avea nici o sansa aici... daca va scoate ceva bani, cu siguranta calitatea muzicii va creste, iar stilul ti-l formezi cantand. cred que ar mai trebui sa reflectati un pik...
SkAB
Junior Member

Re: inca un pct D VDR

Mesajde AdevaRapper » Lun Aug 25, 2003 10:35 pm

Initial trimis de SkAB
cred que abia la al doilea material ...

Daca va fi vorba de asa ceva. In absenta sprijinului de care beneficiaza acum, cred ca nu!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Aug 26, 2003 9:33 pm

Omu asta nu e HH-er.Cum zicea si Kombat...nu a patruns mai mult de Jay-Z in aceasta cultura.Muzica care o face nu e HH chiar daca vag aduce a fi ceva.Nu imi place nici ce canta,nici persoana.
Skab...asta nu are in comun nimic nici cu Mafia,nici cu Parazitii si nici cu R.A.C.L.A.
Daca vrea sa faca ceva trebuie sa stie ce face.El face ceva la kil pt ca tot prostu sa cumpere si sa fie excitat la maxim ca are albumu' lu' Adrian cel Mare.
Nu sunt invidios chiar mii se rupe de ce face el....da' sa nu zica ca face HH ca daca si asta e considerat hh...de fapt suntem in Romania:)

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde deianira » Vin Sep 12, 2003 12:23 pm

bah, da chiar ma bucura faptul ca n-am televizor si ca n-am vazut bb si alde alea...
nu l-am vazut pa Adrian copilu minunat si sincer nici nu-mi doresc ca sunt alte lucruri mai bune de auzit pa lumea asta - da va zic ceva: baietzii de la hiq sunt de treaba, pacat ca muzica lor e de kko. Sincer: decat faima dasta efemera, mai bine stau in underground: toate lucrurile bune de pa lumea asta se fac cu rabdare, si pana la urma urmei e intre noi cei cunoscatori, nicidecum intre noi si public.
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 14, 2003 10:12 pm

Am vazut clipul lui pe Atomic. E naspa de tot piesa, incepand de la instrumental, continuand cu versurile si mai ales cu proasta calitate a inregistrarii... parca era trasa la mine acasa cand trec trei tractoare si doua combine pe sosea...
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde FOXXY_8 » Dum Sep 14, 2003 10:31 pm

Mie personal imi doar refrenul piesei restul piesei mi se pare ca nu prea are legatura cu negativul de fapt parca nici videoclipul nu prea are legatura cu ce canta.
FOXXY_8
Junior Member

ce si ce

Mesajde foxu » Mar Sep 16, 2003 8:00 am

pot sa zic de adrian ca e bun in ale hip-hop-ului(il cunosc pe om si stiu ce-i poate capu)faza e ca-n clip nu canta cea ce dpreste el de fapt ,mai mult e obligat de imprejurimi sa faca asta (adica pana se lanseaza e nevoit sa faca rime &negative comerciale
am vb ieri cu el si zicea ca are o piesa cool dar nu au vrut cei de sus sa faca clip la ea pentru ca-i prea dura ...adica versuri &negativ cu totul diferite de cele din clip(piesa era gen getto dacii-nu ma poti da jos) dar nu-i nici vina lui ca n-au vrut producatorii sa faca clip la ea
pace eu am iesit
foxu
Junior Member

intrebare

Mesajde n3aGabitz » Mar Sep 16, 2003 12:54 pm

cum se numeste piesa lu asta ? si ce nume de scena are? adrian? lol.

salut
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Sep 16, 2003 10:45 pm

adrian - neschimbat
Cat Music/ Media Services
AdevaRapper
Junior Member

Re: ce si ce

Mesajde TheSmoker » Mie Sep 17, 2003 5:36 am

Initial trimis de foxu
...adica versuri &negativ cu totul diferite de cele din clip(piesa era gen getto dacii-nu ma poti da jos)

LooL, bah si tu vb tot de Adrian de la BB, in cazu asta n-are sanse sa scoata el asa ceva...hahah! pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Re: Re: ce si ce

Mesajde foxu » Mie Sep 17, 2003 9:00 am

catre TheSmoker
da asta cam asa e dar avand in vedere 3 ani care a cantat numai prin craiova ca n-avea material sa se lanseze...trebuie inteles...
zicea ca pe viitor o sa scoata ce-ar vrea el de fapt daca de data asta nu s-a putut
foxu
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Dum Sep 28, 2003 1:17 am

Omul trebuie inteles, a avut o sansa de a se afirma si de a face si el un banisor, cati dintre noi ar fi spus nu.
Cat despre colaborarea cu hiq, e mai complicat. Nu stiu care dintre aia de la hiq l-a luat cu japca chiar de la petrecerea care se dadea in cinstea lui si l-a dus imediat in studioul lui si au tras acolo prima piesa.
Baiatu de la hiq a fost bandit pt ca l-a luat repede inainte ca altcineva mai serios si mai ales mai competent in domeniul hh sa-l fi abordat pe adrian.
Ar trebui totusi sa-i dam o sansa, sa vedem de ce este in stare, ca nimeni nu se naste expert peste noapte.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 28, 2003 9:35 pm

Stii cine trebuie inteles? Ala care nu face decat minimum de compromisuri, dar Adrian a acceptar cam tot ce (nu) se putea accepta. Ma astept pe viitor la vreun negativ gen Andreea Balan...
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Dum Sep 28, 2003 10:06 pm

Intr-adevar a facut cam multe compromisuri.
Dar trebuie sa fim seriosi, singura lui sansa in momentul asta de a patrunde pe piata muzicala romaneasca este sa faca muzica super comerciala.
Daca face altfel de muzica nimeni nu va investi in el mai ales ca este un incepator. Astia care investesc acum nu vor muzica de calitate, vor muzica pe banda rulanta.
Uncle Boggy
Junior Member

Imi place tipul

Mesajde I`m With You » Lun Sep 29, 2003 7:52 pm

Adrian de la BB hm.. cum ii ziceti voi..deja nu se mai num asha : de la BB ! Baiatul e dragutz, are voce,are videoclip.e la inceput fratilor.Multi dintre noi/voi vor sa se lanseze pe plan muzical si nu reusesc si nu cred ca din prima dau lovitura de GRATIE. Oricum imi place piesa imi place tipul e OKAY !!
:A
I`m With You
Junior Member

Penibil

Mesajde spike » Vin Oct 03, 2003 8:50 pm

E fals e distrus. Daca a cantat 3 ani in craiova de ce suna ca o pula!!! ma intreb cum pizda ma-sii suna la inceput!!!

ala duru'
Spike
spike
Junior Member

Aici are si tata urs ceva de zis...

Mesajde rap_t_one » Vin Oct 10, 2003 7:08 pm

Mai uite cum sta treaba .... yo-s din craiova si-l sustin pe baiat!!1
Probabil ca o sa si colaborez cu tipu la album....
n-ati auzit cumva de industria penibila din romania ... cica muzicalah care din planuri iti face cacat si ca sa scoti ceva tre sa joci cum tze spus .... nici macar clipu' n-a fost cum a vrut el daramite piesa !!! Zi ma Foxule (unde poola mea eshti ) ca-l shti pah Adrian ... va aveti de berici .....
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 10, 2003 9:28 pm

Pai dacah nimic nu a fost cum a vrut el de ce s-a grabit sa se inhaiteze cu aia de la hiq sa-si bata joc de el? Asa, tot era cunoscut, si daca avea talent, putea ajunge la o casa serioasa...
AdevaRapper
Junior Member

catre adeva

Mesajde foxu » Sâm Oct 11, 2003 8:31 am

auzi adeva nici o treaba n-am ,dar toti di casa BB sau lansat cumva.el de ce sa nu o faca
nici eu nu sunt de acord cu ce-a facut dar daca nu facea asta ramanea ca toti astea care stau pe aici si freaca pula ca nu-i scoate si pe ei nimeni pe piata....nu dau nume
foxu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Oct 11, 2003 10:22 pm

Da, ai dreptate, probabil ca si eu si majoritatea am fi facut la fel ca el, e cam nedrept sa il judec. Ma gandesc doar ca putea incerca sa-si impuna si unele din ideile la care tinea. Dar sunt carcotash...
Cat despre partea a doua, daca nu dai nume, atunci cred ca degeaba mai amintesti de acele persoane.
Numai bine!
AdevaRapper
Junior Member

catre adeva

Mesajde foxu » Mie Oct 15, 2003 10:51 am

eu am vb cu el si-azis asa :ca daca nu facea ce i s-a spus nu-l ajutau(adica producatorul i-a impus sa faca asta)
si acum s-o dam pe a dreapta si noi am fi facut la fel ca sa ne cunoasca lumea.omul pana nu-l cunosti nu trebuie sa-l judeci,asta e al meu concept

iar acum catre rap-t-one
ba tu o sa colaborezi cu mata pe album
foxu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 17, 2003 10:40 pm

Acum, incheind, pot decat sa sper ca Adrian va reusi treptat sa-si exprime propria personalitate in liricile sale si ii urez succes. E prematur sa catalogam un om, dupa doar o piesa.

PS:Foxu check your PM Inbox
AdevaRapper
Junior Member

videoclip

Mesajde deianira » Lun Oct 27, 2003 2:34 pm

bah am fost acu doua nopti intr-un bar de la mine din cartier si cica am vazut la televizor (care era dat pe atomic) videoclipu lu baiatu asta, neschimbat ii zicea la piesa. Numa ca n-am auzit nimic pentru ca muzica din bar era de la radio, si cica mi-a placut videoclipu'. Da' a fost acu vreo doua(?) saptamani hadrian pe aici, pe la Arad, cu ernest ala al lui, si a cantat la ceva bal al bobocilor si ziceau ajtia ca nu canta fain. Io ce sa zic? Videoclipul cum vi se pare (fara muzica "suna" bine!)
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Oct 28, 2003 11:26 pm

I've seen better.
Si videoclipul este pe masura melodiei.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde Pizzi » Mie Oct 29, 2003 8:47 am

adrian asta canta hip hop? nu mi se pare :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

that day was the last you spoke...

Mesajde rap_t_one » Mie Oct 29, 2003 10:20 pm

then you burped.........

Bai PizzdI .... tare-s curios sa te-aud pe tine... ai zis ca nu mai vb??? Interesant stil.........!!!:o
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe muzica