C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Mie Oct 15, 2003 12:51 pm

Initial trimis de dana
tu chiar crezi pe vreunul din cei doi

io n-o mai cred decat pe mama. :rolleyes:
asa ca nu m-as mira ca maine poimaine sa-l vaz pe ilustrul ali'mihai moderator pe freun...'muzica pentru bosorogi' sau chiar 'generalitati', ca tot se sugera, de nici cu spaga n-o sa ne mai primeasca sa postam. :D sa vezi atunci joucartun, soliter, si fumat la greu, slava domnului ca io inca mai am cel putin un plaman intreg, sa-mi traiasca!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

incorect

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 15, 2003 12:53 pm

Initial trimis de dana
uite exemplu de intzeles imperfect: io stiu, respectiv am intzeles, ca teoria relativitatzii este ceva ce a revolutzionat fizica moderna, e scrisa de einstein (sau einstin, vorba zburatorului), ceea ce nu inseamna ca am intzeles teorema relativitatzii. corect?

s

cu riscul de a da prea multa importanta unor chestii minore si chiar insignifiante, iti dau un contraexemplu:
si eu shtiu, respectiv am intzeles ca enico fermi si altzii (poate si einstein) au avut o contributie majora in inventarea bombei atomice, respectiv fuziune/fisiune nucleara, dar asta nu inseamna ca am intzeles cum de se-ntampla asta!
Evident ca exemplul tau e aproape perfect(sic!), in sensul in care nici macar einstein n-a reusit sa dovedeasca decat teoretic teoria sa...sau poate d`aia e teorie, ca a demonstrat-o ...teoretic?!...glumeam!
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 1:16 pm

mah nae, matale ma arunci direct in paradoxul EPR (ca sa ii aduc in "discutzie" si pe podolski si pe rosen)... glumeam, sa vaz dacatz ringane bell-ul ;) ...
bah si mai era paradoxu' lu' ala cu pisica da' mi-a iesit complet din cap cum il cheama :con: da' sigur e cu "S" .... futu-i

apropos de teoria teoretica, am citit pe undeva ca era o "teorie incompleta", parca... asa ca o sa o denumim o pseudoteorie :)

si apropos de contraexemplul matale: incerci sa ma batzi in sofisme? :p daca ma gandesc bine (lucru pe care nu il fac de obicei), poate o sa reusesti :D

doamne fereshte nighty, scuipa-n san ... da' mai shtii? ne lom un forum aparte? sau ce ne facem?

neatza ... neatza?

hai ca dau un gugle dupa paradoxul pisicii lu' "S" (sa-l phoot) shi viu aci sa va zic si dvs, daca nu isi aminteste nime' intre timp (si cartea e acasa)...

LOL, am dat cu gugle "paradox pisica schrodinger" el era ;p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mie Oct 15, 2003 1:26 pm

ne facem si noi forum propriu si personal ca depeshmaind. :D

neatza...

sar'na, angus.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 15, 2003 1:38 pm

draga dana,
cu respect si netzarmurita uimire te anuntz ca niciunu dintre m.s.riashii de care ai pomenit scriindule numele si nr. de pe tricou nu a jucat pe partea mea asha ca nu p[ot pentru ca sai indentific!
Totushi, ca sa nu zici despre mine si cei ca mine ca suntem nejte incultzi, te anuntz ca pisici avem shi noi, aici in romania, da`s a nimanuia, ceea ce se cheama ca-s maidaneze si n-au legatura cu iecuatzia unua sau a altuia!
nae cinefil

3604

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 1:55 pm

Initial trimis de Nightwish
ne facem si noi forum propriu si personal

si punem admin pe cine cred eu?

domnule angus, dati-mi voie sa va salut respectuos!
stimate domnule neatza, am deosebita onoare si placere de a va saluta si a va ura o zi excelenta de acum inainte, acompaniata cu ceea ce dumneavoastra numiti "neste beri" si "gotci"!

dragi truditori, as fi deosebit de incantat daca peviitor veti folosi acest limbaj, pentru a nu mai exista riscul ca cineva jigneste pa altcineva.

cu multumiri si respect,

baixinho ©

ps: in atentia stimatului user nae cinefil: da, este foarte bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 1:57 pm

da daca ne facem forum separat nu ne mai vede lumea care este ca sa ne dam si noi mari ... unde-i angus? :con: ie omu invizibil? (care rimeaza cu ilizibil pe care ia il scrie ca scris :D )

nae, nici nu stii cat ma bucur ca demonstratzia cu biata pisica era dificila si io nu mai stiu ca era decat functzie de lungimea de unda si demonstra chestia cu pisica vie si pisica moarta tzinand cont de teoria cuantica si cum ia nu se exista io ce satz explic?

ba nu stii tu ca are legatura ca pisicile maidaneze ie bombardate de catzelandrii maidanezi si poate cuanticizam noi; daca pisica lu nea ala a fo bombardata cu molecule de aer, radiatzii, etc, bombardam si noi pisicile noastre cu moleculele care alcatuiesc cainele sau bolovanu' si scoatem ceva (din fizica cuantica potzi sa scotzi orice, daca stii cum, pana si laptele poate fi negru).

si io propun sa o numim teoria naista (de la nae sau de la nai, dupa cum vretzi sa interpretatzi mariile voastre :D )
gaga

Mesajde neatza » Mie Oct 15, 2003 1:57 pm

mie mie greatza. in special de onanisht. zicea lumea in vechime ca daca obishnuiesht cu onania cand esht mic, ai shansa ca cand esht mare sa te dilesht la creerash. a venit lumea moderna sha zis ca nu ie nimica rau cu onania. deshi teoria ie sustzinuta cu argumente de jdemii de pagini, realitatea o contrazice intodeauna.
poate o sam revina bunadispozitzie shatunci o sa va povestesc mai mult. deocamdata muncesc.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3605

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 2:00 pm

Initial trimis de dana
de la nai

cam confunzi. chestia cu nai este altfel: foaie verde de d-ai nai / i-a nu d-a sa vezi cum ai.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde svengali » Mie Oct 15, 2003 2:10 pm

Doar o vorba catre aphex .., ;)
Maestre, iti place sa accepti sau nu, muzica (nu ma refer la sunet ca atare) este ca si matematica, fizica, istoria, o stiinta ! Prin urmare are definitii si clasificari care NU SE MAI DISCUTA (vezi axiome), se iau ca atare, odata ce-au fost unanim acceptate ca baze ale stiintei respective. Altfel n-ar mai fi stiinta ci balci si ne-am invarti precum catzeii in jurul cozii dupa concepte, definitii si clasificari !
Initial trimis de aphextwinz
[..]perioada din istoria culturii universale shi/sau natzionale care reprezinta un maxim de realizare pentru o perioada istorica data[..]aha! te-am prins!

Cu asta zici tu ca m-ai prins ?! Daca clasic inseamna perioada de maxima realizare intr-un curent, domeniu, pentru o epoca data, inseamna ca si Django Reinhardt, Louis Armstrong, Beatles, Bob Marley, Jimi Hendrix, Paco de Lucia sunt clasici ( dau numai cateva exemple). Stii unde se ajunge ?! Totul este "clasic" si nimic nu mai e clasic !
Prin urmare simpla afirmatie "beatles sunt niste clasici pentru genul pop-rock", nu implica faptul c-o s-auzi vreodata Ob-la-di Ob-la-da la filarmonica !
Sau mai stii... maine poimaine o sa se spuna probabil ca si "duetul" Pavarotti & Spice Girls a fost un act de cultura ( eventual clasic). Si atunci desfiintam nu numai cultura, ci si muzica ca stiinta, si promovam chiciu pe post de scara de valori (cum o fi aratand asa o scara nu stiu). Asta se intampla cand simpla posesie a unui dictionar (nici macar ala de muzica) si a unei maneci de tricou aruncate intr-o sala de concert ne face peste noapte cunoscatori intr-ale muzicii si incepem sa ne dam cu parerea despre ce si cum.
Vorbesti de sofisme ?! Dar analogia de genul "clasic pentru un gen/perioada/natziune" <=> clasic ce este ?
Vorbesti de sarcasme si jignire (ca ma duc la somn), dar de ce proclami ca regulile si definitiile sunt pentru conservatoristi batuti in cap si "sferto-docti" ?!
Si eu pot sa ascult Balada lui Ciprian Porumbescu fara sa simt nevoia s-o incadrez intr-un curent anume, dar, scuza-ma, a ma juca cu istoria muzicii dupa bunul plac ar fi ca si cum am incepe sa demonstram principiile newtoniene si legile lui kepler folosindu-ne de ele insele !
svengali

completare la neatza:

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 2:12 pm

onania si zoofilia si unele forme (da miciasha) de incest sunt din vechimea de la biblie unde te pedepseshte... si fara legatura, va zic una citita proaspat in biblie, ca daca ejti femeie si barbatu' tau se bate cu alt barbat si tu, vrand pentru ca sal scapi, tragi de coaie pe celalalt dujman, tre satzi taie mana care ieste :eek:
(nu va mai povestesc si de razboaiele iudeilor cu vecinii si fasiile gaza ca o sa credetzi ca ie un meci de warcraft 3 cu eroi upgradatzi)

pt baicsu:

bine, sa reluam: teoria naista vine de la nae care n-are si canta din nai...
mai ai?
gaga

Mesajde memetshot » Mie Oct 15, 2003 2:25 pm

bai...mare plictiseala la munca. noroc ca mai citesc pe acilea teoria naiului pisicos si despre uarcraft treiu din fashiili gaza
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 2:26 pm

Initial trimis de alinmihai

Asta se intampla cand simpla posesie a unui dictionar (nici macar ala de muzica) si a unei maneci de tricou aruncate de unu de pe o scena ne face peste noapte cunoscatori intr-ale muzicii si incepem sa ne dam cu parerea despre ce si cum.

Moshule, ce ziceai tati? ca cine se potoleshte? de unde shtie atotshtiutorul cat/ce a citit/studiat/cantat afex? io zic ca e jignire.

de la mine:
hendrix (ca exemplu) e un clasic (prin prisma existentzei termenului "clasic al genului. luciano cu spice este un sofism, nu o confirmare a ceea ce se sustzine mai sus.

Altfel n-ar mai fi stiinta ci balci si ne-am invarti precum catzeii in jurul cozii dupa concepte, definitii si clasificari !

exact, studiaza fizica cuantica, ea este stiintza dar si un fel de balci, ele nu se exclud, nu exista numai alb si negru.
in fapt daca s-ar dovedi ecuatzii perfect logice precum inegalitatea lui Bell s-ar vedea ca nimic din jur nu este ceea ce pare a fi. Bell era om de stiintza si face (el insuisi) ecuatzii.
si asta nu vine de la mine putere, a fost explicat de mult de Platon (alegoria peshterii, cunoscuta si rascunoscuta) si dezvoltat de nishte filosofi precum kant (pe care nu l-am citit in original), hegel (care l-a cam folosit pe kant) si berkley (care credea ca totul consta in perceptzie, nu in realitatea asa zis obiectiva)

ufff, deja vu ...

cu respect.

daca este ceva neclar imi cer scuze. promit sa revin dar nici stiinta nici filosofia nu sustzine ca ar exista doar doua solutii ale problemelor expuse mai sus, asa cum nici "clasicul" sau "clasicismul" nu are o singura definitie aplicabila asupra unui domeniu.
gaga

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 15, 2003 2:36 pm

pt. dana:
aplaud si subscriu!
nae cinefil

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 2:39 pm

va foarte multzumesc (aveam nevoie de o incurajare cum ca ar fi inteligibil ceea ce am scris)
gaga

Mesajde aphextwinz » Mie Oct 15, 2003 2:42 pm

Aline,

Las-o balta cu shtintza muzicii. Tu ai adus ca argument nishte site-uri :eek: site-uri care vand CD-uri :rolleyes:.

De unde ai scos-o pe aia cu curentul/domeniul? Eshti dislexic? Shtii sa citeshti ce am scris eu mai sus?

Ai intzles definitzia aia? Ian sa vedem. Shtiu destui carora li se pare (sau ca sa vorbim shi despre mortzi, carora li s-a parut) jazz-ul vulgar, Bob Marley sau Hendrix nishte nulitatzi (argumentat fireshte, shi raportat la unele chestiuni), insa n-am vazut negarea lui Bach (baroc shi nu clasic dupa clasificarile tale). Pun alaturi pentru tine Tocatta shi Fuga celebra langa Imnul americii batjocorit de Hendrix sau langa No Woman No Cry, piesa de mare profunzime a lui Marley.

Apoi, in acea definitzie se vorbeshte despre un maxim, despre un apogeu, iar daca fac un top x musicians all the time, Bach este o mie de clase peste Hendrix, Marley sau Django Reinhardt.

Cum de ai tupeul sa evoci conservatorul sau un dictzionar muzical, cand cu arogantza shi profunda stupiditate afirmi ca Dvorak nu este muzica clasica, sau mai rau ca a compus doar muzica simfonica? Shtiu, shtiu, te-ai scuzat, dar dupa ce i-ai facut pe totzi incultzi, erijandu-te in Socratele muzicii contemporane.
Cum de ai tupeul sa pui la indoiala shtiintza mea, cand in discutziile avute, tu eshti cel care gafeaza, eu sunt cel care corecteaza? Pana acum, am demonstrat ca shtiu mai multe decat tine. Cat shtiu, n-ai sa potzi shtii niciodata, ca nu shtii ce shtiu, doar ce potzi intzelege de la nivelul shtiutului tau mediocru. :p

Shi baiete, lasa patetismele. Am discutat pe marginea unei definitzii concrete shi autorizate. Tu nu ai adus nici-o definitzie, shi nici macar o referintza decenta. Doar pareri shi ironii/injurii. Iar dupa ce m-ai luat peste picior, deja mi-ai dat dreptul sa te fac albie de porci (he, he, oricum il aveam, acum am motiv). Asha ca lasa ifosele de crybaby, ca ai umplut forumul asta cu ele shi abtzine-te de la pareri argumentate prin ironii daca vrei sa nu ajungi iara cu botu' in curu' administratorilor (sau mai shtii? poate chiar itzi place)

Si eu pot sa ascult Balada lui Ciprian Porumbescu fara sa simt nevoia s-o incadrez intr-un curent anume Ha? Pai cin' a venit cu pretentzii de taxonom shef, aratandu-ne noua incultzilor, ce-i aia muzica clasica, shi ce nu?

a ma juca cu istoria muzicii dupa bunul plac ar fi ca si cum am incepe sa demonstram principiile newtoniene si legile lui kepler folosindu-ne de ele insele ! Tu ai ramas repetent la fizica shi la logica simultan? :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde svengali » Mie Oct 15, 2003 2:47 pm

Initial trimis de dana

Moshule, ce ziceai tati? ca cine se potoleshte? de unde shtie atotshtiutorul cat/ce a citit/studiat/cantat afex? io zic ca e jignire.

1. Nu era referire explicita la nici un user de aici.
2. Da voi de unde stiati/stiti ce am citit/studiat/cantat eu ?

Inca ceva... nu exista nicaieri o a doua solutie la ecuatia continuitatii dupa cum nu exista nicaieri o a doua teorie a relativitatii (sa nu zici restransa si generala :D). Nu confunda bazele unei teorii/stiinte cu modelarea ! Ecuatiile Maxwell sunt unice, si au solutii unice pentru unul si acelasi caz ( asigurare de la unu' care se chinuie sa obtina un doctorat in fizica, adica io)
Si cu asta am incheiat. Va asigur ca incerc sa-mi gasesc ceva care sa necesite forta bratelor potrivit sugestiei lu neatza !
svengali

Mesajde aphextwinz » Mie Oct 15, 2003 2:59 pm

bai aline, tu pari om shcolit :p (da sa shtii ca muzica n-ai studiat-o bine)

test #1: gravitatzie (imi place mie domeniul asta ca ne aduce cu picioarele pe pamant): ce spin are dom'le gravitonu' shi de ce?
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 3:05 pm

mi'aitza

1. cu atat mai rau
2. te-am intrebat si nu ai raspuns

huh???? trebuie sa repet: sofisme... exemplele aduse in cazul de fatza nu au legatura cu discutzia deoarece: daca o ecuatie (axioma, whatever) are o singura definitzie/solutzie, nu rezulta ca si clasicismul/clasicul sunt identice din acest punct de vedere.

nu, nu zic restransa sau generala pt. ca nu citez din "Teoria relativitatzii pe intelesul tuturor" aparut in acelash volum cu "Nu vad eu lumea" ale aceluiash Albert (poate teoria relativitatzilor speciale ai vrut a zice, teoria relativitatzii generala este lucrarea). Teoria relativitatzii explica dpdv stiintzific, tocmai relativitatea. Adica faptul ca nu exista o singura solutzie. Ci totul deprinde de privitor, de receptor, aici ajungandu-se de la ideile filosofice aduse in discutzie mai sus de mine.

Doctorat in fizica? No offence ... da ... ma abtzin.

edit: afexe, da-i mortzii lor de spini ca ie cu cifre si nu tziu minte nici numaru' de telefon de acasa ;p
gaga

poate n-ar trebui sa mai torn gaz...

Mesajde nae cinefil » Mie Oct 15, 2003 3:09 pm

un ford mustang din 64 sau un pontiac firebird din 56 oare pot fi considerate masini clasice ?(intrebare retorica)
nae cinefil

Mesajde aphextwinz » Mie Oct 15, 2003 3:09 pm

lasa mah cifra, aia se gaseshte shi cu gugle, sa vedem explicatzia ;)

stai linishtita, intrebarea-i ushoara, nu vezi ca e #1 :p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Oct 15, 2003 3:17 pm

Initial trimis de alinmihai

Prin urmare simpla afirmatie "beatles sunt niste clasici pentru genul pop-rock", nu implica faptul c-o s-auzi vreodata Ob-la-di Ob-la-da la filarmonica !

cauta pe Goolgle despre Wolfgang Guttler (nu de alta, da sunt sigur ca n-ai auzit de iel) care, pe langa neshte trebur, are o trupa care se numeshte "The Geatles". intra pe pagina lor (gasesht tu una) shi baga la guest book afirmatzia de mai sus. adica sa se distreze shi iei, nu numa noi.

peseu: po sa redactezi shi in romana pentru ca tipul e din Brasov.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 3:29 pm

uuuu, frumos ai gasit citatul neatza, pentru ca este mostra perfecta de sofism (care btw, nu e in nici un caz un argument intr-o discutzie, decat daca nu te prinzi si-l iei ca pe o afirmatzie/negatzie)...
breh neatza, acu io stiu ca e mica lumea da' tu de guttler tu stii de unde stiu si io? adica are legatura cu asta?.
care a aparut (nu pe deantregu) in revista din semnatura mea, articol pe care l-am scris cu manutzele astea doo?

(btw, asta nu inseamna ca stiu la ce se refera userul neatza, vis a vis de beatles-guttler)

afex: shi daca da pe gugle de forumul cg? (ca io dadui mai mereu) ;D
gaga

3606

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 3:30 pm

stimati useri dana, neatza, aphextwinz, cred ca va plictisiti de tot dati atentie tuturor userilor care posteaza pe acest thread.

ps: acum chiar merita sa revin la forma de final cu "Sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post". :D
ANTI

baixinho©

Mesajde stefan » Mie Oct 15, 2003 3:48 pm

Initial trimis de aphextwinz
Tu ai ramas repetent la fizica shi la logica simultan? :D

Hehe, pai in liceu se fac ambele in clasa a noua, deci e posibil :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 15, 2003 3:48 pm

nu baicsu, io cam frec duda la munca azi asha ca prefer acest "rishti da' cashtigi" ... de cunostintze generale.
pacat ca nu am yahoo ca acolo faceam mai pimpong de cunostintze generale (si nu numai).

si nu dam atentzie decat lucrurilor la care avem ceva de zis si corectat.

bah, iar jicneshti? :D
gaga

Mesajde as xxl » Mie Oct 15, 2003 9:08 pm

Initial trimis de dana
si nae, TOT imi place tocmai de la Assembly

nu cumva de la Musique ???
dano tu iar "muncesti" 'uai ?

moaa, ce de fetze si fese noi p-aci pan cartier !

si mai vreau sho sa 'ntreb ceva:
neatza , asta e nume sau renume ?
maciuci©
as xxl

3609

Mesajde baixinho© » Mie Oct 15, 2003 9:21 pm

asule, mai supttzire cu fesele ca daca jicnesti pe cineva de doo ori la rand si consecutiv (chear daca e vorba de useri diferiti si care nu are legatura unu cu celalalt) ti se sterge contu. deci putina atentie, te rog, da?

vezi ca de cand nu ai mai intrat tu, sunt cel putin doua noutati, deci ambele se pot simti jicnite la chestia cu ... (mi-e si rusine sa mai scriu inca o data) si daca te reclama la onor prezindentiunea te trezesti ca maine trebuie sa-ti faci alt cont (asta daca nu iti da ban pe ip, pe viitoarele nickuri pe care vrei sa le "nasti", dar la care nici macar nu te-ai gandit si pe inca multe alte chestii, ca solutii se gaseste). deci sa nu zici ca nu ti-am spus.
ANTI

baixinho©

Mesajde svengali » Joi Oct 16, 2003 1:21 am

"Pun alaturi pentru tine Tocatta shi Fuga celebra langa Imnul americii batjocorit de Hendrix sau langa No Woman No Cry, piesa de mare profunzime a lui Marley"

Ai ales exemplul "tintit" pentru a pune in evidenta tocmai ceea ce doreai. Si io pun alaturi "Studiul la gama sol" a lui Carulli cu "Take Five" a lui David Brubeck si "Andantino in do major" a lui Carcassi cu "Dazed and confused" a celor de la Zeppelin, si ?!

"perioada din istoria culturii universale care reprezinta un maxim de realizare pentru o perioada istorica data"
ia ciuleste urechea la intrebarea asta: In topul ala al tau, care ar fi pe primu loc, Beethoven sau Bach ? Nu pot fi clasici amandoi, intrucat nu pot fi amandoi in acelasi timp apogeul creatiei cumulate pe o ACEEASI perioada de timp.
Concluzia e ca ori:
1. iti definesti perioada de timp la care te raportezi in asa fel incat sa-i incadrezi pe amandoi. Ar rezulta ca ambii sunt clasici si, by default, in decretezi pe unul ca fiind mai bun (ar fi aiurea si nedrept).
2. admiti ca nu pot fi comparati, ca apartin unor perioade diferite, fiecare fiind un clasic pentru perioada sa. Deci rezulta ca Bach e un clasic al barocului si Beethoven un clasic al .... al... clasicului !? (oricum ai da-o, ce s-a intamplat intre 1750 si 1820 n-a fost nici romantic, nici baroc). Io zic sa te mai gandesti la treaba asta ;)
In aceeasi ordine de idei, cu atat mai neconvingatoare ar fi o comparatie intre un clasic al raggae-ului si un clasic al barocului...

"Cum de ai tupeul sa evoci conservatorul sau un dictzionar muzical, cand cu arogantza shi profunda stupiditate afirmi .[..]
Cum de ai tupeul sa pui la indoiala shtiintza mea, cand in discutziile avute, tu eshti cel care gafeaza, eu sunt cel care corecteaza? Pana acum, am demonstrat ca shtiu mai multe decat tine. Cat shtiu, n-ai sa potzi shtii niciodata, ca nu shtii ce shtiu, doar ce potzi intzelege de la nivelul shtiutului tau mediocru. :p"

... si dupa toate aceste jigniri infatuate (sau sunt urari de sarbatori si ma insel io ?! :D) cu ce tupeu vii sa ma intrebi ce spin are gravitonul ? Nu stiu ca sa-ti raspund, deoarce ma ocup momentan de ceva ce se cheama "Evaluation of spin length diffusion in Silicon by means of a series of spin valve transistors". Nu cauta pe google ca nu gasesti !
"Shi baiete, lasa patetismele"
Chiar asa, lasa-le !
Ma oameni buni, vazand lejeritatea cu care unii o iau la prasit prin stiintele exacte ("abereaza" e deja desuet si ar putea parea jignire), nu pot sa nu ma intreb, facand o paralela, cam ce-ar zice un muzician citind asa zisele argumente cu care ma desfiintezi tu pe mine... atat ca om cat si in calitate de (ne)cunoscator intr-ale muzicii...

later edit: Am impresia ca se confunda cam des stiinta in sine cu brosurile/cartile de popularizare a stiintei (asta apropo si de posturile de mai devreme legate de cuantica si relativitate).
svengali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 16, 2003 7:33 am

It's so easy to laugh. It's so easy to hate.
It takes strength to be gentle and kind.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare