Initial trimis de BOBI fara zahar
DRAGA ALEX K, MULTUMESC PT. LOBBY. NE CUNOASTEM CUMVA?
de cunoscut, va cunosc, pentru ca v-am vazut la niscaiva concerte, date pe la casa de cultura a studentilor, insa v-am ascultat si in camin, pe unde circula de mai bine de un an si ceva melodii de ale voastre in format mp3. reciproca nu e valabila (referitor la cunoastere), decat daca ma stii din vedere ca introdusi nu am fost niciodata.
cat despre lobby, nu trebuie sa imi multumesti cu nimic. just telling it like it is.
daca ar avea mai multi internet in caminele din iasi, probabil ca ar fi mai multi care sa posteze, in cunostinta de cauza.
totusi e utopic sa vreti sa fiti apreciati pozitiv din prima.
"cu o floare nu se face primavara".
eu stiu de ce sunteti in stare si de talentul care il aveti. insa ceilalti au nevoie de mai mult material ca sa fie convinsi.
aveti rabdare. mai scoateti un videoclip, doua. si aprecierile au sa inceapa sa curga, o sa vedeti.
si inca ceva, o formatie daca e apreciata de toata lumea, e ceva in neregula cu ea. e bine ca aveti doua baricade care se lupta, una pro si una contra (desi pe forumul asta, parca domina cele contra) ca puteti invata din asta.
aveti grija insa sa nu deveniti prea comerciali, pentru ca atunci promit ca nu o sa imi mai placa muzica voastra (care btw e buna asa cum e).
toata stima
Alex K.