C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
cerere scrisa si sa fii acceptat de clasa muncitoare ca sa faci parte din clasa muncitoare si sa postezi pe clasa muncitoare
mai iecsista modele de cerere....ca sa completez si io unu...cine stie poate aflu adevarul despre siliciu si silicoane si adevar si recenzi...
mai iecsista modele de cerere....ca sa completez si io unu...cine stie poate aflu adevarul despre siliciu si silicoane si adevar si recenzi...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
daca mio datz, eo o iau. ce shtie sa faca? are posibilitatz de apgreid? suporta 100Gb? ash loao pentru neshte gioburi in retzea care am shi neshte preteni.
-

neatza - Mesaje: 5820
nu mai sunt mah cereri din cauza ca le-ai completat tu gresit pe toate! care noi iti ziseram sa-ti scrii numele corect, cel putin.
neatza, apgreid, daungreid, fulopshans, gioistic, e campioana la soliter si ping-pong in retea sau p'afara.
neatza, apgreid, daungreid, fulopshans, gioistic, e campioana la soliter si ping-pong in retea sau p'afara.
-

nocturna - Mesaje: 8725
adica eo d cesa nu ma bag la fizichie? adice ce? eo nu ma pricep? ea uite ce shtiu eo de la fizichie (coroborat cu formatzia mea filologica):
C'est parce que la vitesse de la lumií¨re est supérieure í celle du son, que tant de gens paraissent brillants avant d'avoir l'air con !
C'est parce que la vitesse de la lumií¨re est supérieure í celle du son, que tant de gens paraissent brillants avant d'avoir l'air con !
-

bon! admis! urmatorul nivel: treadu cu pavaju si adevaru absolut relativ. ardezia suna si mai bine in fransez.
peseu: bre, misto picturile cu peceuri, colectia toamna-iarna pretaporte. merci, mai vaz si eu noile tendinte.
peseu: bre, misto picturile cu peceuri, colectia toamna-iarna pretaporte. merci, mai vaz si eu noile tendinte.
-

pt aphex
Mai nea sofistu :p, dupa nerusinarea incomensurabila cu care adresezi ironic intrebari si tragi concuzii, nu ti se pare ca ai cam multe pretentii de la je sa-ti explic ce vrei tu, cand vrei tu si cum vrei tu ?!
Spre deoserbire de unii, altii mai are si treaba, intelegi matale?! Adica, daca m-ai lua la misto ar fi una, da cam jignesti si nu stiu pe unde crezi ca te afli... zau asa... cam cine esti matale, sa trebuiasca io sa ma justific in fata ta (atat pe fizica cat si pe muzica sau chiromantie daca vrei)?! huh ?! Adica saga saga, sarim calu, nu ti se pare c-ai sarit si canguru asha oleaca ?!
Sa fie clar, in termenii in care puneti voi intrebari, imi rezerv dreptul de-a raspunde cand vreau eu si cum vreau eu, si asta DACA vreau sa raspund !!! Daca ti se pare ca esti in masura sa ma chestionezi pe mine, nu inseamna ca asha si iashte !
Aaaa... o sa sari in sus ca asta e un forum unde oamenii comunica. Cand comunicarati voi cu mine ?
.. iar daca raspunsurile ti se par in coada de peste, am facut-o in mod intentionat sa vad cam ce stiu unii in jurul unei intrebari ce-o adreseaza... rezultatul... citez un clasic in viatza prezent pe acest forum... "stai jos, ai 2" !!!
later edit: oricine (care se pricepe) ti-ar spune ca afirmatia in cauza e mai mult decat un hint
si mai later edit (ca tot e la moda aci):
E usor a scrie versuri
Cand nimic nu ai a spune,
Insirind cuvinte goale
Ce din coada au sí£ sune.
:o
Mai nea sofistu :p, dupa nerusinarea incomensurabila cu care adresezi ironic intrebari si tragi concuzii, nu ti se pare ca ai cam multe pretentii de la je sa-ti explic ce vrei tu, cand vrei tu si cum vrei tu ?!
Spre deoserbire de unii, altii mai are si treaba, intelegi matale?! Adica, daca m-ai lua la misto ar fi una, da cam jignesti si nu stiu pe unde crezi ca te afli... zau asa... cam cine esti matale, sa trebuiasca io sa ma justific in fata ta (atat pe fizica cat si pe muzica sau chiromantie daca vrei)?! huh ?! Adica saga saga, sarim calu, nu ti se pare c-ai sarit si canguru asha oleaca ?!
Sa fie clar, in termenii in care puneti voi intrebari, imi rezerv dreptul de-a raspunde cand vreau eu si cum vreau eu, si asta DACA vreau sa raspund !!! Daca ti se pare ca esti in masura sa ma chestionezi pe mine, nu inseamna ca asha si iashte !
Aaaa... o sa sari in sus ca asta e un forum unde oamenii comunica. Cand comunicarati voi cu mine ?
.. iar daca raspunsurile ti se par in coada de peste, am facut-o in mod intentionat sa vad cam ce stiu unii in jurul unei intrebari ce-o adreseaza... rezultatul... citez un clasic in viatza prezent pe acest forum... "stai jos, ai 2" !!!
later edit: oricine (care se pricepe) ti-ar spune ca afirmatia in cauza e mai mult decat un hint
si mai later edit (ca tot e la moda aci):
E usor a scrie versuri
Cand nimic nu ai a spune,
Insirind cuvinte goale
Ce din coada au sí£ sune.
:o
- svengali
libzesc cinci minute sa intru si io din alta parte pe gugle ca nu mai stiam cum ii cheama pe aia de canta dragostea ie ca o raie naitluzarimiash lipsusu shi hopla, apare toata clasa muncitoare (mai putzin vali care nu se pune) si da cu pietre, vorba argheziului "i-a zis te cuip - shi l-a cuipat"
nighty, adica daca la massa di carrara pavaju ie din marmura ia cruiela nu poa sa faca trotuaru fiinca ii dadui io gresie? o retrag, s-a ardan spate de pomana, na.
neatza: razplata e o egzcursie cu trenuletzu in orashelu copchiilor. asta daca ejti turizt. dacatz place si turizmu. daca nu, nu. moi aussi.
mah animal(ule), pentru tine tre sa zici in ce limbi sa upgradam cererea, in lupa, sau a oricarui animal asha, ca poate te doare la maimutza dupe aia ...
peseu: ufffff ... ce tie si telefoanele astea cu litere, io stiam cu cifre de la 0 la 9.
nighty, adica daca la massa di carrara pavaju ie din marmura ia cruiela nu poa sa faca trotuaru fiinca ii dadui io gresie? o retrag, s-a ardan spate de pomana, na.
neatza: razplata e o egzcursie cu trenuletzu in orashelu copchiilor. asta daca ejti turizt. dacatz place si turizmu. daca nu, nu. moi aussi.
mah animal(ule), pentru tine tre sa zici in ce limbi sa upgradam cererea, in lupa, sau a oricarui animal asha, ca poate te doare la maimutza dupe aia ...
peseu: ufffff ... ce tie si telefoanele astea cu litere, io stiam cu cifre de la 0 la 9.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
gata mah, am asteptat la adevaru' absolut efectiv relativ da' vaz ca nu, asa ca io ma pregatesc sa-mi strang petrele, poate le aduc si maine sau poate le las acas' si maine fur unele de pe aici, sau poate maine imi iau o zi concediu de la sfantu' bec ca mult am mai muncit anu' asta non-stop si in continuu fara paosa. deci maine imi declar concediu pana luni. (sac!)
peseu3: dupa ce m-am uitat fooarte atent, neatza, nu, nu vaz nici o blonda. e clar: era blond!
modific la randul intai, alineatul 1: adevarul absolut este relativ inexistent deci exista intr-un mod relativ absolut. dana, aia e tema pentru acasa.
peseu3: dupa ce m-am uitat fooarte atent, neatza, nu, nu vaz nici o blonda. e clar: era blond!
modific la randul intai, alineatul 1: adevarul absolut este relativ inexistent deci exista intr-un mod relativ absolut. dana, aia e tema pentru acasa.
-

Initial trimis de alinmihai
.. iar daca raspunsurile ti se par in coada de peste, am facut-o in mod intentionat
ie ushor sa dai raspunsuri cretine in mod intentzionat.
uioyg: shi aia ie blonda!
-

PROPUNERE
Daca nu inoportunez (prea tare), ashi propune sa se faca un thread cu titlul ceva de jenul: "Dictionar explicativ de cuvinte grele si foarte grele" sau " Definitii complet diferite ale acelorasi termeni"...Ar fi poate o shansa de a reveni la normal...Dar totusi, ce inseamna "normal"?!
Daca da, atunci imi cer scuze anticipat, dar la urma postului...
Daca da, atunci imi cer scuze anticipat, dar la urma postului...
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
vali, tre satz traduc: m-ai suparat ca stii tu de ce ca nu facushi fo manarie ... las catz zic pe pemeu nenea.
nae, las ca vine 20 si o sa se revina la normalu clasei muncitoare, o sa dispara specimenele pe cale de aparitzie foarte deasa cu raspunsuri "d'aia asha c'asha vreau io" si o sa fie shun miracol, OM o sash dea seama ca nu are niciodata dreptate.
naituish, io nu vreau teme, abia scapai, mai bine citesc despre viziunea esential antagonista asupra artistilor pe care a avut-o platon, poa gasesc acolo artishti clasici. in spetza muzicantzi.
da va zic io, a ramas muulte intrebari fara raspuns care ma confuzeaza si marcheaza ca pe marquez: dom'le, beatles il auzi la opera sau nu?
apropos de coada de peshte, a mai primit cineva mailu' cu pescaru' de la fane?
neatza, si io zic ca ie blonda, blonzii nu se iau cu mainile de cap. mai degraba ish baga pixu.
nae, las ca vine 20 si o sa se revina la normalu clasei muncitoare, o sa dispara specimenele pe cale de aparitzie foarte deasa cu raspunsuri "d'aia asha c'asha vreau io" si o sa fie shun miracol, OM o sash dea seama ca nu are niciodata dreptate.
naituish, io nu vreau teme, abia scapai, mai bine citesc despre viziunea esential antagonista asupra artistilor pe care a avut-o platon, poa gasesc acolo artishti clasici. in spetza muzicantzi.
da va zic io, a ramas muulte intrebari fara raspuns care ma confuzeaza si marcheaza ca pe marquez: dom'le, beatles il auzi la opera sau nu?
apropos de coada de peshte, a mai primit cineva mailu' cu pescaru' de la fane?
neatza, si io zic ca ie blonda, blonzii nu se iau cu mainile de cap. mai degraba ish baga pixu.
- gaga
OM o sash dea seama ca nu are niciodata dreptate.
uuuu, io ma-ndoiesc...ca n-are intotdeauna dreptate, adica.
a mai primit cineva mailu' cu pescaru' de la fane?
NU. cum e? e frumos? e misto? e cul?
"lol" super faza cu Biblia. cica s-o mut pe aberatzia zile da' nu mai are rost.
hai ca am plecat. si daca suntem cuminti mai apar abia luni. asa ca le urez de pe acum un calduros bine c-ati revenit celor doi banatzi. sa fie intr-un ceas bun.
uuuu, io ma-ndoiesc...ca n-are intotdeauna dreptate, adica.
a mai primit cineva mailu' cu pescaru' de la fane?
NU. cum e? e frumos? e misto? e cul?
"lol" super faza cu Biblia. cica s-o mut pe aberatzia zile da' nu mai are rost.
hai ca am plecat. si daca suntem cuminti mai apar abia luni. asa ca le urez de pe acum un calduros bine c-ati revenit celor doi banatzi. sa fie intr-un ceas bun.
-

zisa dana
dana poti ca sa imi upgradezi in she limba doreshte muschi tai, ca am invatat in ultimu timp limba la romania si incep incet incet sa ma deprind cu folosirea utilizarii ei.
adica altfel spus naiti vru ca sa ma pacaleste cum ca nu ar mai firar cereri da io stiu ca iei ii iashte frica de concurentza.
nume corect: Animaloo cu doi de oo
zisa dana
dana poti ca sa imi upgradezi in she limba doreshte muschi tai, ca am invatat in ultimu timp limba la romania si incep incet incet sa ma deprind cu folosirea utilizarii ei.
adica altfel spus naiti vru ca sa ma pacaleste cum ca nu ar mai firar cereri da io stiu ca iei ii iashte frica de concurentza.
nume corect: Animaloo cu doi de oo
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

Initial trimis de animaloo
[B in she limba doreshte muschi tai[/B]
mushchii mei breh, mushchii ei totzi care e nishte mushchi fratzi cu lichenii si daca ma pun pe un lemn arat nordu'. si ma refeream la maimutza altuia de care te doare pe tine (foaie verde de albastru ma doare un cal maiastru)
si da, lu naituish ii e frica de concurentza ca si de reverie, fantastic, simbolism, alegorie, mituri, anamorfoza dar mai ales grotesc. teai prinsara :p
uite, nu vezi ca fuge! la vot

- gaga
Aline, au inceput sa itzi tziuie shi tzie urechile de la toata samantza ingurgitata pana acum? Mai mult, ai shi inceput sa ma ingani printr-un surogat de cotilion?
Numai pe threadu' asta (sa nu zic de muzica) ai varsat amar de posturi fara contzinut, acu' vrei sa ne imbarligi ca ai treaba? :rolleyes:
Raspunsul ce tzi l-am cerut itzi lua mai putzin in scris decat ultimul mesaj (cu toate explicatziile shi parantezele). Ce ushor tzi-e sa fii imbecil
Hint-ul potzi sa tzi-l bagi in popou, daca nu itzi este suficient, invarte-l, o sa ai senzatzii tari.
Te-au mirosit totzi ca eshti un sfertodoct nebagat in seama, am ramas singurul care itzi mai acorda atentzie. Pentru spectacol, bineintzeles.
Hai taurashule, mai da vreo doua ture de arena cat timp mai eshti bagat in seama
Numai pe threadu' asta (sa nu zic de muzica) ai varsat amar de posturi fara contzinut, acu' vrei sa ne imbarligi ca ai treaba? :rolleyes:
Raspunsul ce tzi l-am cerut itzi lua mai putzin in scris decat ultimul mesaj (cu toate explicatziile shi parantezele). Ce ushor tzi-e sa fii imbecil
Hint-ul potzi sa tzi-l bagi in popou, daca nu itzi este suficient, invarte-l, o sa ai senzatzii tari.
Te-au mirosit totzi ca eshti un sfertodoct nebagat in seama, am ramas singurul care itzi mai acorda atentzie. Pentru spectacol, bineintzeles.
Hai taurashule, mai da vreo doua ture de arena cat timp mai eshti bagat in seama

- aphextwinz
- Junior Member
;P iar am gresit....nu se poate stiam io ca gresisem ceva da' nu vedeam undi.
muschii tai ca lichienii tai da de a cui maimutza ie vorba :con: ...nu de altceva da nu-mi mere programele daca nu stiu cine-i de vina pentru cererea la care am dreptu....ca daca nu va reclam si io la minister (io cried ca daca vorbesc mai dur ma fac mai bine inteles, nu-i asa?)
muschii tai ca lichienii tai da de a cui maimutza ie vorba :con: ...nu de altceva da nu-mi mere programele daca nu stiu cine-i de vina pentru cererea la care am dreptu....ca daca nu va reclam si io la minister (io cried ca daca vorbesc mai dur ma fac mai bine inteles, nu-i asa?)
-

Initial trimis de aphextwinz
[..] au inceput sa itzi tziuie shi tzie urechile de la toata samantza ingurgitata pana acum? [..] Ce ushor tzi-e sa fii imbecilHint-ul potzi sa tzi-l bagi in popou, daca nu itzi este suficient, invarte-l, o sa ai senzatzii tari.
[..]
no, fain, cand vrei sa ne mai impartasesti din experientele tale esti binevenit, cu conditia sa nu dai detalii prea intime
Initial trimis de aphextwinz
[..] Te-au mirosit totzi ca eshti un sfertodoct nebagat in seama, am ramas singurul care itzi mai acorda atentzie.[..]
tiiii, m-am scos, noroc cu atentia ta ;D ... sa vad cine-o zice de-acu ca-s un prost fara pereche :t
- svengali
uau, m-am scos...can u sa-ti dai seama ce cool o sa fiu after, mama let me plei dur with her si o bag si in franceza, adica cum ar spune francezii: who nous ce iese...

-

3624
cine mo f-i pus pe mine sama fac maturator? acum-a pí£ ploaia asta numai de maturat de nu ie loc. si nici nu vrea sefii sa ne dea humbrele.
animaloo-le: cererea de siviu trebe scrisa nu numai corect si fara greseli (deci si fara stersaturi), ci si cu picsu cu culuare neagra, nu verde cum ai facut tu. deci ia-o de la capat (ia-o de la capat => scrie inca o data, ca nu am chef dupa aia sa ma acuzi te jicnesc si sa-mi stearga onor prezidentia contu, nicku, etc etc etc ori eventual sa-mi ia boii de la bicicleta.).
si inca ceva: peste mai putin de 24 de ore espira banu lu sod, iar peste doo zile si plus mai putin de 24 de ore espira si-a lu aiu. chiar ma macina curiozitatea daca i-o ridica cineva banu lu aiu duminica la 1.15.
animaloo-le: cererea de siviu trebe scrisa nu numai corect si fara greseli (deci si fara stersaturi), ci si cu picsu cu culuare neagra, nu verde cum ai facut tu. deci ia-o de la capat (ia-o de la capat => scrie inca o data, ca nu am chef dupa aia sa ma acuzi te jicnesc si sa-mi stearga onor prezidentia contu, nicku, etc etc etc ori eventual sa-mi ia boii de la bicicleta.).
si inca ceva: peste mai putin de 24 de ore espira banu lu sod, iar peste doo zile si plus mai putin de 24 de ore espira si-a lu aiu. chiar ma macina curiozitatea daca i-o ridica cineva banu lu aiu duminica la 1.15.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
apai sa-mi iau carnetzelu sa itzi gasesc sheva si prin lusitana, ii baji un aishitemasu in japoneza si la e la cu ia la chinezesc.
io vazui ca disparu o bijuterie inestimabila a acestui forum, un chip care ne lumina ezistentza mai ceva ca galaxia cap de cal pozata de hubble. da' io ma gandii sa o pastrez pentru posteritate (sau posterior)
james, tot nu pricepi ca nu pricepe?
io vazui ca disparu o bijuterie inestimabila a acestui forum, un chip care ne lumina ezistentza mai ceva ca galaxia cap de cal pozata de hubble. da' io ma gandii sa o pastrez pentru posteritate (sau posterior)
james, tot nu pricepi ca nu pricepe?
- Fişiere ataşate
-
- 'aitza.jpg (57.68 KiB) Vizualizat de 2552 ori
- gaga
3625
dupa fetita aia cine trece la aruncatoare?
ANTI
-

deci astept cererea in model tipizat...si ce dana crezi ca ma sperii cu chinezisme si alea alea? pai ma duc in europa si le dau alora tzinzetzi de mii si-mi scriu si-n chirilice d-alea d-ale lor sau hieroglife ce semnele mele sunt. dupa cererea trebuie shemnata de cine?
-

hehe, nush baics, daca vretzi trimitetzi pozele la je shi fac io galeria de aruncatori...
sa-mi bag io piuneza in senvish daca imi vine sa ies in mizeria de afara, fie pana shi la mashina... si vreau sa plec...
later edit: animalooo, la mozii de acum io zic sa o semneze pic si poc, lolek si bolek sau dupa caz, al cu in si cu mi. hai.
sa-mi bag io piuneza in senvish daca imi vine sa ies in mizeria de afara, fie pana shi la mashina... si vreau sa plec...
later edit: animalooo, la mozii de acum io zic sa o semneze pic si poc, lolek si bolek sau dupa caz, al cu in si cu mi. hai.
- gaga
3628
Initial trimis de animaloo
dupa cererea trebuie shemnata de cine?
detoticeicareposteazapeacestthread,darmareferlauseriicarescriuzidezinulaceicaresebagainseamacasaaibasieioactivitate.
ANTI
-