Volei

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

3381

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 6:02 pm

Initial trimis de helguera88
au castigat polonezele

m-a uns pe suflet. nu suport sa castige echipa gazda o competitie (ma rog, cu exceptia CE de fotbal de tineret cand a fost la noi :D ). bucuria a fost si mai mare ca le-au calcat pe cap. un 3-0 scurt de nu mai gaseau turcoaicele mingea. trebea sa le dea si lor una, sa nu se plictiseasca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3635

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 5:09 pm

au inceput campionatele de volei (masculin si feminin). incerc ca in acest sezon sa fiu aproape de fenomen (cum s-a intamplat anul trecut cu hocheiul), cu atat mai mult cu cat a avut loc fuziunea celor mai bune echipe feminine din ultimii 5-6 ani: Rapid si RATB. noua titulatura este AIBO Rapid RATB Bucuresti. AIBO vine de la numele sponsorului, nimeni altul decat Aeroportul International Bucuresti Otopeni. un lucru similar s-a intamplat si in campionatul masculin, Steaua fiind "atrasa" de catre Electrocarbon Slatina, iar noua formatie poarta denumirea de Steaua Electrocarbon Slatina.
in intrecerea feminina s-a jucat o singura etapa, iar la masculin - trei. campionatul masculin se afla la a 55-a editie si se desfasoara in doua faze: una preliminara, in 2003, care are ca scop reducerea, de la 12 la 8, a numarului echipelor si faza propriu zisa, in 2004, ce va desemna campioana, reprezentantele in cupele europene si retrogradantele. La faza preliminara participa 9 echipe din editia trecuta si 3 promovate (Elcond, Explorari si CSU Galati, ultima ca urmare a locului ramas dupa fuziunea dintre Steaua si Electrocarbon).
In prima parte, cele 12 echipe (10 din editia trecuta plus doua promovate) sunt impartite in doua grupe, disputandu-se jocuri tur-retur, in perioada 27 septembrie – 20 decembrie. In a doua parte, echipele clasate pe locurile 1-4 in cele doua grupe sunt reunite intr-o singura serie A1, iar cele de pe locurile 5-6 in seria A2, impreuna cu fostele divizionare B. Aceasta a doua parte se desfasoara in doua faze: prima, cu etape saptamanale, tur-retur, intre 10 ianuarie si 20 martie 2004, iar a doua in sistem play-off. Aceasta faza stabileste campioana si participantele in cupele europene. Opt echipe au cistigat titlul pina acum: Dinamo de 18 ori, Steaua (CCA) de 16, Rapid de 11, Elcond CSS Zalau de 3 ori, Petrolul de 3 ori, U Explorari o data, U ARDAF Cluj o data, Deltacons o data. Echipele ce inregistreaza o neprezentare in campionat sau cupa, sunt excluse din campionat. Excluderea atrage ridicarea dreptului de a mai participa la competitii organizate de FRV timp de un an. Va mai fi o noutate sistemul de punctare, cu 3, 2, 1 si 0, dar in a doua parte a campionatului. Au fost inregistrate putine transferari pina acum, dar perioada se incheie inainte de play-off. Mai spectaculoase pot fi considerate urmatoarele: Pereu si Apostu la Deltacons, Grigorie la Dinamo, Serban si Pitigoi la Steaua, Began, Oros, Halchin si Parpala la Municipal Constanta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3636

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 5:15 pm

Rezultatele etapelor de pana acum:
MASCULIN
GRUPA I
Etapa I – 27 septembrie
Stiinta Bacau – Elcond CSS Zalau 1-3 (19, –21, –24, –21)
Deltacons Tulcea – Universitatea Cluj 3-2 (–22, 11, 20, –22, 12)
Steaua Electrocarbon – Municipal P. Neamt 0-3 (–26, –23, 25)
Etapa a II-a – 4 octombrie:
Elcond – Municipal 1-3
„U“ Cluj – Steaua 0-3
Stiinta Bacau – Deltacons 0-3
Etapa a III-a – 11 octombrie:
Deltacons Tulcea – Elcond Zalau 3-0
Steaua Electrocarbon – Stiinta Bacau 3-0
Municipal P. Neamt – Universitatea Cluj 3-0
GRUPA A II-a
Etapa I – 27 septembrie
CSU Galati – Forex Brasov 2-3 (25-22, 25-20, 18-25, 14-25, 17-19)
Municipal Constanta – U Explorari Baia Mare 3-1 (22, –22, 20, 17)
Dinamo – Petrom Ploiesti – 18 octombrie
Etapa a II-a – 4 octombrie
Forex Brasov – Explorari Baia Mare 1-3
Petrom Ploiesti – Municipal Constanta 3-1
CSU Galati – Dinamo Aedificia Bucuresti 0-3
Etapa a III-a – 11 octombrie
Dinamo Aedificia Bucuresti – Forex Brasov 3-0
Municipal Constanta – CSU Galati 3-0
Explorari Baia Mare – Petrom Ploiesti 0-3
Etapa a IV-a se joaca pe 1 noiembrie, iar a V-a - pe 15 noiembrie.
Returul incepe la 22 noiembrie
FEMININ
GRUPA I
Etapa I:
CSU Metal Galati – AIBO Rapid RATB 1-3
Penicilina Iasi – Constructorul IOR Bucuresti 3-0
CSU Gaz Targu Mures a stat
GRUPA A II-A:
Stiinta Bacau – Unic Piatra Neamt 3-0
Poli Tender Timisoara – Arges Pitesti 3-0.
Dinamo a stat.

Datele de 18 si 25 octombrie au fost rezervate pentru cupele europene. La prima nu am avut reprezentante, deci s-ar fi putut juca, dar se bulversa intregul program. La de a doua este programat turul 2 al calificarilor in Top Teams Cup, care se desfasoara sub forma de turnee, cand vor intra in competitie Unic Piatra Neamt, AIBO Rapid RATB si Petrom Ploiesti.
La masculin, in Top Teams Cup, Petrom Ploiesti va juca in Slovenia, in grupa a saptea, alaturi de formatia gazda, Salonit Anhovo Kanal, Dinamo Tirana (Albania) si Azerneft Baku (Azerbaidjan). Meciurile vor avea loc in perioada 24-26 octombrie. Tot la masculin, dar in Cupa CEV, VC Municipal Piatra Neamt va disputa, in propria sala, meciurile grupei a 9-a, alaturi de Dinamo Moscova (Rusia), Law Academy Kharkiv (Ucraina) si o echipa ce va veni din Top Teams Cup. Cea de-a doua reprezentanta a Romaniei in aceasta competitie, Dinamo Bucuresti, va juca la Salonic, in grupa a 11-a, alaturi de echipa locala, PAOK, OK Maribor (Slovenia) si o echipa din Top Teams Cup. Meciurile vor avea loc in perioada 7-9 noiembrie.
La feminin, in Top Teams Cup, Unic Piatra Neamt va evolua in grupa a patra, la Tirana, alaturi de echipa locala – Studenti –, Castelo Da Maia (Portugalia) si Apollon Limassol (Cipru). In aceeasi competitie, AIBO Rapid RATB va juca in grupa a 5-a, la Riga, alaturi de Speks Riga (Letonia), Orebro Volley (Suedia) si IF Holte (Danemarca). Partidele vor avea loc in perioada 24-26 octombrie. Tot la feminin, dar in Cupa CEV, Stiinta Bacau va juca, acasa, in grupa a saptea, alaturi de Krug Cherkasy (Ucraina), Giko Samtredia (Georgia) si Panellinios Atena (Grecia). Meciurile vor avea loc in perioada 21-23 noiembrie.

nota: am scris doua posturi unul dupa altul intr-un interval mai mic de trei ore deoarece nu stiam daca intr-un singur post ma incadram in limita celor 10.000 de semne. in cazul in care sunt probleme, puteti uni posturile.
ANTI

baixinho©

Mesajde Comisaru » Joi Oct 16, 2003 10:53 pm

Baixinho, vad ca esti un mare cunoscator al fenomenului voleibalistic din Romania :) Pot sa intreb si eu unde ai gasit toate informatiile astea?
Stiu ca intr-o vreme federatia de volei avea un site http://www.frv.ro....care, desi era cam naspa, macar mai prezenta ceva informatii despre campionatele nationale.
De un timp incoace se pare ca nu mai merge serverul respectiv...sau nu il pot accesa eu, desi nu prea imi vine sa cred ca varianta a doua sa fie adevarata.
Oricum, mare multumire pentru cele prezentate. Personal, ca fost jucator de volei si aflat momentan cam departe de actiune, sunt intotdeauna bucuros sa aflu cat mai multe informatii despre ce se intampla.
Din pacate vad ca fosta mea echipa (U Cluj) merge cam in jos....dupa ce in prima etapa a pierdut cu 3-2 (surpriza, zic eu) la Tulcea (si a si condus pe finalul setului 5 cu 12-11 parca), urmatorul meci l-a pierdut acasa cu Steaua,venita tocmai dupa fuziunea cu Electrocarbon si cu noile achizitii Pitigoi, Serban si restul, (-31, -21, -23) si pe urma si in deplasare la Piatra Neamt tot cu 3-0...in fine, asta e.
Sper sa isi revina pe viitor :)
Artificial intelligence doesn't stand a chance against natural stupidity!!!!
Comisaru
Junior Member

3638

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 8:40 am

le-am gasit pe site-ul í£sta, dar este cam slabut. astept sa bage si loturile feminine sa le postez aici.

unde sunt vremurile in care "U" ARDAF Cluj juca in sferturile de finala ale Cupei Cupelor, fiind prima formatie romaneasca ajunsa dupa decembrie 1989 intr-o faza atat de inaintata? tin minte csa in anul in care ARDAF a promovat, mai precis la finele acestui sezon, turneul final al Cupei Romaniei s-a jucat la Cluj, iar cele patru echipe care au jucat au fost "U" ARDAF, Dinamo, Deltacons Tulcea si formatia din Dej (nu mai tin minte titulatura de atunci). in primele doua zile "U" a castigat cele doua partide cu 3-0, iar Dinamo s-a chinuit cu ambele formatii, castigand greu de tot cu 3-2. in ultima zi s-a jucat "U" - Dinamo, iar spectatorii erau convinsi ca favoritii lor or sa castige. nu numai ca s-au inselat, dar a castigat dinamo cu un 3-0 sec (tin minte ca clujenii nici macar nu au trcut de 7, iar in ultimul set au pierdut la 4). cea mai frumoasa minge s-a petrecut prin setul doi, daca retin bine, la o minge pusa din zona 3 de catre Balan in zona 6. doi clujeni au vrut s-o preia, dar s-au lovit cap in cap. a jucat dinamo aperoape perfect meciul acela, iar la final suporterii clujeni i-au aplaudat in picioare pe alb-rosii. dar si ce echipa avea Dinamo pe atunci, cu Americanu, cu Bobita Balan, cu Pitigoi, iar Serban era rezerva. ce iures a fost in autocar la intoarcere. m-am facut manga si nici macar nu iesisem bine din judet. pana la Bucuresti vorbeam cu Americanu la pertu, iar inainte sa ma urc in masina il luasem cu "domnul Aurelian".

revenind la zilele noastre. nu cred ca echipa ta de suflet ar fi avut cum sa bata la Tulcea, deoarece nu stiu cine o sa castige pe teren lui Deltacons. i-am vazut in fianla Cupei cu Petrom. sun extraordinar de buni, in frunte cu Pavel (care nu joaca in linia a doua, insa) si terminand cu cine vrei tu. Spitz m-a impresionat cel mai mult. o huiduma de om, care face niste preluari din glezna de zici ca nu-i adevarat.
ANTI

baixinho©

ai avut dreptate

Mesajde Argintiu » Mie Apr 21, 2004 9:54 am

baixinho © scrie:TV Romania 2 va transmite meciurile Romaniei doar daca va trece de prima faza a grupelor. Deci nu stiu daca vom vedea ceva. :( Sper, totusi, ca domnjul Narcis Selaru sa nu se fi dus in Germania doar pentru a da corespondente telefonice, ci sa ne gratuleze si cu semifinalele si finala (live, evident). Nu stiu nimic de Eurosport, dar mi-e greu sa cred ca nu vor fi niste rezumate, acolo, avand in vedere ca intrecerea este in Europa.

Domnisorul Selaru Narcis a avut alte lucruri mult mai importante la aceea competitie.....si lucrul cel mai important a fost ca s-a ales cu inca o deplasare...bani frumusei...multe fete in jur.., si de ce nu o reclama mica si timida ascunsa printre randuri......si....nu s-a prins nimeni, deci...sa ne mai asteptam si la altele comentarii in stil caracteristic(vezi boxul)
Argintiu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Apr 21, 2004 10:08 am

narcis a facut volei de performanta (ca si Razvan Spiridon de la b1tv), deci cunoaste fenomenul. partea proasta este ca vorbeste numai in termeni de specialitate, fara sa ii explice. io pricep la ce se refera, dar nu toti stiu care este zona a patra, atacul pe urcare, atacul pe faza a doua, atacul din linia a doua sau atacul cui (ca sa dau doar cateva exemple). este adevarat ca nici comentarii ca ale celor de la TV Sport nu as vrea sa aud (atac de pe extrema).
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Sep 18, 2005 11:45 am

naţionala feminină de volei a Romaniei a debutat cu victorie la Campionatul European din Croaţia, invingand echipa ţării gazdă cu 3-1. azi e meciul cu Azerbaidjan.
ANTI

baixinho©

Anterior

Înapoi la Sport