Fara zahar

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Nihil sine Dero

Mesajde Michael » Vin Oct 17, 2003 10:38 am

Pe pagina doi era unu care-si spunea Abbadon si vreau sa-i faq o mica rectificare. Frate, Abandon se scrie cu un singur b si cu un n in plus pe la mijlocul cuvantului. Iar in Avorton nu exista nici un b.
p.s. sa-i transmiti salutari din partea mea lui Satana, cand il mai invoci. Zi-i ca mi-a placut la nebunie in Little Nicky
(Necurmatul)
Michael

hi, i'm back

Mesajde bobo.fara.zahar » Vin Oct 17, 2003 10:55 am

dupa cum spuneam, dana, asa-i. pe undeva ai si tu dreptate, pentru ca intre cei de la Zone Records (na ca ti-am raspuns si la intrebare, cu toate ca scrie si pe eticheta de la videoclip) si cei de la Activ exista o relatie mai speciala. un alt motiv adiacent, daca vrei, a fost si studiul de piata referitor la produsul nou reprezentat de fara zahar. dar motivul principal ramane cel pe care ti l-am spus.
popdanny, in principiu putem vorbi si aici, dar daca tii neaparat, uite, pentru toti cei care vor sa-mi scrie, adresa mea se cheama mbobo@home.ro
sa nu uit, am descoperit un link nou
http://forum.softpedia.com/showthread/t-16605.html
check it out. pa.
bobo.fara.zahar
Junior Member

Re: Nashpa !!!!!

Mesajde Michael » Vin Oct 17, 2003 11:18 am

Initial trimis de i`m with you
Ma! Melodia adica versurile sunt distractive da` ceea ce ma oftica este faptu` ca l`au copiat pe eminem .. ce sa`i faci?! asha shtiu romanii astia ai nostri care nu au nici voce nimic; Nu sh` de cat sa copie!!! Yo`s F.sup din cauza asta .. a copiatului; cre`ca ca eminem i`ar da in judecata... nici voce n`au

i'm with ma-ta! daca eshti atat de prost,proasta potzi sa fii tu cu mine cat vrei, ca tot degeaba. daca habar n-ai sa faci diferentza intre copie sau imitatzie, dupa cum mugea alt bou mai sus, shi parodie atunci tare curios sant eu, ca ambasador, ce draq te face pe tine sa razi? si cum pelea mea itzi dai tu seama din hip-hop daq cineva are voce sau nu?
sugarfree's fun!
Michael

Re: Re: raspunsuri

Mesajde bobo.fara.zahar » Vin Oct 17, 2003 11:21 am

Initial trimis de Catelul_Fantoma
peste 2 ZILE??????? :( Asa muuuuult?;o O sa-mi fie dor de tine!:cry: ;g ;P

SIMPATIC!!!
bobo.fara.zahar
Junior Member

Mesajde I`m With You » Vin Oct 17, 2003 3:26 pm

Michael vezi k nu`mi place cum vorbeshti too! In regulament zice sa nu jicneshti pa nimeni clar da?!
Cat de hip`hop : nu vorbi fara sa jtii!
I`m With You
Junior Member

Re: Re: Re: raspunsuri

Mesajde cat_ » Vin Oct 17, 2003 7:36 pm

Initial trimis de bobo.fara.zahar

SIMPATIC!!!
....asa ca tine!;) :p :kiss: :G :-X
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

jignitus interruptus

Mesajde Michael » Sâm Oct 18, 2003 10:48 am

aaaa...te-am jignit?...imi cer scuze... aveam impresia ca fiind ambasador american in Romania imi permit...cum se zice? beg iu pardon...o fi ceva bun shi la tine, daca te cheama ca pe pesa lui avril...mai shtii...da mai tre' sa umbli la gandire. u've got serious issues. pentru data viitoare vreau sa-mi scrii de cate 100 de ori "copie nu inseamna parodie, deci parodie nu inseamna copie." shi "da-mi Doamne shi mie simtzul umorului!"
ps. hai sa fim serioshi! cine citeshte regulamentul ala lung?
Michael

Silviu "Mesaj" Lung

Mesajde Michael » Sâm Oct 18, 2003 10:54 am

mai alex k. mai. pardon, uoai! imi eshti drag k zici de bine, da fi shi tu mai succint shi mai concis, frate. ca data trecuta cand am intrat shi tzi-am cetit mesajul, am adormit in fatza calculatorului, shi cand m-au trezit ashtia k trebuiau sa inchida internet cafeu' m-au pus sa platesc pentru toata ziua.
nu mai bine-mi luam tzigari de banii ashtia? zi shi tu...
Michael

Haha

Mesajde I`m With You » Sâm Oct 18, 2003 3:23 pm

Jtii aici e vorba despre fara zahar nu despre discutii fara sens ... so go out ... daca nu jtii asta e partea a2a daca nu citesti regulamentu` poate ai vrea sa`ti vina totu` la nas frate . Spera ! ca nu`i rau ... so..... Vorbeste dsp ce se cere nu dsp ce vor muchii tai...A da !? Nu mai spune? Si care e faza daca my acount e ca a melodiei Lu` Avril? Atunci numele tau e ca cel al ingrozitorului : michael jackson ! gHEAk ! N`ash putea mai!

Peace all !
I`m With You
Junior Member

Sincer, mie-mi place melodia, ca-i deosebita,nu neaparat buna d.p.d.v muzical.

Mesajde Dj_PMG » Sâm Oct 18, 2003 10:46 pm

Sincer, mie-mi place melodia, ca-i deosebita,nu neaparat buna d.p.d.v muzical. Nu shtiti de unde-o pot downloada???
Dj_PMG

Mesajde Sabyna*bc » Dum Oct 19, 2003 4:26 am

Bey.. mie chiar imi place piesa asta! E tare :>
Imi plac versurile.... sunt insipirate cumva din stirile de la ora 5?!
:>>
Buruiana-i Mariii!!
Aveti un + de la mine
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 7:31 am

Initial trimis de Sabyna*bc
Bey.. mie chiar imi place piesa asta! E tare :>
Imi plac versurile.... sunt insipirate cumva din stirile de la ora 5?!
:>>
Buruiana-i Mariii!!
Aveti un + de la mine
Imi place semnatura ta!:)
cat_
Junior Member

Re: sarumana

Mesajde Unregistered » Dum Oct 19, 2003 6:32 pm

Initial trimis de BOBI fara zahar

DARGA PROZAC, MERSI PT APRECIERI. BUNE, RELE, IMPORTANT E SA FII BAGAT IN SEAMA SI NU IN CACAT (cel putin nu prea adanc). UN LUCRU INSA VAD CA NU-L INTELEG UNII CU CAP DE GUMA: PIESA SANDU NU E IMITATIE, CI PARODIE. TREBUIE OARE SA LE DESENEZ? DE EXEMPLU, EU CAND MA UIT IN OGLINDA NU VAD O IMITATIE DE-A LUI TATA, CI O PARODIE JALNICA LA CEEA CE A PUTUT IESI DINTR-UN BARBAT FRUMOS CA EL. DEH, ERA BEAT...

Draga Bobi fara zahar ( ce nick neinspirat, ar trebui sa fie fara sare mai degraba),
nu inteleg ce legatura are postarea mea cu mesajul pe care mi l-ai lasat tu. Postarea mea era pentru patetic(a)(ul) de Catel Fantoma si in nici un caz nu avea nici o referire la vreun alt user de pe aici. Dar ca de obicei romanul nu se dezminte si vrea sa se bage in seama si sa se faca remarcat in orice fel posibil, asa ca draga bobi fara sare si piper, vezi-ti de treaba si stai in banca ta, sau mai degraba stai pe scaunul tau de la vreo sala mizera de internet din vreun orasel uitat de lume. Ca din cate imi dau seama alta ocupatie nu aveti decat sa va dati "zmai" pe internet, ascunsi in spatele unui nick "cu grija ales", dar sunt convinsa ca daca v-as intalnii vreodata mi-ar fi si jena sa va salut, de frica sa nu ma fac de rahat.
Unregistered

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 8:54 pm

Da' ce am facut de sunt patetic[a],oare?:p .....deoarece ti-am spus ca versurile de la ''Printul viselor'' n-au nimik siropos?eh!da' ce nu fac unii ca sa mai posteze shi ei p-aci shi sa fie bagatzi in seama....:rolleyes: ..........shtii ce?mai intai inregistreaza-te shi apoi mai vorbim!:cool: :o
p.s si nick-ul tau e fooooooooarte ''bine'' ''ales''!!!!:D
cat_
Junior Member

Re: speak-ul graului

Mesajde Michael » Lun Oct 20, 2003 9:46 am

Initial trimis de I`m With You
Jtii aici e vorba despre fara zahar nu despre discutii fara sens ... so go out ... daca nu jtii asta e partea a2a daca nu citesti regulamentu` poate ai vrea sa`ti vina totu` la nas frate . Spera ! ca nu`i rau ... so..... Vorbeste dsp ce se cere nu dsp ce vor muchii tai...A da !? Nu mai spune? Si care e faza daca my acount e ca a melodiei Lu` Avril? Atunci numele tau e ca cel al ingrozitorului : michael jackson ! gHEAk ! N`ash putea mai!

Peace all !

stai putzin...tu vorbeshti?...in timp ce tastezi la calculator?...penibil...
Michael

Re: Re: Re: Re: raspunsuri

Mesajde bobo.fara.zahar » Lun Oct 20, 2003 10:10 am

....asa ca tine!;) :p :kiss: :G :-X

hmmm...mda. eh...sa nu exageram, totusi...
bobo.fara.zahar
Junior Member

manifest pentru sanatatea mintii

Mesajde bobo.fara.zahar » Lun Oct 20, 2003 10:44 am

o sa incep prin a termina. ma bate gandul sa ma dez-membrez. in felul asta probabil ma voi simti si eu mai liber si parul meu va fi mai curat, mai uscat, mai alb, mai stralucitor, cu 20% mai mult si mai ieftin nu se poate. daca ar fi o persoana, mi-ar spune-o.
am vazut ca baietii de pe cealalta pagina, de la 'altii' nu s-au mai obosit sa ne injure si pe pagina asta. nici eu nu m-am obosit sa le raspund acolo, ca sa nu-mi pierd -vorba unui mare rege cu nume care rade de oala sparta- 'indentitatea'.
imi pare rau ca, dupa 4 pagini, inca n-am fost bine intelesi de toata lumea. ma indoiesc sincer de faptul ca eminem ne-ar da in judecata, cum spunea cineva. in primul sau clip, eminem aparea imbracat ca marylin manson si se scalambaia la camera. asta nu l-a impiedicat pe manson sa apara intr-un clip ulterior alaturi de eminem. la fel e si aici. noua ne place de eminem, sau, ma rog, de muzica lui. l-am parodiat tocmai pentru ca ne place si pentru ca am considerat-o o poanta buna. noi nu pretindem ca facem hip-hop. ci doar muzica. muzica si umor.
pe albumul ce urmeaza sa apara sunt 3 hip-hop-uri, un hip-hop cu rock progresiv, o piesa latino, o manea latinizata, o piesa care bate inspre folk si o chestie romantioasa cu miros de muzica greceasca. legatura care incheaga acest ghiveci este urmatoarea: doua dintre piese sunt parodii dupa Stan si Cleanin out my closet, una este o usoara parodie la Where the wild roses grow, una este bascalie la adresa telenovelelor, alta la adresa manelelor combinate cu imaginea unui mare personaj (nemanelist) din peisajul muzical romanesc, una este un fel de tribut adus adei milea si in acelasi timp o fina satira politica, una este o reflectare in oglinda a consacratelor stiri de la ora 5 si in fine, ultima pe lista, o intamplare care pe oamenii normali i-ar ingrozi, dar care, intr-un mod la fel de normal etimologic dar diferit ca inteles, este des intalnita la sate.
toate sunt facute cu umor, ca sa radem. nu mi-as fi inchipuit niciodata ca cineva care asculta eminem sau (ca tot se vorbea undeva mai sus) ca$$a loco poate spune ca fara zahar e de rahat. se pare ca m-am inselat. ingrozitor... probabil ca alex k. are dreptate. cu un clip nu se cladeste o imagine. vom lansa albumul, vom aparea pe la televiziuni, si dupa ce ne veti asculta piesele si ne veti auzi vorbind poate ca se va mai schimba ceva si in mintile voastre... totusi, tin sa fac o precizare. publicul nostru, asa cum il vrem si vedem noi, este inteligent si are umor. fara zahar implineste acusi 3 anisori, am pus suflet in formatia asta tocmai pentru ca impreuna cu publicul nostru, cu VOI, sa radem de EI. ironic. frumos. episodu' unu: amenintarea faitonului este un album de tip pamfletar. personal nu avem nimic cu nimeni. poate doar cu cei de la 'neata, care ne-au furat o piesa si au cantat-o in vara la bravissimo. dar asta e alta poveste.
problema insa e ca unii dintre VOI s-ar putea sa fie de fapt... EI. si atunci... nu mai e vina noastra.
cam asta am avut de spus. pentru cei interesati de mai mult, in numarul din noiembrie al revistei 20ani aparem si noi cu un interviu.
domnu' ambasador (by the way, misto poanta), daca vreti sa ma injurati pentru lungimea mesajului, va rog sa folositi adresa mea 'emailata'. am postat-o ceva mai sus. valabil si pentru ceilalti doritori de 'convorbiri' scrise. sa fie primit. bafta.
bobo.fara.zahar
Junior Member

Re: hi, i'm back

Mesajde gaga » Lun Oct 20, 2003 10:46 am

Initial trimis de bobo.fara.zahar
dupa cum spuneam, dana, asa-i. pe undeva ai si tu dreptate, pentru ca intre cei de la Zone Records (na ca ti-am raspuns si la intrebare, cu toate ca scrie si pe eticheta de la videoclip) si cei de la Activ exista o relatie mai speciala.

ahaaa, daca spuneai de la inceput de Zone Rec. nu mai intrebam.
Merci de lamuriri si sa (va) auzim numai de bine ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde I`m With You » Lun Oct 20, 2003 4:37 pm

Mdea...Michael ce era sa zici si tu;trebuia sa te afli in treaba..c.a deh nu intereseaza pe nimeni pers ta... :))
I`m With You
Junior Member

nu meritzi efortul...

Mesajde Michael » Mar Oct 21, 2003 1:16 pm

Initial trimis de I`m With You
Mdea...Michael ce era sa zici si tu;trebuia sa te afli in treaba..c.a deh nu intereseaza pe nimeni pers ta... :))

termina-te! ma plictiseshti! la revedere, drum bun!...
Michael

AL BUMdy

Mesajde Michael » Mar Oct 21, 2003 1:28 pm

domnu' bobo de la fara zahar, va multzumesc din sufletele noastre pure de copil pentru sincerele aprecieri legate de numele nostru. vorba dumneavoastra dulce ne-a bucurat tare, asha k atzi skpat de injuratura ca prin urechile acului. oricum, daca voiam sa va zic de dulce o faceam aici, live, sa vada toata lumea. nu?... ce parerea mea!
tocmai v-am vazut albumul intr-un magazin. coperta e pretty stupid. sper sa nu fie o 'reflectare in oglinda' a contzinutului. shi oricum 146 de lei e km mult pt 'buzunarii' mei (n-am gasit alta rima...). s-avetzi bafta. la vanzari. eu ashtept piratzii.
Michael

??!!?

Mesajde Rhiannon » Mie Oct 22, 2003 4:31 pm

Ce avetzi fratzilor?
Parca scopul vostru in viatza e...?!!
Hai sa fim seriosi...parca atzi turbat...Sa fie vremea? Epidemia de gripa? Noua constitutzie?... Rapundetzi de aiurea si ca sa scrietzi ceiva...Parea mea. Am zis am zis!
Nu mi-e clar mie ce sa intimpla sau asta e un forum in care "vorghesti" ca omu...asta daca ai ceiva de zis...iar daca nu, nu. Dar asta nu inseamna ca cei care nu sunt cu noi is impotriva noastra...
Ok, nu va plac Fara Zahar, sa fiti sanatosi,sa avetzi o suta de copii si sa va bucuratzi de totzi o suta! Am prins ideea ! Iar daca va plac, la fel. Bine, mai putzin faza cu suta ...
Iar Bobo si Bobi...chiar trebuie sa va explicatzi la fiecare comentariu de ce cintati, ce cintazti si cum cintatzi...?...In fond cine are urechi si ceiva intre ele asculta si dupa aia treaba lor...
Bobi ! Greselile tale de "spelling" m-au oripilat! ;)
Ashe! Ca ghini am mai zisu!
:)
Bafta .
Rhiannon

Internietu'

Mesajde Rhiannon » Mie Oct 22, 2003 5:42 pm

Am incercat Google, si Altavista pentru o cautare "fara zahar". Singurele linkuri relevante sunt:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=8988

http://forum.softpedia.com/showthread/t-16605.html

http://www.vers.go.ro/farazahar1.html

Si atitica!
Asha ca ma intreb ca omu prost....
Un sit, ceiva?
Daca aveti nevoie de ceiva simplu (provizoriu, sau un schelet pe care tot adaugati) va pot ajuta io...hasht hasht:)

Bafta.
Rhiannon

Mesajde Prozac » Mie Oct 22, 2003 10:33 pm

Da' ce am facut de sunt patetic[a],oare?:p .....deoarece ti-am spus ca versurile de la ''Printul viselor'' n-au nimik siropos?eh!da' ce nu fac unii ca sa mai posteze shi ei p-aci shi sa fie bagatzi in seama....:rolleyes: ..........shtii ce?mai intai inregistreaza-te shi apoi mai vorbim!:cool: :o
p.s si nick-ul tau e fooooooooarte ''bine'' ''ales''!!!!:D

Oare stii ce inseamna nick-ul meu? ... nici nu ma asteptam sa stii, dar afla ca ti-ar trebui niste Prozac sa te calmezi.
Prozac

Mesajde cat_ » Joi Oct 23, 2003 6:22 am

Initial trimis de Prozac

Oare stii ce inseamna nick-ul meu? ... nici nu ma asteptam sa stii, dar afla ca ti-ar trebui niste Prozac sa te calmezi.
faza e ca mesajul nu era numai pentru tine.La urma urmei nici tu nu esti inregistrat,deci nu mai fi asa clontzos!.....pricipit?slabe sanse...:rolleyes: :p
cat_
Junior Member

Re: fara zahar

Mesajde Unregistered » Vin Oct 24, 2003 7:20 pm

da mi si mie mp3 ca nu prea am de unde sa le iau ....
da un reply la gekon_n@hotmail.com
Unregistered

Mesajde Hunea » Mie Oct 29, 2003 3:26 am

mai atotstiutorilor, inainte de a incepe sa injurati niste oamenimai bine incercati sa vedeti ce e cu voi. V-ati uitat oleak la voi?? mai eu ii cunosc pe baietii astia ed la fara zahar de cand se chinuiau sa invete sa cante la chitara, si acum ca au ajuns mai sus dau cu capul de niste natarai ca voi??? ce ii luati apararea lu eminem?? lasati-o moarata ba cu chestiunea asta
mai era unu pe aici care:
"Ma! Melodia adica versurile sunt distractive da` ceea ce ma oftica este faptu` ca l`au copiat pe eminem .. ce sa`i faci?! asha shtiu romanii astia ai nostri care nu au nici voce nimic; Nu sh` de cat sa copie!!! Yo`s F.sup din cauza asta .. a copiatului; cre`ca ca eminem i`ar da in judecata... nici voce n`au" .......
mai baiete tu esti de-a dreptul patetic...cred ca tu esti unu dinn ala care are un tricou cu eminem(luat de printr-un bazar ceva) si ete vezi este mare fan eminem loloi:)))), si vezi daca eminem da in judecata pe fara zahar poate te lipesti si tu la un post de avocat sau daca nu macar un post de pupincurist....
mai copii dati castile jos de pe ureche sa mai auziti si voi ceva mai interesant ca de "ce bombeu si ce balcoane, jumatatea vietii mele, adrian pulica minune, of viata ,mea aur parai, mertzane milioane" sincer m-am cam saturat si ar fi fremea pt o schimbare, si pt fanii eminem: MAI DACA ATI FI MACAR 1% FAN EMINEM NU V-ATZI PERMITE SA MANCATI KKT ASA DE-AN PULEA....(vezi Doamne fereste sa nu cumva sa se supere marshal matters si sa se lase de muzica...)

ps bre bobi da si tu un semn de viata ca nu am mai vb de vreo 2 sapt, ai nr meu...valabil si pt bobo, si adu-mi si mie un cd

uhai nimigeanu tu ce pana mea mai faci??

pompei rulzzzzzzzzz

------====pt tara si popor noi suntem un viitor===------
Hunea
Junior Member

Re: Fara zahar

Mesajde adrenergic » Mie Oct 29, 2003 10:45 pm

Eu cred ca sunt peste Eminem in anumite parti ale melodiei. Din anumite puncte de vedere seamana cu Blink182, dar e mult mai haios...Astept noi videoclipuri pentru a avea o parere mai avizata.
adrenergic

Mesajde bobi-fara zahar » Joi Oct 30, 2003 1:33 am

Initial trimis de Hunea
mai atotstiutorilor, inainte de a incepe sa injurati niste oamenimai bine incercati sa vedeti ce e cu voi. V-ati uitat oleak la voi?? mai eu ii cunosc pe baietii astia ed la fara zahar de cand se chinuiau sa invete sa cante la chitara, si acum ca au ajuns mai sus dau cu capul de niste natarai ca voi??? ce ii luati apararea lu eminem?? lasati-o moarata ba cu chestiunea asta
mai era unu pe aici care:
"Ma! Melodia adica versurile sunt distractive da` ceea ce ma oftica este faptu` ca l`au copiat pe eminem .. ce sa`i faci?! asha shtiu romanii astia ai nostri care nu au nici voce nimic; Nu sh` de cat sa copie!!! Yo`s F.sup din cauza asta .. a copiatului; cre`ca ca eminem i`ar da in judecata... nici voce n`au" .......
mai baiete tu esti de-a dreptul patetic...cred ca tu esti unu dinn ala care are un tricou cu eminem(luat de printr-un bazar ceva) si ete vezi este mare fan eminem loloi:)))), si vezi daca eminem da in judecata pe fara zahar poate te lipesti si tu la un post de avocat sau daca nu macar un post de pupincurist....
mai copii dati castile jos de pe ureche sa mai auziti si voi ceva mai interesant ca de "ce bombeu si ce balcoane, jumatatea vietii mele, adrian pulica minune, of viata ,mea aur parai, mertzane milioane" sincer m-am cam saturat si ar fi fremea pt o schimbare, si pt fanii eminem: MAI DACA ATI FI MACAR 1% FAN EMINEM NU V-ATZI PERMITE SA MANCATI KKT ASA DE-AN PULEA....(vezi Doamne fereste sa nu cumva sa se supere marshal matters si sa se lase de muzica...)

ps bre bobi da si tu un semn de viata ca nu am mai vb de vreo 2 sapt, ai nr meu...valabil si pt bobo, si adu-mi si mie un cd

uhai nimigeanu tu ce pana mea mai faci??

pompei rulzzzzzzzzz

------====pt tara si popor noi suntem un viitor===------
bobi-fara zahar

pompei pe mama ei

Mesajde BOBI fara zahar » Joi Oct 30, 2003 1:50 am

[quote]Initial trimis de Hunea
ETE CA NE INTALNIM PI NIET, DEAR KUMNATU'. MA BUCUR CA AFLU VESTI DESPRE TINE. FII FAN, CA FACI BINE. ACU' MA CULC, CA-I 2 NOAPTEA, IS BAT SI MI-I SOMN. INTELEJI? TI PUP.
BOBI fara zahar
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma