Sisu, arestat pentru droguri

ce-a fost pe Muzici o data

Sisu, arestat pentru droguri

Mesajde Arigo » Vin Oct 17, 2003 9:21 am

i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 17, 2003 9:24 pm

Am vazut asta seara pe Pro TV stirea. Era cunoscut faptul ca Sisu incearca din greu sa renunte la acest complex. Politia a actionat in mod ridicol, si cred ca toti ar trebui sa fim, moral, alaturi de el, fie ca ii indragim sau nu muzica. Este, totodata, o lovitura data imaginii hip-hopului romanesc (de fapt, din pacate, hh ro e prezentat la TV doar in cazuri nefericite, falsa parere a oamenilor despre aceasta miscare persistand, ba chiar extinzandu-se). Pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Vin Oct 17, 2003 10:17 pm

De necrezut ceea ce au facut astia. E bataie de joc, vor sa dea o imagine proasta hh de la noi, deja ca nu prea are una buna.
Acuzatiile sunt de cacat.
Asa cum a zis AdevaRapper ar trebuie sa fim alaturi de el chiar daca ne place sau nu ne place muzica lui.
Sper sa se rezolve cu bine pt. el.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde muffinass » Vin Oct 17, 2003 11:22 pm

"Ce a facut, cum a facut, cum a ajuns asa, nu stiu. Cum nu stiu cit e de vinovat sau nevinovat."
Nu stiu daca sa cred ca Puya chiar a zis cele de mai de sus, dar in caz ca e adevarat, nu vad La Familia sa ramana impreuna. Puya a cam dat-o-n bara cu ce a spus; din partea mea ar fi trebuit sa nu zica nimic, decat sa spuna ca "probabil e vinovat".
Oricum, sa se termine cu bine, asa ca, Capu' Sus Sisu.
Numa' Bine

Initial trimis de Uncle Boggy
De necrezut ceea ce au facut astia. E bataie de joc, vor sa dea o imagine proasta hh de la noi, deja ca nu prea are una buna.
Acuzatiile sunt de cacat.
Asa cum a zis AdevaRapper ar trebuie sa fim alaturi de el chiar daca ne place sau nu ne place muzica lui.
Sper sa se rezolve cu bine pt. el.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde Arigo » Vin Oct 17, 2003 11:43 pm

Initial trimis de AdevaRapper
Am vazut asta seara pe Pro TV stirea. Era cunoscut faptul ca Sisu incearca din greu sa renunte la acest complex. Politia a actionat in mod ridicol, si cred ca toti ar trebui sa fim, moral, alaturi de el, fie ca ii indragim sau nu muzica. Este, totodata, o lovitura data imaginii hip-hopului romanesc (de fapt, din pacate, hh ro e prezentat la TV doar in cazuri nefericite, falsa parere a oamenilor despre aceasta miscare persistand, ba chiar extinzandu-se). Pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat.

daca cineva ar fi vrut sa dea o lovitura hip-hopului atunci cred ca ar fi ales tinte ceva mai "tari" (ex. :parazitii sau mafia). si de ce tocmai acum, cand "influenta" hh-ului e mult mai scazuta decat a fost in alti ani.... ?!?
desigur, sisu se bucura de prezumtia de nevinovatie pana la o decizie judecatoreasca, dar sa nu aparam un consumator de droguri (pt asta a fost retinut, nu ?)

fiecare face greselile sale iar mai devreme sau mai tarziu plateste pt ele.... ca astazi numele lui este tudor sisu si ca se ocupa de ceva numit hip hop... asta n-are nici o importanta.... maine va fi ion gheorghe, fara ocupatie.... va rog, sa nu dramatizam!
Arigo
Junior Member

...

Mesajde Hades » Sâm Oct 18, 2003 12:25 am

cineva i-a facut-o lu Sisu... da bine de tot... e cineva care are boala pe el calumea... sa vedem cum decurg lucrurile...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Aliosha » Sâm Oct 18, 2003 1:53 am

Eu am vreo 3-4 prieteni care s-au dus la panda pentru diferite perioade de timp pt chestii similare. Acum ca s-a nimerit sa fie Sisu unii zic ca e ceva facut special impotriva hip hopului.
Priviti cas problema.
"Against modern football."
Aliosha

kkt pe batz

Mesajde n3aGabitz » Sâm Oct 18, 2003 4:17 am

Arigo, de cat timp ne stim noi frate? De vreo 2, 3 ani nu? De cand te stiu eu pe tine, niciodata nu ti-a placut muzica celor de la La Familia, tot timpul i-ai ironizat pe internet, ai facut misto de ei etc. Spune-mi si mie daca sa zicem in locul lui Sisu era Deceneu sau L Doctor mai vorbeai in felul asta "dar sa nu aparam un consumator de droguri". Daca nu ma insel si unu' care fumeaza marijuana este consumator de droguri. Fie ca iti place sau nu "iarba" este un DROG. (cel putin considerat de lege, si de noi ASTIA care nu FUMAM). Nu cred ca sisu e cu mai mult un drogat fata de restul hip hop-erilor din Romania chiar daca sisu "isi baga in vena" cum ziceti voi. So, inainte sa aruncam cu cacat si sa fim ipocriti sa ne gandim mai bine. Sa va fac si eu pe toti drogati pentru ca fumati iarba (stiu ca nu toti care intra pe forum fumeaza, si nu stiu daca tu fumezi sau nu, e doar un exemplu) numai din faptul ca eu nu fumez? NU! Asa ca daca tu ai avut mai multa vointa sa fii tare si sa nu o incepi sa iti intepei venele asta nu inseamna sa incepi sa ironizezi un om aiurea. Da este vina lui, da a gresit, dar cred ca e destul de mare sa stie ce sa faca....nu cred ca tu nu ai gresit niciodata. Sau poate ai uitat cum e puscaria in Romania?

atat am avut de zis, salut.
n3aGabitz
Junior Member

ok

Mesajde Arigo » Sâm Oct 18, 2003 8:26 am

Gabi, in locul lui ar fi putut fi oricine. as fi spus aceleasi lucruri. in cazul de fatza, dupa umila mea parere, se judeca faptele, nu oamenii.
nu tre sa fiu arestat pt ca am fumat iarba sau altceva, pot fi foarte bine arestat ca iau muzica de pe net, ceea ce constituie o infractiune, nu ?
sunt 2 puncte in care nu cadem de acord: 1. actiunea politiei nu are nimic de-a face cu hiphopul; 2. fiecare raspunde pt. faptele sale.
daca nu s-a drogat va avea ocazia sa o demonstreze in justitie. poate prea multe versuri cu *citez aiurea!* "suntem baietzashi, facem ce vor pulile noastre", iar acum, cand apar problemele, dam vina pe politie - "stai, frate, ca sishu e nevinovat! are politia ceva cu el! e o manevra!"
tu chiar crezi ca ma simt eu mai bine daca sisu nu mai face muzica si e bagat in parnaie ? aiurea... incearca insa sa privesti obiectiv lucrurile : i s-au pus in carca niste acuzatii, despre care toata lumea fie a auzit, fie a banuit ca sunt adevarate. care ar trebui sa fie reactia noastra normala ??? sa dam vina pe politie ? sau sa dai vina pe mine ca nu imi place la familia ?
ce sa inteleg acum, ca sisu ar trebui sa fie eliberat in temeiul "lasa frate, si altii fumeaza iarba" ?
te rog, lamureste-ma, unde e problema ? am vazut punctul tau de vedere in legatura cu afirmatiile mele. nu am vazut insa nimic spus despre faptele lui sisu.
Arigo
Junior Member

Mesajde K-gula » Sâm Oct 18, 2003 1:30 pm

nu cred ca este o actiune impotriva HH-ului. de fapt sunt ferm convins ca nu este asa. nu uitati ca suntem in perioada unor alegeri (sau votari). se vor a fi data foarte multe exemple. sisu in mod sigur a fost turnat. asta a fost pont sigur. se stia de foarte mult vreme ca sisu consuma si era lasat in pace, deci este un joc cu o mica tenta politica. el a declarat in nenumarate randuri ca este consumator. si? nimeni nu sa legat de el. cineva a vrut sa il toarne si sa ii faca rau. nu are nici o legatura cu miscarea HH. tre sa fim totusi realisti.

este de kkt, intradevar ce sa intamplat. chiar trebuie facut ceva.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde n3aGabitz » Sâm Oct 18, 2003 5:37 pm

arigo sa te lamuresc

1. eu ti-am raspuns tie refitor la afirmatiile tale, si nu referitor la Sisu.
2. am zis eu in raspunsul meu ca e o lovitura anti-hip hop? nu cred
3. fiecare face ce vrea cu viata lui, nu tine de noi sa judecam faptele altora, de asta se ocupa politia (dupa cum vezi si in cazul de fata) mai bine noi sa ne vedem de ale noastre

k-gula

nu stiu de ce dar sunt de acord cu tine, si in cateva zile o sa si aflu care a fost treaba. se stia de mult ca sisu consuma ce consuma (repet e problema lui), stia si politia stiau multi. iar ptr trafic, binenteles vreun baiat bun s-a dus si l-a reclamat....deh...life's a bitch.

peace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Oct 18, 2003 8:30 pm

Sincer, mi-a fost lehamite sa citesc tot ce-atzi scris pe subiectul asta pentru ca NU ARE NICI O LEGATURA CU HIP-HOP-UL. Shi in pana mea, Arigo are dreptate, daca aparatzi pe cineva doar pt k e Sisu de la La Familia inseamna ca noi ca romani ne meritam soarta. Daca se va dovedi k e vinovat atunci e ABSOLUT NORMAL sa primeasca o pedeapsa in conformitate cu legea. Deja devenitzi partizani ai drogurilor prin atitudinea voastra shi daca nu ma inshel (shi abia ashtept sa fiu contrazis) hip-hop-ul nu asta ar trebui sa sustzina......
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

alta ipocrizie...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Oct 18, 2003 9:13 pm

hip hop-ul nu asta ar trebuii sa sustina? cati artistii hip hop au referinta la iarba sau la gettin high ma? am zis si mai sus, daca era oricine altcineva arestat (cineva unda' de la urban sau hades) sareati imediat in aparare, dar asa e decat Sisu....si pula mea....who cares...nu vreau sa zic mai multe, dar ce mi-as da drumu' la gura..
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Oct 18, 2003 9:32 pm

Daca ar fi fost cineva de la Urban, m-ash fi abtzinut de la comentarii, la fel cum ash fi facut shi-acum...pentru k e treaba lor, e riscul lor... E pielea lor. IN NICI UN CAZ NU ASH LUA NIMANUI APARAREA DOAR PT K E UN PERSONAJ IMPORTANT IN HIP-HOP! Revizuitzi-va atitudinea mahi baietzi ca intzelegetzi lucrurile greshit, hip-hop-ul, in versiunea sa utopica ar trebui sa critice carentzele societatzii iar daca voi vedetzi in traficul de droguri shi consumul lor un lucru bun e treaba voastra....poate sunt eu cel picat in peisajul greshit....

cutuma©

Re: ok

Mesajde cutuma© » Sâm Oct 18, 2003 9:39 pm

Initial trimis de Arigo
(...)i s-au pus in carca niste acuzatii, despre care toata lumea fie a auzit, fie a banuit ca sunt adevarate. care ar trebui sa fie reactia noastra normala ??? sa dam vina pe politie ?

Acum serios....shtii cum suna cam ce vretzi voi sa facetzi pe subiectul asta? Ceva de genul "Frate, culmea shi politzia asta, ce-or fi avut de s-au apucat sa-l aresteze pe saracu' baiat. Nu puteau sa umfle shi ei pe cineva mai neimportant. Adica pana mea, mare branza, se droga shi el shi o admitea cam pe unde apuca. Ce daca lasa impresia de tzara in care drogul e legalizat shi in care politziei ii se falfaie de consumatori....era baiat de treaba shi linishtit...."

cutuma©

:)

Mesajde m0l0z » Sâm Oct 18, 2003 10:16 pm

Primu rand! Nu vi se pare normal sa fie luat pentru droguri? P.S. Nu era iarba, era HEROINA si METADONA. Omul a mai si dato in diverse ca era cu persrciptzie dar s-a dovedit ca nu era. Nu a fost ceva impotriva hiphopuli sau chesti de politica. Doar a fost turnat! Face it!

Pace K-Gula si Decret!
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

manevra pe fata!!!

Mesajde zosteru » Sâm Oct 18, 2003 11:00 pm

E clar ca totul a fost inscenat de cineva avand in vedere (cum au zis K-gula shi Aliosha) ca se stia faptul ca e consumator.Mai rau e ca acum omul de rand va asocia un om imbracat larg, care merge linistit pe strada, cu un drogat sau traficant de droguri.Oricum mentalitatea se va schimba peste 1,2,3,5,...sau (mai rau) 10 ani.De EXEMPLU: in S.U.A hip-hop-ul are o imagine buna daca nu foarte buna,dar O.D.B e la puscarie pentru fapte mult mai grave decat ceea ce a facut Sisu (daca acuzatiile sunt adevarate). Vom intra si in Europa si obigat se vor schimba ideile fixe gen rap-er=drogat,hotz,traficant,infractor,puscarias...etc!
zosteru
Junior Member

Mesajde Lärägë » Dum Oct 19, 2003 1:26 am

Politia a actionat in mod ridicol, si cred ca toti ar trebui sa fim, moral, alaturi de el, fie ca ii indragim sau nu muzica

ha-ha-ha,cum trebuia sa reactioneze politia?"Scuze frate tu esti Sisu de la familia,am gresit adresa si te rugam frumos sa ne ierti"sau am inteles gresit io?
Nimeni nu a incercat sa dea o lovitura (complot/bataiedejoc/etc)imaginni hhlui romanesc,nu e necesar,o lovesc dobitocii ca sisu,ce pula mea tzipa ca e drogat si dupa aia se lasa prins cu droguri ca boul (chiar daca a fost turnat nu schimba nimic).
Gabitz esti frate cu sisu?iti place la familia si te simti obligat sa-l aperi pe sisu?

P.S.nu e nimic mai important decat chestia asta? sau e evenimentul anului arestul lui tudor sisu?
Lärägë

....

Mesajde n3aGabitz » Dum Oct 19, 2003 1:31 am

da game: te rog frumos frate sa te abtii de la comentarii stupide...tu nu te simti bine daca nu comentezi in fiecare post ceva la adresa mea ma. da ma Sisu e frate cu mine, si? e problema ta? ce pula mea sari cu nasu la curu meu de fiecare data? ia o pauza, te rog.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Lärägë » Dum Oct 19, 2003 1:42 am

Gabitz:ok,iau o pauza,democratia iti permite sa-ti expui parerea si sa-ti aperi "idolii" :))
SISU E NEVINOVAT! TRAIASCA SISU! TRAIASCA LA FAMIGLIA!
Lärägë

sorry....:(

Mesajde sadox » Dum Oct 19, 2003 2:33 am

Nu vreau sa provoc acuma un scandal dah pe de-o parte sunt de acord cu ce-a zis Decret pe forum cum ca noi romanii "ne meritam soarta " shi hh-ul totushi nu ar trebui sa promoveze imaginea asta ....nasoalah cu(virgula) consumu' de droguri.Shi nu vreau sa-mi fie luat in nume de rau acest post pe forum da' din cate am auzit sishu este consumator de droguri de ceva ani buni asha cah......astah e,sa vedem care o fi verdiktul pana la urma .Pace!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

mda

Mesajde Kombat » Mar Oct 21, 2003 11:14 am

sa lasam justitia sa isi urmeze cursul...daca a gresit trebuie sa plateasca ...daca nu nu..anyway Deja imaginea hip hop-ului in romania este foarte rpoasta ...asta ne-ar mai trebui sa fim asociati imaginii de droguri...ar pune punct....definitv...radeati cand in urma cu ceva timp prin aghh am propus o campanie hip hop anti-drog....acum gasiti relevanta....
ps: sa nu aud chestii de genu hiphoperi fumeaza iarba....ca in asta si consta o campanie sa ii inveti pe cei care gresesc sa nu o mai faca :) ....datz my opinion
pace
Kombat
Junior Member

putzin off topic

Mesajde deianira » Mar Oct 21, 2003 1:49 pm

Eu am mai auzit o chestie care mi s-a confirmat ca fiind adevarata: cum ca cineva din underground (si n-o sa dau nume) a fost arestat pt ca a furat o poseta intr-un club.

Mie mi se par penibile astfel de gesturi si acum pe bune ca pun intr-o lumina proasta pe restu'. Si daca spui cumva cuiva dintre hh-eri ca incerci din greu sa fii clean itzi sar totzi in cap: cum? ca iarba...tra-la-la...

Ma gandesc doar cu groaza cat de greu pot sa ma las de tzigari, imi inchipui cum i-o fii lu Sisu sa se lase de heroina pt ca mi-a povestit cineva o scena de groaza, cum a dat peste La Familia in culise si l-a vazut pe Puya dand o replica de genu: " Baga acu, Sisule!"... Ca a fost sau n-a fost turnat, n-are rost sa fac presupuneri inutile, ideea e: cum sa convingi pe cineva ca nu e bine ce face? Fiecare are liberul sau arbitru, dar cum sa demonstrezi cuiva ca nu toti suntem la fel de deep down in shit?

de fapt vorbele mele sunt in plus, cam seamana cu ce a fost scris mai sus.

bye!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Re: putzin off topic

Mesajde muffinass » Mar Oct 21, 2003 5:59 pm

Treaba este ca stiu persoane care au fost pe heroina si este foarte greu sa te lasi. Extrem de greu. Nu zic ca Sisu ar fi trebuit sa fie lasat in pace pentru chestiia asta, insa explicati-mi de ce nu se aresteaza cei care fac trafic de droguri, sau de ce nu exista centre mai bune pentru dezintoxicare (sic?).
Varu-miu a vorbit cu Sisu asta-vara si l-a intrebat cum de mai baga-n vena, chit ca a facut melodiia aia si a zis public ca s-a lasat, si Sisu i-a explicat ca mai trage din cand in cand. Oameni, intelegeti ca daca ajungi sa fii dependent de asa ceva, nu e ca iarba sau tigari. Durerea care o ai este imensa, si este foarte greu sa te lasi. Lasati texte cum ca "isi merita soarta", ca stiu persoane care nu sunt cretini, sau drogati, insa au fost prinsi de marfa, si d-abia au scapat.
Ar trebui sa fim de partea lu' Sisu atat incat sa-l vedem scos de pe heroina (gresit gramatical, da' se-ntelege), si sa speram ca totusi sentinta nu va fi asa de mare. Uitati-va la Scott Weiland (daca stiti de el), care e arestat in fiecare luna pentru cocaina si heroina, si tot e pe strada. Deci nu merita inchisoare zic eu pentru ca nu cred ca a facut trafic.
Lucrul care trebui discutat este ceea ce a zis Puya de situatia asta...
Atat!
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

unele lamuriri

Mesajde n3aGabitz » Mar Oct 21, 2003 7:19 pm

deianira nu stiu cine ti-a zis tie treaba despre Puya, dar te pot asigura ca este o minciuna. Puya se chinuie sa il faca pe Sisu sa se lase de cativa ani de Heroina. nu iti pot da amanunte...insa nu e deloc asa...poate ca ia zis mai trage un fum (Asta o cred) dar referitor la ace....etc e aberant.

peace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Oct 21, 2003 10:25 pm

Asaaaaa...
In primul rand, nu am spus ca a avut cineva ceva cu hh-ul, nu stiu cum de s-a inteles asa ceva. Ce am spus e ca acest incident VA AFECTA imaginea, si-asa gresita, asupra hh.ro, ceea ce e cu totul altceva.
In al doilea rand, nu am afirmat ca, fiind rapper ar trebui absolvit de orice vina. Fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale.
Ceea ce mi se pare nelalocul lui e faptul ca desi mii de persoane afirma deschis ca se drogheaza, Politia binevoieste sa caute doar in casele celor mai cunoscuti, pentru a mai face rost pentru presa de cate un scandal. Daca s-ar aplica metoda pentru toti - Ar fi OK. Dar cred ca daca Sisu nu era cat de cat cunoscut, nu-i cotrobaia nimeni prin apartament!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: unele lamuriri

Mesajde deianira » Mie Oct 22, 2003 1:14 pm

Nu stiu ca n-am fost de fatza si io nu bag mana in foc pentru nimic ce nu vad, si si atunci cand vad ma indoiesc de cele vazute de cateva ori. Nu stiu nici cat e de adevarat pt ca respectivu nu e rapper, daca ti-as zice cine e, ai muri de ras. Am dat si io mai departe sfoara-n tzara, in loc sa ma tzin de barfe ca mujerile ar trebui sa ma ocup de altceva...

Ideea e: ce facem noi impotriva celor care fac trafic de droguri (nu impotriva celor care nu mai au nici un alt remediu impotriva vietii asteia de kkt).

Cam atat.
deianira
Junior Member

pt mufi...

Mesajde m0l0z » Mie Oct 22, 2003 4:50 pm

aaa...
traficantzii sunt arestatzi cu tonele! si am aflat d c lau luat pe sisu
am intzles ca i sa pus o cautiune foarte mare... aduce bine statului.... curu meu...
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

sa suga pul apolitia romana

Mesajde subversiv » Lun Oct 27, 2003 5:30 am

sisu o sa iasa si gata.
iar la ce a zis unu din voi , ca puya ia adresat niste cuvinte lu sisu la un concert , sa isi bage acu .. e o abertaie .. ala mananca kkt!

si tortuletz ala .. ba baiete , aia prosti se duc nu?
poate iti fac o vizita in gatu ma-tii

sa o dau la muie l apolitie si celor care sunt anti-sisu

sisu iese si va fute.

p.s. treaba cu traficantu este inventata!
subversiv
Junior Member

Re: sa suga pul apolitia romana

Mesajde deianira » Lun Oct 27, 2003 12:39 pm

bah io nu pot baga mana in foc pt ala de zisa povestea pt ca ala nu era rapper. povestea suna asa: ca s-a facut la satu mare un concert prin 98-99 la care au fost invitati si marijuana si la familia, iar dupa concert au vrut unii sa-i invite la un party privat si pa ei si cand a intrat la ei pa unde erau ei prin culise, a surprins tocmai faza pa care v-am zis-o. Daca voi bagatzi mana in foc pentru Puya, atunci inseamna ca o fii fost Sisu ala care l-a-ndemnat sa bage acu-n vena pa Puya...si dreacu stie daca faza e reala sau nu. Ca cine a povestit mananca kkt de mult.

Mai calmeaza-te subversivule, ejti printre ai nostri, totusi!

Initial trimis de subversiv
sisu o sa iasa si gata.
iar la ce a zis unu din voi , ca puya ia adresat niste cuvinte lu sisu la un concert , sa isi bage acu .. e o abertaie .. ala mananca kkt!
deianira
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica