C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pe cine, pe gabitu? asta ar mai lipsi! cre cash incepe sa scriu totalmente corect depedeve gram ca sa nu mai priceapa nimica. virgulele ie o provocare pentru bitong.
-

neatza - Mesaje: 5820
careai fost mah ala deai cobit ca azi ie zi grea shi cu munca detz pune creerele la munca? daten fatza satz zic io fro doo, mancatziash! ca ce frumos citeam io lucruri noi shi interesante pe net cand mia sunat tel. ca cica ca tre sa ranesc la vaci shi sa urc malaiu`n pod, plusz multe alte treburi cu care ma indeletnicesc zilnik shi se duse ziua asta carea fost ea frumoasa ca o zi de noiembrie!
oricum, ne vedem, care ne mai vedem, shi maine, ca vacile face mare dezordine la ielen staul shi io tre sa repar! `gamiash!!!!
no pa!
peseu: uelcam bec SOD & uaci aut ca iar sen tampla!(asta o fi limbaj corporeit, vb lu` neatza?):)
oricum, ne vedem, care ne mai vedem, shi maine, ca vacile face mare dezordine la ielen staul shi io tre sa repar! `gamiash!!!!
no pa!
peseu: uelcam bec SOD & uaci aut ca iar sen tampla!(asta o fi limbaj corporeit, vb lu` neatza?):)
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
gata! a venit vremea ca sa maduc unte am treaba care ma duc sam iau banu, dupaia ma duc la locu rei da nunainte da trecentro crashma care deserveshte ceva de demancare + neshte bere care este. ne vedem luni in formula consacrata adeca totz care este.
-

3658
ete SOD
- Fişiere ataşate
-
- sod.jpg (101.87 KiB) Vizualizat de 2022 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
3662
sa te pup la gingii (c.S.).
ANTI
-

buna seara carcotasi care esti care nu la unele si altele nu ca mine in atelier sambata seara....
cam mare bulibaseala pe-aici in lipsa mea...
cam mare bulibaseala pe-aici in lipsa mea...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Sa Nu m-acuzatzi da bagare`n seama k atzi avea dreptate!:D.Ideeie ie ca cam de multisor dadeam shi io tarcoale p-aicia da n-avem motiv sa zic shi io cateceva.Acuma am..k s-a intors cu ocazia revenirii Eyu shi ma gandishi sa ii zic shi io un sincer shi calduros la multzi ani ahi uelcom bec shi sa fie sanatos...
P.S.Da despre ce anume vorbitzi voi aicia,k io unu(fiind mai limitat) din fire n-am reusit sa pricep?:confused:
P.S.2 Io nu`s Alondra:j
P.S.Da despre ce anume vorbitzi voi aicia,k io unu(fiind mai limitat) din fire n-am reusit sa pricep?:confused:
P.S.2 Io nu`s Alondra:j
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
bre baicsule unde umbli ca trecui pe la eva prin fata si-ti vazui tomberonu abandonat...poate ti-l fura dreacu careva si ti-l imputa astia de nou.
-

3673
lasa nea tomperonu, ca-i legat cu lantu de gard. problema-i alta: vezi ca azi nu prea am timp, asa ca nu pot decat sa-ti spal trasura. geamurile le spal maine, iar de batut covoarele - o las pe marti.
ANTI
-

neatza truditori si o saptamana cat mai rodnica
matinale, sambata revazui putin midnight express ca-l dadura astia pe sateliti...dur nene
matinale, sambata revazui putin midnight express ca-l dadura astia pe sateliti...dur nene
-

iar e luni! shait! shi am o durere de cap datorata nelamuririi ce ma-ncearca vizavi de aia 54,xx% de s-au prezentat la vot, ca shi daca nu mergea nimeni, tot procentu` asta ar fi iesit! In rest numa bine sh`un inceput de saptamana la fel ca altele:)!
-

3683
aloha muncitorilor!
e luni? gamiaj! deci abia ras-rapoimaine e vineri? asa tarziu?
e luni? gamiaj! deci abia ras-rapoimaine e vineri? asa tarziu?
ANTI
-

dimine de lun, care ce poate fi mai urat? bine vatz intors aia careatz fo plecatz. ce facem? unte chefuim? unte dam cu artificu? deci ce facetz? nam intzeles nimica din ceam vrut sa zic.
-

in dimineata asta mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva care pe langa faptul ca e naspa mai e si cel mai groaznic lucru posibil si imaginabil: iera luni dimineata si era si intuneric si mai era si dimineata de tot...noroc ca in curand o sa fie vineri ((c) baicusu:ras-rapoimaine e vineri )
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci am facut un calculele shi nu ras/raspoimaine ie viner ci raspoimanie ie joi care sper samiau liber zioa de viner ca merit. deci joi. mai ie doo zile pana joi fara az. shi uite asha am facut saptamana suportabila.
lskbh: aiule, sodule? va ridica interditzia shi voi unte este? baicsule? prezidento? angus? nae? niminea? sigur ie lun az?
lskbh: aiule, sodule? va ridica interditzia shi voi unte este? baicsule? prezidento? angus? nae? niminea? sigur ie lun az?
-

iestem bre la munci si neam angajat plenar sa indeplinim planu la banari si avertizari avand in vedere jenerozitatea si lojica suspusilor in toate cele care este si nu este...
mi-e dor de nashica si de vorba iei dulshe si suava ...sa-i dea Dzeu sanatate ca fu alaturi de noi in vremi de restriste ...
mi-e dor de nashica si de vorba iei dulshe si suava ...sa-i dea Dzeu sanatate ca fu alaturi de noi in vremi de restriste ...
-

neatza ol. io prezent, pentru moment cel putin.
neatza, uite inca una de corporiet pentru tine, vine de la domn stolojan: se datoreste la doua cauze, care este (as adauga eu). ptiu, sa nu ma auda liberalii ca ma trec pe lista neagra.
peseu pentru dana: da mah, fusei si la vot. *p
sigur e luni az!
neatza, uite inca una de corporiet pentru tine, vine de la domn stolojan: se datoreste la doua cauze, care este (as adauga eu). ptiu, sa nu ma auda liberalii ca ma trec pe lista neagra.
peseu pentru dana: da mah, fusei si la vot. *p
sigur e luni az!
-

nocturna - Mesaje: 8725
eo lam auzit az de dimineatza pe nastase: " noi, ca shi guvern am facut tot ceam putut." cul! oare o sai taie din salar ca vorbit incoerect la public?
alfel, shi eo ie la munca shi nu ma gandesc decat cum sa ma shutesc la neshte oarece. cu tuate ca aici ie cald shi frumos ca sa aprins neoanele, muzica glasuieshte mai tare ca niciodat ca plecat cine trebe in conced, deci ie bine in general, dar, dupe cum bine zice neamtzu: di diunkalste knaipe is besar als di shonste arbaitplatz (cea mai intunecata crashma ie mai buna decat cel mai frumos loc de munca)
qoweruigfb: deci ce facem az?
alfel, shi eo ie la munca shi nu ma gandesc decat cum sa ma shutesc la neshte oarece. cu tuate ca aici ie cald shi frumos ca sa aprins neoanele, muzica glasuieshte mai tare ca niciodat ca plecat cine trebe in conced, deci ie bine in general, dar, dupe cum bine zice neamtzu: di diunkalste knaipe is besar als di shonste arbaitplatz (cea mai intunecata crashma ie mai buna decat cel mai frumos loc de munca)
qoweruigfb: deci ce facem az?
-

Initial trimis de neatza
oare o sai taie din salar ca vorbit incoerect la public?
daca ar fi fost prezident cine stiu io lua ban o luna...pentru jigniri aduse limbii romane.
-

pai nu se poate ca dupaia trebuia sa se puna pe iel priministru care ie mai jos decat prezident shi la iei cumul de functzi nu se poate. momental.
qwefuig: ce se mai aude cu avertismentu pentru cot la mesaju anterior a lu miaitza?
qwefuig: ce se mai aude cu avertismentu pentru cot la mesaju anterior a lu miaitza?
-

bre neatza, ca urmare a vietii moderne si a limbajului de corporeit ie grav...tot ie bine ca n-am cuptor cu microunde si ca nu lucrez pentru 3 firme da' soliter cu cartz adevarate n-am jucat niciodat!
-

revad oameni vechi si dragi ochilor mei:)! totodata se pare ca unii nechematzi (!) de saptamana trecuta s-au lamurit cum ie cu definitziile sh-au renuntzat, ori inca mai numara voturi.
In alta ordine de idei, neatza, azi facem ce facem in fiecare luni de cand s-a inventat ziua asta: ne pregatim pentru ziua de martz care este ((c) nu shtiu cine). Plus ca amu o ajuns shi vremea de kkt din sud la mine in locatzie:)!
In alta ordine de idei, neatza, azi facem ce facem in fiecare luni de cand s-a inventat ziua asta: ne pregatim pentru ziua de martz care este ((c) nu shtiu cine). Plus ca amu o ajuns shi vremea de kkt din sud la mine in locatzie:)!
-

bah,io vreau sa fac 25 de banari.oare imida astia ceva ca premiu?ca asta ca sa faci 25 de boroboatze si ca sa iei 25 de banari nu ie lucru usor si nici la indemana orisicui.nu?adicalea,nu intru in analele forumurilor?ca in analele administratorilor tot mai patrund,asa cucucu sculat.stiti voi!
-

SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de nae cinefil
revad oameni vechi si dragi ochilor mei
cine mah, io?! crezi?
SOD, doresti ceva sustinere pentru alea 25 de banari? macar o galerie...
adica cum mah, miaitza fu avertizat/banat? nu pot sa cred!
-

-