Topul si antitopul versurilor in muzik romaneask
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
mdeeeeeaaa:rolleyes: cum zicea cineva.....oamenii din jurul nostru...
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Mi-a fost dat s a aud niste versuri aiureaaaaa mai demult...
Cica "As puta fi l a un concurs de Miss organizator/Dar sunt un realist, nu sunt un visator"
Adica, netam-nisam, visatorii s-au saturat de visat/plutit printre nori/stele si s-au apucat sa organizeze concursuri de Miss, eliminand total pe realistii care as-ar fi preocupat de asa ceva.
Pay uite ce e, dragilo eu sunt o visatoare, da' sa organizez concursuri de Miss nu mi-a trecut prib cap niciodata...
Cica "As puta fi l a un concurs de Miss organizator/Dar sunt un realist, nu sunt un visator"
Adica, netam-nisam, visatorii s-au saturat de visat/plutit printre nori/stele si s-au apucat sa organizeze concursuri de Miss, eliminand total pe realistii care as-ar fi preocupat de asa ceva.
Pay uite ce e, dragilo eu sunt o visatoare, da' sa organizez concursuri de Miss nu mi-a trecut prib cap niciodata...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Versuri naspa: "Salut! Sunt eu, picasso! // Ti-am dat bip si sunt voinic!// Chipul tau si dragoatea din tei mi-amintesc de ochii tai"
"Asta seara vreau sa moara toti vecinii de pe scara..." ETC.
VERSURI BUNE!!! "Si dak dupa tot ce ti-am spus n-ai inteles nimic... De fapt, trebuia sa simti, nu sa-ntelegi! Dak dupa tot ce-am facut, nu-nsemn nimic pt tine, de ce nu vrei sa am dezlegi? Sa plang incerc, sa-ncerci nu stii, sa stiu nu vreau, sa vrei nu poti! Mi-au secat toate cuvintele si nu mai stiu nimic decat k MI-E DOR SI DOARE!" (Taxi)
"A fost odata noapte cu ore albe, ore lungi, ore-n kre inveti sa plangi... in sufletul meu! A fost odata ziua cu vechi si noi, mers pe str. in 2, in sufletul meu! Acum e doar furtuna sau linistea de dinaintea ei! Inchid ochii si te vad, te vad si cu ei deschisi si nu am cum sa te fac sa-ntelegi tot ce simt pt tine." (Taxi- Nebunia furtunii)
"Am fost pe la ea aseara sa mi-aduc aminte cum uitam de noi! si stii ce mi-a spus intr-o doara? Stii ce mi-a spus? Mi-a spus asa: unde cauti tu, unde cauti tu iubirea? Nu stii ca-i aici?" (Taxi - "Ea ink ma iubeste")
In fine... TOATE melodiile de la Taxi au superversuri, unele de la Vama Veche (Epilog, Vama Veche), "Telefonul nu mai suna"+"O data-n viata"(Sarmale Reci), "Am nevoie de tine" (D5)...
"Asta seara vreau sa moara toti vecinii de pe scara..." ETC.
VERSURI BUNE!!! "Si dak dupa tot ce ti-am spus n-ai inteles nimic... De fapt, trebuia sa simti, nu sa-ntelegi! Dak dupa tot ce-am facut, nu-nsemn nimic pt tine, de ce nu vrei sa am dezlegi? Sa plang incerc, sa-ncerci nu stii, sa stiu nu vreau, sa vrei nu poti! Mi-au secat toate cuvintele si nu mai stiu nimic decat k MI-E DOR SI DOARE!" (Taxi)
"A fost odata noapte cu ore albe, ore lungi, ore-n kre inveti sa plangi... in sufletul meu! A fost odata ziua cu vechi si noi, mers pe str. in 2, in sufletul meu! Acum e doar furtuna sau linistea de dinaintea ei! Inchid ochii si te vad, te vad si cu ei deschisi si nu am cum sa te fac sa-ntelegi tot ce simt pt tine." (Taxi- Nebunia furtunii)
"Am fost pe la ea aseara sa mi-aduc aminte cum uitam de noi! si stii ce mi-a spus intr-o doara? Stii ce mi-a spus? Mi-a spus asa: unde cauti tu, unde cauti tu iubirea? Nu stii ca-i aici?" (Taxi - "Ea ink ma iubeste")
In fine... TOATE melodiile de la Taxi au superversuri, unele de la Vama Veche (Epilog, Vama Veche), "Telefonul nu mai suna"+"O data-n viata"(Sarmale Reci), "Am nevoie de tine" (D5)...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Re: Re: Topul si antitopul versurilor in muzik romaneask
Initial trimis de bassplayer
Daca te uiti atent mai exista un thread despre asta.
Hai sa iti dau niste versuri faine:
"... Luam un bass si-o chitara
poate-avem noroc
Facem balade pentru fetele slabe de inger
In inima le vom intra prin uger
Sunt pline de bani, le mulgem
Le pupam si La multi ani"
Iti spun ceva? Ar trebui
mie imi spune ceva: assplayer, cum ai face, tot timpit esti.
- vox
Intr-adevar la capitolul ''versuri proaste'' manelishtii-s la putere..ia utatzi aici nishte versuri beton:
''Hi iubito misca-ti trupul la fel cu mine
hai iubito misca-ti trupul..este bine
lasa lumea sa vorbeasca,fraierii sa te priveasca
tu dansezi acum cu mine
dedicatie pentru tine''
sau:
''M-au innebunit pushtoaicele
mi-au mancat banii shi zilele
dar am sa le iubesc toata viata
fara fetitze nu pot sta.
La drept vorbind,mai degraba as asculta versuri de genul asta decat''Ajutooooor ma omooooor
ti-am spus de nu shtiu cate oriii''-... celebrii VANK.
''Hi iubito misca-ti trupul la fel cu mine
hai iubito misca-ti trupul..este bine
lasa lumea sa vorbeasca,fraierii sa te priveasca
tu dansezi acum cu mine
dedicatie pentru tine''
sau:
''M-au innebunit pushtoaicele
mi-au mancat banii shi zilele
dar am sa le iubesc toata viata
fara fetitze nu pot sta.
La drept vorbind,mai degraba as asculta versuri de genul asta decat''Ajutooooor ma omooooor
ti-am spus de nu shtiu cate oriii''-... celebrii VANK.
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Trebuie sa te contrazic! Oricand versurile celor de la Vank vor fi mai bune decat manele si decat alte multe versuri! (Ex.: O-zone, Spicy, Cain, Fizz, etc.) Mai ales k cei de la Vank au un sound destul de original. Si la versuri bune chiar as incadra "Sunt nebun, nebun de tot! si singurul meu antidot, esti chiar tu si fara tine nu mai pot!" SAU... "Dintr-o mie de flori parfumate eu te-am cules, dintr-o mie de masti colorate tu mai ales. Dintr-o mie de ganduri ce ma chinuie si nu ma lasa sa dorm uneori, cel mai tare ma doare k n oi ne-am iubit doar de 1000 de ori."
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
da,dar intelege-i shi tu pe manelishti..lumea lor se invarte in jurul:mashinilor,femeilor,dushmanilor,prietenilor,so,prin urmare despre asta canta.
Totushi,putzina minte trebuie sa ai ca sa-ti dai seama,ca versuri gen:''ajutor ma omor'' ;''revino iar in viatza mea'' ; ''printzul meu are tzitzei,pot sa fac ce vreau cu ei'' .......te fac de rasu' satului:p
a!Dar mai shtiu nishte versuri 'beton''
-''Sunt super-beton
Eshti super-nasol
Hai da-te la o parte ,ai buzunarul gol
Da-te la o parte nu ma stresa
Stii ca niciodata,n-o sa fiu a ta''
.................................................no comment!
Totushi,putzina minte trebuie sa ai ca sa-ti dai seama,ca versuri gen:''ajutor ma omor'' ;''revino iar in viatza mea'' ; ''printzul meu are tzitzei,pot sa fac ce vreau cu ei'' .......te fac de rasu' satului:p
a!Dar mai shtiu nishte versuri 'beton''
-''Sunt super-beton
Eshti super-nasol
Hai da-te la o parte ,ai buzunarul gol
Da-te la o parte nu ma stresa
Stii ca niciodata,n-o sa fiu a ta''
.................................................no comment!
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
- cat_
- Junior Member
Ceea ce canta cei de la Vank in unele melodii este o parodie la adresa prostiei umane. Spre exemplu, "Regele Soselelor". Este clar k sunt in cunostiinta de cauza k expresia "Ce se dau la mine findca stiu k buzunarele ma tine" e gresita. Dar special o folosesc si accentueaza verbul "tine". Este o parodie la adresa celor kre se sparg in figuri cu masinile si banii, dar habar n-au sa vorbeasca asa cum e corect. Si, totodata, sugereaza k in ciuda mediului in kre traiesc au sentimente, pe kre nu stiu sa si le exteriorizeze. ("Dar am si eu regina mea si doare k nu stiu drumul pan' la ea.")
-
Re: Topul si antitopul versurilor in muzik romaneask
Initial trimis de Dreamy_Girl
Adica: Care credeti voi ca sunt cele mai bune si cele mai proaste versuri din muzica romaneasca.
Vama Veche cred ca are cele mai reusite versuri si cele mai originale, cred ca nu am mai auzit la nici o formatie versuri asemanatoare. Bine, nu e mai putin adevarat ca sunt plecata din tara de vreo 2 ani si de cate ori ma intorc in vacanta, nu prea am timp sa ascult muzica romaneasca.Dar, din putinele mele cunostinte de muzica rom. cred as putea alege Vama Veche si desigur sa nu ii uit pe preferatii mei Directia 5, care mi-au placut dintotdeauna.
- Unregistered
Initial trimis de Sweet-one
Trebuie sa te contrazic! Oricand versurile celor de la Vank vor fi mai bune decat manele si decat alte multe versuri! (Ex.: O-zone, Spicy, Cain, Fizz, etc.) Mai ales k cei de la Vank au un sound destul de original. Si la versuri bune chiar as incadra "Sunt nebun, nebun de tot! si singurul meu antidot, esti chiar tu si fara tine nu mai pot!" SAU... "Dintr-o mie de flori parfumate eu te-am cules, dintr-o mie de masti colorate tu mai ales. Dintr-o mie de ganduri ce ma chinuie si nu ma lasa sa dorm uneori, cel mai tare ma doare k n oi ne-am iubit doar de 1000 de ori."
Adevarat! Vank sunt misto, dar poate ca pentru cei care au creierul inundat de manele si in general de muzica care azi e, maine nu mai e, e mai greu sa inteleaga versurile celor de la Vank
- Unregistered
hm.......
pai cam toate versurile romanesti is nu proaste ci groaznice si penibile incepand d la manelele pana muzica "dance"(i hate this word
exceptand cateva trupe : vitadevie, ab4, iris, e.m.i.l,luna amara, implant pt refuz, buricu'pamantului
si cat atat
disco never
rock& punk 4ever
exceptand cateva trupe : vitadevie, ab4, iris, e.m.i.l,luna amara, implant pt refuz, buricu'pamantului

si cat atat
disco never
rock& punk 4ever
- mortisha_vdv
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
Adevarat! Vank sunt misto, dar poate ca pentru cei care au creierul inundat de manele si in general de muzica care azi e, maine nu mai e, e mai greu sa inteleaga versurile celor de la Vank
Exact!... Multi asculta melodia si percep doar sensul propriu al versurilor fara sa mai priveasca si substratul. Mai ales k au si un stil original. Nu cred sa mai fi auzit la alta formatie stilul muzical pe kre il adopta... :o
-
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii