Breakdance-ul din Romania!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde usualflow » Dum Oct 19, 2003 6:40 pm

Sweet-one eu nu vad ce legatura exista intre breakdance si performatele inregistrate de tine in dans modern. Sincer.
De ce vorbesti despre chestiuni pe care nu le cunosti? I-ai vazut vreodata pe moonwalkers sau pe pde dansand? Eu nu cred ca miscarile lor pot fi considerate primitive. Si sunt multe crew-uri in Romania care se descurca foarte bine. Si treaba asta se vede cel mai bine la battle-uri.

Eu cred ca daca ai nostri romani ar fi fost "primitivi" in ale break-ului nu i-ar mai fi invitat pe campionii mondiali la battle-ul din noiembrie de la Bv...
usualflow
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Sep 15, 2004 10:28 am

toata lumea are voie sa isi dea cu parerea.de multe ori lumea intelege gresit lucruri care de fapt stau altfel.e o placere pentru mine sa discut despre lucruri pe care le stiu cu oameni care stiu mai mult sau mai putin.si nu e vorba despre subiectul asta.asteptam replica lui sweet-one.cine e de vina ca nu a participat la nici un battle?altcineva-i de vina insa ca isi da cu parerea in mod gresit.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii