What These Bitches Want ?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde SCORPY » Mie Oct 08, 2003 12:02 pm

Da, ochiosule, ar fi cazul sa ii urmezi sfatul lui Weet-Weet, pentru ca am impresia ca tu suferi de misoginsim, baiatule.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 12:06 pm

de misoginism nu sufera barbatzii, ci femeile. noi ne simtzim bine asha. ie in firea lucrurilor.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 12:26 pm

shamponato prinsesi glascior fa? ai mai gasit o nefututa ca tine si va aliarati? manca-v-as io pizda de fete cuminti si iubitoare de soti ,aparatoarele frumusetilor interioare feminine , dezinteresatele si sfatuitoarele lu tata...

uetuet de atata dragoste s-a dus pana-n franta dupa iubitu ei complet dezinteresata numa pt faptu ca n-o batea, nu bea, nu fuma si n-o futea. daca era oltean il urma docila si pan la slobozia...

ah si inca ceva, io am recunoscut de nenumarate ori ca sunt nebun ,voi de ce nu recunoasteti ca sunteti proaste?
eyewitness

Mesajde SCORPY » Mie Oct 08, 2003 12:38 pm

Acum cateva zile imi spuneai ca ma exprim infantil, dar ma intreb: oare care dintre noi doi este cu adevarat infantil. Ba nu gresesc, tu nu esti infantil, esti de-a dreptul GROSOLAN. Dar te exprimi in maniera celul mai mare golan din cea mai rau famata zona a unei localitati. Se vede clar ca nu esti needucat. In plus, nu noi suntem proastele, ci tu. Dar, in fine, cred ca stii de povestea aia cu cel care vede paiul din ochiul altuia, dar barna din ochiul sau nu o vede. i se potriveste perfect unui frustrat sexual ca tine.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Oct 08, 2003 1:00 pm

deci in concluzie aiul este "proastele"...ehe aiule, vezi ca iesti frustrat secsual daca nu-ti plac pancreasii si ficatii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Weet-weet » Mie Oct 08, 2003 2:14 pm

Bweiiiiii ce inteligent esti tu aiule ( care "ai" inseamna , din moldoveneste , regionalism , cum vrei tu , leguma aia imputita ) ...
Sa-ti zic un banc " un politist se aseaza pe o banca , si aceasta se rupe . Morala , cel mai inteligent cedeaza "
Ete ca asta o sa fac eu , nu are sens sa-i explic unui tip ce are IQ-ul ( asta e coeficient de inteligenta asa ca sa stii , sa nu mori prost ) mai mic decat numarul de la papuci,ca exista iubire , exista oameni care se iubesc , fara sa fie vorba de cati bani are celalalt .
Asa ca te las , pauvre idiot , sa te certi cu cine vrei tu ; ideea e ca daca speri sa te iubeasca cineva trebuie sa renunti la atitudinea de copil imberb si mitocan .
Numai bine .
DinFoc , bafta .... poate esti mai inteligent ..
:T
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 2:30 pm

Initial trimis de Weet-weet

1/ care "ai" inseamna , din moldoveneste , regionalism , cum vrei tu
2/ cel mai inteligent cedeaza

1/ sa mori tu ...si-o care credeam ca-i un animalut mic si gingas ,cam lenes e adevarat, care misuna prin copacii din america de sud si madacascar...
2/ asta fu a 129 oara cand citesc aceasta maxima originala pe acest forum , numa ca prostii nu prea stiu ca a ceda in ziua de azi e dovada de indolenta si de ce nu ,chiar prostie si o defileaza sus si tare cand le-a secat balta de idei
3/ ce inseamna "pouvre" in limba romana ca nu-l gasi in dex?
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Mie Oct 08, 2003 2:54 pm

Cel mai inteligent cedeaza pentru ca daca te pui cu prostu' esti mai prost decat el , de-asta vreau sa ma opresc .
Nu imi mai zi mie de vorbit coerent/corect in limba romana , okay ? si nu te mai plange de ce zic eu , nici nu stii sa citesti , sa copiezi exact .. saracu' de tine ...
pauvre idiot = biet idiot , asta ca sa tii minte ... nu ma indoiesc ca stiai , dar , asa ca sa nu zici ca nu am raspuns la intrebare
Si oricum , ce altceva ar mai fi de zis ? sa te jignesc ? pot sa fac asta , nu-i bai , doar ca nu-mi sta in fire si nu se cade ... si in plus de asta as fi offtopic .
Asa ca te las , Don Quijote , sa te bati cu morile de vant , cu cine vrei tu ...
( daca am facut vreo greseala de tipar in momentul de fata e din cauza ca pc-ul e departe si nu vad bine .. asta asa , ca sa ma scuz inainte de a fi acuzata de cine stie ce alte aberatii ... )
Anti pro-ana
Weet-weet

hooo!

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 8:44 am

gata, v'atzi linishtit cu jignirile shi vorbele grele ? :D ca oricum toate's offtopic, topicul nici nu se mai vede :p
io zic fiecare ishi gaseshte ce doreshte, daca vrea shi daca shtie ce vrea. daca nu gaseshte inseamna ca nu shtie sa caute sau ca vrea prea mult :D suna ca un bullshit general, dar cam asta e ce cred io. oricum, e prea simplist cum priveshte DinFoc lucrurile, toate conteaza, shi frumusetzea aia interioara (oriunde o fi ea localizata :D), shi aia exterioara (in special la inceput ;-)) shi kiar shi banii (cand aud texte de genul "pentru mine banii nu conteaza" ma ia cu rau de mare :bleah: ). shi mai sunt shi altele, da' e deja amanunte pe care le descoperi in timp (cum arata dimineatza cand (i) se scoala, cum ii miroase gura dupa o noapte grea :p, cat de suav ii duhnesc incaltzarile :D, etc ...)

parerea lui...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde DinFoc » Joi Oct 09, 2003 10:51 pm

Initial trimis de eyewitness
[ dinfoc - repet, la cata ura ai in tine io zic ca tot un baiat iti trebe sau eventual o calugarita. apropos , tu ai futut ceva pana acu (nu ma refer la picioare in gard) ?

[/B]

Io! Las-o moale cu baiatul ! Parca m-am facut clar.
Tu din ce crezi ca am scris topicul asta? Din carti de dragoste?
Am futut.Acum te-ai linistit?
DinFoc
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Oct 09, 2003 11:09 pm

Initial trimis de DinFoc

Urasc prefacutele pen ca mereu au un plan ascuns si urmaresc ceva.
Urasc alnitatele pen ca au impresia ca daca bat din palme totul
tre sa le vina la picioare.

+
urasc fetele pt ca nu pot pastra un secret si barfesc la greu
+
urasc fetele pt ca nu stiu sa iubeasca
+
urasc fetele pt ca mai mult sau mai putin se prostitueaza pt o bucata de pizza sau pt un film
+
urasc fetele pt ca pe mine nu ma place nici una:p
+
urasc fetele pt ca nu pot si nu stiu cum sa fiu ca sa le fiu pe plac.
:con:
Bah? da' eu am futut?
hmmmm.....
;P
Da mah! mi-am amintit....am futut la 500.000 ora sau 200.000 numarul. :) si inca cat....hohohoho!:)
Ce patetic!:cool:
Love2Fly
Junior Member

mai mai mai ...

Mesajde proXtu » Vin Oct 10, 2003 10:21 pm

"ura" asta e un cuvant cam tare pentru ce simtzitzi voi, nu ? :p io zic ca indiferentza ar fi de ajuns :D e mai rea decat ura ;-)
proXtu
Junior Member

Re: What These Bitches Want ?

Mesajde Abaddon » Sâm Oct 11, 2003 2:24 am

Initial trimis de as xxl

daca tu ejti noi, rezulta :)voarte simplu ca eu sunt voi. si voi a zice un singur lucru, care clar, te va lumina:

toate femeile vor un singur lucru. dar la fiecare e altu'.

Bine k stii tu gramatica.....
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Sydney » Sâm Oct 11, 2003 2:56 am

"Femeile vor p***,bani si bautura"

:D
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

neah

Mesajde proXtu » Sâm Oct 11, 2003 4:23 pm

macar de ar fi asha cum zici tu, ca ele vrea numa' astea 3 lucruri ... da' ele vrea mai muuult de atata, asta'i buba :D ele vrea suflet, feeling, tandretze shi alte alea mai greu de oferit :D
proXtu
Junior Member

Mesajde DinFoc » Dum Oct 12, 2003 11:12 pm

Initial trimis de Love2Fly

+
urasc fetele pt ca nu pot pastra un secret si barfesc la greu
+
urasc fetele pt ca nu stiu sa iubeasca
+
urasc fetele pt ca mai mult sau mai putin se prostitueaza pt o bucata de pizza sau pt un film
+
urasc fetele pt ca pe mine nu ma place nici una:p
+
urasc fetele pt ca nu pot si nu stiu cum sa fiu ca sa le fiu pe plac.
:con:
Bah? da' eu am futut?
hmmmm.....
;P
Da mah! mi-am amintit....am futut la 500.000 ora sau 200.000 numarul. :) si inca cat....hohohoho!:)
Ce patetic!:cool:

Ai atins niste puncte interesante.
N'o sa stim in veci ce au fetele in cap si ce vor.Nici ele nu stiu ce vor.
Stii o tipa care se prostitueaza pentru o pizza si un film. DA-mi si mie nr de tel al ei !:))
Cu barfa e stiut.O zic statisticile.Fetele barfesc mai mult decat barbatii.
Sunt umbra indoelii tale
Sunt frica din sufletul tau
Sunt picatura ta de nebunie
Sunt...
DinFoc
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 12, 2003 11:31 pm

Vrei tarfe? gasesti la orice coltz de strada, sunt in jurul tau, in blocul tau, in scara ta si de ce nu? poate chiar in familia ta...ai stat tu vreodata la curu' surioarei (daca ai) sa vezi ce penisuri si cate, au vizitat-o?:) Stii sigur ca sor'ta nu s-a futut din prima cu un tip doar pt ca ala avea BMW. Aici in capatu' lu' 14 sunt o gramada de astfel de exemple. Lumea se schimba.....prostitutia se dezvolta si pune stapanire, asemenea tentaculelor unei caracatite ce scufunda un vapor, pe din ce in ce mai multe fete care, demult au fost "normale" acum sunt tarfe!:)
Conceptia mea de viata e simpla si eronata. Nu pot sa mi-o schimb oricat as vrea. Nu cred ca exista persoana care sa ma schimbe. Pt mine...fetele au fost tarfe, sunt si vor fi pt eternitate...TARFE!;P
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Cruela » Mar Oct 14, 2003 10:02 am

Parerea mea e ca fiecare are dreptate in felul lui... O fata trebuie sa aiba cate putin din toate. Nu sunt de acord ca exista doar fete frumoase si proaste sau urate si destepte. Parerea mea e ca o fata ar trebui sa fie draguta, aranjata si inteligenta. Daca exceleaza intr-una din acestea, atunci cu siguranta va avea lipsuri in celelalte. Fetele materialiste sunt in general fetele care nu au primit tot ce si-au dorit de la parintii lor si spera sa primeasca totul de la prietenii lor, iar baietii le ocolesc in general. Parerea mea este ca inca exista fete care sa fie asa cum trebuie. Numai ca sunt destul de greu de gasit. Cat despre fitze, orice fata trebuie sa fie usor fitzoasa pentru a fi atragatoare.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Re: What These Bitches Want ?

Mesajde pichipontz » Dum Oct 19, 2003 7:20 pm

[.Nu cred ca exista fete destepte si frumoase, si nu cred ca vor exista vreodata.
Fete frumoase sunt o gramada.Cateodata le vad cu niste tipi cu care nu ar umbla nici in ruptul capului.Banii vorbesc.Asa ca nu conteaza cum arata tipul , atata timp cat are o gramada de bani.

Sint fete frumoase si destepte, numai ca din nefericire nu-s de fata ta.Am auzit ca fetele nu dau doi lei pe compexatii ca tine.Aveam un coleg ingrozitor de urit care urla ca fetele sint superficiale si cauta numai frumusetea fizica.La fel si tu: porbabil ca esti un amarastean frustrat care isi explica insuccesul la femei cu motto-uri de manelist.
pichipontz
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Oct 19, 2003 7:30 pm

Love2Fly, esti misogin?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 19, 2003 8:48 pm

DA, fetele m-au facut misogin! :(
Love2Fly
Junior Member

Re: Re: What These Bitches Want ?

Mesajde DinFoc » Lun Oct 20, 2003 12:59 am

Initial trimis de pichipontz
[.Nu cred ca exista fete destepte si frumoase, si nu cred ca vor exista vreodata.
Fete frumoase sunt o gramada.Cateodata le vad cu niste tipi cu care nu ar umbla nici in ruptul capului.Banii vorbesc.Asa ca nu conteaza cum arata tipul , atata timp cat are o gramada de bani.

Sint fete frumoase si destepte, numai ca din nefericire nu-s de fata ta.Am auzit ca fetele nu dau doi lei pe compexatii ca tine.Aveam un coleg ingrozitor de urit care urla ca fetele sint superficiale si cauta numai frumusetea fizica.La fel si tu: porbabil ca esti un amarastean frustrat care isi explica insuccesul la femei cu motto-uri de manelist.

Nu-s de fata mea?Problema ta e ca tu doar ai auzit.Atunci cand chiar o sa intalnesti fete despre care vorbesc io, o sa vezi cum e.
ATENTIE!! PICHIPONTZ mi-a rezolvat problema.
Complexat nu's pen ca nu am de ce sa fiu.Tu ,pichipontz ce esti ,vre'un macho?Ai mare tupeu sa te iei de mine.Unul cu nick ul pichipontz.Care-i treaba cu super filozofia asta a ta de rahat . Mai iesi si tu din casa si vezi care'i treaba, pichipontz.
Nu-ti place mott-oul meu?
Ce zici de asta:"I DON'T GIVE A FUCK!" sau
"Sometimes I feel like loadin this rifle and climbin the roof at night and hidin outside to snipe you" sau
"See me on the street and duck cause you gon' get stuck, stoned, and snuffed. Cause I just don't give a fuuuuuck!! " sau
Ma doare-n p#&@ de barfa ta si oricum nu-ti sufar fata.Tu iti storci gura si eu imi traiesc viata"
Dar aici nu e vorba de citate.
Asta e parerea mea despre fete.Daca ai ceva concret de spus,spune! Daca nu, mind your fucking bussiness!
Sunt umbra indoelii tale
Sunt...
DinFoc
Junior Member

Re: Re: Re: What These Bitches Want ?

Mesajde pichipontz » Lun Oct 20, 2003 10:57 am

Bai, penibilosule!la felul in care aberezi ca un virginel frustrat nu poti sa fii decit luat la trei parale, doar n-ai pretentia sa-ti plinga careva de mila pentru viata ta jalinca.Sint fete perverse o gramada, cum si barbati parsivi sint la fel de multi, dar trebuie sa fii tare defect ca sa ragi pe toate drumurile ca toti(toate)sint la fel, iar eu simt nevoia sa taxez imbecilitatea .
Cine draq ti-o fi spus ca forumul asta este loc de defulare pentru caricaturi ca tine?Misca!
pichipontz
Junior Member

ca bine zici

Mesajde proXtu » Lun Oct 20, 2003 6:43 pm

cam are dreptate pichipontz asta :p in plus, io cred ca nick'ul fiecaruia dintre noi nu are nici o relevantza, shi cine judeca dupa astfel de aparentze e superficial rau :D daca eshti misogin, nu e din vina fetelor, ci din vina ta, ca nu ai shtiut sa cautzi shi tu ceva care sa itzi placa ... ca fete sunt destule shi de toate felurile, shi frumoase, de treaba shi fara pretentzii la bani, shi urate cu pretentzii, shi nesimtzite, shi cumsecade, shi inkise la minte, shi deskise, shi proatse, shi deshtepte .. depinde doar de tine de care itzi gaseshti :D dar sa faci generalizari de genul "fetele au fost tarfe, sunt si vor fi pt eternitate...TARFE!" asta deja denota o gramada de ignorantza shi poate shi alte kestii, dar nu imi permit sa ma pronuntz aici, ca nu te cunosc :D inainte de a gasi defectele tuturor, mai intai cauta problemele la tine, shi dupa aia trage o concluzie ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde DinFoc » Joi Oct 23, 2003 11:56 pm

Vreau sa-ti spun niste lucruri

-Nimeni nu rage aici in afara de tine.
-Nu am o viata jalnica.
-Ciudat ca taxezi imbecilitatea. Cred ca te amendezi zilnic.
-Nu am zis ca toate fetele sunt la fel, doar cele intalnite de mine.
-Tu si mentalitatea ta puteti sa scrieti pe alte forum-uri
-Lica, nu ma cunosti, asa ca nu mai fa pe psihologul cu mine.Doar ca am scris ce am scris inseamna ca stii tu ce gandesc eu? Vezi-ti de treaba!

Poate cerebelul ala al tau dezaxat sa proceseze chestiile astea?
Sunt umbra indoelii tale
Sunt...
DinFoc
Junior Member

Mesajde pichipontz » Lun Oct 27, 2003 10:03 am

.
-Nu am o viata jalnica.
.
-Nu am zis ca toate fetele sunt la fel, doar cele intalnite de mine.

:D :D :D :D
vad ca le ai tare si cu logica nu numai cu femeile!
bai, virginel, daca ai pina in 15 ani poate mai ai vreo scapare si gasesti una care sa te accepte.Daca nu...mai bine taie-ti-o, ca oricum n-ai ce face cu ea.
pichipontz
Junior Member

mai mai mai...

Mesajde proXtu » Lun Oct 27, 2003 7:32 pm

hai mai baietzi, ce naiba !? cica ala mai deshtept cedeaza ... aratatzi ca suntetzi deshteptzi shi cedatzi amandoi :D sau fitzi proshti shi injuratziva pe personala ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde h0va » Lun Dec 13, 2004 12:21 pm

din ciclu "bebleoteca de aur a fanclubului" am desgropat acest thread..interesant prin schimburile dure de replici intre divershi:)

acuma subiectu ie interesant..

?!
h0va

Mesajde PeerGynt » Lun Dec 13, 2004 4:09 pm

Un scriitor francez a zis:
"Doar homosexualii cunosc placerea de a iubi o femeie inteligenta". Interesant, nu?

Din pacate fetele frumoase, cuminti si destepte sunt o raritate pe lumea asta, la fel cum o raritate sunt si baietii de calitate. Asa ca, fiecare cu norocul lui!
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Dec 15, 2004 5:03 pm

amuzant... ce de discutii aprinse p-aci pentru un subiect atat de simplu :con:

raspunsu e arhi(re)cunoscut: these bitches de care vorbeste nenea (adica alea frumoase da' fitzoase si asa si pe dincolo... ca la celelalte nici nu se uita) vrea bani :j

concluzia: cum nenea numai p-astea le place si varianta pernei pe fatza nu e fezabila, solutia e sa faca rost de bani si cu asta basta - toata lumea-i fericita: ele de bani si el de tzatze si cur :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex