C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
DA,io ti-am mai zis ca nu ai rezista nici o secunda cu mintea mea,da nu vrei sa intelegi.
te las in ignorantza in care traiesti,inconjurat de nimicuri pe care ti le ridici la rang inalt.
PS. daca scapa de bombeu,dati cu flit.poate asa piere.
PS2.chiar nu se intelege faptul ca aici posteaza doar cei care sunt la munca si care au un cv depus?
te las in ignorantza in care traiesti,inconjurat de nimicuri pe care ti le ridici la rang inalt.
PS. daca scapa de bombeu,dati cu flit.poate asa piere.
PS2.chiar nu se intelege faptul ca aici posteaza doar cei care sunt la munca si care au un cv depus?
-

SOD - Mesaje: 6035
sau elena carstea
bre nae, stz dea sanatate shi alte alea. mishto institutzie daca are deshchis biuro specializat. uite ca miai facut pofta. de ce oi fi carat eo uischianu ala cu mine daca tot la bere mie gandu?
ilqpwoy: gandacii fute?
bre nae, stz dea sanatate shi alte alea. mishto institutzie daca are deshchis biuro specializat. uite ca miai facut pofta. de ce oi fi carat eo uischianu ala cu mine daca tot la bere mie gandu?
ilqpwoy: gandacii fute?
-

neatza - Mesaje: 5820
-

hehe... vad ca s-au terminat subiectele interesante p-aci (sau mai bine zis subiectele de orice fel) de cand s-a dat aphex la fund cu riplaiu la postul meu
probabil ca, asa cum zicea careva, unii s-au lamurit cum e treaba si s-au linistit. Se vede ca respectivii nu stiu decat sa injure furios sau sa fie dadaisti, ca seriosi nu au cum !
leitar edit: mosule, nu te mira de lipsa coerentei si a predicatelor pe ici-colo, bine c-au avut subiect si complement
:o
probabil ca, asa cum zicea careva, unii s-au lamurit cum e treaba si s-au linistit. Se vede ca respectivii nu stiu decat sa injure furios sau sa fie dadaisti, ca seriosi nu au cum !
leitar edit: mosule, nu te mira de lipsa coerentei si a predicatelor pe ici-colo, bine c-au avut subiect si complement
:o
- svengali
pe vremea cand eyewitness modera acest forum de generalitati el a dat o lege : pe acest subiect scriu cei ce muncesc si au CV depus + cei 4 administratori !
deocamdata inca mai functioneaza aceasta lege. pana la o noua constitutie...asta e !
plus ca moderez acest forum..si tre' sa fiu atent la ce prostii spunetzi ! inevitabil mai bag si un post doua. nu injur pe nimeni. conversez si eu. sau tin un monolog..daca voi nu imi raspundeti.
maine cred ca dau o noua lege ! pe say what's on your mind vor scrie doar elevii si studentii la zi cu mai putin de 2 restante !
asa ca sa va scanati actele necesare...si sa mi le trimiteti prin mail...sa vad daca le aprob sau nu.
asa sa stiti !
PS : Sandra rulez ! muriti de ciuda !
deocamdata inca mai functioneaza aceasta lege. pana la o noua constitutie...asta e !
plus ca moderez acest forum..si tre' sa fiu atent la ce prostii spunetzi ! inevitabil mai bag si un post doua. nu injur pe nimeni. conversez si eu. sau tin un monolog..daca voi nu imi raspundeti.
maine cred ca dau o noua lege ! pe say what's on your mind vor scrie doar elevii si studentii la zi cu mai putin de 2 restante !
asa ca sa va scanati actele necesare...si sa mi le trimiteti prin mail...sa vad daca le aprob sau nu.
asa sa stiti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
iete bre, spiching de gandaci si alte insecte ignora(n)te.
bah, da' astia, gandacii adica, au invatat tactica instigarii pe la freo scoala speciala sau pur si simplu le place sa fie striviti?
io zic sa intrebam si publicul.
bah, da' astia, gandacii adica, au invatat tactica instigarii pe la freo scoala speciala sau pur si simplu le place sa fie striviti?
io zic sa intrebam si publicul.
-

nocturna - Mesaje: 8725
aiule, fyg sms ctf daca nu-mi zici cum se cheama frizeria une ma tund eu (regulat
).
pese: care e cimilitura zilei ?!
iarasi leitar edit: se pare ca daca pitbulu principal e in vacanta, catzeilor mai mici li s-a cam subtziat latratura... si nici nostimi nu mai sunt macar :limba:
).
pese: care e cimilitura zilei ?!
iarasi leitar edit: se pare ca daca pitbulu principal e in vacanta, catzeilor mai mici li s-a cam subtziat latratura... si nici nostimi nu mai sunt macar :limba:
- svengali
Initial trimis de Oribilul Mosh
shtiu, asha zicea shi colgii mei in generala. de fapt, asta ierea subiectu de mishtou. cat despre muarte, daca nam crapat atuncia, se pare cam dopandit imunitate la "sandra + ciuda = muarte"
-

thread exclusivist - noua clasa muncitoare
dragii mei,propun sa ne mutam cu tot calabalacu aici,ca sa fie orescum ca pe vremuri.
1.pe acest thread pot posta doar cei ce sunt in campul muncii.
2.pot posta doar cei ce dau dovada ca merita acest lucru
3.acest aspect este hotarat de cei ce fac parte din clasa muncitoare.
4.marlaniile cu care am fost obisnuiti de catre unii forumisti vor fi starpite din fasa.
5.se va infiinta un panou de onoare,unde zilnic se vor bifa activitatile forumistice,prin "asa da","asa nu".
6.pot posta doar moderatorii implicati in procesul muncitoresc.
7.noii membri sunt acceptati doar dupa ce baga un siviu si sunt analizati la sedinta lucrativa de catre toti membrii.
1.pe acest thread pot posta doar cei ce sunt in campul muncii.
2.pot posta doar cei ce dau dovada ca merita acest lucru
3.acest aspect este hotarat de cei ce fac parte din clasa muncitoare.
4.marlaniile cu care am fost obisnuiti de catre unii forumisti vor fi starpite din fasa.
5.se va infiinta un panou de onoare,unde zilnic se vor bifa activitatile forumistice,prin "asa da","asa nu".
6.pot posta doar moderatorii implicati in procesul muncitoresc.
7.noii membri sunt acceptati doar dupa ce baga un siviu si sunt analizati la sedinta lucrativa de catre toti membrii.
-

SOD - Mesaje: 6035
buna ziua , alinmihai ! ce e acolo in avatarul tau ? o piramida impodobita ca un brad de Craciun ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

nocturno, au mai evoluat , nu le mai place sa fie striviti ci le place la saloanele de frumusete sa-si dea cu fixativ raid si baigon...acu la ce sa-i strivesti? cu cine te mai joci dupa aia?
matinale da de cand se apuca s.buloc de cantat?
matinale da de cand se apuca s.buloc de cantat?
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eo nu plec daicisha. im place sunetu de "poc" can dai cu papucu peste gandacel.
pai ce sa mai cante? nu lea cantat sandra pe tuate? macar buloc are tzatze, da ia imagineazatzio pe sandra ailanta la cei opsutetreishapte de ani cat are acuma cu sfercurile unite cu monturile de la picioare.
pai ce sa mai cante? nu lea cantat sandra pe tuate? macar buloc are tzatze, da ia imagineazatzio pe sandra ailanta la cei opsutetreishapte de ani cat are acuma cu sfercurile unite cu monturile de la picioare.
-

e un pretz pe care trebe sal platim.
oqeihvg: iam dat ignore lu miaitza. ie ca shi cum nar fi ezistat niciodata.
oqeihvg: iam dat ignore lu miaitza. ie ca shi cum nar fi ezistat niciodata.
-

SOD...thread exclusivist...dar pt. cine ? Pune si tu o lista la inceput....ca asa intra oricine si scrie acolo..si iar faci gura.
alinmihai (nu gasesti si tu un nick mai frumos ? ) ....nu eu mi-am luat titulatura de spirit libertin. mi-a fost data...la fel ca si nickul de Oribilul Mosh.
alinmihai (nu gasesti si tu un nick mai frumos ? ) ....nu eu mi-am luat titulatura de spirit libertin. mi-a fost data...la fel ca si nickul de Oribilul Mosh.
-

dupa mine singurele chestii neinteresante au fost, la vremea lor, neshte discutzii sterpe despre cat de clasic e unul sau altul. conscluzia trasa la mom. respectiv a fost ca unii e mai clasici k altzii.
plusz ca respectivele poveshti se dusera ashea cum au venit!
dupa cum spuneam, e doar parerea mea...
plusz ca respectivele poveshti se dusera ashea cum au venit!
dupa cum spuneam, e doar parerea mea...
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ma bucur sa vad ca unii au recunoscut in sfarsit ca ei de fapt nu intelegeau nimic si nici nu erau interesa(n)ti... :o , da nu pot sa nu ma intreb... de ce se bagau atunci :-? ... desigur, ar fi doua explicatii : a, ca aveau norma de postat pe zi si be, ca trebuiau sa ia apararea cuiva by default 

- svengali
STIMATI COLEGI TRUDITORI
AVAND IN VEDERE INFESTAREA ACESTUI THREAD CU MICROBI,VIRUSI SI UNELE INSECTE TARATOARE URAT MIROSITOARE , PERSONAL MA RETRAG IN NOUA LOCATIE OFERITA DE SOD UNDE SPER CA AERUL SA FIE RESPIRABIL SI ATMOSFERA MAI PLACUTA. VOI REVENI POATE DUPA O EVENTUALA DEZINFECTIE A ACESTUI LOC. LAREVEDERE.
AVAND IN VEDERE INFESTAREA ACESTUI THREAD CU MICROBI,VIRUSI SI UNELE INSECTE TARATOARE URAT MIROSITOARE , PERSONAL MA RETRAG IN NOUA LOCATIE OFERITA DE SOD UNDE SPER CA AERUL SA FIE RESPIRABIL SI ATMOSFERA MAI PLACUTA. VOI REVENI POATE DUPA O EVENTUALA DEZINFECTIE A ACESTUI LOC. LAREVEDERE.
-

eyewitness - Mesaje: 19220
3697
da aia care ie cu tomperuanele se considera ca munceste?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117