sondaj:fanclub forum
132 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
sondaj:fanclub forum
In ultima vreme am asistat cu totii la certuri pe forum,in special pe cel de katerinca si aberatii. Cei care au urmarit indeaproape desfasurarea acestora pot sa participe in urmatorul sondaj.
Am observat cu totii formarea a doua grupuri in elita minunatului nostru forum:
-dintr-unul fac parte Oribilul Mosh si Aliosha (impreuna cu toti acei care sunt de partea lor in aceste oribile confilcte)
-din cel de-al doilea grup s-au revelat urmatorii useri : Eyewitness, SOD, Baixinio (alaturi de altii cum ar fi Nightwish, Dana etc...)
Cine credeti ca are dreptate stimati forumisti? Partea administrativa? Dragul nostru Oribil, care incearca sa faca dreptate netinand seama de pretinse amicitii, batranelul care ii considera pe toti egali si de aceea este aspru mustrat de fostii sai amici care ii faceau acum putin timp subiecte de genul... <Intamplari din viata celebrului ganditor..> etc..
Chiar asa lipsa de fair-play mai rar...de la un om(a se citi eyewitness) care parea sa-l admire si sa-l respecte pe OM, dar care si-a revelat adevarata fata in momentul in care prietenul sau SOD a fost sanctionat pentru o greseala a domniei sale s-a ajuns la asa ceva
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9129&pagenumber=1
Sa nu mai vorbim de userul baixinio, care in stilul plictisitor si servil al altetei sale nu s-a oprit cu criticile pt foarte multa vreme. Oh, baicsule.....NE PLICTISESTI!!!!
Sau credeti ca daca ne cunoastem cu anumiti forumisti ii putem lasa sa nu respecte regulamentul, admitand nesimtirea si lipsa de respect pentru ceilalti...doar pt ca sunt prieteni cu noi, pt ca am baut cu ei o vodka, sau am mancat o clatita...LOL
SA SE FACA DREPTATE!!!!
Opriti nesimtirea pe forum!
Vrem drepturi egale pt toti!!!!
Cine are dreptate?? Voi decideti, si v-as ruga sa argumentati cu aceasta ocazie!
Va multumesc!
Am observat cu totii formarea a doua grupuri in elita minunatului nostru forum:
-dintr-unul fac parte Oribilul Mosh si Aliosha (impreuna cu toti acei care sunt de partea lor in aceste oribile confilcte)
-din cel de-al doilea grup s-au revelat urmatorii useri : Eyewitness, SOD, Baixinio (alaturi de altii cum ar fi Nightwish, Dana etc...)
Cine credeti ca are dreptate stimati forumisti? Partea administrativa? Dragul nostru Oribil, care incearca sa faca dreptate netinand seama de pretinse amicitii, batranelul care ii considera pe toti egali si de aceea este aspru mustrat de fostii sai amici care ii faceau acum putin timp subiecte de genul... <Intamplari din viata celebrului ganditor..> etc..
Chiar asa lipsa de fair-play mai rar...de la un om(a se citi eyewitness) care parea sa-l admire si sa-l respecte pe OM, dar care si-a revelat adevarata fata in momentul in care prietenul sau SOD a fost sanctionat pentru o greseala a domniei sale s-a ajuns la asa ceva
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9129&pagenumber=1
Sa nu mai vorbim de userul baixinio, care in stilul plictisitor si servil al altetei sale nu s-a oprit cu criticile pt foarte multa vreme. Oh, baicsule.....NE PLICTISESTI!!!!
Sau credeti ca daca ne cunoastem cu anumiti forumisti ii putem lasa sa nu respecte regulamentul, admitand nesimtirea si lipsa de respect pentru ceilalti...doar pt ca sunt prieteni cu noi, pt ca am baut cu ei o vodka, sau am mancat o clatita...LOL
SA SE FACA DREPTATE!!!!
Opriti nesimtirea pe forum!
Cine are dreptate?? Voi decideti, si v-as ruga sa argumentati cu aceasta ocazie!
Va multumesc!
- Dreptatea
Interesant subiect si bine expus. A fost facut pe barfe si l-am mutat eu aici...sa-l vada forumistii de pe fanclub.
Eu , ca parte implicata, nu zic nimic. Nici macar IP-ul autorului nu l-am identificat.
Eu , ca parte implicata, nu zic nimic. Nici macar IP-ul autorului nu l-am identificat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
in primul rand daca aveai bun simt si responsabilitatea celor afirmate postai cu nickul de pe forum undeva la rubrica administrative si nu pe barfe
in al doilea rand cand faci un sondaj pleci de la premisa de impartialitate si obiectivitate fara a da limbi in coaie si in anus partii preferate asta numindu-se manipularea maselor.
in al treilea rand sugi pula si mie si lui sod si lu baicsu si lu & Co.
in al patrulea rand ,dupa ce mai iei o gura de aer ,repeti punctu 3.
in al doilea rand cand faci un sondaj pleci de la premisa de impartialitate si obiectivitate fara a da limbi in coaie si in anus partii preferate asta numindu-se manipularea maselor.
in al treilea rand sugi pula si mie si lui sod si lu baicsu si lu & Co.
in al patrulea rand ,dupa ce mai iei o gura de aer ,repeti punctu 3.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
brusc am realizat cu ce seamana sondajul asta: cu referendumul pt constitutzie, dai, nu dai, tot aia iese ....
peseu: postul meu este impersonal shi neadresat vreunui adresant care ieste iel o persoana personala sau user. el insushi.
peseu: postul meu este impersonal shi neadresat vreunui adresant care ieste iel o persoana personala sau user. el insushi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mutarea acestui thread de pe barfe pe aberatii contravine regulilor impuse de x-kran. la cererea mea de acum cca 3 luni ca treadul cu ASIA sa fie mutat de pe barfe pe forumul nostru unul din administratori mi-a comunicat ca acest lucru este interzis si poate doar x-kran poate face acest lucru. intrebat pe pemeu , x-kran mi-a replicat ca nu poate muta un thread de pe barfe pentru ca barfele nu tin de forumul nostru. sa inteleg ca in acest caz s-a produs o ilegalitate , adica o furaciune? oare acest thread convine unor admini ? poate x-kran sa ne elucideze si pe noi muritorii de rand in acest sens fara interventiile balbaite si pline de ineptii ale unui surogat de admin care bantuie pe aici dandusi aere de sef.
-
3700
Initial trimis de Dreptatea
ai uitat de neatza, de aphex, de stefan si vezi ca mai sunt.
Cine credeti ca are dreptate stimati forumisti? Partea administrativa? Dragul nostru Oribil, care incearca sa faca dreptate netinand seama de pretinse amicitii,
care ce incearca sa faca? iti spun eu ce incearca sa faca: incearca sa se bata cu caramida in piept ca este cel mai tare administrator si ca altul ca el nu gasesti, dar nici macar nu are curajul sa ia decizii, adica sa-si asume raspunderea. aduce argumente ca administratorii trebuie sa se consulte inainte de a lua decizia de a bana pe cineva, dar asta este frectie la picior de lemn: daca s-ar fi simtit jignit in postul lui aiu, ar fi trebuit sa-l baneze pe user in secunda doi, nu dupa 12 ore.
stilul servil si plictisitor asa cum il cataloghezi tu vine din respectul pe care il am pentru cei doi useri care au fost banati (SOD si aiu). nu este deloc servil si voi continua sa fiu de partea lor atata timp cat voi considera ca se vor face nedreptati impotriva lor. si nu numai lor le voi tine partea, ci si altora, cu conditia sa merite acest lucru.
SA SE FACA DREPTATE!!!!
si unde este dreptatea? a primit bagatorul ala in seama vreun avertisment ca l-a catalogat pe tata drept taran? a primit acelasi bagator in seama avertisment ca a postat cu quote la mesajul anterior? a primit praful de pe toba, n-a primit nimic.
in locul tau mi-as vedea de alte probleme decat sa ma bag ca chilotii in partea dorsala a corpului intr-o problema pe care nu o cunosc. ai citit pe diagonala cateva posturi si acum te apuci sa debitezi tampenii pe aici. vrei vreo moderare pe forum sau care este problema?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Acest thread priveste doar siteul fanclub.ro si nu are ce cauta pe barfe online .. forum al siteului muzicabuna.ro ... de aceea mutarea lui a fost corecta ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
- aphextwinz
- Junior Member
si threadu asia cu hodoronc tronc ,facut la caterinca ,privea tot numa fanclubu ,acolo postand exclusiv useri inregistrati la fanclub.ro...
si later : chiar ma intreb cum un admin "nu poate vedea" ip-ul unui user? e cusuta nene cu atza alba , facatura de doi lei...
si later : chiar ma intreb cum un admin "nu poate vedea" ip-ul unui user? e cusuta nene cu atza alba , facatura de doi lei...
-
3705
si voi acum, va legati de amanunte nesemnificative. mai, daca trebuie sa se poata - se poate, daca nu trebuie sa se poata - nu se poate. ce mai atata incoace si incolo? ati uitat-o p-aia cu "articolul unu: sefu are dreptate; articolu doi: sefu are into'deauna dreptate; articolu trei: cand sefu nu are dreptate se aplica articolii unu si doi"? eu, nu.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ok,ce zic io....ambele partzi au iecsagerat.SOD shi cu eye au inceput(ma rog inceputu asta ie discutabil,sondajele lu SOD ierau de bine de rau in tema subiectului de aberatzii),Aliosha shi Moshu au raspuns cam tot in acelasi mod,banand-ul pe SOD(dupa mine aiciiea a fost gresala,k doar se shtiau bine,putea sa"talk it over",fara ban,eventual cu un avertisment ceva) shi apoi a inceput circu...Eye a reactzionat(cam dur poate,sau hai sa zic a reactzionat prea dur,poate) shi k urmare eye a luat shi iel ban...k tot balamucu asta n-avea rost ie clar...(datzi-o draq de treaba"virtual people":mad: )pan la urma ie un forum...shi mai ie shiaia cu regulile care mai trebe shi iele incalcate din cand in cand,k d-aia ie legi..oricum eye shtia k poa sa ia ban,deci bravo lui k shi-a sustzinut prietenu shi punctu de vedere(totushi nu intzeleg de ce l-a atacat pe moshu asha dur)...io nu intzeleg de ce pe langa iuzarii mai sus amintitzi au intervenit shi altzii(nu dau nume...aaa nick-uri da sa shtiu iei)..ma rog ,asa ca un scurt rezumat..fiecare a greshit (mai mult sau mai putzin)da io zic k poa sa treaca peste asta k n-are rost sa strice ce iera intre iei(daca iera ceva)din cauza unei chestii virtuale(pana la urma).Cam asha vad io lucrurile(adica tulbure)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Nu cred ca am pomenit undeva ca nu vad IP-ul userului ce a initiat acest subiect. Am spus ca nu il recunosc. Este un IP ce incepe cu cifrele 1,9.
MiG-ule, din pacate unii de pe aici nu fac diferentza dintrea viatza reala si cea virtuala si nu au fost capabili sa o faca niciodata. Asta lasand la o parte decizia mea....care indiferent cum era ...nu trebuia sa afecteze o relatie din viatza de zi cu zi.
Cat despre autorul acestui subiect....sa nu-i fie frica de nimeni si nimic. Sa-si dezvaluie nickul.
MiG-ule, din pacate unii de pe aici nu fac diferentza dintrea viatza reala si cea virtuala si nu au fost capabili sa o faca niciodata. Asta lasand la o parte decizia mea....care indiferent cum era ...nu trebuia sa afecteze o relatie din viatza de zi cu zi.
Cat despre autorul acestui subiect....sa nu-i fie frica de nimeni si nimic. Sa-si dezvaluie nickul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de aphextwinz
mah xkrane, dar parca pe forum (fanclub) nu puteau posta guestzii, acuma' se poate??
Pe barfe online poate ... asa au vrut ei ...
-
Initial trimis de eyewitness
si threadu asia cu hodoronc tronc ,facut la caterinca ,privea tot numa fanclubu ,acolo postand exclusiv useri inregistrati la fanclub.ro...
Sincer ... nu shtiu threadul (am uitat proababil)... da in cazul threadului de fatza .. din subiect deja se vede ca e strict legat de fanclub.ro adica nu e o discutie despre alte chestii decat despre fanclub.ro ... :o ... omfg .. nici io nu inteleg ce zic .. sper ca se intzelege ceva ...

si later: poate ...
-
Important e ca m-a avertizat om in mai putin de 5 min de la al doilea post ... asa ca sa nu mai zice-ti ca nu-shi face treaba .. data viitoare iau avertisment cand apas pe buton ... tehnic e posibil ... :o
PS: (defapt am vrut sa sa mai bag si io la nr. de posturi ca ma fac de kko pe langa altzii care posteaza aici
... da asta e secret ...)
PS: (defapt am vrut sa sa mai bag si io la nr. de posturi ca ma fac de kko pe langa altzii care posteaza aici

-
eo tot nu mam lamurit: daca xkran shia loat avert pentru doo postur consecutive, cum ramane cu mi'aitza pentru cot la mesaju anterior? este vrun motiv pentru care nu trebe sa i se dea avert? o fi shi iel imun?
- Fişiere ataşate
-
- dovada.jpg (96.75 KiB) Vizualizat de 6294 ori
-
neatza - Mesaje: 5820
xkrane, n-ai intzeles, daca pe fanclub nu se poate posta ca guest, ce naiba cauta acest thread pe fanclub? :con:
Nu e nevoie sa-mi raspunzi. E retorica intrebarea.
Nu e nevoie sa-mi raspunzi. E retorica intrebarea.
- aphextwinz
- Junior Member
Va rog sa nu mai postati offtopic pe acest subiect. Exprimati-va referitor la problema din primul post....lasati pe xkran,mihaitza si maimutza lu' Nicholas.
Multumesc !
Multumesc !
-
jenibil!
un fapt ce mie imi atrage atentia in mod deosebit si bizar, scrisul unor nickuri cu litera mare desi ele sunt scrise cu litera mica. imi scapa cine avea ticul asta. in fine, e o prostie...si revin la ideea de inceput: jenibil bah, jenibil!
un fapt ce mie imi atrage atentia in mod deosebit si bizar, scrisul unor nickuri cu litera mare desi ele sunt scrise cu litera mica. imi scapa cine avea ticul asta. in fine, e o prostie...si revin la ideea de inceput: jenibil bah, jenibil!
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai daca nici faptu ca un iuzar nu suporta reglementarile in vigoare, in timp ce noitotz ceilantz le suportam, nu are legatura cu "cine are dreptate"....
abvh: am vazut acu ca le-a suportat. cam tarziu, totush. shi dovada ii apartzine lu baicsu care a postato imediat dupe comiterea infractziunii, acu cateva zile (fro cinci)
abvh: am vazut acu ca le-a suportat. cam tarziu, totush. shi dovada ii apartzine lu baicsu care a postato imediat dupe comiterea infractziunii, acu cateva zile (fro cinci)
-
neatza - Mesaje: 5820
da.neatza. sorry ca n-am vauzt atunci. dupa cum ti-am spus si pe PM...am dat avertismentul pt. svengali. cand apar nereguli..va rog sa le semnalati . eu nu pot citi intreg forumul. dar fiti corecti....si semnalati si greselile facute de prietenii vostrii.
va rog sa ne concentram asupra acestui subiect.
Nightwish, daca ai idee despre ce user este vorba....nu ezita sa spui !
va rog sa ne concentram asupra acestui subiect.
Nightwish, daca ai idee despre ce user este vorba....nu ezita sa spui !
-
domnilor admini .ce shouri ieftine oferiti audientei cu avertismentele intre voi...sau v-ati inspirat aseara de la stiri cu demiterile celor 3 ministri? ....jenibil, bine grait-a nocturna
noi nu trebe sa semnalam neregulile colegilor si prietenilor nostri de pe forum avand in vedere ca suntem "cititi" minut de minut , deci se vegheaza cu vigilenta asupra posturilor noastre si suntem sanctionati prompt si fara avertizari prealabile uneori chiar fara motive. oricum chestia asta asta nu-i importanta, threadu a fost facut sa se voteze cine are dreptate nu? pai ca admini puteti sa puneti si 1000 de voturi pentru voi asa cum si la referendum votara 2 milioane duminica de la 6 la 8 seara...
succes!
noi nu trebe sa semnalam neregulile colegilor si prietenilor nostri de pe forum avand in vedere ca suntem "cititi" minut de minut , deci se vegheaza cu vigilenta asupra posturilor noastre si suntem sanctionati prompt si fara avertizari prealabile uneori chiar fara motive. oricum chestia asta asta nu-i importanta, threadu a fost facut sa se voteze cine are dreptate nu? pai ca admini puteti sa puneti si 1000 de voturi pentru voi asa cum si la referendum votara 2 milioane duminica de la 6 la 8 seara...
succes!
-
da neatza, bravo mah, bravo si sorry ca nu mai facui de mult un control la optinova si nu vazui strigatele lu' baicsu' care se prezenta frumos si regulamentar cu dovezi cu tot, da' io, oribilul administrator, eram prea ocupat sa ma joc cu noul meu prieten svengalez!
lasa mah, fie la mine. e clar ca fost facut de unul din admiratorii taii si cum ei/ele este multzi...
1...2...3...gata mah, m-am concentrat suficient asupra acestui subiect si concluzia, tot aia: JENIBIL!
atentia va apartine.
peseu: totusi faptul bizar atragator de atentie inca persista...
later: chiar mah, ca uitai sa votez...pai io as vota, da' nu vad catzelul lu' alin pe nicaierea.
daca ai idee despre ce user este vorba..
lasa mah, fie la mine. e clar ca fost facut de unul din admiratorii taii si cum ei/ele este multzi...
1...2...3...gata mah, m-am concentrat suficient asupra acestui subiect si concluzia, tot aia: JENIBIL!
atentia va apartine.
peseu: totusi faptul bizar atragator de atentie inca persista...

later: chiar mah, ca uitai sa votez...pai io as vota, da' nu vad catzelul lu' alin pe nicaierea.

-
nocturna - Mesaje: 8725
am votat NIMENI din trei motive ...
1. Daca as fi votat OM pt atunci as fi fost considerat un pupincurist ...
b. Cred ca cel mai intelept ar fi sa nu va mai certati si sa lasati cele intamplate trecutului ...
III. Daca as fi votat eyewithness , baixo etc etc ... dupa aia s-ar zice ca as contrazice ce am zis pe thredul dedicat scandalului ...
Unii useri :-" au luat-o gresit ... daca imi aduc io bine aminte am zis ceva de genu ... SOD a avu o parte din vina ... dar si moshu a fost mult prea drastic ... el putand sa dea doar un avertisment ... tinand cont ca SOD e un "Senior Member" si stim foarte bine ca a facut-o la caterink ... necomparandu-se cu alinmihai sau cum i mai zice lui acu de la care te poti astepta la orice ... fiind nou si necunoscandu-l ...
1. Daca as fi votat OM pt atunci as fi fost considerat un pupincurist ...
b. Cred ca cel mai intelept ar fi sa nu va mai certati si sa lasati cele intamplate trecutului ...
III. Daca as fi votat eyewithness , baixo etc etc ... dupa aia s-ar zice ca as contrazice ce am zis pe thredul dedicat scandalului ...
Unii useri :-" au luat-o gresit ... daca imi aduc io bine aminte am zis ceva de genu ... SOD a avu o parte din vina ... dar si moshu a fost mult prea drastic ... el putand sa dea doar un avertisment ... tinand cont ca SOD e un "Senior Member" si stim foarte bine ca a facut-o la caterink ... necomparandu-se cu alinmihai sau cum i mai zice lui acu de la care te poti astepta la orice ... fiind nou si necunoscandu-l ...
-
monk - Mesaje: 2747
dohhhh ?! da cine-a primit avert pentru toate off-topicurile si quote-urile lor ?!
Moshuuuuu... threadu cu segovia inca exista si nu-i f vechi... uite-te si tu la el ce bataie de joc au facut ! au primit nightwish, neatza si dana vreun avert ?!
da de ultimul post a lui aiu de pe Kterinca & Aberatzii/caterinca zilei cum ramene ?! ala nici macar nu-i quote la postul anterior, ci e un quote dintr-un mesaj imbecil luat de pe fostul thread al clasei mucitoare. Nici autorul initial (apehx) si nici aiu nu vad sa fi primit vreun avert...
P.S. nu mai vorbesc despre ultimele 5-6 posturi ale lui aphex de pe acelasi thread (acum gandaci si altele)...
Moshuuuuu... threadu cu segovia inca exista si nu-i f vechi... uite-te si tu la el ce bataie de joc au facut ! au primit nightwish, neatza si dana vreun avert ?!
da de ultimul post a lui aiu de pe Kterinca & Aberatzii/caterinca zilei cum ramene ?! ala nici macar nu-i quote la postul anterior, ci e un quote dintr-un mesaj imbecil luat de pe fostul thread al clasei mucitoare. Nici autorul initial (apehx) si nici aiu nu vad sa fi primit vreun avert...
P.S. nu mai vorbesc despre ultimele 5-6 posturi ale lui aphex de pe acelasi thread (acum gandaci si altele)...
- svengali
Initial trimis de svengali
da de ultimul post a lui aiu de pe Kterinca & Aberatzii/caterinca zilei cum ramene ?! ala nici macar nu-i quote la postul anterior

bre tu esti chiar real sa moara gandacii de bucatarie de te mint...
u made my day

-
132 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii