C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde SOD » Lun Oct 20, 2003 4:00 pm

pa bre oamini buni.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 7:01 pm

Bah aline.mihaie sau cum tzi-o zice...bah io una saracu de mine in ignorantza mea caracteristica mie(k ie ignorantza mea) n-am auzit bre ca la anglosaxonii aia sau cum le zice sa aiba bre door la tent...da pesemne k matale in ieruditziunea ta nemaintalnita ai dormit in tent cu vreun englezoi d-asta(sau te-a tzinut la door?:confused: )
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 7:26 pm

MIg , tu ce fel de animal esti...de scrii aici ? nu vezi domne ca e thread exclusivist ?
sa-ti vad CV-ul din care reiese ca esti animal.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 7:37 pm

Moshule:
1.Nu am citit nicaieri in regulament k iecsita thread-uri unde are voie sa posteze numa unii:D
2.Io`s animal shi atata
3.Nu shtiu ce inseamna iecsclusivist
4.Mai ie unii iusari(din aia de care nu f.t io:p)care se baga in seama shi are succes asha k le calc shi io pe urme:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 7:52 pm

domne..eu si cu mihai alin aka svengali (apropos..ce inseamna prostia asta de nick ? :p ) suntem gandaci. eu sunt gandacul de Colorado...iar el este gandacul de bucatarie.

ursul Koala este Koala ...pe care o vei cunoaste sambata.

tu daca te-ai infipt sa scrii aici...afla ca esti soparla. nu soparla de la Animal X..ci soparla.
asa sa stii !

cine mai are chef sa posteze aici...sa zica ce animal e....ca e subiect exclusivist. doar userul Animaloo...prin caracteristica numelui sau are voie sa posteze aici fara CV. si....evidnet..dana....ultimul mamut ramas in viatza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 8:27 pm

Ca sa mai adaoog shi io un post la cele doua mii zhi ceva pa cre deja le am ...nu pot sa nu remarc ce prolifici ie unii forumishti...shi cum posteaza in draci,pe anumite thread-uri iecsclusiviste.Pai intrebarea mea ie sa muncejte sau sa forumeaza?
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 8:40 pm

lasa-i mah ca ei se cred superiori...si d'aia ! poate decretez maine ca pe forumul de kterinca si aberatii are voie sa posteze doar Oribilul Mosh , darkshines si MiG29. *p

sau sa ne facem un forum ascuns doar pt. noi 3 ? vrei darky ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Oct 20, 2003 8:46 pm

da!

mmm. biscuiti!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 8:53 pm

Mmmm...Darky biscuim daca ie nevoie(ce nu face lumea de foame):j
MiG29

Mesajde Dia » Lun Oct 20, 2003 8:56 pm

si totusi....in gradina voastra zoologica de gandaci de colorado soparle si foste caprioare nu am voie sa postez si eu ? un biet urs koala...pufos si grasutz? ;m by the way...care e treaba cu biscuitii ? :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 8:59 pm

cum nu ? special pt. tine am pus Koala in titlul acestui subiect.

orice animale are voie sa posteze aici..in afara de ciori ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Oct 20, 2003 9:02 pm

poate decretez maine ca pe forumul de kterinca si aberatii are voie sa posteze doar Oribilul Mosh , darkshines si MiG29.

Si cu muritorii de rand ca mine cum ramane?:mad:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 9:07 pm

Nightmare..tu ce animal esti ? va rog sa specificati ce animale sunteti..daca vreti sa scrieti aici.

de maine acest subiect va fi pay per posting ! 0,1 $ postul ! exclusivist !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Oct 20, 2003 9:08 pm

Moshule,de ce discrimineshti mancatziash?
P.S.Corbii are voie?:D
P.S.1Aicia poa sa posteze totzii k nu ie iecsclusivitate(da o sa fie cand aflu ce-i aia:p)
MiG29

Mesajde Nightmare » Lun Oct 20, 2003 9:14 pm

Sincer, nu stiu ce animal sunt.
-Mama gaina (o colega) imi spune puiutz;
-Mihi (alta colega) imi spune pisicuta plouata;
-Radu (un amic) imi spune animalutzul de casa Pinokia;
-Sora bunicii mele imi spune maimuta;
-Diriga imi spune vaca.
Acum eu pe cine sa cred?:con:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 9:26 pm

pe diriga *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Oct 20, 2003 9:32 pm

Retrage-ti imediat cuvintele. Daca nu, vine tanti aia din avatarul meu dupa tine. [-(
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 9:36 pm

bine. vei fi maimutza. :monkey:

Nightmare a dat al 5000 reply de pe defuncta clasa muncitoare. Bravo , Nightmare !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Lun Oct 20, 2003 9:40 pm

Sunt maimuta, dar cu o singura conditie. Sa nu ma bateti.:p
Thx, Rinocerule!
Nightmare
Junior Member

:o

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 11:11 pm

ohoho, trai-v-ar neamu de prolifici... nici n-am lipsit bine 2-3 ore c-am fo in lab ( ..orator perversilor :yD) si ati umplut vreo 2 pagini !
halal ... si-acu sa va iau pe rand ;D
Mha avion, ezista door la tent... vezi daca n-ai vazut hot shot unu ?! (zis si formidabilu' la noi), cand personaju principal se duce sa ceara un sfat de la indianu talpa iute (cum te prinde cum te... :-"), care avea tent cu usa zabrelita si asculta can't touch this a lu' em si hemar ! ;)
trecand mai departe sa mor de-am stiut ca Koala e bear... credeam ca-i koala si atat ;p
moshule, n-ai ambitie daca nu-ti schimbi balariile alea de la picioare cu zapada... asta cand o da frigu :p
svengali

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 11:20 pm

da..ca dupa mintea ta...rinocerul traieste la Polu' Nord...nu in savana unde e mereu cald si e iarba din belsug.

ce le scoate si unii.de iti sta mintea in loc , domnule !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Oct 20, 2003 11:23 pm

da' cu biscuitii cum ramane?!

mmm, biscuiti!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 11:37 pm

Rino-boy :yD, vad ca esti foarte alergaretz... nici bine n-am coborat 2 etaje si zbang un post :A
Si nu-i adevarat ca rinocerii nu traiesc la pol !
Uite, ca sa-ti exemplific, pastez aci o discutie intre 2 exploratori:
-gicule, am fost acu 2 luni la pol mha, mama ce-a mmmai patit ! :eek:
-ceh ?!
-mha, s-a luat un rinocer dupa mine... si io fuga, si el fuga, si io fuga, si tot asa... pana cand n-am mai putut fugi si m-am suit intr-un palmier
-dohhh ?! (:|, ma crezi tampit ?! une-ai vazt tu palmieri la pol ?
-stiu ma, da ce era sa fac ?! :-S

deci vezi, ezista !
svengali

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 11:40 pm

dar ce draq faci ? unde tot cobori si urci etaje ? lucrezi femeie de servici in Mall...si te dai aici drept analist programator ?

ce zici tu acolo s-a intamplat la Polu Sud. eu vorbeam de Polu Nord. si mai zici de ce se ia oamenii de tine...cand nu stii nici geografie elemantara. tie nu ti-e rusine despre tine ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 11:46 pm

ups... m-ai prins... special n-am zis care pol finca nu stiu la care traieszte pinguinii si la care ursii... si n-am vru sa ma fac de bafta.
Acuma ce-i drept, nu s-a stabilit riguros unde traieste rinocerii, asa ca orisicum as fi zis, tot bine era :p
Nu, nu-s spalatoreasa la mol da aspir la asa un statut A-)... deocamdata m-am gandit sa ma fac lift daca am biroul la un etaj si laboratorul la altu... :D
svengali

Mesajde Weet-weet » Mar Oct 21, 2003 12:41 am

Io venii ... ca nu mai e subiect exclusivist adicatelea numa pt unii (asta ca sa inteleaga Mig :yD ) si ca sa nu fiu banata , vreau sa zic ca-s un gandac nesuferit , asa cum zise eye .. si sunt o calugaritza .. asa ca aia care vor sa ma :-" sa le fie frica ;D
Cine e paianjenul de pe aici ? sa stiu , sa nu dau peste ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde neatza » Mar Oct 21, 2003 8:15 am

primu, primu! shi la ce bun?

deci am ajuns, bagat muzichie, stat degeaba, o dushca de incalzire, nimica. ploo. martz. zi scurta, sper.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 8:20 am

Gud moning Vietnam...chiar ca ie iuzarii prolifici.Ie concurs shi nu jtiu io?Acuma revenind la lucruri serioase,tent-u n-are door are zipper,asha sa shtii(are vecinu meu de jos tent de 4 persons shi odata l-am folosit shi io,shi am ramas surprins sa constatez k asha ie).
P.S.Darky...n-auzii mah k biscuim?:j
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 8:24 am

cum sa nu fie iuseri prolifici ? este !

buna dimineatza, avioane ! ce zice lumea mah...ca e belgianu' ala de la dinamo dresat sa scoata mingea din poarta ? zi-le mah ca in meciu cu cioarele apara Preda ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 8:29 am

Moshule,lume-i rea mah....nu importeaza ce zice lumea...da de olteanu ala de la Dinamo,Nikolesco sau Claugol sau cum i zice ai auzit ceva?K io am auzit vag k joaca shi iel duminca viitoare intr-un meci ce nu poa sa fie derby k ie intre locu 1 shi locu 4(patru):o
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare