U.S.M.

ce-a fost pe Muzici o data

U.S.M.

Mesajde Hades » Joi Oct 02, 2003 4:29 pm

ce zicetzi despre oameni astia? daca nu atzi auzit de ei incercatzi http://www.u.s.m.go.ro (sau incercatzi siteu de la avangard) sunt si la download cateva piese, promouri... oamenii astia fac parte dintre PUTZINII care merita promovatzi... da cum suntem in romania... cred ca o sa se rezume la 50-100 de cduri vandute pe net... sper sa va placa...

PS: Cumpara-tzi 'AxeS si Faibo X - Vol I', merita!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Pizzi » Lun Oct 20, 2003 8:31 am

nda, iam auzit, suna bine dar nau nici o shansa....sunt undaground, nau ce cauta in comercial. siteu de la hades undei ca vreau si eu sa intru.... :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

:)

Mesajde Kombat » Mar Oct 21, 2003 8:02 am

site-ul de la hades este la http://www.hadesrec.go.ro and by the way....hades de pe forum nu are legatura cu hades records (am mai zis asta o data ...da o repet sa nu iasa incurcaturi:P)
pace
Kombat
Junior Member

Mesajde Pizzi » Mie Oct 22, 2003 7:10 am

nda....mersi Kombat.....am vazut si eu asta ulterior....am intrat pe site dar nu se zice nimica despre cei care vor sa colaboreze cu hades records. imi place piesa lu' Connect'R....itz my favourite MC....pace :t
Pizzi
Junior Member

Oamenii merita!!!

Mesajde zosteru » Mie Oct 22, 2003 10:38 pm

Oamenii de la U.S.M. meritasa fie ascultati de cat mai multi rap-eri.Au idei bune (cred io spre foarte bune).Dar vorba celor de la Hades:suntem in Romania...!Asta e!Poate vor avea ceva succes daca se tin de treaba!
zosteru
Junior Member

Mesajde Pizzi » Joi Oct 23, 2003 8:06 am

mey zoster, ceea ce canta ei nu e comercial nici macar in afara...ei canta undaground si vor ramane acolo....oricum nu mi se pare o trupa cu potentsial....au idei dar duar atat :t
Pizzi
Junior Member

yo!

Mesajde zosteru » Vin Oct 31, 2003 10:16 am

In primul rand pseudonimul meu este zosteru' si nu zoster.In al doilea rand nu am zis ca sun comerciali,am zis ca au idei bune si promit mult!!!Cam atat pt moment!Daca mai ai parei le putem discuta fara nici o problema!

PEACE & BIG UP 4 MY MUSIC HIP-HOP!!!
zosteru
Junior Member

pizzi

Mesajde Kombat » Vin Oct 31, 2003 11:06 am

pizzi ...pai este pe site o adresa de mail de contact si un numar de telefon....mai mult de atat ce sa fie...sa dau detalii tehnice privind colaborarea;PP??
anyway....da...nimic...lol
pace
Kombat
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Noi 24, 2003 4:18 pm

I-am auzit aseara si mi-au placut foarte bult...Bine...a fost si atmosfera de asa natura.,,, :)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Vendetta » Lun Noi 24, 2003 7:42 pm

pacat ca nu am fost aseara la lansare :<

eu mi-am cumparat albumul U.S.M. si il recomand tuturor celor care ascult hh ... si isi merita totzi banii ...
Recomand: Scurt Istoric , Falsificam MC , Un Gram De Ratiune , 2 Strofe , Elemente

Oricum cumparati si voi albumul ... http://www.avangardmiuzic.ro
Vendetta
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mar Dec 09, 2003 11:58 pm

"AxeS si Faibo X - Volumul 1": Un album care mie imi place foarte mult si pe care il recomand tuturor de pe acest forum. Unele instrumentale sunt chiar +++, dar nici lirica nu e mai prejos! Bafta in continuare!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Ian 09, 2004 8:44 am

Mda am si yo albumu si imi place cam 90%,nush de ce o melodie sau 2 chiar nu-mi plac din cauza rimelor,revin dupa ce mai ascult putin(ca il am doar de o sapt si nu prea am ascultat atent dar...) cu numele melodiei si de ce zic asta...in rest da e un album de nota 9 :)! pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Înapoi la De pe muzica