Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 4:54 pm

am fost informat despre intalnire de catre iscoadele mele. useritza pe care ai uitat-o se numeste anna|s . si ai uitat sa pomenesti de korn_bitch. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 20, 2003 9:25 pm

hai sa va povestesc eu cum a fost... am ras, am vorbit (eu cu alexandra cel putin n-am tacut din gura...mda.. nimic nou!) Si nimeni nu stie ce am facut eu cu alexandra la baie... :p
in cele din urma, am plecat in alt bar ... alexandra era stresata... eu eram agitata... barul era plin.. norocul nostru ca suntem prietene cu cei de acolo, si in cele din urma s-a rezolvat...

---

astazi m-am intalnit cu Annais, in fata Teatrului National .. am fost la Laptaria Enache...
de apreciat ca Annais intotdeauna se tine de cuvant... si ca nu a deranjat-o faptul ca am ajuns acolo cu 1000 de nervi...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Oct 21, 2003 10:19 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
si ai uitat sa pomenesti de korn_bitch. :p

ce porc sunt. :( nu stiu cum am reusit sa uit de ea mai ales ca am venit impreuna. oricum ea stie ca ocupa un luc mai aparte in inima mea, deci mentionandu-ma, automat am vorbit si despre ea.

alina draga, stim foarte bine ce ati facut la baie. :p ....... va-ti spalat pe mani dupa ce ati facut ce ati facut.

OM. cand vine MIG-u, te rog sa nu il duci in sport nu stiu ce si sa vi tot in backstage, sa fac si eu cunostinta cu el. nu fi chitra sa il ti numai pt. tine.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 10:23 am

Bine....il aduc sa-l vezi si tu. Numai nu stiu daca o sa intelegi ce spune...ca Ilie Dobre e mic copil pe langa Migu' . :p
Cred ca te vei multumi doar privindu-l.

Dia The Koala Bear ne-a promis o surpriza. E posibil sa vina cineva drag noua, din orasul berii Ursus. :p

Intalnirea a ramas pe sambata....ca duminica Mig vrea sa vada nu mai stiu ce meci. La ce ora ..ramane de stabilit zilele urmatoare.

Chiar e 40 000 berea in Backstage ? Alin asa mi-a spun. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Oct 21, 2003 5:22 pm

Cred ca eu am promis sa fac o surpriza....dar respectiva forumista nu va veni in weekend in bucuresti...asa ca nu tine de mine sa o aduc sau nu! mai vedem ! oricum...sambata pe 25 octombrie este ziua tatalui meu...LA MULTI ANI Tati :p !!(stiu..pe alt forum..nu conteaza...) ! si nu cred ca vin nici eu sau stau putin daca vin...ca sa il cunosc si eu pe Mig ! ;)
oricum...ma agit degeaba..k nu imi duce nimeni lipsa :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde KoRn_bitch » Mar Oct 21, 2003 8:47 pm

Initial trimis de K-gula

ce porc sunt. :( nu stiu cum am reusit sa uit de ea mai ales ca am venit impreuna. oricum ea stie ca ocupa un luc mai aparte in inima mea, deci mentionandu-ma, automat am vorbit si despre ea.

K-gula.

Hmmm ... sa speram ca asa e !!!

In alta ordine de idei ... sambata asta mai e ceva ? Daca da la cat ? Si cine mai vine ? Si unde ? Mda stiu stiu ... multe intrebari ... uf asta e ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Oct 21, 2003 10:25 pm

Mah,:con: parca as trece si eu pe acolo....doar ca sa il vad pe MiG, poate mai facem un "schimb de experientza"...:) Ma mai gandesc....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 10:51 pm

Sunteti bine venit , maestre ! *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Oct 21, 2003 11:34 pm

pai, avand in vedere ca s-ar putea ca dia sa vina, ca sburatoru sa vie (deci si matrasita :p), si daca pe korn o pun peste si o amestec cu un wild rose nu prea am cum sa lipsesc.
daca faceti ca de obicei (asta e din ciclul uite cine vorbeste) ma supar. :D
in proportie de 80% vin, dar sa nu-mi dati ban daca nu ca mai is cele 20 de procente care pot rasturna oricand situatia. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Vin si eu ?

Mesajde dragosmanea » Mie Oct 22, 2003 2:19 pm

Sun mebru nou al forumului (am pus si poza) si vreau sa tiu daca pot veni si eu la intalnirile voastre sau sunt doar veteranii forumului invitati? In rest va urez toate bune!
dragosmanea

3 9 0 0

Mesajde eyewitness » Mie Oct 22, 2003 2:41 pm

dragos esti binevenit oricand. urmareste acest thread ca sa afli unde si cand va fi urmatoarea intalnire forumista.
singura problema este ca la prima intalnire la care participa fiecare forumist trebuie sa faca cinste la toti forumistii prezenti , adica sa plateasca nota finala indiferent de ce se comanda la masa

deci, te asteptam cu drag...
eyewitness

Aoleu !!!

Mesajde dragosmanea » Mie Oct 22, 2003 3:10 pm

Tu ori faci mishto de mine ori crezi ca sunt multi-miliardar? Daca nota se ridica la 10 mil eu de unde o platesc? cam nasol, nu stiu ce sa zic...
dragosmanea

Mesajde memetshot » Mie Oct 22, 2003 3:24 pm

domne' dar ai doi rinichi...io ca am doar unu si ala beteag nu am fost primit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Oct 22, 2003 3:25 pm

nu bre sa ai la tine asa de vro 6-700 mii. forumistii nostri sunt cumpatati , o bere,un suc, o cafea. stai linistit ca te descurci. totu ie sa ai norocu sa nu vina unu vali si unu k-gula ca astia-s acritori versati...doar sa-si faca chef asa de inceput ,cat demareaza pe probleme ,pana sa faci cunostinta cu ei, rad cate 3 baterii de vin de caciula...ah uitai mancarea si-o plateste fiecare separat...
eyewitness

Raspuns

Mesajde dragosmanea » Mie Oct 22, 2003 3:33 pm

Pai asa spune, ma speriasi....E ok, mai vedem si mai vorbim, merci de informatiune
dragosmanea

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 23, 2003 8:33 pm

Astazi pe la orele 15:30 suna telefonul. pe display-ul mobilului aparea scris puiussu . ii raspund ..si stabilim ca la orele 17 sa fim in fatza la Pizza Hut Romana.
Profitand de minutele gratuite oferite de connex il sun pe Alin sa-l poftesc si pe el...dar acesta nu binevoieste sa raspunda. Probabil are telefonul pe mute cand e cu acul in vena.

Astazi fiind joi soferul personal are liber...asa ca m-am suit in 16 care m-a dus pana la Piata Gemenii de unde am continuat cu 133 parca. La 17:04 am ajuns la Pizza Hut ..iar puiussu deja era acolo impacientata ca am intarziat.

Intram, si ni se ofera o masa de 4 persoane...ca asa am cerut noi in sperantza ca poate vor veni Alin (care din pacate nu a putut veni. l-am sunat de pe telefonul puiussului si era la intalnirea drogatilor anonimi ...unde merge in fiecare luni si joi seara), Alexandra (care nu stiu de ce nu a dorit sa vina...dar am aflat ce fel de om este. nu cred ca este cazul sa va spun ce am aflat ca a facut in parc) , anna|s (care era la antrenamente la basket) si Nicholas (care a uitat sa ma sune).

In sfarsit ..cert e ca pe lume a durut-o in p*** de noi....si nu ne-a onorat cu prezentza la obisnuita intalnire forumista de joi seara.

A venit chelnaritza sa ne ia comanda....pentru mine celebrii potato wedges cu sos de usturoi , pentru Rose o salata de telina. Si in sfarsit mi-am indeplinit visul meu mai vechi (nu...nu sa fac 69 cu Rose) .....am impartit o pizza mare cu puiussu. Cu ciuperci si sunca.
De baut Tuborg la halba pentru mine...si Finlandia pt. puiu.

Sa vedeti faza tare. Ma duc la wc sa fac pipi....si in timp ce ma pish ma uit pe peretele chiar din spatele WC-ului pe care era un poster mare cu o femeie in tzatzele goale. N-am mai vazut asa ceva. Imi venea sa-l iau acasa. Profitand de ocazie ...am batut repede maimutza. Dupa care m-am reintors la masa .
Intr-un tarziu a plecat si Rose la baie....si chiar sunt curios ce a facut acolo.

Dupa vreo 2 ore ne-am ridicat de la masa si am plecat spre casele noastre. Rose ma conduce cu 2-1 la mese date....asa ca saptamana viitoare voi incerca sa egalez..

pula mea. cam asta a fost intalnirea de azi. foarte marfa.....

aaaaa.....Rose s-a autoinvitat iar cu nerusinare la mine acasa. dar n-o mai chem ca data trecuta mi-a mancat hrana pe vreo 2 saptamani. 10 zile dupa aia am mancat doar fasole cu paine.
Rose....de data asta mergem la Alin ...ca la mine nu e cantina forumista....si nici cinematograf 4 free. Asa sa stii ! mergem la el..si daca nu o avea nimic de mancare....ne bagam si noi la vena. ia si tu cateva seringi sterile....ca marian jan asta....foloseste aceleasi seringi din liceu. da-l draq de jegos.

gata. ia zi-ne si tu cateva impresii de la Pizza Hut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 23, 2003 9:04 pm

Au trecut cateva luni bune de cand am fost la Pizza Hut.. defapt, daca ma gandesc mai bine, aici m-am intalnit pentru prima data cu Moshu (alaturi de Jasmine si Koala)..

Am intarziat (am o adevarata problema cu punctualitatea) si am fost surprinsa sa descopar ca Moshu nu ma astepta... Tocmai imi scoteam telefonul sa-l sun, sa tip la el, sa-l injur cum numai eu stiu cand l-am zarit venind spre mine zambitor cu o palarie de vanator (el zice ca este de pescar.. i say : SAME SHIT!)

Intr`un tarziu, ne-am asezat la o masa de 4 persoane (un adevarat chin.. prima masa nu i-a placut ca era in drum, a 2a era la mijloc.. pana la urma s-a asezat la a 3a masa, dar pana si aici a avut de comentat )..

La un moment dat s-a dus la baie.. am observat eu ca a stat cam mult (dracu, am vorbit la telefon cu 2a persoane cat a fost el plecat) dar mi-a marturisit deabea la sfarsit ca si-a batut maimuta... moshule, am fost si eu dar sa stii ca la fete erau numai reclame Zapp si poze cu picioare..

Am vorbit la telefon cu Mig.. mi-a spus ca va veni sambata dupa ora 11 ....

Nici Decret nu ne-a onorat cu prezenta dar mi-a promis ca se va revansa (ca si Alin de altfel.. apropo pui.. tu mi-ai ramas dator cu multe.. when do i collect? :con: )

Mancarea a fost buna.. si vreau sa subliniez ca am stat la nefumatori (cica Rose vrea sa se lase de fumat)...

asteptam urmatoare intalnire!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Oct 23, 2003 11:25 pm

Asha mah, BRAVO! intalniti-va mah....banuiesc ca sambata, p@#a intalnire! Tocmai cand aveam si eu chef sa vin. Acum Aliluia....eu sunt ca eclipsele....o data la 80 de ani vin la vreo intalnire forumista.
p.s: Bah si aveam vreo 500.000 de spart azi....as fi facut cinste la toti!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Oct 23, 2003 11:55 pm

dl. Love2Fly , ati face bine sa pastrati banii respectivi deoarece sambata ne veti face cinste ...
logik ca va fi intalnire.. Tinand cont ca vine Mig in bucuresti, ar fi culmea sa nu fie...
probabil o sa vin si eu vre-o ora.. am ceva de discutat cu decret, vreau sa-l cunosc pe mig .. and stuff
tell me the time and place.
---
Wild Rose
Junior Member

AMR 107

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 24, 2003 12:02 am

Maine o sa fiti anuntati cu totii. Depinde de Mig...care este oaspetele nostru.

Love2Fly..te intalnesti cu mine si Koala la Diham in statia de 16 ...sa mergem impreuna ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Oct 24, 2003 12:08 am

Sigur ca da!:)
Imi dai un beep sambata sa te sun....ca am shient!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Oct 24, 2003 10:08 am

Bah,pai cum vad ca ramse in sieama mea sa hotarasc,cum mie numi place saiau deciziuni ,ramane cum am stabilit,in sensu ca io ajung in capitala pe la 9 fara circa shi ceva shi dupa aia il sun pe Moshu shi ieshim dupa masa,sa vad vad shi io.Bineintzels ca ma astept sa facetzi cinste,ca doar vorba aia ar fii culmea sa viu io de la magnificu port ieuropean care ieste constantza shi sa imi platesc shi consumatzia.Dupa cum probabil nu jtitzi io nu mananc(mult),io numa beau asa k spargetzi pusculitza shi sper sa va vad pe la orele saispe,saptispe treizeci...cam asta ie.

leitar iedit.dupa cum probabil ca shtitzi,duminca seara pe la orele douazeci are loc meciu de fotbal intre Dinamo shi o iechipa de amatori(nu jtiu iecsact cum se chema,fc drezina,personalu de oltenita,ceva de genu asta) shi cum ca se vezi io sunt in bucale aj vrea sa merg sa vad shi aceasta partida asa ca poate ma onoratzi sa venitzi shi cu mine la meci...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gabuba » Vin Oct 24, 2003 10:37 am

bai, dupa BS eu ma duc in laptarie la concert VDV cu grupu cu acelasi nume. e doritor cineva de un concert d-asta, incat sa vie cu mine acolo? A-)
- Toţi in păr!
gabuba

Adica?

Mesajde dragosmanea » Vin Oct 24, 2003 10:40 am

Ce concert e acela? Ce muzica presteaza?
dragosmanea

Mesajde gabuba » Vin Oct 24, 2003 10:47 am

e vorba de formatia Vita de Vie (VDV). :D
- Toţi in păr!
gabuba

aha

Mesajde dragosmanea » Vin Oct 24, 2003 10:50 am

Interesant, pe la ce ora este? M-ar tenta..ce sa zic
dragosmanea

Mesajde gabuba » Vin Oct 24, 2003 11:02 am

hai ca vb. mai multe in back stage, ca aici nu ieste chat, si se supara bosorogu pe noi. ne vedem si vorbim acolo! ;)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 24, 2003 1:50 pm

bine..deci a ramas sa stabilesc eu ora. pai sa zicem :

16:30 , backstage....din lipsa de altceva. sunt plictisit pana peste cap de acest local....dar daca alte idei nu aveti....

Dia Ursul Coala si Dragostea doi zbor ....la ora 16:00 in statie la 16 la Diham ? Defapt..ia sunati-ma voi maine dimineatza...ca aveti cent.

Mig...sa ma cauti dupe orele 11...ca eu sambata dorm mult.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Vin Oct 24, 2003 7:13 pm

maine la 16:30 io is la film (american pie 3) ... da dupa asta o sa trec si io p'acolo sa ii dau niste capace lu gabubu :yD ... nu stau mai mult de 10 minute k am treaba
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Vin Oct 24, 2003 7:31 pm

ba, cat ie intrarea ziua in BS? ca io tre sa am bani si de beutura si de laptarie...
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma