C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
zaua buna!
uite acu venii de la o lucrare cu ziaristi multi si infometati.saracii ,ma ,mi-e mila de dansii.astia n-au de mancare acasa ma,ca ataca bufetele alea mai ceva ca gandacii capcanele raid.cei mai tari dintre ei au si sacosi.pentru zile negre.
nici nu apucai sa deschiz bine compu ca ma si ataca monk pe ym cu un link.io stau sa ma intreb,pe monk asta nu-l ustura buzele?
in rest,bine sanatosi?
gigi,cand s-a programat steua ala?
uite acu venii de la o lucrare cu ziaristi multi si infometati.saracii ,ma ,mi-e mila de dansii.astia n-au de mancare acasa ma,ca ataca bufetele alea mai ceva ca gandacii capcanele raid.cei mai tari dintre ei au si sacosi.pentru zile negre.
nici nu apucai sa deschiz bine compu ca ma si ataca monk pe ym cu un link.io stau sa ma intreb,pe monk asta nu-l ustura buzele?
in rest,bine sanatosi?
gigi,cand s-a programat steua ala?
-

SOD - Mesaje: 6035
bre cata vezi ca sondaju zilnic il facui io azi ca nu stiam daca mai apuci sa poposesti pe meleagurile ostile ale forumului...
miercuri 12 noiembrie da chiar daca se amana tot nu scapati...doar vati prelungit agonia
miercuri 12 noiembrie da chiar daca se amana tot nu scapati...doar vati prelungit agonia

-

eyewitness - Mesaje: 19220
migule...io inteleg ca ai ceva cu aia care scuipa pe gios...da' cu mine ce ai? ca io nu scuip pe podeaua forumului seminte...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
3729
Dumnezeu e sus si le vede pe toate. si-n plus nu da cu parul.
ps: acu, ca suntem aici intre noi, care a fost capu la rautati de n-a mers saitu?
ps: acu, ca suntem aici intre noi, care a fost capu la rautati de n-a mers saitu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Cu tine n-am nica...da shi cadn te-oi vedea k scuipi coajele de samnatza pa podea,te iau da ureche shi direct la secretara lu domnu`Mitrea te duc...vezi ma de ce merge lucrurile in tara asta cum merge?D-aia ma:)Animalule:j
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
bai, ati stricat bunatate de subiect, nu mai are nici un farmec. pai clasa muncitoare era un clasic, o placere s-o citesti. si-ati facut-o harcea parcea.
mu.e.
mu.e.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-

darkshines - Mesaje: 2260
neata carcotasi vrednici si destoinici
io ca sa zic asa facui fro ora de bazine, fro 3 saune, mancai oxijenu din atmosfera si stinseai tot cu un ceai chinezesc . fu bine si nu ma recunosc, 11 zile fara alcool...
io ca sa zic asa facui fro ora de bazine, fro 3 saune, mancai oxijenu din atmosfera si stinseai tot cu un ceai chinezesc . fu bine si nu ma recunosc, 11 zile fara alcool...
-

neatza la totzi, inclusiv lu` neatza!
aiu`, deietz d-zeu sanatate ca vrenic mai ejti!
pai io is deja la a doua cafea si am gatat sh-o sticla de fanta de lamaie, ca am un cutremur la masarda de nujtiu pe ce lume sunt! shi az e numa miercuri...
aiu`, deietz d-zeu sanatate ca vrenic mai ejti!
pai io is deja la a doua cafea si am gatat sh-o sticla de fanta de lamaie, ca am un cutremur la masarda de nujtiu pe ce lume sunt! shi az e numa miercuri...
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
hola! deci ie bine! caream fost asear la undeam zis ca ma duc shiam zis ca nu stau mult decat cam inceput cu neshte uischian (tot belentains) shi dupaia am dato pe neshte ber (gambrinus) carea fost bune ca erea la metru shi nu te mai oboseai pan la frigider. la al treilea metru eo am zis ca ma shutesc acas ca sa vad filmu de pe cultural pe care vroiam ca sal vad. deci nici nam zis bine ceam vrut sa zic ca shi venit inca neshte oamini rai carea mai dat neshte ber tot la metru carea fost shi uiteasha sa dus organului de suflet shi filmu de la cultural shi doo sidiur cu empetreiur caream aflat ca computeru nui asha dejtebt ca omu adica iel nu poa sanghiesuie obsute de mega pun sidi de shaptesute nici dacal rogi frumos. in rest a fost bine. az trebe sa ma duc inapoi cu neshte alte sidiur ca sa le trag corect inainte de neshte ber.
-

neatza - Mesaje: 5820
3731
buna dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaa la mos ajun / ne dati ori nu ne dati?
pai nu era mai simplu sa ne zica si ne puneam mana la ochi la sa nu vedem ipurile?
Initial trimis de SOD
n-auzi ma ca s-a dat cu autogenu in vbulletin ca sa nu mai vedem ip-urile?
pai nu era mai simplu sa ne zica si ne puneam mana la ochi la sa nu vedem ipurile?
ANTI
-

SODule, ejti nebun? datz peste orificiu! po` cum sai boli dalea mah? ie posibil ashea ceva?! gandeshte +!
Nightwish, de unde tziai luat tzigari, ca mult ai stat?!
Nightwish, de unde tziai luat tzigari, ca mult ai stat?!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
3734
si-o fi luat de la librarie.
ANTI
-

3735
hai sa strigam pe angu ca poate ne aude si vine sa vada ce se implanta. incep io: nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss!
ANTI
-

depravatilor!!! betivi ordinari si cirotici...huooooooo!!!!!!!!!!!
naaaaaaaashicooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naaaaaaaashicooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-

dragilor, iubitzilor, bah domnilor shi tu filule. ce dor mea fost de voi. io simtzesc ashea ca la o stare de sick tear (ierea odata un iuser cu acest fromos nic, mai ieste?) in care am intrat odata cu ocazia shi din care num mai revin shi nu voi casa patzesc shi io ce sa patzit la dana, care sa ma apuce nucunva desgustu.
io in saptamana patimilor care a fost shi sa farshit am muncit cu multzi ielani care natz vazut ce curate barbrize este peste tot, care nici macar unu na scapat nebromocetat.
sody, sanatate.
aiule, shi tzie o vorba buna: 11 zile fara alcoale ie ca nik, gandejti doo lun jumate fara tutun cum ie?
baicse, tzie itz doresc nejte lamulzan.
io in saptamana patimilor care a fost shi sa farshit am muncit cu multzi ielani care natz vazut ce curate barbrize este peste tot, care nici macar unu na scapat nebromocetat.
sody, sanatate.
aiule, shi tzie o vorba buna: 11 zile fara alcoale ie ca nik, gandejti doo lun jumate fara tutun cum ie?
baicse, tzie itz doresc nejte lamulzan.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
da?! atunci ia spune bre, o sa castgi la 6din49 intr-un viitor, care o fi ala, sau urarea lu' neatza fu cu efort da' fara efect?
mai este, da' posteaza rar.
Initial trimis de angus
sick tear (ierea odata un iuser cu acest fromos nic, mai ieste?)
mai este, da' posteaza rar.
-

nocturna - Mesaje: 8725