sondaj:fanclub forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine are drepte???

Oribilul, Aliosha & CO
10
59%
Eyewitness, SOD, Baixinho & Co
2
12%
NIMENI (voi argumenta)
5
29%

Voturi totale : 17

Mesajde memetshot » Mar Oct 21, 2003 2:36 pm

bai cum te-o chema acu. ce pana mea tot zgandari rahatu? lasa-l cum ie. iti meritai avertu', de fapt iti meritai banul, dar datorita certurilor de pe forum creca Moshu te-a luat un pic sub aripa lui...
de vina sunt toti si sod si moshu si aiu....da' parerea mea e ca tu nume ciudat fost alimihai ar trebui sa.....ghici ce ar trebui...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

io-te ca-i ridicai cinciminute ignoru sa vaz de se mai egzista

Mesajde gaga » Mar Oct 21, 2003 2:50 pm

Initial trimis de svengali
threadu cu segovia inca exista si nu-i f vechi... uite-te si tu la el ce bataie de joc au facut ! au primit nightwish, neatza si dana vreun avert ?!

uite bah quote ca sa iau avert... si ca sa fie si mai sigur: tati esti prost, scandalagiu, tzatza si mahalagioaica, nu te baga nimeni in seama si tot zici de unu' si altu... pe threadu cu segovia ai fost facut de toti cei care au auzit si dovedit ca au habar pe ce planeta sunt (nu, nu planeta gugle) ca esti ca numele ultimului album vitza de vie.

bai popica din germania cu meserie probabila de ciorditor ca altfel nu ai avea cum sa stai atata pe net, nu pricepi? nu ne intereseaza parerea ta, joaca-te si tu cu cine vrei acilisha... da' nu te mai baga in seama cu aia care au curajul macar sa zica pe net unde domiciliaza si cum ii cheama. si tot nu pricep eu de ce nu te-am gasit pe nici un forum al romanilor din germania... ah, pt ca sunt civilizate si iti este rusine cu tine? raspuns cooorect.

hai pa, ca pe forumu' de aberatzii nu am voie sa aberez (cat e banu' ala ? o saptamana?)

peseu: oribile (iarta-ma ca indraznesc), vad ca matale tot zgandaresti, threadul asta nici nu trebuia sa existe.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Dreptate » Mar Oct 21, 2003 4:26 pm

Iata ca-mi facui si eu cont ca sa nu se mai supere nimeni, si sa nu se mai caute nod in papura, ca doar asta se face de fiecare data cand nu aveti ce sa raspundeti...incercati sa va legati de detaliile cele mai nesemnificative, doar doar veti distrage atentia de la subiect. LOL. Ma refer cu siguranta la "Grupul B" (Eyewitness si sclavii domniei sale) care neavand posibilitatea intelectuala de a raspunde unor acuzatii fondate au ales sa distraga atentia celor ce eventual ar citi acest thread spre faptul ca eu (creatorul sau) nu sunt inregistrat. Ei, uite ca acum sunt...sa vedem in urmatoarele episoade de ce anume se vor mai lua pt nu a raspunde la subiect, sau pentru a nu sta in banca dansilor. Va reamintesc ca nu este imperios necesara participarea dumneavoastra pe acest thread, dat fiind faptul ca deja ati raspuns, in primul rand, iar in al doilea rand pt ca se pare ca nu aveti nimic concet de spus.
Acum sa raspund la intrebarile care mi-au fost adresate si desigur la minunatele comentarii care mi-au fost destinate.
Sa incepem cu Maria Sa... eyewitness:
in primul rand daca aveai bun simt si responsabilitatea celor afirmate postai cu nickul de pe forum undeva la rubrica administrative si nu pe barfe
Da, aveti dreptate...as fi putut sa postez cu nickul de pe forum, dar nu am facut-o tocmai pt ca am vrut ca raspunsurile pe care le veti da sa fie impartiale si sa nu aiba la origine idei despre peronajul meu pe forum. Nu sunt un user cu multe posturi si cu o activitate constanta pe forum (ca si dumneavoastra de altfel) si nu as fi vrut ca acest amanunt sa va faca sa nu luati in seama importanta subiectului pe care l-am creat. Spunand aceste lucruri, ete de la sine inteleasa absurditatea afirmatiei userului baixinho:
vrei vreo moderare pe forum sau care este problema?
De-aia spun domnilor ca vorbiti ca sa va bagati in seama..hum...calm down!
Ah..si nu, nu am citit posturile pe diagonala ca sa ma apuc sa debitez tampenii...Dupa cum am spus sunt un user care nu posteaza foarte mult. Intru pe forum mai mult ca sa citesc ceea ce scrieti, cu scopul de a INVATA din experientele altora sau de a ma amuza cu intamplarile hazlii pe care le povestiti uneori, dar in ultima vreme pe forum nu se mai poate face niciunul dintre aceste lucruri. Odata intrat aici te lovesti de o atmosfera incarcata, ce de departe nu te binedispune. Va asigur ca citesc aproape zilnic posturile de pe generalitati si am ajuns sa cunosc foarte bine situatia in cauza. Va asigur domnule baixinho ca nu as vi spus nimic daca n-as fi ajuns sa nu mai suport nedreptatea ce se face pe forum!
Dar sa revenim la oile...Mariei Sale:
sugi pula si mie si lui sod si lu baicsu si lu & Co
LOL... Desigur este vorba despre aceeasi situatie pe care am mentionat-o cateva randuri mai devreme. Iei nu are ce sa zica da' tre sa nu taca. Si iata cum domnul eyewitness face uz de ceea ce ii este mai la indemana si mai apropriat... caracterul josnic si mizerabil pe care il are. Ok, treaca..cum doreste dansul, daca nu poate mai mult de ce sa ne milogim.
dupa care inghiti,te stergi pe bot si zici fromos,sarumana pentru masa.
hihihihihihi
Despre aceste posturi ale userului SOD cred ca nu mai este nevoie totusi sa comentez...nu vreau sa repet, da' hai, fie... cand nu aveti ce spune, nu ar fi mai bine sa NU ZICETI NIMIC????
Bunnnn....who comes next?!
Ahamm...robul Mariei Sale, respectiv userul Baixinio. Tin sa apreciez ca dansul, spre deosebire de cei mai sus mentionati, si-a aparat punctul de vedere, fara a face uz de expresii jignitoare (cum obisnuieste).
nici macar nu are curajul sa ia decizii, adica sa-si asume raspunderea (este vorba despre OM )
Hehehee...daca n-ar fi avut curajul asta nu s-ar fi ajuns aici, si tare v-ar fi placut dumneavoastra...
a primit bagatorul ala in seama vreun avertisment ca l-a catalogat pe tata drept taran?
Bagator in seama...humm... de ce? ca zici mata? pai vezi cum vine treaba? tot ceea ce n-are legatura cu eyewitness&co ie bagatori de seama! Daca ai respecta forumul asta ai intelege ca nimeni nu este bagator de seama doar pt ca are o parere diferita de a ta sau a ..prietinilor dumitale... Ar trebui poate domnilor, nu doar sa va faceti threadul ala al muncitorilor pe rock, da' sa va faceti un forum propriu si personal unde sa nu dati voie la nimeni care nu face parte din cultul lui Eyewitness! Doar asa o sa scapati de asa-numitii bagatori in seama.
In al doilea rand, stiu eterna poveste cu "l-a facut pe tata taran" si de care te-ai agatat si nu te mai poti desprinde. Mai bine ia aminte la invataturile de mai sus ale pretenului eyewitness, pe care le repet ca sa nu-ti dea dureri de dejete, prea multe clickuri...
sugi pula si mie si lui sod si lu baicsu si lu & Co
Daca faptul ca la facut pe tatal tau taran ti se pare mai jignitor decat asta, ok, da anunt la ziarul ala de lucrezi mata la el si sa vedem ce impact o sa aiba. Ah, si stii foarte bine ca din tastaturile amicilor tai si a dumitale de asemenea au iesit lucrusoare cu mult mai urate decat aceasta minuscula mostra de imbecilitate si nesimtire pe care ti-am exemplificat-o. Asa ca, las-o moarta o data pt totdeauna cu faza cu taranu'! Ca sa nu mai spun ca nu s-a referit direct la tatal tau.. sau zice acolo : "tata lu' baixo e taran!"???
ce mai atata incoace si incolo? ati uitat-o p-aia cu "articolul unu: sefu are dreptate; articolu doi: sefu are into'deauna dreptate; articolu trei: cand sefu nu are dreptate se aplica articolii unu si doi"? eu, nu.
Ai un complex de inferioritate, nu-i asa? Mai fratilor! puneti-l si pe baixinio sef la ceva ca sa nu mai moara de invidie pe cei cu functii superioare...
Mig-ule, io zic ca ai dreptate, da n-ai dreptate..humm..lol
banand-ul pe SOD(dupa mine aiciiea a fost gresala,k doar se shtiau bine,putea sa"talk it over",fara ban,eventual cu un avertisment ceva)
Pai asa se face? pai tocma despre asta e vorba...De ce sa stea de vorba cu el, pt ca il cunoaste? Pai administratorii stau de vorba cu toti useri care trebuie sa ia ban? NU! sigur ca nu! Pai atunci de ce ar sta de vorba cu SOD? ti se pare corect ca cineva care merita ban sa nu ia pt ca ie prieten cu sefu' al mare????
Cam atata deocamdata...inchei cu vorbele de duh ale binecunoscutei si scumpei noastre nightwish, care... stie ea ce zice : concluzia, tot aia: JENIBIL!
Dreptate
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 4:33 pm

Da ma,se putea discuta cu SOD...nu jtiu ceva de genu.Ba Cataline de ce ai facut ma alea?Pai,sa vezi,k am vrut....ietcetera.Dupa mine SOD a luat ban prea usor,restu deja ie istorie.Shi inca ceva...asta ie thread de aberatzii daka eye sau moshu imi zicea mie sau lu mai jtiu io cine aia cu sugi shi cu inghitzi shi cu ietcetera,n-o luam de buna.Iar incepm cu ce n-am terminat:(
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

3728

Mesajde baixinho© » Mar Oct 21, 2003 4:40 pm

Initial trimis de Dreptate
Ca sa nu mai spun ca nu s-a referit direct la tatal tau.. sau zice acolo : "tata lu' baixo e taran!"???

din pacate nu am timp sa iti raspund asa cum imi place mie, adicape indelete, motiv pentru care ma rezum la a te intreba: conform logicii tale prezentata mai sus, daca spun ca femeia care te-a nascut pe tine este proasta de da in gropi ma refer la mama ta?

ps: tin sa te anunt ca am avut destule moderari, dar am renuntat de buna voie la ele in momentul in care am vazut halul in care sunt tratati SOD si eyewitness. decat sa fac parte dintr-o conducere care in situatia lor si a lu sevraj ala sau cum l-o chema mai nou pe ex-alinmihai judeca dupa cum are chef, mai bine imi vad de treaba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dreptate » Mar Oct 21, 2003 4:42 pm

Migule, n-am inteles... aberatii e sinonim cu injuraturi? Uite ca eu o iau de buna! Sa nu-mi spui ca doar glumeau cu mine! Dragutii de ei! Si io am zis rau de ei..oh...
Daca e asa cum zici tu...forumul ar trebui sa apara cu cerculetul rosu :(
Baixinio, mai citeste o data postul meu de mai spus, in special intre "In al doilea rand" si "tata lui baixo e taran" si apoi raspunde-mi pe indelete DOAR DACA AI CEVA DE SPUS.

PS: bine faci ;)
Dreptate
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 4:51 pm

Bah,cum satzi zic io...aberatzii ie iegal cu orice ca deaia ie aberatzii(daca n-o dam in referiri la familie,totu ie`n regula din partea mea).Ideia ie k aia de te injurara pe tine,jtim cine sunt(nu numa pa forum),da tu cine pana mea(sic!)iesti?Dak ai sanje in coae zi-ne shi nouak nu cred io k ai venit tu pa forum brusc shi te-ai apucat sa rezolvi conflictele,k pa bune n-are sens,shi in plus singuru de facea asta il chema Jorg Cluni shi juca cu Nicol Kidman in filmu de l-am vazut shi ii zicea Pismaicar.
MiG29

Mesajde cubu » Mar Oct 21, 2003 4:59 pm

Mai Dreptate, nu ti se pare ca esti o dreptate cam subiectiva? De ce nu te-ai limitat la primul mesaj si a trebuit sa revii si sa-ti dai arama pe fata? Asta in primul rand... In al doilea rand, recunosti ca ai deja nick pe fanclub, deci inseamna ca acum postezi cu clona... Sunt curios cat de obiectivi vor fi adminii, care ar trebui sa te indentifice si sa-ti dea ban...
cubu

3730

Mesajde baixinho© » Mar Oct 21, 2003 5:01 pm

Mig-ule, n-auzisi, ma, ca baiatu/fata ie documentat/a? a citit suficient de mult incat sa-si faca o parere. ce voiam eu sa spun, de fapt?

Initial trimis de Dreptatea
-din cel de-al doilea grup s-au revelat urmatorii useri : Eyewitness, SOD, Baixinio (alaturi de altii cum ar fi Nightwish, Dana etc...)

Ma refer cu siguranta la "Grupul B" (Eyewitness si sclavii domniei sale) [/B]

slava esti tu, fa/ba fata palida. sclav a? e, beli-me-ai ce-am sub burta, te-a mancat in cur acum sa te scarpini. tu-mi spui mie sclav? esti constient/a ca de acum inainte pe unde te prind te fac de vorbesti singur/a?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mar Oct 21, 2003 5:03 pm

asa.sa incep cu inceputul.

nu prea vroiam,dupa cum s-a si vazut,sa rascolesc cacatul asta,dar mr dreptate m-a atatat.am renuntat demult sa ma cert pentru cauze care oricum sunt pierdute,dar se pare ca se incearca sa se reinventeze democratia.fraze precum " sa fie dreptate","legea e pentru toti",si alte fantasmagorii d’astea au devenit uzuale in gura unora.bai baieti administratori,asa ceva nu exista ma,nici in america.si acolo se da spaga,si acolo se inchid ochii la nelegiuiri,si acolo se baga hartia de 5 coco in permis cand treci pe rosu.mai lasati-ne cu dreptate pentru toti,ca nu facem mineriade.a,daca se doresc mineriade,facem si d’astea,ca ne pricepem.hackerim,aflam ID-uri,rupem maini,spargem capete.dar nu cred ca asta ar rezolva ceva.
Primul care ar fi trebuit sa sara ca ars as fi fost eu.dar nu am sarit.nu am scris nici macar un rand vis-a-vis de banarea asta a mea,care fie vorba intre noi,a fost trasa rau de tot de par,ca si altele 3-4,din gasca de 8 pe care o posed.nu inteleg de unde pana unde atata atentie ce ni se da noua,astora banati.
De asemenea,apar urmatoarele exprimari.maria sa eye,si alte bazaconii.poate o sti mr dreptate ceea ce noi nu stim si doreste sa ne impartaseasca din vasta sa experienta de forumist si cunoscut al celor de pe fanclub.ro.
Pana sa ne desluseasca mr.dreptate,imi permit sa fac aduc la cunostinta userilor ca dintre toate miile de forumisti,doar SOD si eyewitness s-au implicat financiar in bunul mers al acestui forum.doar ei.si nu vorbesc de 2 lei 50,ci de sume deosebit de importante.vorbesc de adevarate chefuri unde forumistii inviatti nu au cheltuit ul leutz nenorocut din buzunarul lor.si nu vb de 2-3 chefuri ,ci de cateva zeci.aici vb de SOD.sa vad cate zeci de milioane inseamna asta, nu are rost.
De asemenea,doersc sa aduc la cunostinta faptul ca toate concursurile de pe forum au fost sponsorizate de eyewitness,aceasta insemnand cateva sute de coco.ca sa nu mai vb de sponsorizarile varsate in buzunarul acelui administrator,din simplul motiv ca era un omuletz simpatic,dar care se pare ca nu stie sa aprecieze un bine.stiti de ce?ca omuletzul respectiv nu avea cu ce.si dorea si el sa fie un adolescent la moda.din pacate este doar un troglodit.e parerea mea.poate nu o fi asa.

Doresc sa vb in continuare despre valul de useri noi,care isi dau cu parerea incoace si incolo,fara ca macar sa aiba bunul simt sa citeasca forumul asta de cand a fost el infiintat.apoi daca acesti useri care isi tocesc buzele pe curul gandacului ar mai fi apucat vechiul forum de scandal,ca sa vada ce fel de om e gandacul,cred ca altfel ar fi stat lucrurile.
Haidati sa vb si de cei 4 administratori,uzand de faptul ca e forum democratic si ca pot sa-mi exprim parerile.acum,sa vedem cat de democratic este.
1.mosh – un troglodit,un profitor,un pierde vara.cad discutat si rasdiscutat.nu merita sa-i acord mai mult de 2 randuri.(sa faci bine sa-mi trimiti caseta cu shrek).
2.aliosha – la prima vedere un om cerebral,cu coloana vertrebrala.la a doua vedere....
Dragul meu aliosha,tii minte discutia noastra de acum 2 ani?esti la fel ca ei.
3.vali – inexistent din cauza de lipsa de net.singurul care putea intelege conflictul,el insusi fiind un mare „fanâ€Â
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde MiG29 » Mar Oct 21, 2003 5:07 pm

Tot io....shi daca ie s-o luam p-aia buna SOD shi cu eye au injurat un iuzar anregistard,ceea ce crez io k ie permis..da matale te atacashi shi itzi facui cont dupa ce te injurara.Pai tziera lene satzi faci din prima?
MiG29

Mesajde cubu » Mar Oct 21, 2003 5:36 pm

Initial trimis de Nightwish
un fapt ce mie imi atrage atentia in mod deosebit si bizar, scrisul unor nickuri cu litera mare desi ele sunt scrise cu litera mica. imi scapa cine avea ticul asta.

Ticul asta il au vreo 3 - 4, dar, ciudat, numai DUMNEALUI scrie cu pauze intre semnele de punctuatie, ceilalti nu... Rusinica, mr. DJ Toronto... Propun ban pentru postare cu ajutorul clonelor...
cubu

Mesajde SOD » Mar Oct 21, 2003 5:45 pm

asa.
am ajuns acasa si pot sa-mi explic in liniste cuvintele de mai sus.

in democratia americana,pentru ceea ce am facut eu cu eye in aceasta comunitate forumista primeam o diploma,o medalie si o scutire de la impozit.in schimb,in democratia romaneasca nu putem fi decat huliti si luati la rost de oameni pe care nici macar nu-i cunosc.ca deh,asa e la romani.iti garanteaza constitutia dreptul la opinie publica si tu iei bataie la sectie de-ti suna apa din cap pentru ca ai strigat jos ala!

mr.dreptate,inainte vreme,cand apareau pe forum oameni ca tine care cereau explicatii,aveam rabdarea necesara sa le explic cum ma cheama,ce sunt si ce fac eu in urbea asta nenorocita,doar ca sa le arat ca se inseala,ca nu sunt un terchea berche sau vreun coate goale.dar macar pe oamenii aia ii stiam.tie nu-ti pot da nici o explicatie din moment ce tu nu ai nici macar bunul simt sa postezi cu nick-ul tau.oare de ce?ti-e frica de repercursiuni?sau ti-e rusine?care e misterul?oh,am uitat ,vrei sa fii misterios!

haideti sa vorbim si despre acest miracol al tehnicii moderne care se cheama IP.acumcatava vreme,cand deschideai who's online? aparea in dreapta o coloana unde erau trecute Ip=urile celor logati.io-te ca a disparut.cine are acces la ea?taman administratorul care se vaita ca nu stie cine,ce si cum.a dracu tehnica asta,nici nu mai poti tine pasul cu ea.

mr dreptate,cunosti sintagma "impreuna la bine si la rau"?stii ce inseamna un prieten?sau o prietenie sincera?eu nu cred!dar daca vrei sa inveti ceva de pe forumul asta,dupa cum ai declarat tu insuti,poti privi cu mare atentie( chiar poti lua notite),la relatia mea cu eyewitness.atunci vei sti ca ai vazut ceea ce popular se cheama prietenie adevarata.

sa auzim numai de bine!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Oct 21, 2003 5:46 pm

*lol*..pai ticul ala il am si eu. Da nu sint eu, adica nu sint eu ala care scrie..*lol*

Chemati-l pe Poirot ala (cu ajutorul lui, ala cu cravata), poate descopera el ceva..*lol*
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Dreptate » Mar Oct 21, 2003 7:13 pm

Baixinio, ti-ai revenit? Stiam ca nu ai cum sa poti mai mult de atat, asa ca minunata-ti creatie nu m-a mirat deloc. De ce sa-ti cerem ce nu poti sa dai? Daca atata poti atata fa tata! :o Hum..by da way: de ce "slava"??:con: lol

slava esti tu, fa/ba fata palida. sclav a? e, beli-me-ai ce-am sub burta, te-a mancat in cur acum sa te scarpini. tu-mi spui mie sclav? esti constient/a ca de acum inainte pe unde te prind te fac de vorbesti singur/a?

SOD, daca tu si eyewitness v-ati implicat financiar in activitatea forumului nu pot decat sa ma bucur, este intr-adevar laudabil. Dar ia spune-mi, faptul ca ai dat banul iti asigura acum regulament de privilegiat?? Eu cred ca nu..sau o fi forum pe bani, cum zicea odata Gabizzu.. :D
Ma rog, nu despre asta este vorba pe acest thread, ci despre jigniri, aduse atat administratorilor cat si celorlalti useri care nu au aceeasi parere cu voi (ma refer la asa-numitul grup al lui SOD, sau Eye..etc). Si totusi mata sustii altceva:

in democratia americana,pentru ceea ce am facut eu cu eye in aceasta comunitate forumista primeam o diploma,o medalie si o scutire de la impozit.

I dont get it!:con:

Stiu ca nu esti un coate goale, nici tu si nici eyewitness... nici macar nu am avut indrazneala sa spun asa ceva. Pacat totusi ca doar asa va afirmati pe forum. Singurul lucru pe care il faceti este o caterinca ieftina. Stiti doar sa va luati de cei din jur, va pricepeti foarte bine la mistouri de 2 lei. Si pentru asta vreti o diploma???

tie nu-ti pot da nici o explicatie din moment ce tu nu ai nici macar bunul simt sa postezi cu nick-ul tau.oare de ce?ti-e frica de repercursiuni?sau ti-e rusine?care e misterul?oh,am uitat ,vrei sa fii misterios!

Am explicat deja de ce am ales sa procedez astfel in postul meu de mai sus, dar pot sa reiau :" as fi putut sa postez cu nickul de pe forum, dar nu am facut-o tocmai pt ca am vrut ca raspunsurile pe care le veti da sa fie impartiale si sa nu aiba la origine idei despre peronajul meu pe forum. Nu sunt un user cu multe posturi si cu o activitate constanta pe forum (ca si dumneavoastra de altfel) si nu as fi vrut ca acest amanunt sa va faca sa nu luati in seama importanta subiectului pe care l-am creat. "
Cat despre conceptul de prietenie, nu-ti fie teama ca stiu destule, tocmai de aceea mi se pare absurda situatia de pe forum. Dar nu are rost sa zic mai multe...

mr dreptate,cunosti sintagma "impreuna la bine si la rau"?stii ce inseamna un prieten?sau o prietenie sincera?eu nu cred!dar daca vrei sa inveti ceva de pe forumul asta,dupa cum ai declarat tu insuti,poti privi cu mare atentie( chiar poti lua notite),la relatia mea cu eyewitness.atunci vei sti ca ai vazut ceea ce popular se cheama prietenie adevarata.

sa auzim numai de bine!

Sa dea Dumnezeu!

Mig si Portnoy....Nu pot sa va spun decat ca ... duhhhhh :rolleyes:
Dreptate
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 21, 2003 7:14 pm

m-a luat draq sa ma pun la mintea lu' SOD....si sa ii raspund. dupa ce m-am linistit un pic....am vazut si meciu....m-am gandit sa sterg postul. oricum...nu trecusera 3 ore....asa ca mi-am permis.
cine a citit ce am scris....asta e. :p

Cataline, sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa dispara ura pe care o ai in tine !

Caseta cu Shrek nu ti-o mai dau. Consider-o inca un cadou din partea ta, alaturi de berile pe care mi le-ai dat si cei 20 litri de vin de Focsani. si asa ai prea multe casete. Macar sa profit pana la sfarsit de bunatatea ta. La cate zeci de milioane ai dat pt. forum....mai conteaza cateva sute de mii ?
Multumesc ! :a

Bafta tuturor !

PS : discutam maine si va raspund la criticile nefondate si rautacoase.. stiti si voi ca ce spunetzi este 90 % fals.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3732

Mesajde baixinho© » Mie Oct 22, 2003 9:02 am

de ce "slava"??

de treci codrii de arama

matale ori nu vezi bine, ori nu vezi bine, din doua ambele: nenea SOD s-a referit la faptul ca in America ar fi primit o diploma pentru ceea ce a facut PENTRU forum, nu pe forum. in Germania nu se gasesc ochelari?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Oct 22, 2003 9:09 am

am si io o intrebare (sper sa nu imi dati in cap :) )
pe voi va distreaza sa va certati asa la inceputul fiecarei toamne? ca am vazut ca si anu trecut a fost o discutie de genul asta : banare sod iend cearta ...
si nustu de ce Dreptatea mi se cam pare mister...mihaita....daca ma insel ..at'a e'te... (copirait io)..parere care vad ca e impartasita si de baicsu...
si sincer prevad multe beri care vor curge ca sa va impacati...
Howgh!!! sau cum zicea vinetu ca am zis...
;M ;M ;M ;M
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Oct 22, 2003 9:21 am

in primul rand doresc sa ma disociez de afirmatia lui sod referitoare la sponsorizarile concursurilor de pronosticuri aceasta neavand relevanta vis a vis de subiectul acestui thread fiind un act unilateral, personal, un moft de-al meu care nu are legatura cu adminii sau userii acestui forum si daca mai exista vreo urma de bun simt unul din administratori ar putea recunoaste ca nu am avut niciodata intentia de a avea foloase in urma acestui act. deci rog a se sterge aceasta referire din arhiva forumului cat si din memoria forumistilor...

si acum revenind la subiect si la ineptiile vanturate de dreptatea intr-un mod partinic , trunchiat si penibil in acelasi timp am sa incerc sa raspund.

1/ contrar lui sod, io cred ca tu esti fata. stilul posturilor dar mai ales afirmatia "dragul nostru oribil" ma indeamna spre aceasta speculatie. un baiat mai rar sa se exprime cu "dragul" si chiar noi cei care am fost candva in relatii mult mai intime cu personajul in cauza n-am folosit "dragul"

2/ faptul ca ai deschis acest subiect pe barfe folosind o clona denota lipsa curajului raspunderii, a asumarii responsabilitatii a celor afirmate , o anonima bagatoare in seama ,un caracter josnic si perfid care se erijeaza in avocatul administratorilor ,care n-are nici cea mai vaga notiune de dreptate, echitate, justete ,adevar dar le vantura pe forum crezand ca ineptiile ei sunt adevarul ce trebuie urmat. uite ca nu-i asa si as vrea peste zece doishpe ani , dupa ce te vei trosni putin cu capu de pereti , cand va trebui sa infrunti singura viata daca notiunea de dreptate pe care acum o trabnitezi nu e doar o himera , un termen abstract folosit de unii ca paravan al nedreptatilor pe care le savarsesc tot ei.

3/ ce-ai facut tu cu acest thread pe langa faptul ca ,repet, nu se numeste sondaj ci mai degraba o pledoarie ieftina , un pupincurism exagerat si in acelasi timp infierarea unor useri (eye,sod,baicsu,dana. nightwish,etc) care cat de cat spun pe forum cam tot ce le sta in gusa si daca unii se simt jigniti de unele afirmatii ale noastre atunci ii rog sa se inscrie la forumurile deschise de diferitele biserici si secte care au site-uri pe net. postul meu pe care l-ai mediatizat in postul tau (pt care iti multumesc) nu este nici pe departe o jignire ci este parerea mea personala vis a vis de un administrator. daca el s-a simtit lezat de adevar si a reactionat violent dandu-mi ban e treaba lui, e impotenta omului mediocru din viata reala refulata pe un forum unde este sef iar sefia in general, chiar si in conditiile unui forum e efemera...in schimb impotenta intelectuala e eterna. in locul lui m-as gandi mai profund la aspectul asta..

4/ ai deschis acest thread la un moment nepotrivit. faptul ca am luat ban nu m-a deranjat prea tare chiar daca a fost lipsit de logica consider ca au fost alte cazuri cand meritam pe drept ban si nu am luat. deci am luat-o ca pe o compensare si nu am facut prea mare valva din chestia asta. cand lucrurile se mai linistisera te-ai trezit tu, avocata, sa faci surogate de sondaje (repet cauta si citeste cum se face un sondaj) si sa manipulezi userii impotriva altora crezand ca faci cacatu praf si-ti vei lua medalia de forumistu anului. n-ai facut altceva decat sa reincingi spiritele care intre timp se calmasera. atat te-a ajutat mintea ,asta e , Dumnezeu cu mila.

5/ parerea mea de rau in urma acestui ban este ca din pacate sau din fericire am deslusit caracterul unui om pe care-l credeam prieten si care culmea ma acuza ca amestec viata reala cu cea virtuala. atunci cand zi de zi stai cu o persoana ore pe ym si timp de o saptamana cat a tinut banu nici macar n-a catadicsit sa intre sa spuna buna ziua si dupa ban intra nonsalant si cu aer de nici usturoi n-am mancat nici gura nu-mi pute, tu dreptatea, purtatoare a adevarului absolut cum l-ai caracteriza pe acest personaj? face parte o conversatie pe ym din viata reala sau din cea virtuala? deci postul meu amintit de tine devine si mai plauzibil in atare conditii...in plus mai sunt alte aspecte gen conversatii pe ym pe care nu le stii si deci nu ai cum sa dai un verdict in acest "conflict" generat artificial.

6/ si ca ultima interventie pe acest thread pe care personal il consider inchis, te-as ruga draga superba (si oana daca vrei) sa-ti lasi veleitatile de avocata in sertaru de la noptiera unde-ti tii sutienele si sa-ti folosesti pe viitor mai mult latura fizica cu care te-a inzestrat D-zeu si care in cazul tau ,ar putea fi mai banoasa decat avocatura, mai ales ca pozitia ta fata de acest subiect nu pleaca din afinitatea ta pentru unu din administratori ci esti doar un simplu user care nu proiecteaza absolut deloc viata reala in cea virtuala

case closed (c.d.)
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 9:45 am

La partea cu concursurile ai perfecta dreptate. Daca SOD imi da voie voi modifica postul sau(numai cu acordul lui o fac....sa nu fiu acuzat de abuz).

In rest nu prea ai dreptate. Daca imi erai prieten (si adevarul asta este..ca ne puteam considera asa...tinand cont ca asta vara vorbeam zilnic 3-4 ore pe messenger si nu trecea saptamana fara sa ne intalnim ) nu m-ai fi jignit niciodata la modul taranesc pe care ai facut-o. Te-ai enervat ca un fraier (nu ma asteptam la asa ceva. la SOD da...la tine NU) si nu ai mai judecat ce ai spus. Puteai vorbi pe un ton frumos si poate reuseai sa ma fac sa inteleg. A fost o mare greseala din partea ta....si banul a fost corect. (mentionez ca banul a survenit la 12 ore pt. ca nu am vrut sa ti-l dau eu...pentru a nu fi acuzat de subiectivism. am discutat cu xkran si Aliosha....si ne-am pus de acord. )
Daca vrei sa discutam si banul lui SOD....il discutam.

Iar faza cu abordatul pe YM.....e hilara. Parca ai fi SOD care se plange ca nu i se dau telefoane. Daca vroiai sa ma intrebi de sanatate....puteai sa o faci. Trebuia doar sa dai dublu click pe ID-ul meu si sa ma intrebi ce fac.....asa cum faceam eu in fiecare dimineatza (primul lucru) cu ID-ul tau. Asta pana sa devi toparlan. Sa nu mai insistam. Stiu ca esti prea mandru sa iti ceri scuze vreodata....desi undeva in sufletul tau stii ca ai gresit.

Daca ai ceva de intrebat..intreaba.. Dar nu mai sariti 100 de oameni ...ca se face vraiste subiectul. dreptatea,dana,alinmihai, Nightwish si baixo nu au nici o treaba cu ce se discuta aici.

Aa......te refereai la IP. Domne....normal ca vad IP-ul...dar nu il pot identifica. Stii bine cum sta treaba....ca pe vremea cand eram asa zisi prieteni..mereu ne placea sa ne uitam dupa unele IP-uri si sa aflam ale cui sunt. Si stii bine ca de multe ori nu desluseam. E posibil sa fie de dial-up Kappa.. E asemanator cu IP-ul cu care intra Nightwish de acasa.

Te-ai mai luat si de sondaj..ca il modificam noi. Nu il modificam. Cand o sa se termine tarasenia....iti voi arata cine a votat. Iti zic doar ca pentru voi a votat sluga (se putea altcineva ? ) .....iar eu am dat un vot pt. mine.....ca sa fie fair. 1-1 . restu au votat useri...neinfluentati. singuri care au spus ce au votat au fost Mig si monk.
oare chiar conteaza voturile ?

daca mai vrei sa ma intrebi ceva ...fa-o....dar vorbeste frumos cum ti-am vorbit si eu tie.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 22, 2003 10:29 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
nu m-ai fi jignit niciodata la modul taranesc pe care ai facut-o. Te-ai enervat ca un fraier (nu ma asteptam la asa ceva. la SOD da...la tine NU) si nu ai mai judecat ce ai spus. Puteai vorbi pe un ton frumos si poate reuseai sa ma fac sa inteleg.

bah io nu mai inteleg. postu meu e datat 11/10 orele 11.18. atat de jignit s-a simtit domnu administrator si atat de afectat a fost de postu meu incat plangea si se smiorcaia pe ym de nedreptaea care i-am facut-o.

oribilul_mosh (11:17:33 AM): sa vezi ce muie iti dau pe fanclub
oribilul_mosh (11:17:41 AM): aceste certuri sunt o placere
b04bnv (11:17:43 AM): ai belit-o
b04bnv (11:17:59 AM): vezi ca nu sunt singur
oribilul_mosh (11:18:03 AM): nici eu
b04bnv (11:18:04 AM): am gasca de truditori
oribilul_mosh (11:18:12 AM): eu pe aliosha si monk
b04bnv (11:18:15 AM): tu? lutzele alea nefutute?
oribilul_mosh (11:18:23 AM): e aliosha ma
oribilul_mosh (11:18:30 AM): iti dam amandoi la muie
b04bnv (11:18:38 AM): aliosha nu o sa se mai bage ca are minte
oribilul_mosh (11:18:43 AM): dar recunoaste..ca si tie iti palc certurile astea ? o cam lancezisem in ultima vreme
b04bnv (11:18:47 AM): nici monk ca-l sparg
oribilul_mosh (11:18:55 AM): atunci eu singur
b04bnv (11:19:00 AM): da
oribilul_mosh (11:19:14 AM): gigi e neutru..ca elvetia in al doilea razboi mondial
b04bnv (11:19:27 AM): de la gigi o furi sigur
oribilul_mosh (11:19:39 AM): naaaaa
b04bnv (11:19:41 AM): ti-ai pus cemeu in cap
oribilul_mosh (11:19:56 AM): si ? tot eu sunt admin
oribilul_mosh (11:20:03 AM): voi doar niste pucisti ordinari
oribilul_mosh (11:20:23 AM): si cine e acest cm ?
oribilul_mosh (11:20:32 AM): tu , nighty care duopa cum am zis se baga in seama...
oribilul_mosh (11:20:49 AM): neatza...care e mai mult mistocar
oribilul_mosh (11:20:53 AM): si sod..care ebanat
oribilul_mosh (11:21:03 AM): halal trupa
oribilul_mosh (11:21:28 AM): aliati-va cu dana
oribilul_mosh (11:21:59 AM): sau sa-l chemati pe kick sa va ajute
oribilul_mosh (11:22:29 AM): eu cred ca o chem pe depechemind inapoi
oribilul_mosh (11:22:38 AM): sa lupte alturi de mine...sub acelasi drapel
oribilul_mosh (11:22:57 AM): daaaaaa
oribilul_mosh (11:23:26 AM): gata
oribilul_mosh (11:23:28 AM): am plecat
oribilul_mosh (11:23:31 AM): revin in 10 min
oribilul_mosh (11:23:32 AM): mai stai ?
b04bnv (11:23:37 AM): nu cred
oribilul_mosh (11:24:07 AM): oki
oribilul_mosh (11:25:13 AM): bun
oribilul_mosh (11:25:22 AM): dormi la giurgiu ?
b04bnv (11:25:37 AM): nu stiu nu cred
b04bnv (11:25:46 AM): sa vad daca ma imbat
b04bnv (11:27:31 AM): cand o sa ascult de sfaturile tale pot sa mor atunci
oribilul_mosh (11:27:43 AM): mori , javra !
b04bnv (11:27:48 AM): soparla taratoare
b04bnv (11:27:55 AM): gandac
oribilul_mosh (11:28:02 AM): de Colorado

oribilul_mosh (11:30:34 AM): hai..ca am aberat destul
oribilul_mosh (11:30:50 AM): hai sa traiesti...si distractie placuta la cumnat..sau unde mergi
b04bnv (11:30:58 AM): merci la fel
oribilul_mosh (11:31:10 AM): eu ma duc la ziua lu tasu unui prieten din bloc
oribilul_mosh (11:31:18 AM): face 50 de ani batuti in muchie..si da masa
oribilul_mosh (11:31:26 AM): cu vecinii
oribilul_mosh (11:31:32 AM): la 17 sunt invitat

oribilul_mosh (12:11:31 PM): nici macar baixo nu iti mai ia aprarea
oribilul_mosh (12:11:36 PM): a facut doar o referire la mine
b04bnv (12:11:44 PM): crezi?
b04bnv (12:11:49 PM): vezi cm
oribilul_mosh (12:12:14 PM): am vazut
oribilul_mosh (12:12:17 PM): cu liftul
oribilul_mosh (12:12:36 PM): hai..mergi in liniste la giurgiu...ca iti dau luni postul inapoi. nu te las eu pe afara
oribilul_mosh (12:12:58 PM): chit ca esti un neocomunist
oribilul_mosh (12:13:02 PM): dar esti prietenul meu
b04bnv (12:13:15 PM): stii ce e aia?
oribilul_mosh (12:13:18 PM): da
oribilul_mosh (12:13:20 PM): cum e Iliescu
oribilul_mosh (12:13:31 PM): cand a venit in '90 la putere..cica a inlaturat comunismul
oribilul_mosh (12:13:36 PM): si defapt e o forma mascata
oribilul_mosh (12:13:37 PM): nu ?
b04bnv (12:13:47 PM): e bine
b04bnv (12:13:52 PM): pentru unu ca tine
oribilul_mosh (12:13:59 PM):
oribilul_mosh (12:14:08 PM): sod cred ca maore de inima cand citest ce postam
b04bnv (12:14:23 PM): nu mai ie la servici
oribilul_mosh (12:16:27 PM): degeaba schimbi pm-uri cu baixo. nu ai scapare
oribilul_mosh (12:16:30 PM): esti mancat
b04bnv (12:16:43 PM): lol
b04bnv (12:16:47 PM): ce bou esti
b04bnv (12:16:54 PM): haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
b04bnv (12:17:03 PM): vorbeam de aseara cretinel
b04bnv (12:17:10 PM): looooooooool
b04bnv (12:17:15 PM): ce imbecil esti
oribilul_mosh (12:17:17 PM): ????
oribilul_mosh (12:17:22 PM): ce tot bagi loooluri ?
b04bnv (12:17:35 PM): am fost la beri cu sod si gigi aseara
oribilul_mosh (12:17:49 PM): si de ce bagi loluri ? am facut eu vre'un spirit ?
b04bnv (12:18:09 PM): nu da prostia ma inveseleste
oribilul_mosh (12:18:31 PM): si razi de tine insutzi ? asa ai ajuns ?
b04bnv (12:18:46 PM): hodoronc tronc
b04bnv (12:18:50 PM): nu moshule de tine
oribilul_mosh (12:19:18 PM): nu ma mai iubesti , nu ?
b04bnv (12:19:41 PM): ete pula pt mine inca esti un copil neevoluat
b04bnv (12:19:49 PM): cu minte cam de clasa 5-6
oribilul_mosh (12:20:00 PM): nu te-am intrebat ce sunt pt. tine
oribilul_mosh (12:20:13 PM): ma mai iubesti sau nu ?
b04bnv (12:20:20 PM): deloc
oribilul_mosh (12:20:23 PM):
oribilul_mosh (12:20:38 PM): dar speri ca intr-o zi sa ma aduci pe calea cea dreapta , nu ?
b04bnv (12:20:54 PM): io asa sper da nu stiu cate sanse am
oribilul_mosh (12:21:10 PM): ne straduim amandoi..si reusim
b04bnv (12:21:25 PM): ??? e greu
oribilul_mosh (12:21:36 PM): nimic nu e usor

b04bnv (12:26:33 PM): gata bre am plecat
oribilul_mosh (12:26:51 PM): pa. si sa iti vina mintea la cap
b04bnv (12:27:10 PM): poate maine cand vin nu apar ca mod la generalitati si katerinci si aberati ca te-am spart , iti dau foc la dacie ai grija
b04bnv (12:27:32 PM): pa
oribilul_mosh (12:27:35 PM): pa

din discutie am scos multe pasaje irelevante iar multe emoticoane "ras in hohote" nu au iesit in copy/paste.

deci se vede clar din discutie cat de jignit a fost moshu dupa ce a citit postu meu jignitor. era un pachet de nervi...si ca proba a doua zi ma trezii cu ban. dracu sa mai inteleaga...

vrajeala de doi lei...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Oct 22, 2003 10:33 am

cine a citit ce am scris....asta e.

da moshule, eu l-am citit. partea frumoasa e ca il si mai am pe undeva, da' nu mai conteaza. tot e bine ca l-ai sters, presupun.

cam asa figureaza un IP de kappa:
Adresa IP este: 193.231.117.30. Numele hostului este: dialup-56K-30.kappa.ro. (e chiar unul dintre IP-urile mele de dial-up, fiindu-mi cel mai la indemana)

deci daca e kappa iti spune clar ca-i kappa, nu "posibil sa fie de dial-up kappa". moshule, te fofilezi.

Dreptatea, tu ai deschis acest subiect cu o clona pentru ca de ai fi apelat la nickul tau atentia acordata treadului ar fi fost mult mai mica, poate chiar inexistenta. aura de mister ce ti-ai conferit-o, te ajuta sa treci mai usor peste complexul inferioritatii ce rezida din posturile tale? te joci cu [] cuvinte de al caror sens habar ai: "sclav", "cult" (secta???) scoate-ti din minte ideea ca toti suntem la fel, nu suntem toti la fel! in orice comunitate s-au delimitat si se vor delimita grupuri sau "bisericutze", cum vrei tu sa le numesti, iar acele diferentze sunt criteriile ce fac delimitarea. de aceea exista si forumuri separate, nu te obliga nimeni sa citesti forumul de rock strain sau romanesc si sa postezi acolo din moment ce tu nu ai nici o tangentze cu ce se scrie acolo asa cum eu nu ma apuc sa discut cu jasmine despre ultimul album animalx.

jenibila e situatia pe care tu ai creat-o, in numele dreptatii ai intensificat un conflict ce s-ar fi putut aplana, ma indoiesc ca acesta a fost scopul tau, dar, vezi tu, in cazul de fatza scopul nu-ti scuza mijloacele meschine la care ai recurs. si daca tie iti este greu sa te integrezi aici, te-ntrebi cum vei reusi in plan real...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 10:38 am

pai da..eu nu amestec viatza reala cu forumul. asa ca degeaba arati aceste conversatii hazli in care imi spuneai ca te duci sa te imbetzi :p
baga-le pe aberatia zilei , nu aici !
credeam ca am cu cine discuta !

urmeaza sa bagi casetele cu ce am discutat la fanutza si la machedonu' !

iar despre Superba Oana.....saraca nu a intrat de 1 saptamana pe net. ma intreaba Aliosha disperat de ea. am vb. cu Oana ieri la telefon...si habar nu are de ce facem noi aici.
faci o mare greseala sa ii vorbesti asa. nu cred ca o cunosti bine.....si ai vorbit despre ea pe baza spuselor lui SOD.

sa auzim numai de bine !

astept in continuare un mesaj pe YM in care iti ceri scuze ......
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Oct 22, 2003 10:43 am

esti execrabil.aceleasi garagari cu ceai de musetel,aceleasi explicatii fade fara urma nici o noima.
maine vreau caseta!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 10:45 am

ti-o aduc. sa-mi spui unde te gasesc. si la ce ora.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 22, 2003 10:53 am

daca nu e superba oana ma bucur nespus si-mi pare bine si atunci pot sa reiterez punctele 3 si 4 din primul meu post pe acest thread precum si punctul de vedere al lui sod imediat urmator postului meu. adica ca sa economisim timp ,sa ne suga pula dra dreptate...

o stare afectiva generata de o "jignire" grava se manifesta atat in plan virtual cat si in plan real. ai zis bine ,trebuia sa inserezi chestia asta cu viata reala si cea virtuala pe aberatia zilei.

scuze? esti chiar mitocan. dimpotriva TU trebuie sa-ti ceri scuze atat mie cat si forumistilor macar pentru faptul ca existi pe forum si te toleram

si acu gata ca ma plictisesti cu tampeniile tale eterne. ce a fost de demonstrat ti-am demonstrat si tie si acolitilor tai pupincuristi care te copiaza zilnic pe-aici
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Oct 22, 2003 10:59 am

ca sa se inteleaga clar cum stau lucrurile,eu mai zic doar atat :
facerea de bine e futere de mama.
pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.

iar cu oana,iar ai dat-o in bara.oare te obisnuiesti usor cu gandul ca esti un ratat?nu de alta,da vad ca tu esti foarte linistit.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 11:02 am

intr-o singura privintza ai dreptate. ce a fost de demonstrat ai demonstrat...si a vazut un forum intreg cine esti.

eu nu am acoliti pupincuristi. am doar prieteni. acoliti pupincuristi ai tu. sa-i stapanesti sanatos !

SOD....nu iau in seama vorbele tale. doar le trec in caietul cu jigniri ...pt. bilantul de sfarsit de an.
Oribilul Mosh
Junior Member

3737

Mesajde baixinho© » Mie Oct 22, 2003 11:06 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Iti zic doar ca pentru voi a votat sluga (se putea altcineva ? )

auzi ba nulitate, ai fix 12 ore sa iti prezinti scuze pentru aceasta formulare. faptul ca am baut cu tine pana la trei dimineata asa cum iti place sa te lauzi si dupa aia sa-mi scotii ochii pe chestia asta nu-ti da dreptul sa mi te adresezi asa.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 11:08 am

scuze, baixinho ©

sa vad cand isi vor prezenta scuzele SOD si eye , pentru ce au zis la adresa mea. ca nici ei nuau dreptul sa spuna ce au spus despre mine..chit ca au stat cu mine la masa.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii