C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nashico , multumescu-ti pentru actu de adeziune manifestat in saptamana sfanta care denota inca o data unitatea de monolit a clasei muncitoare care lupta necontenit pentru starpirea elementelor retrograde din societatea si forumu nostru...
pai nashico imi propusei doar pe 15 nov sa trag o dushca ca schimba predator prefixu si iar paosa si iar techile dupa 18 decembre cand voi fi in tinute mai calde si pline de beat-itudine.
pai nashico imi propusei doar pe 15 nov sa trag o dushca ca schimba predator prefixu si iar paosa si iar techile dupa 18 decembre cand voi fi in tinute mai calde si pline de beat-itudine.
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de nae cinefil
sa fie clar! ca beau neregulat(sic!):)
pai de ce nu zici asa?vino la tata,ca te regulez de nu te vezi!hihihihihi!
gata,proba de sange a fost luata!ma duc sa beau in sfarsit cafea!
-

SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de angus
dragilor, iubitzilor, bah domnilor shi tu filule.
naj vrea sa doresc sa ma simt oarejcum jicnit, shi desji opserv ca io nus bah , da di ce io nus "domnilor". care cu ce tzam greshit io tzie de m-ai lasat fara ...epitet(?)?
da` eniuei, important e ca tzai revenit cu bine, chiar daca ai o oarejcare stare, ca dealtfel oricare shi oricine...
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Initial trimis de SOD
pai de ce nu zici asa?vino la tata,ca te regulez de nu te vezi!hihihihihi!
si io care in inconshtientza mea credeam ca in avataru tau e o tipa cu par lung, nu un roacher pletos...da` m-am inshelat se pare:)...
plus ca uitai iar de regula aia cu postatu consecutiv shi mushkai din nou, da ie iecsplicabil la ce moloz am in gura, ochi shi in lok de creer la ora asta!...
-

am fost la o tzigare in biurou dalatur ca sa vad rezultatele muncii de ier. ie binishor. az mam apucat din nou de munca sham terminat la fel de iute. o ezista vrun corespondent al ajacularii precoce in domeniu muncii? ca prea termin iute. acu stau.
-

neatza - Mesaje: 5820
SOD, io-l mai am, pe undeva pe acas', ca m-a pus necuratu' sa intru pe forum cu ip-ul meu de dial-up de acas', si parca avui o presimtire ca acel post o sa dispara. sincer, ma intreb daca se mai are freun rost...in orice caz va trebui sa mai astepti cel putin pana maine.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de angus
shi nu voi casa patzesc shi io ce sa patzit la dana, care sa ma apuce nucunva desgustu.
zi-i indiferentza la defecatzie.
neatza si la mai mare cui vrea sa le primeasca, io trebi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da, ma, aiule, bine, ma, aiule, la mine nu te gandesti decat sa-mi spui amereu, ca parca io nu prestez afara in ploae.
dac-ar intra Alifantis pe forum, ar scrie: ploua infernaaaaaaaaaaal si noi de iubeaaaaaaaaaaaaaaaam in mansardaaaaaaaaaaaa in luna lu octombreeeeeeeeeeeeeeeeee
dac-ar intra Alifantis pe forum, ar scrie: ploua infernaaaaaaaaaaal si noi de iubeaaaaaaaaaaaaaaaam in mansardaaaaaaaaaaaa in luna lu octombreeeeeeeeeeeeeeeeee
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mam enervat! dupe ce ma chinui sa rezolv nejte chestii irezolvabile de numa io stiu cum am facut, vine unii shi zice ca a picat toata faza ca altzii nu shiau rezolvat partea lor! ie autreigios shi strigator la cer!...mai ales ca nici nu pot bea de nacaz, ca-s bolnavior rau de tot!
-

eo am ce, am chef, shi, spre bucuria mea, nam cu cine ca plecat totz din biuro care urla muzichia la greu.
Belentains + Culture Kultur + Decoded Feedback + Lucky Strike + Steinbeck = o conbinatzie escelenta.
Belentains + Culture Kultur + Decoded Feedback + Lucky Strike + Steinbeck = o conbinatzie escelenta.
-

3738
aiule, apropo de amereu ala: ie treijdoo de grade celsius (si 90 farí£nhait), umiditatea ie 55 la suta, iar soarele a rasarit la ora locala 6:11 si va apune la 5:55 piem tot de la ei d-acolo. altfel, ce sa-ti mai spun? la noapte o sa fie 22 de grade celsius si 72 d-alilalte.
neatza, da' "neste" nue?
neatza, da' "neste" nue?
ANTI
-

3739
poate videm disar meciu undeva, asta casí£ nu mai zici ca n-ai cu cine.
ANTI
-

Initial trimis de SOD
bre dano,da tie iti face bine atata aciditate?
da, deoarece sunt o baza ceea ce ma anuleaza...
da de ce? vi s-au terminat rezervele si vretzi sa va imprumut sulfuricu meu?
(cu accent pe i)
- gaga
Re: 3738
Initial trimis de baixinho ©
da' "neste" nue?
am amesticat asear neshte cu belentains sham stricat doo sidiur. aicisha sunt inconjurat de cava mai multe aparate care ie pe bani shi ma tem de tradare. deci neshte nuie. da o sa fie maincolo cand plec dacilea. apropou...
-

tii, care am muncit pretz de cateva posturi bune. atat durere si bataie de cap pentru un amarat de c...bre, nu doresc scripturi nici la dusmanii mei ai mai aprigi! sa n-aveti parte de iele!
adica cum ma opresc eu din muncit, incepeti voi? asta da schimbu' 3.
adica cum ma opresc eu din muncit, incepeti voi? asta da schimbu' 3.

-

nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de nae cinefil
naj vrea sa doresc sa ma simt oarejcum jicnit, shi desji opserv ca io nus bah , da di ce io nus "domnilor". care cu ce tzam greshit io tzie de m-ai lasat fara ...epitet(?)?
da` eniuei, important e ca tzai revenit cu bine, chiar daca ai o oarejcare stare, ca dealtfel oricare shi oricine...
filule, asta ie de bine breh, tresa te simtzi flatat shi nu jicnit, care vazica la varsta matale ejti de sine statator shi nu laolanta cu ceilantzi care are mult mai multe merite ca tine (aka poate ca ai tu merituri da le tzii inca acoperite, casa nu le ploae).
io teash fi bagat la "domnilor" da' ai zis tu odata cant iereai mai mic ca tu nu ej domn, ca ej nea. io ces de vina acuma sam scotz oichii mei?!
meam revenit cu bine aiurea! pai dupa freo saptamana de greva foamei dabia ma tzin pa picioare depedeveu fizic shi psihic care ieste shi pan la ora asta nu fumai nik, care ei cam grav.
neatzo, nai nejte "ie bine" sam trimitz shi mie ntrun plic?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bre, eo aj trimite la toata lumea care este da mie ca curge shar fi pacat.
oiqwilruoty: hehehehehe... tocma am primit doo ber!
oiqwilruoty: hehehehehe... tocma am primit doo ber!
-

Re: Re: 3738
Initial trimis de neatza
apropou...
io zic mai bine í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£ popou
ytourliwqio: rujineee
- gaga
3742
SOD-ule, vezi ca te sun pe la 14:25. sa nu zici ca nu ti-am zis.
ANTI
-

-