C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pai shi ce te retzine? ia ezepmlu de la eo care pe primele doo lea rezolvat in intimitatea publica a biuroului care le a continoa dupaia in alta parte shi dupaia partea trei acas.
-

neatza - Mesaje: 5820
anguse, traitzar memoria elefantina care teajuta satz amintejti ce postai io cant ieream mic, ca mare dreptate mai ai! oricum nu ma simtzeam jicnit, ca io ma simt mai greu sau nu ma simt de loc (poate baixu va sintetiza chestia asta intrun singur cufant:))
in alta ordine de idei, va invidiez pe totz ca va merge bine shi scrashnesk din plombe ca mie nu, care mi-a reinstalat ceva program care nu merje de loc (si de mod sau de timp) care amu trebe mejterit la server, da` io acolo nu ma shtiu, ashea ca iara frec menta shiasha am un chef de mers acasa, stat pe buda shi citit ziare...
in alta ordine de idei, va invidiez pe totz ca va merge bine shi scrashnesk din plombe ca mie nu, care mi-a reinstalat ceva program care nu merje de loc (si de mod sau de timp) care amu trebe mejterit la server, da` io acolo nu ma shtiu, ashea ca iara frec menta shiasha am un chef de mers acasa, stat pe buda shi citit ziare...

-

nae cinefil - Mesaje: 3740
3744
SOD-ule, ves, ma, ca te-am sunat, asa cum ti-am promis. si-am si vorbit cu tine la telefon. sa nu zici ca nu ti-am zis.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
haidi bre ca mantorsei de unde fui plecat ca nu mai fusei peaici o vreme si imi batui capu cu unii cacare cand io ziceam 39 iei zicea 33 cacand ziceam io 38 iei 34 si in final dupa doo ore ajunseram la 35 juma care e bine si nu ie da cum sambata incepe ramadanu si iai de nui ie bine.
io iera convins ca o sa vin si o sa fiu banat si mare surpriza avusei ca putui intra neobservat...
nocturno, ala ie. creca ai dreptate...oricum raman valabile puntele 3 si 4 din declaratia de intentie...
io iera convins ca o sa vin si o sa fiu banat si mare surpriza avusei ca putui intra neobservat...
nocturno, ala ie. creca ai dreptate...oricum raman valabile puntele 3 si 4 din declaratia de intentie...
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de neatza
sa dus o parte din tzigar.. ce ramane de facut?
simplu: sa cumperi alte tzigari, mai mari de data asta, king SIZE. io mi-am cumparat, ti-am zis?
dana, crezi ca am dreptate cu dreptatea sau poate ca nu? in fine, de-o fi sa ma insel sa ma ierte ala de mai e responsabil cu iertarea, da' de-o fi sa nu ma insel...
in rest, io am plecat, numa' bine.
-

nocturna - Mesaje: 8725
ceare astia de pleaca in bloc la 3? au rude acolo? bah si sentreaba lumea pe strada si la coada la ajutoru de somaj de ce merje lucrurile cum merje care merje adica prost.
-

partea najpa ie ca shi eo puteam sa plec da ajtept sa vad cum ie cu dreptatea aia.
unde mai pui ca mai venit doo. reci. (ia te uita bre, pe ce iau eo banii!)
unde mai pui ca mai venit doo. reci. (ia te uita bre, pe ce iau eo banii!)
-

bah dadui doo gherle cu dreptatea aia da mai am o incercare : alondra. ce zici ? bre da matele bei din doon doo ?
-

eo nush cetz batz atat capu cu prostiilealea. zi mishel shi pace.
shi da, facem shi noi ce putem. atat avem, atata bem.
shi da, facem shi noi ce putem. atat avem, atata bem.
-

nu bre nu iera ca ie putine ci de ce nu le iei pe rand ca sa le bei pe toate ca daca bei din doo n doo ce faci cu alea fara sot care le sari?
-

pai daca iele asha vine? ca eo nu leam cerut shi nic nam dat ban pe iele. sa facut un om un pustiu de bine shi sa gandit ca miar pica bine sa care este.
in alta ordine de idei, am descoperit cine ie dreptatea vietzii: un semianalfabet.
in alta ordine de idei, am descoperit cine ie dreptatea vietzii: un semianalfabet.
Initial trimis de Dreptate
revin-o cu chestii
[...]
Recunoaste-ti ca
[...]
Take care!
-

sodule imi pare nespus de rau da sunt hotarat deci nu.
matinale esti chiar ingaduitor cu semi
bre da zii lu inima darnica satz aduca una cate una sa le bei pe toate ca daca aduce doo cate doo la fiecare doo tu sari peste una...astai risipa deja...
matinale esti chiar ingaduitor cu semi
bre da zii lu inima darnica satz aduca una cate una sa le bei pe toate ca daca aduce doo cate doo la fiecare doo tu sari peste una...astai risipa deja...
-

-

ashea o sila shio jena inexpugnabila mapuc-a (:)), ca ma iau shi ma duc spre cashi! neatza, tu nai probleme cu ficatzii? sau nu mai ai daia de mult? oricum, satz deie d-zau sanatace shi putere!
poate neom vedea maine, cand sper sa fie vineri!
poate neom vedea maine, cand sper sa fie vineri!
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nam nici o problema cu pateuu shi nici iel cu mine. inca.
aiule vez ca tziam dat un pemeu care sper sal tratez cu binevointza. asta dupe cel citesht.
aiule vez ca tziam dat un pemeu care sper sal tratez cu binevointza. asta dupe cel citesht.
-

matinale primitam, notatam ,indeplinitam, lacat la gura puseram...
sodule stiu pe cineva care are gladiatoru. asta nu merje?
sodule stiu pe cineva care are gladiatoru. asta nu merje?
-

abarnam! shi chiar daca sar gasi, casa faci rost de iel ie nebunie mare. dar despre astea, mai bine pe pemeu.
-

mie mia povestit intro seara la o terasa lotr II de ma luasera fiorii de tremura spuma in halba de bere de ziceai ca are parkinson in forme avansate.. brrrrr
matinale la al catelea cuplu de bere ajunsesi?
matinale la al catelea cuplu de bere ajunsesi?
-

pai gata bre, ca nici omu ala nu ie sac fara fund. gata. acu ma shutesc la un amic sa continom ceam nceput asear. va urez din tot cordu meu un caluros pa!
-

LOL bah, LOL
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=193122#post193122
si la revebere cui vrea sa primeasca urarea.
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=193122#post193122
si la revebere cui vrea sa primeasca urarea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
3747
care vrei poze cu noa iubita lu mutu goala? da-m un piem cu adresa de imeil.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre mata vorbesti in dodii pe-aici? pai ca sa inteleg , te referi probabil ca iubita lu necuvantatoru ie sticla de techila iar daca vrei sa-mi trimiti poze cu ia io refuz categoric io vreau numa plina...
-