C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde SOD » Vin Oct 24, 2003 12:38 pm

da de ce ma?de ce?

io cred ca 99.99 ca odata,intr-o propozitie dintr-un post a zis ca cica e un labagiu.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Vin Oct 24, 2003 12:54 pm

gata!v-am pupat.plec la focsani.sanatate!ciao!pa!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 12:57 pm

pa busuioc
inainte de a pleca uneste-ti posturile de mai sus...pt orice eventualitate
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 12:59 pm

am invins! sa dus iel. acu eo ajtebt.

pqerouighpqj: cinea cashtigat la testu ala?

oiqwufhp 2: a shi venit! hai sanatate!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

3794

Mesajde baixinho© » Vin Oct 24, 2003 1:34 pm

in 20 de minute plec la cantaru oficial si s-ar putea sa biau acolo o bere. aiuy, sa-tz aduc si tie una?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 1:36 pm

adica atz plecat cu totz? va rasbunatz pe mine pentru er? nui frumos!

neatza

Mesajde angus » Vin Oct 24, 2003 1:43 pm

deci io nu mai destup lincuri care nare instructziuni shi eticheta corespunzatuare cu contzinutu shi eurii cuprinshi inauntru! deci dupe ce nu mai putui san chiz lincu matinalului de ma trecura toate nadushalele ca shefu ierean fatza mia shi daca trecea prin spate om bulinam, de ma coprinse panica shi trebui sa asvarl peceul pa giam casa scap de rushine, dupaia alta dandana cu lincu lu sody cu scarboshenia aia. io creca el fu invidios pe oareceurile care leam mancat io la zioa lu colegu shi vru casa le dau afara insantaneu. sper sa nu visez urat la nuapte.
plus de asta, nu vam zis ca az am trebi urgente shi inportante? inca mai ajtept imeilu alan carem zice daca tresa mai fac sau nu ce trebia sa fac, ca puate daca na fost la timp sa prescris.
matinale, cei aia pqerouighpqj:?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 1:50 pm

prescurtarea de la P.S:

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 2:09 pm

care zise bre ca plecai ? care avu tupeu sa zica ase ceva sa-i fie rusine...bre schimbara astia neshte coduri la sateliti si caut de dimineata de luai netu de sus in jos si de la dreapta la stanga si tot nu le gasi firar mama lor de coduri si chei sa fie...

bre io nu inteleg...de ce trebe sa te duci panla focsani sa te imbeti ?

LOOOOOOOL bah ce vigilent ie unii administratori domne...lua sod avertisment dupa mai putin deo ora de la postat iar m'aitza lua dupa doo saptamani dupa ce in prealabil ragusi baicsu cat tzipa pe tot forumu, mai ales ca era si de ban.rusine bre, jenibil (c.n)
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 2:22 pm

ufffffff! mai oamini lucratori, ieream io trist ca n-am de lucru?! cineva m-a auzit ca ma shi ingropat in nejte cheshtii care ierea sa nu le shtiu face! da` noroc caam shtiut! shi cand revin, ce-mi vad dioptriile ? tzshpe mii de pagini scrise toate pe sred!!! frumos va shade, oameni fara griji! da` mai tare m-am ingrozit c-am intrat pe linku` ala cu baba sh-am dat afara cola ce-o baui c-o bere in prealabil! icicoc sa fi fost shi nu ma gandeam la ashea ceva! brrrr!

leitar, dupa ce vazui editu lu aiu: pai io creca la SOD nu s-aplica regulamentu`, ca dupa un nr. de bani, se da automat avertisment, nu tre sa vaza adminii!

shi mai leitar, dupe ce aruncai o geana pe harta: io creca sentalneshte la focsani cu cineva din cotnari shi d`aia. Ca focsaniu ie cam la 1/2 din distanta bucuresti-cotnari:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 2:33 pm

bre uite ca trebe sa-mi cer scuze de la filu cal acuzai de betie crunta in cadru tovarasesc si iel saracu fu lovit de sef cu lucrari importante care numa iel le putea duce la bun sfarsit

nashico cate manechiuri facusi pan acu ?

creca placerea avertului dat lu sod fu echivalenta cu un batut de maimuta
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 2:54 pm

:)hmmm...se pare cam revenit inapoi io shiau disparut ceilantzi!
balaoacheshu, nu trebe scuze, numa a fost ashea bruscca nam apucat sa anuntz. atata tot!
in alta ordine de idei io vreme de kkt paicia pe la mine demi vine sa ma iau shi sa ma duc la uo bere-n chishc la institutzia aia de care mai ziceam. am insa doo probleme; 1. chioshcui inchis ca bugetarii are zi scurta, deh! shi 2. cum adik "ordine de idei"? ce e alea? shi daca ie ce cred io, se poate shi la plural?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 3:07 pm

bre da pe la gandaci sufla vantu a paguba...au o frecventa de un post la doo zile. deh ie penurie de idei...baicsule, bravo, deteteu lu matale fu f eficient
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 24, 2003 3:13 pm

aiu, io peacolo ma plimb acuma, ca io-s f.proaspat sh-am zis sa invatz unpic de istoria clasei muncitoare, da` nusjtiu cand gat ca-s multe pagini cat china!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 3:56 pm

ia te uita ca merge!
in schim, acum im dau seama ca naveam nimica inportant de zis. doar ca sunt la a patra bere pe careo termen shi ma duc la respectivul amic sa continom ce nam reushit de patru zile.

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 4:00 pm

subtirel bre numa 4 beri ori ie oboseala de sfarsit de saptamana? alte dati, iera 4 beri numa la micu dejun si pana seara de plecare depasea 2-3 zeci...oi fi bolnav bre...
eyewitness

Mesajde neatza » Vin Oct 24, 2003 4:04 pm

subtzire cam avut de munca. da ma duc sa recuperez acu.

shi cu aceasta ocaziune, eo va urez un respectos pa!

pwqeouifh: cupla cere.

neatza

Mesajde eyewitness » Vin Oct 24, 2003 5:22 pm

gata bre, am stins opaitu, am aruncat scrumu din scrumiera, am aerisit,am inchis caruselu si ii pusei prelata, inchisei lacatu si dus fusei...care mai iesti pe baricade, somn usor in continuare...pa
eyewitness

Mesajde angus » Sâm Oct 25, 2003 10:26 am

deci io er nu muncii nica toata zioa shi tot nam termenat de nemuncit, care daia am venit shi az ca mea mai ramas putzin. care tare necajita am fost cant am vazut ca sa termenat caietu de prezentza dela portar inpreuna cu cererile pentru statuie, care acum ma intreb io in gandu meu din cap: daca nu shtie niminea cam venit, atunci deci sa mai stau sau so las pe maine?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:06 am

neatza baicsule

cum ie la munci duminica?
baga astia doliu pe stefan maine au ba? mi-e groaza de inmormantari ...
eyewitness

3817

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 10:16 am

aloha nea

ie gravida problema rau de tot. cred ca disar de la 8 incolo o sa-mi fac de treaba ca sigur n-o sa suport sa stau in fata televizorului.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:20 am

pai oricum aveai treaba dupa 8 ca trebe sa te duci sa te pisi p-aia care te intreba de avatar...sau vine ea la tine ?
auzi si sa nu crezi ca fata intreba din proprie initiativa. sigur ie imbecilu care crede ca are glume cu tine...
eyewitness

3818

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 10:25 am

nu stiu la ce imbecil te referi, dar eu cred ca este vorba de unul dintre cei patru Domni Administratori (adica, DA).
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Oct 26, 2003 10:52 am

da mah si mi-e mila de el...tie nu?

bah da dadui neshte gherle la pronospoarte saptamana asta de nici mie nu-mi vine sa cred...daca era cu premii zau ca m-as fi ofticat.
eyewitness

3822

Mesajde baixinho© » Dum Oct 26, 2003 12:48 pm

eu am un singur pronostic corect la alea internationale.

lasa, ca poate vedem cum facem sa bagam premii de la anu.
ANTI

baixinho©

Mesajde onk » Lun Oct 27, 2003 8:25 am

27 october s-a schimbatara orele... care ai luat tzeapa fratilor? io cunoscui deja 2 victime pana acu
ma inscriu, nu ma inscriu, asta deocamdata e episod pilot de post pe thread, si ma descriu: muncesc de cateva ori pe saptamana si restu ma odihnesc ca obosesc. bine am venit pe internetu de fanclub aci de fatza pe treadu ista de pe rock. adica... mah voi sunteti rocari?
onk

Mesajde eyewitness » Lun Oct 27, 2003 8:47 am

un salut tovarasesc si proletar celor ce muncesc si o saptamana plina de succese si realizari marete care este si va fi.

onkoaso bine ati revenit ca ne facuram sediu nou acu...

bre si cum dadui coltzu azi de dimineata de pe vacarescu pe stefan mi sentuneca privirea. pana sa ma dezmeticesc ramasei blocat in trafic ca o puzderie de dricuri trase de cai mascati ce blocara circulatia , oameni multi cu capetele descoperite si fulare ros albe plangeau de mama focului si suspinau sacadat si cu capetele plecate urmau procesiunea, si de undeva din dreapta se auzeau acordurile marsului funebru a lu nea shopen.
baicsule stii ceva cine a murit?
eyewitness

Mesajde onk » Lun Oct 27, 2003 9:20 am

duh... pai nu spusasi ca dadusi coltzu'
ce banc tampit,
chiar mah, ce facu dinamu ca nu vazui meciu
auz', da unde e sediu asta nou' ca am un ielan care vra sa se angajeze spalator de geamuri ca de cand cu ploile astea someaza la intersectii
onk

Mesajde nae cinefil » Lun Oct 27, 2003 9:36 am

neatza camarazi! sau sa zic tovarashi, sa nu ma prinda careva ca-s legionar sau mai shtiu io ce!
dinamo o cam lua cu 4-3, da` a fost frumos...pentru un stelist cel putzin...:)

io muncii deja shi terminai deja un hectar de cules de cand dadura zorile! Ce dadura? Pai bineintzeles ca un coniac, ca-mi inghetza privirea az dimineatza cand eshii din casa!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde neatza » Lun Oct 27, 2003 9:46 am

care este. deci am ajuns shi eo. shi care find inca subt impresia celor cetite de dimineatza la cafea, nu mam putut aptzine sa postez acolo unde num ferbe oala. da ce sai faci, niminea nui perfect, mai ales luni dimineatza. alfel...voi? bine? sanatosh?

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare